Yamaha 2003 TDM900

konsta1

"Ihastunut" moiseen yksilöön... Onko käyttäjäkokemuksia? Pituutta itselläni n.190cm, ja etsimässä jotain "äijäluokkaan" sopivaa menopeliä... Enään ei oo kiire mihinkään, eikä tarvetta muutenkaan esittää... Ko. pyörä tuntui kovin mitoiltaan sopivalta, km:t n.40tkm... Onko jotain "pommeja" mitä ko laitteessa on tullut esiin, ja mikä kannattais huomioida. Normaali kuluminen on ihan ok, ts.ketjut, rattaat, jarrutpalat yms... Asiallisia kommentteja odotellen... ;-)

1

74

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mika....

      No mulla on kahden pyörän verran kokemusta TDM850 mallista joka on pikkuisen erilainen, mutta paljon niissä on samaakin. TDM900 on ruiskukoneella joten vähän edistyksellisempää tekniikkaa ja siinä on pikkuisen leveämmät renkaat, mutta muuten aika samanlainen.

      Tekniikan kestävyydestä sen verran, että Yamahat on yleisesti laadukkaan ja lujan pyörän maineessa ja ainakin tämä vanhempi malli on aika pomminvarma laitos. Voin sanoa, että on mukava pyörä ajaa siis ihan todella. Se on katuenduro, mutta enduroa siinä on suunnilleen yhtäpaljon kuin citymaasturissa maastoautoa;-) eli metsään se ei ole sopiva, mutta se on hyvä kaikille teille. Se on koostaan huolimatta ketterä kaupngissa ja sopii hyvin melkein kaikille teille. Asfaltoidut mutkatiet ovat tuolla pyörällä kaikkein nautinnollisimpia ajaa, mutta kyllä sen kanssa hyvin poikkeaa hiekkatiellekin (sliksit on tietenkin hiekalla vähän nuljut, mutta rengastuksenhan voi valita tarpeidensa mukaan).

      Mikään varsinainen raketti tuo pyörä ei ole kuten ei yksikään "pystyssä" ajettava pyörä ole, mutta kyllä siinä riittää suorituskykyä niin että kulkee todella kevyellä jalalla ja valoista irtoaa ihan kevyesti eikä jää ainakaan autojen jalkoihin, vaikka ei sillä kunnon sportteja vastaan ole varsinaisesti jakoa. 40 t km tuolla pyörällä on hädin tuskin sisäänajettu:-) ja niitä on vielä rutkasti sillä edessä. Luulisin ettei tuota pyörää käytännössä oikein voi ajaa loppuun. Luultavasti kyllästyt koko moottoripyöräilyyn ennen kuin tuosta kilometrit loppuu.

      Tuo on seikkailijan pyörä joka vie sinut melkeinpä minne vain. En osaa nimetä tuosta pyörästä mitään lasten tauteja. No tekniikka ei varmasti tuota murheita, mutta kapean stongan ja lyhyiden peilinvarsien takia itse jouduin vaihtamaan peilit pidempivartisiin. Harteikas kaveri voi joutua peileistä vähän kurkistelemaan. En oikein muuta moitittavaa keksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4643
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe