Taas konkurssi

Varakas mies

Kuljetusliike Mannerjärvi on konkursissa. Eipä ole ensimmäinen konkurssi kuljetusalalla, eikä myöskään viimeinen. Firman nokka oli jo pitkään veden alla joten vararikko ei ollut yllätys.

27

6810

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lukutaito

      Ja saman konsernin TH-Terminals protestilistalla

      • ei riitä

        tulossa lisää


    • Z19

      Aina on ollut kon kursseja,joka alalla!Mikä ihme tuo uutinen on?Riski kuuluu
      yrittämiseen,varmaan jokainen tekee parhaansa elantonsa eteen.
      Vanhoja kuolee ja uusia syntyy,se on elämää se..

    • syötkö ilmaa?

      Sitten on niitä jotka seisottavat toimettomia rekkoja tallissa vaikka vuosikausia vaikkei töitä olisikaan niille, kun jostain kumman syystä EI VOI tai tajua laittaa firmaansa konkurssiin.
      saisi ainakin vähän ruokarahaa kun myisi ne ja pääsisi edes Kelan päivärahoille. mutta ehkä sitten ilmallakin voi elää????

      • Omat eväät

        Niin ja onhan se toinenkin vaihto-ehto. On hoidettu homma kunnolla eikä tarvitse ruveta sosiaali pummiksi kuppaamaan köyhän valtion vero-euroja.
        Kas kun on vielä ihmisiä joilla on selkäranka toisin kuin näillä matelijan sukuisilla
        vikisiöillä.


      • Sankari-ajatus elää!!!
        Omat eväät kirjoitti:

        Niin ja onhan se toinenkin vaihto-ehto. On hoidettu homma kunnolla eikä tarvitse ruveta sosiaali pummiksi kuppaamaan köyhän valtion vero-euroja.
        Kas kun on vielä ihmisiä joilla on selkäranka toisin kuin näillä matelijan sukuisilla
        vikisiöillä.

        Ja sinä kuvittelet että yrittäjä joka ei suostu menemään konkurssiin saa siitä jonkin sankaripatsaan tai muistomerkin että halusi maksaa kovimman hinnan ihan henkilökohtaisesti siitä että firma ei pyörinyt plussalla vaikka rehellisesti yrittikin?? On se sitkeässä tämä työnsankari-ajatus niin duunareissa kuin yrittäjissäkin vielä kaksituhattaluvullakin. Ja ihan turhaan.


      • Omat eväät
        Sankari-ajatus elää!!! kirjoitti:

        Ja sinä kuvittelet että yrittäjä joka ei suostu menemään konkurssiin saa siitä jonkin sankaripatsaan tai muistomerkin että halusi maksaa kovimman hinnan ihan henkilökohtaisesti siitä että firma ei pyörinyt plussalla vaikka rehellisesti yrittikin?? On se sitkeässä tämä työnsankari-ajatus niin duunareissa kuin yrittäjissäkin vielä kaksituhattaluvullakin. Ja ihan turhaan.

        Kas kun kaikki jotka lopettavat, eivät ole persaukisia ja silloin on vaikkea tehdä konkurssi. Tietysti jos on typerä ja sössii asiat siihen kuntoon vain sen takia että saisi jotain työttömyyskorvausta, niin antaa vain mennä. Tosin siinä sitten menee se mainekkin. Mutta mitäs sitten jos on yhtä typerä kuin sinä, niin mitä sillä on väliä.
        Tuolla tuo on volvot , 2 kpl, seissyt jo vuodesta 1997 ja vieläkään ei ole konkurssi tullut.
        Ja nälkä on pysynyt jonkun typeryksen torpassa, ei minun.
        Onhan se tietysti sinun sukulais sieluisten kyläläisten mieli puheenaihe.
        Utelijaimmat ovat posteljoonilta kyselleet, että saanko ulosottomieheltä postia. Oli kuuleman suuttuneet kun posteljooni oli sanonut ettei hän sitä saa kertoa, mutta oli sanonut että kysykää siltä itseltään jos uskallatte. Ei ole tulleet kyselemään. Eihän niitä volvoja hautaan mukaan saa, mutta pitäähän teillä typeryksillä olla jotain ajatelemista ettei dementtia yllätä


    • Tää ei ole totta

      Ovat varmaan toivottavasti pelimiehinä ja osanneet aloittaa jo toiminnan uuden yhtiön lukuun, niin kuin muutkin. Uusi yhtiö vaan pystyyn ja uusi EPR voimaan ja ostetaan vielä konkurssipesältä autot alihinnalla, niin ralli jatkuu.

      Tasapuolisuuden vuoksihan on verottajan pakko antaa EPR muillekkinen kuin televisiosta tutulle Kokemäkeläiselle isolle kuljetusliikkeelle joka yhä uudelleen saneraa ja saneraa.

      Ennen ei esimerkiksi Keskon autoilija koskaan ajautunut konkurssiin, eíkä nytkään kaikki. Tutkimattomat ovat rahtiliikenteen tiet.

    • syötkö ilmaa?

      En tiedä johtuuko siitä onko hommat hoidettu kunnolla vai ei jos KILPAILUTUS vie työt ja antaa ne toiselle ?

      Silti en ymmärrä ns. yrittäjää joka ei tee asioiden eteen mitään. Rekat lojuvat toimettomina tallissa ja firmaa ei ole laitettu konkurssiin.
      Jos firma ei ole konkurssissa, et saa mistään latin latia jotta voit ostaa vaikka ruokaa ja maksaa vaikka laskujasi.
      Mitäs sitten ? Ja jos olet ollut niin pölö ettet ole itsellesi maksanut mitään työttömyysturvaa.
      En tiedä mutta minusta tässä tapauksessa jos esim. Vuoden on pyöritellyt peukaloitaan, voisi laittaa firmansa konkurssiin ja itsensä Kelan työttömyysturvan asiakkaaksi. Ei kukaan tule kotoa hakemaan, ja jos ei oota vaan on, tai mikään ei kelpaa niin mitä muuta voisi sitten entinen kuljetusyrittäjä tehdä ?Puualalla vaan ei näytä töitä olevan, eikä kukaan niitä ainakaan kotiin tuo.

      • jankkaaja

        Mikä ihmeen ukko aina kirjoittaa tästä , työttömyysturvasta vähän joka palstalla? Mistä sinä tiedät kuka on maksanut ja kuka ei ? Joillakin vain voi olla fyrkkaa jemmassa ,että ei tarvitse myydä kalustoa hätäpäissään,vaan odottelee kunnes jotkut Mannerjärven tapaiset menee konkkaan ja aloittavat sitten , hyvällä mielellä kun on pärjännyt .ilman kelan ja sun muita avustuksia. Ole ystävällinen äläkä murehdi näitä suuria asioita,mitkä ei pitäisi vaikuttaa sinun elämääsi....


    • syötkö ilmaa?

      sitä vaan että tiedän että eräät eivät oo maksaneet.Ja säälin heitä. Tunnen ja katson säälien ihmistä joka on ollut niin ajattelematon. Harvalla on fyrkkaa jemmassa eikä tällä tuntemallani tapauksella ainakaan. Kun katsoo kaverin hätää nyt yritän "jankuttaa" että muut olisivat viisaampia. Kun kaikilla on meillä menoja. Ilman rahaa ei elä ja jos et laita firmaa konkkaan et saa avustuksia. KUN TÖITÄKÄÄN ei ole, niin turha olla yrittäjänä jos ei ole mitä yrittää ? Mikä yritys se on jos vuoteen ei ole töitäkään sillä ollut? Murehdin mitä murehdin. Ja mistä tiedät josko se vaikuttaa myös minun elämääni ?

    • Järkevä

      Järkevää puhetta. Monet eivät ota näitä asioita huomioon, kumma kyllä. Yrittäjä ei ole yrittäjä jos ei ole töitä. Naurettavaa pitää yritystä ja kalustoa jolla ei ole käyttöä. Jos tosiaan vuoteen ei ole töitä ollut, aina vaikeampaa on työllistyä. Myyntiin vaan ja uusi ammatti hankintaan. Yrittäjän on itse turvattavat todellakin elantonsa, myös työn loppuessa tai yritettävä varautua pahimpaan. Aina.Kuten kaikkien muidenkin.

    • SeppoJAn

      En puhu nyt tästä mannerjärvestä tms.Mutta ylipäätään yrittäjä ei voi koskaan olla varma työpaikastaan. Hänen on todellakin syytä maksaa itselleen vapaaehtoista työttömyysturvaa, koska muuten jää tyhjän päälle. Kela ei maksa työttömyyskorvauksia jos yritys ei ole konkurssia tehnyt.
      En kyllä käsitä MIKSI joku pitää hanakasti kiinni yrityksestä joka ei käytännöllisesti katsoen ole toiminnassa, jos ei ole töitä. Jos autot pölyttyvät vain tallissa.
      Vuosi on todella pitkä aika odotella että jotain tulisi.
      Harvemmin tulee. Ja elää tosiaan jotenkin pitää. Sankariyrittäjiä ei olekaan, tai jos on niin huonosti heidän käy.
      Vain TOIMIVA yritys on tuottava ja vain sellaista voi sanoa yritykseksi. Jos työt loppuu yrittäjästä tulee TYÖTÖN. Ja silloin rekat ovat vaan koristeita.

      • pölyinen fh 13

        Eikö sinulla ole tosiaan muuta elämää,kuin päivitellä näillä palstoilla ,muiden tekemisiä? Toi asia ei kuulu sulle lainkaan ,mutta kuitenkin kun olet selvillä kuka maksaa ja kuka ei niin meneppä sinne pihalle/tallille kertomaan murheesi. Tässä on paljon suurenpia asioita tulossa mihin pitäisi puuttua ,todella kovalla kädellä, esim. tämä alttian pelle kun haluaa saada vanhan viinalain voimaan.. Mutta Mehän Olemme E U,ssa eihän se millään onnistu.......että silleen On tyhmiä vähä joka portaassa..


      • harhaa vain

        ne tuottavat kuljetusyritykset on kilpailtu autoilijoiden toimesta sukupuuttoon,eli ne on harhaa eli kangastusta,älä suotta murehdi


    • syötkö ilmaa

      on muuta elämää ja paljon, mutta nämä palstat ovat nyt tätä päivittelyä varten arvoisa nimimerkki pölyinen. Sitä vartenhan täällä ollaan ? Ja aihe on konkurssi. Joten asia liittyy vielä siihenkin, en puhu asian vierestä siis kuten monet täällä ja ihmettelen yhä että Miten jollain on varaa olla tekemättä sitä konkurssia jos ei ole töitäkään ? Ei silloin ylpeys voi olla syy pitää yritystä toiminnassa, JOSSA EI OLE TOIMINTAA. Jos mies ei ole ajanut autoa vuosiin niin ---- mikä yrittäjä hän enää on? Ei työtön ole työllinen jos töitä ei ole.

      Joillekin on ilmeisesti noloa ja häpeällistä myöntää tappio ja myydä kalusto ja mennä vaikka Salen kassalle töihin. Mutta kaikki sen totuuden tietää kuitenkin.
      Ja olen tämän myös suoraan sanonut... ET OLE YRITTÄJÄ/ AUTOILIJA: JOS sinulla ei ole mitään toimintaa...eikä töitä. Olet silloin työtön. piste.

      • Omat eväät

        Ja jos ne vehkeet seisoo halissa vuoskausia, eikä ulosottomies ole niitä hakenut pois, niin on typerä ulosottomies, kuten ne velkojat. Vai eikö niitä velkoja olekkaan?
        Onhan se tietysti nolo jos ei voi vehkeitä myydä pois, silloinhan ne on velkojen vakuutena, mutta toko velkoja vuottakaan tänä päivänä rahojaan odottaa.
        Mutta kateellisille p....n jauhajille se on kauhea paikka kun se ei konkkaa tehnyt ja joutunut seuraksi persaukisten porukoihin itkuvirsijä veisaavalle työttömälle jolla ei ole muuta elämää kuin kadehtia toisia.


    • syötkö ilmaa?

      ei käy kateus mielessä vaan sääli. Saisi siitä edes tuttava vähän rahaa velkoihinsa kun myisi rekkansa pois pölyttymästä. En oikein jaksa uskoa että jos on vuoden ilman työtä voisi itseään enää yrittäjäksi kutsua. Jollekin se on kuitenkin arka paikka. Mutta voihan sitä tietysti olla yrittäjä ihan vaan mielessään. Ja toki omapa on asiansa, mutta olen yrittänyt neuvoa miten saisi raukka rahansa riittämään kun on lainoja ja muuta menoa,mutta ei mene perille.
      Ja saisihan sitten edes työttömyyskorvausta johon on oikeutettu- JOS- laittaa firmansa konkkaan. Entisenä yrittäjänä kun muuten ei siihen ole oikeutta. Ja totuus vaan on että jos tilit on 0 ja velkaa on, jollain ne velat on maksettava.
      Ja henkinen puoli. Kuka jaksaa maaseudulla olla tekemättä mitään ? Ja en laske kivien potkiskelua oikein työksi tai harrastukseksi. Elämä lipuu siltä kohdin ohitse. Toivon vaan parannuksia yrittäjien myös työttömäksi jääneiden arkeen- jos ei ole itse tajunnut varautua. Ei muuta.

      • Omat eväät

        Ei sitä firmaa tarvitse konkurssiin laittaa sen takia että pääsisi sinun kaltaisten joukkoon. Riittää kun vie kilvet autosta pois ja sen jälkeen voi ilmoittautua työttömäksi kuten sinä.
        Ei voi muuta sanoa kuin että kateus ja tietämättömyys on sinun varakkuutesi, kun et näitä asioita tuon enempää tunne.

        Ja jos se sinun "ystäväsi" ei ole rekkaansa myynyt ja velkojat painanut vuoden päälle, niin ulosottomies on sen jo hakenut pois eli ota typeryyslasit pois ja rupea elämään omaa elämää !

        Ja hyvin on aika mennyt "kivi potkiskellessa". Ei ole elämä lipunut ohi, vaan vieläkin elän sitä elämää. Mutta tietysti jos on typerähkö, niin ei kykene keksimään mitään mielekästä ajan kulua, vaan juuttuu haukkumaan muita jotka ovat kyenneet.


    • takametsää on

      Hyvä omat eväät, Jokohan menee perille tolle syötkö ilmaa,on se vaan ihmeellinen kun järkkyy mieli muiden asioista.

    • Omituista touhua!!

      Niin ja aloitti uuden firman kanssa juuri sopivasti samaan aikaankun vanha meni nurin. Mistähän rahat löyty uuden pyörittämiseen?

    • eeäx yrittäjä

      Sellaista se on kierot pärjää aina ja so....it

    • katkera luuseri

      niii-i. vittu kun sain syntymälahjaksi omantunnon... makselen ittelleni isoja mutta näitten ketkujen kuvioissa pieniä lainoja lopun ikääni

    • kuljettaja

      Mitä Mannerjärvelle kävi? Shc:t ?

      • kuljetusliike

        Shc Keminmaa yrittäjä saanut syntymälahjaksi narsistisen kierouden. Hakalalla Rytsölä esikuvana?


    • Anonyymi

      Mannerjärvi toimii Luuholmin torppa nimen alla perunanviljeliänä Lokalahdella.

    • Anonyymi

      Puukengät on näillä pakkasilla aivan turhat rahtirepe sanoi kun varpaita mikros piteli

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      130
      9962
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      52
      2901
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      178
      2690
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      2074
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1834
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      16
      1657
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1562
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      16
      1520
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      13
      1518
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe