Ravintolan WC

?-?-?

On maaliskuinen perjantai-ilta Helsingin sykkeessä. Kaverini ovat saaneet minut mukaansa baarikierrokselle naisia iskemään. Saunottuamme ja pohjia otettuamme olemme vihdoin ja viimein saapuneet Helsingin keskustaan. Suuntaamme City-käytävässä sijaitsevaan Old Hat -baariin. Kello lähentelee jo kymmentä ja baari on täynnä ihmisiä - tunnistan soivan kappaleen heti: Killerin ’Lyer’. Silloin huomaan sinut... yksin baaritiskillä istumassa. Huomaat minut, mutta yrität olla näyttämättä sitä. Suuntaan baaritiskin toiseen päähän vaivihkaa sinua tarkastellen. Olet pukeutunut avonaiseen ja anteliaaseen valkoiseen paitaan. Et enää peittele ihailevaa katsettasi... riisut minua silmilläsi ja palat halusta nähdä minusta enemmän kuin sinulle paljastan.

Tilaan itselleni oluen ja en ole huomaavanikaan sinua. Käännyn vaivihkaa selin sinuun päin ja tarkkailen tapahtumia muualla baarissa. Tunnen kuitenkin miten katseesi ahmii trimmattua vartaloani... Tunnen kuinka haluaisit astella luokseni ja riisua housuni, hiljaa, nautinnollisesti... tietäen palkinnon odottavan.

Maksan olueni ja astelen sinua katsomatta pöytään jossa seurueeni odottaa. Aistin pettymyksesi ja suuttumuksesi baarin perälle saakka. Istuessani pöytään vilkaisen vaivihkaa baaritiskille, et enää seuraa katseellasi minua, olet selvästi loukkaantunut että en vastannut huomionosoitukseesi. Hymyilen itsekseni - peli on vasta alussa.

Juon olueni rauhassa ystävieni kanssa keskustellen. En kiinnitä sinuun vahingossakaan mitään huomiota. Huomaan kuitenkin että et ole edes tekemässä lähtöä. Et kuitenkaan tunnu odottavan ketään. Olet kaunis. Ensimmäistä kertaa riisun sinua katseellani, kuvittelen ihanat rintasi edessäni... nännit kovettuneina. Miten hyvältä tuntuisi ottaa ne suuhun, hyväillä niitä hellästi kielellä, näykkiä niitä hampailla, imeä niitä kiihkeästi....

Yhä enemmän ihmisiä virtaa baariin. Juon olueni loppuun ja suuntaan takaisin baaritiskille. Lähestyn tiskiä suoraan takaasi. Tiskillä on ahdasta, tilaan itselleni oluen kurottaen käteni olkasi ylitse. Säpsähdät tunnistaessasi kuka ylitsesi kurkottaa, silmänräpäyksessä kokoat kuitenkin itsesi ja yrität olla mahdollisimman tyyni. Odotan oluttani, näköalani olkasi yli on taivaallinen. Tuijotan haltioituneena rintojesi kaunista ja pehmeää vakoa. Olen niin lähellä sinua, että tunnet tuoksuni... kurottaudun antamaan baarimikolle setelin oluttani vastaan jolloin kosketan vartalollani selkääsi ja olkaasi. Huomaan, kuinka hengityksesi tiivistyy tahtomattasi. Pehmeät rintasi kohoavat yhä kiihtyvässä tahdissa. Et voi enää vastustaa, vaan käännyt baarijakkaralla suoraan minuun päin. Seison edessäsi, enkä väistä senttiäkään. Toinen jalkasi painautuu haarojeni väliin, katsot minua suoraan silmiin. Tunnen kovettuvani. Painat jalkaasi tiukemmin minua vasten ja tunnet kuinka veri pakkautuu kaluuni hengitykseni tiivistyessä. Raotat huuliasi ja näytät uskomattoman seksikkäältä. Upotan toisen käteni hiuksiisi ja silitän niitä varovasti, hellästi. Jatkan kasvojesi hyväilyä, annan käteni vaeltaa poskillasi päätyen lopulta huuliesi kaarelle. Hyväilen huuliasi etusormellani. Raotat suutasi enemmän ja kosketat sormeani kevyesti kielelläsi. Yhä rohkeammin nuolet sormeani kielelläsi ja otat sen välillä kokonaan suuhusi. Tunnet kostuvasi.

Tartun sinua kädestä ja ohjaan sinut perässäni baarin perällä olevaan WC:hen. Vaivihkaa katsomme huomaako kukaan ja livahdamme sisään lukiten oven perässämme. WC ei ole suuri, mutta juuri siivottu ja viihtyisä. Lavuaari, posliinipytty, kuivauslaite ja lattiaan saakka ulottuva suuri peili.

Suutelen sinua intohimoisesti samalla syliini sinut sulkien... vartaloasi hyväillen. Yhtä äkkiä kuin olin sinua suudellut, irrottaudun ja otan muutaman askeleen taaksepäin. Käsken sinun riisuutua. Hetken aikaa tunnut epävarmalta ja eksyneen oloiselta. Yrität saada minut riisuutumaan ensin. Kieltäydyn ja käsken sinun riisua... entistä kovempaan sävyyn. Et uskalla enää kieltäytyä, vaan riisut vaatekappaleesi yksi kerrallaan, epävarmasti, kuitenkin täydellisen kiiman vallassa. Seisoessasi edessäni ainostaan pikkuhousuissasi ja rintaliiveissäsi, katsot minuun vielä kerran epävarman oloisesti. Koko vartalosi tärisee. Hetken kuluttua riisut kuitenkin loputkin vaatteesi ja seisot hieman hämilläsi edessäni, täysin alastomana. Nännisi ovat kovettuneet ja liikkuvat kiihtyneen hengityksesi tahdissa.

Kävelen varmoin askelin luoksesi ja nostan sinut lavuaarin päälle levittäen samalla jalkasi. Suutelen sinua hellästi huulillesi... ja sen jälkeen joka puolelle vartaloasi. Lähden liikkeelle jaloistasi, sääriä pitkin kohti reisiäsi... suudellen, näykkien, nuollen. Tunnen kuinka nautit kosketuksestani. Siirtyessäni reisiäsi ylöspäin tunnen kuinka jännitys vavisuttaa koko vartaloasi. Siirryn reisiltäsi suutelemaan vatsaasi ja tunnen pettymyksesi ohitettuani kaikkein herkimpäsi. Suutelen rintojasi, nuolen ja näykin kovia nännejäsi samalla toisella kädelläni niitä hyväillen. Vähitellen siirryn takaisin kohti alapäätäsi. Olet aivan sekaisin kiimasta. Vavahtelet kun huuleni ensimmäisen kerran kohtaavat häpyhuulesi. Nuolen vakoasi hellästi, välillä kieleni sisääsi työntäen. Häpyhuuliasi pitkin siirryn hyväilemään kielelläni klitoristasi. Rukoilet minua antamaan sinulle orgasmin. Nuolen ja imen klitoristasi voimakkaasti. Silmissäsi miltei mustenee lähestyvän orgasmin edessä. Et voi enää estellä itseäsi vaan huudat kiimassa täyttä huutoa, samassa valtava orgasmi räjähtää vartalosi lävitse ja tartut molemmin käsiin minuun estäen minua lopettamasta. Väriset kuin horkassa ja puristat reisiäsi yhteen niin lujaa, että tunnen kuinka en saa enää ilmaa. Pian kuitenkin hellität otettasi ja nojaat seinään raskaasti huohottaen. Soperrat kiitosta vielä tästä maailmasta täysin tietämättömänä.

Jätän sinut hetkeksi aikaa yksin ja siirryn riisumaan omat vaatteeni. Kun jäljellä on enää boxerini, sinäkin olet jo toipunut ja katselet vartaloani kiinnostuneena... hitaasti riisun boxerini nilkkoihin, jolloin jäykkänä oleva kaluni ponnahtaa pystyyn edessäsi. Käsken sinut polvillesi eteeni. Teet työtä käskettyä sen enempää mukisematta. Enempää minun ei tarvitse ohjastaa sinua, vaan otat kaluni ahneesti suuhusi. Rytmitän liikkeitäsi tarttumalla hiuksistasi. Tunnen, että en kestä enää kauaa ja vedän kaluni pois suustasi. Olet yhä polvillasi edessäni. En voi vastustaa kiusausta vaan tartun kädelläni kaluuni ja alan runkkaamaan. Seuraat tapahtumaa haltioituneena välillä kiveksiäni hellästi puristellen, välillä jalkojani käsilläsi hyväillen. Tunnen kuinka spermani lähtee liikkeelle ja purkautuu valtavalla paineella kasvoillesi ja rinnoillesi, en voi olla päästämättä aitoa nautintoa täynnä olevaa äännähdystä. Levität päällesi lentänyttä spermaa ympäri vartaloasi ja tunnet kuinka alat kostua uudelleen. Tartut kaluuni ja nuolet spermat siitä pois. Tunnen kovettuvani uudelleen, haluan tulla sisääsi.

Käsken sinua nojaamaan lavuaaria vasten ja pyllistämään minua päin. Pidät siitä kun mies tulee sinuun takaapäin ja teet työtä käskettyä. Kiihottava näky avautuu edessäni. Ennen kuin ehdit ymmärtämään mitä tapahtuu työnnän kaluni anaaliisi. Huudahdat pelonsekaisen ei:n, mutta et voi mitään pitäessäni sinusta lujasti kiinni kaluni tunkeutuessa yhä syvemmälle sinuun. Tartut toisella kädelläsi epätoivoisesti lavuaarin reunasta yrittäen pitää tasapainosi. Olet todella tiukka. Varovaisesti mutta päättäväisesti työnnän kaluni loppuun saakka. Hiljalleen rentoudut ja pystyn rytmittämään naimistani yhä rajummaksi. Pystymme katselemaan toisiamme peilistä - ei ole epäilystäkään siitä, kuka tilanne hallitsee. Pyydät minua naimaan kovemmin ja teen työtä käskettyä. Hyväilen klitoristasi toisella kädelläni, olet läpimärkä. Pian tunnen, että en pysty pidättelemään enää kauempaa ja laukean toisen kerran, annan spermani purkautua suoleesi. Tunnet minun tulevan ja saat valtavan orgasmin... et pysty enää huutamaankaan, haukot vain henkeäsi ja yrität saada happea.

Pysyn sisälläsi vielä jonkin aikaa. Haluan hetken nauttia läheisyydestäsi, tunnen kuinka sinä haluat samaa. Jonkin ajan kuluttua pukeudumme, suutelemme hellästi ja palaamme omille tahoillemme takaisin baariin. Ilta on vielä nuori.

6

17450

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aaaaarghh

      sinä sinut sinun sinulla, voi vittu mitä paskaa!
      kelle sä ton tarinas kirjoitit?sinulle vai minulle!?

      Mä vihaan tämmöstä!

    • Jayzon

      Hyvä tarina muuten, mutta pari pikkuseikkaa, joihin realismin nimissä olisi puututtava.
      Ensinnäkin, miehellä menee vähintään kolme-neljä minuuttia uuden erektion saamiseen, monilla jopa kymmenen tai enemmän.
      Toisekseen, nopea survaisu perseeseen ilman liukastetta on kivuliasta ja jopa vaarallista.
      No, fantasiat on eri juttu kuin tosielämä, mutta kuitenkin. ;)

      • le5

        Jotkut miehet voi kyllä jatkaa melkein suoraan :-)
        Ja survaisu perseeseen ilman liukastetta sattuu mutta kiihottaa niin p....ti ainakin minua ......(siis olen nainen)


    • """juttu

      Oletko unohtanut, jos kirjoitatat proosaa siellä on tekijänä useimmiten minä. Sinun kirjoituksissa ei ole välttättä usein tekijää lainkaan tai on vain ulkopuolinen havainnoitsija. Ei tuolla lailla saada tehtyä myyvää storyä. Sullahan on ihan "MikaHäkkis-efekti" jutuissa. Jos et pysty kirjoittamaan itsestäsi vaan vaihtelet itseäsi ja panijaasi jutun kertojan paikalla - niin ei hyvä.

    • Yäk!

      yäk!

    • mutta old hat:issä

      voisi ennemmin tapahtua m m tai n n juttu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe