nudismi/naturismi pois seksi-ryhmän alta

luonnon tilassa

Nudismi ja naturismi eivät liity seksiin mitenkään. Siksi kyseinen palsta pitäisi ehdottomasti siirtää johonkin muuhun osioon, vaikka yhteiskunnan tai harrastusten alle. Sijoittaminen seksi-ryhmään on paitsi pahasti väärin myös kannustaa vääränlaiseen keskusteluun. Lisäksi seksi-ryhmä on K-18 ja ei ole mitään syytä miksi naturismikeskustelun pitäisi niin olla. Alaikäisetkin voivat olla naturisteja, ja se on ihan normaalia ja laillista, koska kysehän ei ole mistään seksuaalisesta.

7

131

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Samaa mieltä

      Lisäksi on varsinainen paradoksi, että palstaryhmä "Lesbo, gay, bi ja trans" , jolla nimenomaan käsitellään seksuaalista suuntautumista, ei olekaan seksiosiossa.

    • Miksei vastata?

      Tähänkin kysymykseen olemme turhaan odottaneet ylläpidon kannanottoa.

    • Hei,
      olen pahoillani ymöhästyneestä vastauksesta.

      Palvelussa on monta palstaa, jotka voisi sijoittaa lukuisiin eri aihealueisiin, koska keskustelunaiheissa on niin monta näkökulmaa.

      Nudismi ja naturismi -palsta on sijoitettu Seksi-aihehalueeseen, koska valtaosalle ihmisistä siinä on yhteys seksuaalisuuteen, vaikka toki kaikkien kohdalla näin ei ole. Tältä aihealueelta palsta on myös helpommin löydettävissä kuin esimerkiksi Yhteiskunta-aihealueen alta.

      Seksuaalivähemmistöjen palstat ovat Ryhmät-aihealueen alla, koska keskustelu on hyvin paljon tietyn ryhmän sisällä tapahtuvaa vertaistukea ja kokemusten jakamista. Palstoilla keskustellaan paljon muustakin kuin vain seksistä.

      Muita palstajakoon liittyviä ehdotuksia voitte jättää tälle lomakkeelle: http://www.suomi24.fi/node/589

      Terveisin,
      Piia
      Suomi24

      • luonnon tilassa

        Nudismi ja naturismi liittyy seksiin vain niiden ajatuksissa, jotka eivät ko. asioita harrasta eivätkä muutenkaan tiedä niistä juuri mitään. Oikeasti niissä on kyse alastomuuteen suhtautumisesta luonnollisena asiana sekä alastomuudesta nauttimisesta joko yksin tai muiden seurassa ilman mitään seksuaalista toimintaa. Nykyinen palstasijoitus perustuu vääriin käsityksiin (olkoonkin, että se saattaa olla enemmistön käsitys) ja siten myös ruokkii vääriä käsityksiä.

        On myös aika outoa todeta, että aihe löytyy helpoiten Seksi-aihealueelta, kun se kuitenkin on väärä paikka. Nykyinen järjestely helpottaa löytämistä vain niille, jotka luulevat naturisteja joksikin seksiorganisaatioksi. Niille, jotka aihetta yhtään tuntevat, nykyinen sijoitus taas on vaikeasti löydettävä. Sitä paitsi Seksi-otsikko todennäköisesti karkottaa palstalta monta keskustelijaa, joilla olisi jotain asiallista sanottavaa tai jotka kaipaavat asiallista luotettavaa tietoa aiheesta.

        Yhteiskunta olisi sikäli luonnollinen paikka, että siellä on jo ennestään palstoja mm. tasa-arvosta, sananvapaudesta, politiikasta, laista, aseista kieltäytymisestä ym. aiheista jotka liittyvät erilaisiin ajatuksiin, arvoihin, elämäntapoihin ja yhteiskunnan suhtautumiseen niihin. Naturismi liittyy näihin asioihin läheisemmin kuin seksiin, ja naturisteja ja ei-naturisteja kiinnostanee mm. keskustelu siitä, missä alasti oleminen on sosiaalisesti hyväksyttävää ja/tai laillista. Myös Harrastukset olisi neutraali maaperä keskusteluille.


      • mielipiteilijä

        Minusta on ylipäätään rajoittunut idea, että tietty palsta voi olla vaih yhden ryhmän alla. Joillakin aiheilla voi olla yhteys useaan kategoriaan. Vaikkapa joku tiedemies voi jossain ongelmassa tarvita kysymykseen sekä matematiikan, fysiikan että koodauspuolen taitoja.


    • kollippo

      Samoin tuo karvojen ajelu pois seksipalstalta ja johonkin ihonhoitoon tms. Ei siellä nyt niin rivoja puhuta, että sen pitäisi seksipalstalla olla...

      • kollipipo

        Ihokarvoista voi keskustella tuolla:
        MUOTI JA KAUNEUS -> IHOKARVAT


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      195
      4564
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      255
      2582
    3. 133
      1687
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1381
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      202
      1273
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1126
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1104
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1047
    9. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1047
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1041
    Aihe