R-kioski työnpaikkana

alanvaihto haaveema

Millainen työnantaja/työpaikka r-kioski on? Vakituisena, kokopäiväisenä työntekijänä?
Minulla olisi nyt mahdollisesti tarjolla paikka kioskilta tai sitten oman alan töitä, joita teen tälläkin hetkellä, ja suoraan sanottuna vihaan nykyistä työtäni. Siksi mietinkin että jätänkö vähän parempipalkkaisen työni ja siirryn ärrämyyjäksi.. Apuaa. Kuvittelen että ärrätyö olisi mukavaa, tykkään asiakaspalvelusta, mutta silti... Hyppy tuntemattomaan pelottaa.

8

390

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kokeile1

      Päivät menee mukavasti. Pääsääntöisesti ihan kivaa jos tykkää tehdä paljon töitä. Työ näyttää tosi helpolta mutta siinä onkin aikapaljon erilaista muistamista. Olin itse 10 vuotta ja palasin sitten koulun penkille. Joten kannattaa ainakin kokeilla, saahan siitä työkokemusta.

    • itsestä kiinni

      Riippuu omasta työmotivaatiosta. Työ on aika haastavaa, sillä opittavaa on erittäin paljon ja riippuen kioskista, saatat tehdä jopa 8 h yksin töissä koko päivän. Toisaalta työpäivät menee nopeasti kun on yksin töissä ja vaikka kaksin olisikin niin puuhaa riittää aina.

      Ja tuohon aikaisempaan viestiin, niin työ ei ole niin helppoa kuin luullaan. Pitää osata ja tietää kaikista eri palveluista ärrällä, mm. eri liittymät niiden sen hetkiset tarjoukset ja syyt miksei liittymä mahd. toimi, lahjakortit ja niiden toiminnot, tupakat uusi tupakkalaki, paketit(vastaanotto, lähetys, toimitus), laskunmaksu, hyllyjen täyttäminen tavaroiden tilaus purku(erittäin järjestelmällistä jos haluaa, että kaikki sujuu), veikkauksen pelit ja koneelta löytyvät toiminnot yms, mahd. toto-pelit(!! ei niin helppoa) ja muuta mukavaa. Tuossa oli ehkä juuri ja juuri puolet työtehtävistä lueteltuna.

      Mutta tosiaan, jos kaipaat vilkkaita ja mielenkiintoisia työpäiviä->suosittelen!

    • hiippari2

      Tekemistä riittää ja lisät ovat kaupan alan lisiä huomattavasti huonommat (0,92 e iltalisä, lauantailisä muistaakseeni tyyliä 1,20 e), mutta vuoroja saa kyllä sen verran kuin haluaa tehdä ja työkaverit ovat suurimmaksi osaksi tosi kivoja. Yksin työskentelystä pidän itse paljon, mutta jos sellainen ahdistaa, ei ainakaan pienemmille kioskeille kannata hakea.

    • ex-restappi

      Varmaan jos saat olla samassa kioskissa töissä, oppiminen on helpompaa. Itse kiertelin eri kioskeissa ja välillä tuntui tuskaiselta, kun joka kioski oli kuitenkin hieman erilainen/omat tavat, vaikka kassajärjestelmä ym. oli samat.. En enää menisi takaisin, mutta oli ihan opettavaista.

      Aina kannattaa tietysti koettaa, voithan tykätäkin siitä :-)

    • huono palkka

      "Tekemistä riittää ja lisät ovat kaupan alan lisiä huomattavasti huonommat (0,92 e iltalisä, lauantailisä muistaakseeni tyyliä 1,20 e),"

      Miksi R-kioskin vuorolisät ovat näin huonot? Kannattaa hakea kauppaan töihin, niin palkkakin on parempi. Miten Te käytte tauolla, kahvilla, syömässä ja vessassa, jos olette yksin R-kioskissa töissä 8 tuntia päivässä???

    • ärrätytsky

      Ärrällä on ihanaa, jos oma asenne on kohillaan :) Vessassa pääsee käymään laittamalla lapun luukulle, kahvit ja ruuat juo ja syö työn ohessa. Jos tauot on ittelleen elintärkeitä, niin sit ei varmaan kannata edes alottaa..

      • tltl

        Mielenkiintoinen seikka laittaa lappu luukulle, kun kioskiahan ei saisi jättää valvomatta. :))))


    • Nykyään pomo

      Ei kannata mennä Ärrälle. Se on todella, todella, todella rankkaa ja rautakirjan konttori vittuilee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6083
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3685
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1955
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1939
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1758
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      76
      1619
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1532
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      14
      1435
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1428
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      27
      1345
    Aihe