Aihe

Tekikö Mika Myllylä itsemurhan?

sdfki

Missään en ole kuullut suoraan sanottavan, joten onko kellään tietoa.

40

2070

  Vastaukset

  • 136 urkintaan syyllistynyttä poliisia tietää kuolinsyyn

  • Ei tehny.parabellumi laukes vahingossa silmille.

   • Oliko kyseessä ampuma-ase? Mistä tiedät?


  • Taisi olla palkkamurha kyseessä, jokin salaliitto tässä on taustalla.

   • Itsemurhan vaihtoehto on, että kuoli sairaskohtaukseen, joten mieti kaikki vaihtoehtoja, ennenkun alat itsestäänselvyyttelemään.


   • vlhghoiujk kirjoitti:

    Itsemurhan vaihtoehto on, että kuoli sairaskohtaukseen, joten mieti kaikki vaihtoehtoja, ennenkun alat itsestäänselvyyttelemään.

    ja tietenkin murha tai tappo tai onnettomuus


   • Tätä ne poliisitkin yrittivät selvittää ihan suurella porukalla, kun tietoja hakivat Mikan murhasta. Ei vaan ole syyllistä vielä kiinni saatu.


  • Ainakin Seiska kirjoitti, että poliisi olisi edellispäivänä hakenut Mikalta aseet pois, oli ammuskellut haamuja.

  • Mika kuoli ikään kuin ristillä kaikkien muiden dobingia käyttäneiden puolesta.
   Kunnioitan Myllylän muistoa ja suren hänen kohtaloaan vieläkin.

   • Vai että oikein Jeesus tehdään tästä hampista, ei voi olla totta!
    Rapajuoppo se oli, joka ansaitsi kohtalonsa.


   • Kaikki menestyvät urheilijat käyttävät dopingia. Kilpaillakseen nykyään se on käytännön edellytys menestymiselle. Vain tyhmät jäävät kiinni.


   • DobingDoping kirjoitti:

    Vai että oikein Jeesus tehdään tästä hampista, ei voi olla totta!
    Rapajuoppo se oli, joka ansaitsi kohtalonsa.

    Olympiavoittajat ovat yleensä yksilöllisiä persoonia jotka ovat täysillä mukana siinä mitä tekevät !
    Muut ovat harrastelijoita ja tekevinään mitä tekevät ?


   • tietomies1 kirjoitti:

    Kaikki menestyvät urheilijat käyttävät dopingia. Kilpaillakseen nykyään se on käytännön edellytys menestymiselle. Vain tyhmät jäävät kiinni.

    Norjalaiset tuntuvat menestyvän luomumenetelmillä, miksi Suomalaiset eivät pärjää ilman dopingia? Pitäisikö mennä hakemaan oppia norskeilta??


   • Lereim kirjoitti:

    Norjalaiset tuntuvat menestyvän luomumenetelmillä, miksi Suomalaiset eivät pärjää ilman dopingia? Pitäisikö mennä hakemaan oppia norskeilta??

    Oletko testannut heidän dopingiaan? Tiedätkö asiasta mitään?


   • ,vdså kirjoitti:

    Oletko testannut heidän dopingiaan? Tiedätkö asiasta mitään?

    Mitä dopingia? Ei ole mitä testata kun luomumenetelmiä käyttävät he.
   • häh............... kirjoitti:

    Onko tuossa kuvassa muka jotain erikoista?

    Kysyppä WADAn ent päälliköltä, Poundsilta, sehän sitä eppäili

    Bjørgen claim is however completely contradicted by results of clinical studies of salbutamol[7] in which 8 test subjects were performing cycling to exhaustion after taking salbutamol and placebo repeatedly. Time to exhaustion has been consistently increased after salbutamol by as much as 30%. Only one out of 8 study participants did not show increased time to exhaustion compared to placebo. Nevertheless since 2011 WADA increases authorized usage of salbutamol up to 1600 nanograms per millilitre within 24h


   • Lereim kirjoitti:

    Norjalaiset tuntuvat menestyvän luomumenetelmillä, miksi Suomalaiset eivät pärjää ilman dopingia? Pitäisikö mennä hakemaan oppia norskeilta??

    Olisit katsonut talven hiihtodopingdokumentit niin ei tarvitse haihatella boubingnorjan puhtaudella. ohjelmat on tuubissa. Norjalaiset käyttää aineita tänäkin päivänä.

    Pelle saa olla jos uskoo Norjan puhtauteen.


   • DobingDoping kirjoitti:

    Vai että oikein Jeesus tehdään tästä hampista, ei voi olla totta!
    Rapajuoppo se oli, joka ansaitsi kohtalonsa.

    Säälittäviä pappoja keskustelee ja haukku mikaa.
    mika oli sympaattisin hiihtäjä koko maailmassa .suomen hiihtoliitto tappo mikan
    heidän päätöksilläänsä.


  • Myllylä ajettiin kuolemaan vainoamisen takia. Nyt sama porukka yrittää samaa Kirvesniemelle ja Isometsälle vainoamalla heitä muka väärien lausumien antamisesta dopingoikeudenkäynnissä.
   Suomessa on oikein himosyyttäjiä, jotka näyttävät olevan kaikki naisia. Onko heillä jokin erikoinen miesviha. Samalla he tekevät Suomelle valtavaa imagomenetystä aivan turhan takia, niin ja lisäksi yhteiskunnalle rahanmenoa.

   • Syyttäjät ovat pohjasakkaa. Yksi niistä on minun kimpussani, täysin arvostelukyvytön ihminen. Uskoo kriminaalia, joka on lavastanut minut syylliseksi rikokseen. Tosin tämä syyttäjä on mies.


   • Höpöhöpö.. se vaan on niin, että todistajan on puhuttava totta ja tuosta on heidän valehtelustaan on kärsineet ne kaksi toimittajaa, jotka saivat tuomion aikoinaan


  • Huhut kertovat voimakkaasti, että teki itsemurhan. Varmasti monia kiinnostaisivat irvokkaat yksityiskohdat, mutta mutta jättäkää jo kuolleet rauhaan.

  • Antakaa edesmenneille rauha tässä tapauksessa Mikalle,ei tule takaisin.Mika oli hyvä hiihtäjä ja herkkä ihminen.

   • Media onnistui vallan loistavasti mustamaalaamaan ko. hiihtäjän ja pari muutakin. Vaikka kaikki tietävät, etteivät he kovin kummoisesti ole rötöstelleet, on heidän yllään ikuinen varjo.

    Tappajakin pääsee tässä maassa helpommalla.


  • RIP Mika

  • Totuushan on se että Myllylä oli kovimmassa kunnossaan puhtaanakin kovempi kuin yksikään nykyisistä maailman huipuista. Se tasatyöntö oli legendaarinen, ja loikka ylämäkeen aivan maagista katsottavaa. Kun katsoo Sm-hiihtotuloksia vuosituhannen vaihteesta, niin se ylivoima oli kertakaikkiaan musertavaa. Uskon että Mikä Myllylä, suuri idoli minullekin, oli puhdas voittaessaan useimmat arvokisansa.

   Hän oli lahjakas, mutta mikä tärkeintä, niin aivan armottoman kova harjoittelija verrattuna kaikkiin nykyhiihtäjiin. Siinä on se valtava ero. Pelkillä lahjoilla ei tee yhtään mitään urheilussa, tarvitaan täydellistä omistautumista.

  • Ja hieno ihminen muutenkin. Myllylä asui viimeiset vuodet minun koti kaupungissa (kokkola) Itsekin hiihtäjänä odotin tilaisuutta puhua häneen kanssa. Mutta sitten tämä surullinen tapahtuma vei mestarin :(.

   Viimeisen kerran näin hänet pienessä hiihtokisassa jossa hänen poikansa kilpaili.

   • Mika matkais vieläkin täälläpäin,jos ei olis mennyt kimppaan kolmen muun niilon kanssa.Ahneilla ja itsekkeskeisillä tavoitteilla ryhmän sisällä on ennenkin mafia perheissä onnistuttu muut pitämään ulkopuolisina.Avoimuutta ja onnittelua muillekkin kilparyhmien ulkopuolisille.Mika veti sissinä maansa ja muiden sisäpiiriläisten omertan hautaan saakka.Muut alkoi paskoon housuun ja puukottaan muita selkään.


   • reetu-ukko kirjoitti:

    Mika matkais vieläkin täälläpäin,jos ei olis mennyt kimppaan kolmen muun niilon kanssa.Ahneilla ja itsekkeskeisillä tavoitteilla ryhmän sisällä on ennenkin mafia perheissä onnistuttu muut pitämään ulkopuolisina.Avoimuutta ja onnittelua muillekkin kilparyhmien ulkopuolisille.Mika veti sissinä maansa ja muiden sisäpiiriläisten omertan hautaan saakka.Muut alkoi paskoon housuun ja puukottaan muita selkään.

    Kova kolmikko: Esko Aho Paavo M. Petäjä Inggard Lereim


  • Niin, on pikkasen outoa, että ei anneta kuolinsyytä. Itsemurha on aina häpeen paikka, en ymmärrä miksi, joten se mulle ainaski tulee ekana mieleen. ..

  • Katsokaapa dokumentti nimeltä Ei mitään ilmaiseksi vuodelta 2001. Siinä näkee konkreettisesti sen kuinka Mika Myllylä antoi lajille kaikkensa, kesät ja talvet. Herättää kunnioitusta sitä sitkeää karpaasia kohtaan. Lahjakkuus ja hurjat harjoitustehot sekä määrät, sekä päälle vielä voittajan asenne. Ikävää kuinka asiat vain joskus menevät niin kuin menevät. Myllylä oli aikakautensa uhri, herkkä mies josta revittiin kaikki mahdollinen irti ja unohdettiin hieno ihminen kaiken sen takana. Huippu-urheilun maailma on aivan liian armoton herkälle ihmisluonteelle.

   • olen samaa mieltä


  • Kukaan ei ole ymmärtänyt puhua tapaturmasta. Kuinka moni ihminen onkaan humalapäissään tukehtunut omaan oksennukseensa. Samat arvoitukset olivat aikanaan esillä myös ihanan Armi Aavikon kuolemasta

  • Mies, jonka mahtava hiihtoura romahti häpeällisellä tavalla, mies joka menetti viinan takia perheensä, työpaikkansa, kaksi kertaa ajokorttinsa -mitä luulet olevan elämän aatokset? Luuletko, että mies vaan naureskelisi ja ottaisi rennosti? Eiköhän siinä karpaasi tee lopullisen ratkaisun että kaikki tuo loppuu kerralla ja lopullisesti.

   Tästä voi vetää johtopäätökset.

   Vai tapaturma hoh hoh...

   • Kyllä juurikin näin, hyvä kun asioista puhutaan suoraan asioiden oikeilla nimillä.
    Arvelisin kuolinsyyn liittyvän vahvasti päihdyttäviin eri aineisiin?!

    Itse mies oli kovempi kuin moni muu ikinä!!! Harmillinen loppu vain kävi.
    Arvostin kovasti!!!


  • Mika oli hyvä jätkä.

  • Kenellekään en toivo itsemurhaa tai muutakaan pahaa kohdalle, mutta kyllä täytyy suoraan sanoa, että ennen doping-käryjä seurasin itse suomalaista urheilua tosi innolla ja ylpeydellä. Käryjen käytyä en ole koskaan enää katsonut yhtäkään urheilukilpailua. Myötähäpeä suomalaisurheilijoiden lankeemuksesta aineisiin on syvä, eikä ole muuksi muuttunut.

   Ihailen edelleenkin urheilusuorituksia, jotka on saavutettu rehellisellä suomalaisella sisulla ja treenillä. Isänikin pärjäsi aikanaan painnostokisoissa Suomen mestaruus -tasolla.

   Koska urheilua ilman jatkuvia ainehöpötyksiä saa kuitenkin nykyään hakea, saavat mömmöilijät minun puolestani uhkua fosforia ihan rauhassa kisoissa ja urheiluruuduissa, tai missä hyvänsä heidän "suorituksiaan" nykypäivänä seurataan. En välitä katsoa. Ja sellaisena jatkukoon, kunnes kuolo korjaa.

   Kiitos vain kaikille ilon ja urheilun maineen pilaajille. Onpahan enemmän laatuaikaa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   400
   26084
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16438
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   400
   15211
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   116
   13149
  5. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   52
   2932