lumia 820 ja vastaaja

Kuinka saadaan puhelimesta vastaaja päälle.
Asetukset - puhelut tekstiviesti valikko vain välähtää, eli sinne ei pääse
Ilmianna
Jaa

7 Vastausta


Luin, mutta tuossa ei ole vastausta. Tarkoitan siis sitä, kun puhelimeni on varattu tai en ehdi vastaamaan, niin puhelut menisivät vastaajaan. Aikaisemmassa kännyssä nuo pystyi laittamaan päälle puhelimesta.
Ilmianna
Jaa
Eikös tuossa ohjeessa juurikin kerrota että miten se laitetaan päälle.

"Siirrä puhelut vastaajaan"

"Toiseen puhelinnumeroon siirtämisen lisäksi voit siirtää nämä puhelut vastaajaan ja kuunnella viestit myöhemmin.
Sinun on ehkä otettava yhteyttä palveluntarjoajaasi, jotta saat tämän palvelun käyttöösi."

Muuta keinoa ei taida olla kuin tuo. Eli siis jos joku soittaa ja et vastaa niin soittajalle tulee vähän ajan päästä vastaajan itse äänitetty ilmoitus ja mahdollisuus lähettää ääniviesti vastaajaan.
Ilmianna
Jaa
Eikös nuo ohjeet ole sitä varten, kun haluaa kaikki puhelut menevän vastaajaan tai siirtyvän toiseen numeroon. Oli sitten oma numero vapaa tai ei. Aikaisemmin oli valittuna esim kun numero on varattuna, niin siirtyy vastaajaan, nyt soittaja kuulee vain varattu äänen. Ymmärsinkö nyt jotain väärin?
Ilmianna
Jaa
Moro uusi käyttäjä,

Kuulostaa että siellä liittymäsi puolella olisi jotain tehty, kerran nyt vastaajasi toimii eri tavalla kuin ennen.

Kerrotko että minkä firman liittymä sinulla on, voidaan sitten neuvoa tarkemmin että mitä asialle voisi tehdä :)

Mut noin niinkuin yleisellä tasolla, voit tehdä itse erilaisia soitonsiirtoja tällä ohjeella --> http://bit.ly/14i8dnG Tsekkaa noi siirrot 61 ja 62, tee ne siiirrot omaan vastaajaasi niin pitäs alkaa hommat rokkaamaan :)

Tero@SoneraPartio
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
hei
Kiitos kaikille vastauksistanne, vaikkakin ongelma on edelleen päällä.
Puhelimen Asetukset - puhelut tekstiviesti valikko vain välähtää, eli sinne ei pääse, eli itse ei voi muuttaa. Operaattori on telefinland
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mä kokeilisin seuraava kahta asiaa, ensin puhelimen sammutus ja uudelleenkäynnistys. Jos se ei korjaa tilannetta, sit luurin resetointi:

Paina yhtä aikaa pohjaan volume down-nappi sekä virtanappi, ja pidä pohjassa kunnes puhelin värisee ja ruutuun tulee Nokia-teksti. Kunnes puhelin on käynnistynyt, sitten vaan kokeilemaan että aukeaako toi valikko sen jälkeen.

Jos ei aukea, sit kokeilisin puhelimen päivitystä --> Valikko --> Asetukset --> Puhelimen päivitys (tarvitset WLAN-yhteyden päivitystä varten). Varmista ennen päivittämistä että sinulla on asetuksissa valittuna varmuuskopiointi --> http://bit.ly/17sihsz

Ja jos uusi softa ei korjaa sekään tilannetta, valikko ei edelleenkään aukea, sit ei ole muuta kuin luuri on laitettava korjuulle, siinä on silloin joku vika.

Mutta kun miettii asiaa tarkemmin, kyseinen valikko ei tee muuta kuin että siellä pääsee tallettamaan vastaajan numeron (luuri hakee verkosta vastaajan numeron automaattisesti, ja sen pitäisi siis olla oletuksena siellä asetuksissa oikein). Joten, isompi probleema on nyt siellä liittymän/vastaajan puolella.

Kokeilitko noita koodeja soitonsiirtojen aktivointiin? Kokeile niitä, kytkeytyykö vastaaja niiden avulla päälle. Ja toinen, niin melkein kysyisin vastaajan tilannetta vikapalvelusta, nimittäin vastaajan pitäisi olla automaattisesti päällä, ja kun se ei nyt ole niin siinä on silloin jotain vikaa. Vikapalvelun numero on 0206 90101

Tero@SoneraPartio
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

lumia 820 ja vastaaja

Kuinka saadaan puhelimesta vastaaja päälle.
Asetukset - puhelut tekstiviesti valikko vain välähtää, eli sinne ei pääse

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta