Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Lasten kanssa Kroatiaan!?

lomalainen

Mitä tekemistä lapsille löytyy Kroatiassa, kokemuksia? Olemme lähdössä toukokuun lopulla 12 ja 14 -vuotiaiden poikien kanssa Splitin ja Dubrovnikin välimaastoon. Vesiurheilumahdollisuuksia ilmeisesti on runsaasti, mutta löytyykö esim. vesi- ja/tai huvipuistoja ym. paikkoja, joissa voisi välillä piipahtaa?

4

1315

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lomalainen

      Suuresta keskusteluinnokkuudesta voinee päätellä, ettei Kroatia juurikaan tarjoa lapsille/nuorille mitään muuta kuin vesiurheilutoimintaa. No snorklailu, vesihiihto ym. toiminta on toki kivaa, toivottavasti vedet ovat jo lämpimiä tuolloin! :)

      • viides kerta kroatia

        Toukokuu on niin alkukesää ettei kaikki paikat ole vielä auki. Niitä vesipuistoja ja huvipuistoja ei ole näkynyt. Vesi voi olla vielä viileää, mutta siihen tottuu. Rannoilla on tilaa. Sen verran laaja käsite on tuo Splitin ja Dubrovnikin välimaasto, ettei osaa antaa mitään vinkkejä mitä kannattaa tehdä. Itse olen asunut Dubrovnikissa, Omisissa ja Makarskan rivieraan kuuluvissa: Podgora, Tucepi ja Makarskan kaupunki. Päiväseltään olen käynyt Splitissa, Trokirissa ja Krkan kansallispuistossa Sibenikin lähellä. Heinäkuussa mennään taas Tucepiin. Ajankohtana ei paras mutta mennään synttäreitä viettään. Paras aika olisi kesäkuu ja ehkä syyskuu jopa lokakuu. Joitakin paikkoja on jotka on liian eristätyneitä eli vaatii auton käyttöä ja lapset saattaa kyllästyä kun ei ole mitään tekemistä.


    • lomalainen

      Kiitos vastauksesta.
      Näin olen kanssa ymmärtänyt ja lukenut mitä edellä kerroit. Tuonne Krkaan on aikomus mennä, vaikka meidän majapaikasta sinne on melko pitkä matka, yhdistetään Splitin reissuun. Me ollaan Orebicissa ja sieltä pääsee lautalla mukavasti läheisille saarille, Hvar, Mljet ja Korcula. Venettä ajateltiin vuokrata ja kenties vesihiihtosukset. Ensi viikolla on lähtö, toivottavasti säät suosii :)

      • viides kerta kroatia

        Orebic näyttää kivalta paikalta.Aika tiukka reissu jos meinaatte käydä krkassa ja splitissä. Ei päivä riitä, jos ei lähde aamulla aikaisin. Kanattaa ajaa moottoritietä Sibenikiin päin josta on opasteet krkaan (moottoritie on maksullinen,halpa toimii kuin ajaisi parkkihalliin ja poistuttaessa lipuke maksetaan ihan oikeille ihmisille). Paluu matkan voi vaikka ajaa rantatietä Trokirin kautta (käymisen arvoinen paikka)splitiin. Splitissä rannassa ns linnoituksen sisällä oleva kaupungin osa on hieno paikka. Makarskan kaupunki pieni ja nätti sekä Omisin jokiristeily ovat myös hyviä käyntikohteita. Tietenkin matkat asuinpaikastanne ovat pitkiä joten paikkoja joutuu karsimaan ja voihan se Orebic olla sen mukava paikka ettei sieltä tarvitse lähteä minnekkään. Hyvää matkaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2174
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2003
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1622
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1450
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      75
      1420
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1337
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1314
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      50
      1205
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe