Kaveriparin kuvaajana

rainis84

Olen tuntenut Sinin vähän yli vuoden, ja meistä tuli erottamattomat ystävät aika nopeasti tutustumisen jälkeen. Oltiin molemmat sinkkuja ja aina tilaisuuden tullen tuli juopoteltua ja se johti yhteen jos toiseenkin tilanteeseen.... Olemme todella erilaisia luonteeltamme, mutta huumorintajumme on samanlainen, ja jostain syytä vaan tulemme todella hyvin toimeen. Sini on räiskyvä, vahva sekä fyysisesti että henkisesti, kun minä taas olen lyhyt ja pyöreä, ja aina liiankin kiltti kaikille.

Olimme viettämässä iltaa Sinin luona kolmestaan hänen tuoreen aviomiehensä kanssa, jonka hän tapasi puolisen vuotta sitten. Tulin heti alusta alkaen Tomin kanssa hyvin juttuun, ja ilokseni huomasin että hänen huumorintajunsa oli yhtä umpipervo kuin minun ja Sininkin. Meillä on tapana vapaailtoina juoda hissukseen Sinin ja Tomin kotona, ja pelailla samalla lauta- tai korttipelejä, Unosta Trivial pursuitiin.
Sama meno oli tälläkin kertaa. Sekä minun että Sinin lapset olivat isukkiensa luona koko viikonlopun, joten viinan kanssa läträystä ei tällä kertaa edes yritetty hillitä.

Kuten aina, välillämme vallitsi iloinen ja kaksimielinen huumori, vittuilulla maustettuna. Tv-sarjoista napattuja hokemia viljeltiin ahkerasti ja muka-suutuimme toisillemme pelejä pelatessa milloin mistäkin. Tupakoita laukusta kaivellessani löysin sieltä kamerani, joka oli jostain syystä sinne unohtunut. Heitin vitsillä, että pussatkaas nyt oikein kiimaisesti niin saadaan teistäkin kerrankin edustava kuva! He katsoivat toisiaan pari sekuntia silmiin ja ujostelematta syöksyivät toistensa kimppuun, pureskellen toisiaan huulista ja nauraen. Nappasin muutaman kuvan ja aloin muka vihaisena huutaa että loppuu se paneminen! Tilanne rauhoittui ja siirryimme parvekkeelle tupakalle.
Tomi ei tiennyt että naiset kertovat toisilleen kaiken, ja että olin hyvinkin tietoinen hänen tavastaan lievittää työpäivien tylsyyttä: Lähetellä vessasta kuvia kotona odottavalle vaimolle, mistäs muustakaan kuin seisovasta kalusta oman käden oikeuden edessä.... Myös kotona tylsistyvä Sini oli lähettänyt kuulemma samalla mitalla kuvia takaisin. Kotonakin he tykkäsivät kuulemma kuvata toisiaan. Vaikka he molemmat olivat ensisijaisesti minulle ystäviä, en voinut olla miettimättä, että näinköhän äskeinen innostuminen johtui siitä kun siinä olikin joku ulkopuolinen kameran takana... Ja olihan se tilanne aika kutkuttava minustakin. Vaikka Sinin kanssa olimme jutelleet seksimieltymyksemme hyvinkin avoimesti läpi, Tomin pään sisälle en ollut niin hyvin päässyt.

Ilta jatkui, ja juomia alkoi kumoutua siihen tahtiin että huomasin meidän kaikkien olevan jo aika tuiterissa. No eipä se ollut meitä ennenkään haitannut. Kun Uno-peli päättyi minun murskaavaan häviööni, kuten yleensäkin, Sini yllättäen kysyi pelattaisiko pullonpyöritystä. Olin hölmistynyt. Mitä hauskaa voisi olla tuossa varhaisteinien hihityspelissä kolmen aikuisen kesken, jotka jo tiesivät toisistaan lähes kaiken? No, en jäänyt miettimään asiaa vaan suostuin. Juoni alkoi paljastua vasta kun Sini sai keksiä ensimmäisen tehtävän minulle. Lähes ujostelevan oloisena hän sanoi:
-Haluan että otat meistä uudelleen kuvia kun me suudellaan.
Leukani loksahti. Yhtäkkiä tajusin mistä he olivat supattaneet keskenään kun kävin vessassa. Virnistin ja ilmoitin heille että he ovat pervoja, samalla kaivellen kameraa uudestaan esiin laukustani. En voinut olla huomaamatta samalla pientä värähdystä vatsanpohjassani...

Sain kameran käteeni ja heti kun sanoin olevani valmis, Sini ja Tomi syöksyivät toistensa kimppuun kuin kiimaiset teinit, kikattaen ja kuiskien toisilleen. Itse pysyttelin parin metrin päässä ja naureskelin ja valitin heille että muakin alkaa kohta panettaa, teillä on sentään toisenne ja mä oon ollut puutteessa monta kuukautta! Jouduin menemään ihan heidän viereensä ja huutamaan että hankkikaa huone, ennen kuin he hetkeksi irrottautuivat toisistaan. Hiljaisuus laskeutui välillemme, ilmeet vakavoituivat ja muutamaa sekuntia sen jälkeen kun tilanne alkoi käydä kiusalliseksi, Tomi avasi suunsa.

8

7048

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • rainis84

   -Me, tuota, haluaisiksä, siis.... haluaisiksä kuvata meitä vaikka mentäis vähän pidemmälle? Sini tunnusti aikasemmin kertoneensa sulle niistä meidän kuvaviesteistä ja me, öö, niin.....
   Hämmennyin hetkeksi, mutta ilmeisesti alkoholin suoman itsevarmuuden ja riehakkuuden turvin vastasin:
   -Menkää vaikka kuuhun asti, kyllä mun pokka kestää jos teidänkin. Pitäähän sitäpaitsi kavereita auttaa, että teillä jää vapaat kädet ja silti saatte kuvamuistoja.
   Hetken olimme hiljaa, ja katsoimme kaikki vuoron perään toisiamme silmiin. Sanattomalla päätöksellä astuin pari askelta taaksepäin ja samaan aikaan Sini ja Tomi jatkoivat siitä mihin olivat jääneet. Jotain tunnelmassa oli kuitenkin muuttunut. He eivät enää yrittäneetkään naamioida himoaan piruiluun ja pelleilyyn, vaan näyttivät unohtavan minun läsnäoloni kokonaan ja uppoutuivat toisiinsa.

   Samalla sain oivan tilaisuuden katsella aivan uusin silmin ystäviäni. Sinin kanssa olimme joskus humalapäissään pussailleet, ja he molemmat tiesivät kyllä minun olevan bi-seksuaali. Sini on kaunis nainen, pitkä, hoikka vartalo, merensiniset silmät ja musta pitkä tukka. Tomia en ollut edes sillä silmällä ennen katsellut, mutta nyt jouduin hiljaa myöntämään itselleni että pidin näkemästäni. Hänkin on sinisilmäinen, tumma ja pitkä. Myönsin itselleni että pidin näkemästäni, ja annoin ajatusteni jo vaeltaa siihen, mitä vaatteiden alta mahtaisikaan löytyä...

   Katselin, kuinka Tomi puri Siniä kaulaan säälimättä maidonvaaleaa ihoa, ja sai vuorollaan samalla mitalla takaisin. Tämä aiheutti minussa väistämättä väristyksiä, koska kaulan suutelu on minun heikko kohtani. Ilmeisesti Sini muisti tämän oikein hyvin, koska useammankin kerran kun Tomi oli hänen edessään, kaulaa suudellen ja pureskellen, kädet vaeltaen joka puolella, Sini kohotti katseensa suoraan minua ja kameraa kohti hymyillen nautinnollisesti. Tomin kädet olivat jo kauan sitten kadonneet Sinin paidan alle ja hyväilivät hänen rintojaan ja selkäänsä. Yllätyksekseni myös Tomi hakeutui sellaisiin asentoihin että saattoi katsoa suoraan kameraan. Värinät vatsanpohjassani voimistuivat perhosparveksi, rohkaisin mieleni ja sanoin:
   -No niin, lopettakaa se vampyyrileikki! Paidat pois!
   Ääneni kuulosti itsestänikin vieraalta, käskevältä ja jotenkin himosta paksulta. Kaikkien silmissä loisti lasittunut katse. Pariskunta katsoi toisiaan silmiin ohikiitävän hetken, ja alkoivat yhtaikaa riisua. Samaa kyytiä paitojen kanssa lähtivät housutkin, ja pian minulla oli edessäni alusvaatteisillaan sängylllä kieriskelevä pariskunta jolla näytti olevan kinaa siitä kumpi on päällä. Lopulta he pysähtyivät niin että Sini oli selällään makaavan Tomin päällä voitonriemuisen näköisenä, ja hieroi haaroväliään Tomin boksereissa nopeasti kasvavaan kohoumaan.
   -Näyttää Tomi aika ahtaalta noi bokserit. sanoin, ja käskin sen jälkeen Siniä ottamaan ne pois. Hampailla. Aloin innostua käskyttämisestä yhä enemmän, ja tunsin miten märkä läikkä pikkuhousuissani alkoi kasvaa. Sain useita lähikuvia Sinin kasvoista kun hän kiskoi bokserien kuminauhaa hampaillaan, ensin niin että reunan takaa näkyi vain vähän karvoitusta, ja pikku hiljaa paljastui iso, suonikas kulli hitaasti laskeutuvien bokserien kuminauhan alta. Juuri samalla hetkellä kun kulli pääsi vapauteen, Tomi nosti lantiotaan että Sini saisi bokserit kokonaan pois. Lopputuloksena upea kuva.
   -Sini, näytäs nyt mulle -taisiis kameralle, miten sun mieheltä pitää ottaa suihin.
   Sini virnisti, ja kiusoitellen aloitti pussailun navan alta alkavan kapean karvavanan kohdalta, joka leveni alaspäin litteää vatsaa pitkin edetessä. Toinen käsi hakeutui nipistelemään nännejä ja toinen hyväili palleja kuuman suun lähestyessä terskaa nuollen ja suudellen kalun vartta. Tottunein ottein hän poimi vihdoin kullin suuhunsa ja aloitti ilmeisen tehokkaan imutyöskentelyn, josta otin kuvia, tuntien jo suorastaan valuvani kosteutta itsekin. Otin kuvia myös silmät kiinni nautinnosta vaikertavan Tomin kasvoista, ja kokonaiskuvia koko asetelmasta. Sitten käskin heidän vaihtaa osia. Annoin Tomille yksityiskohtaisia ohjeita siitä miten pillua nuollaan, ja käskytin häntä jatkuvasti vaihtamaan asentoa, rytmiä, aloittamaan tai lopettamaan sormettamisen. Otin kuvia jatkuvalla syötöllä, kauempaa, lähempää, välillä melkein oma pääni Tomin päässä kiinni. Omakin hengitykseni oli jo aika raskasta. Yritin kaikin voimin keskittyä kuvakulmiin, valon määrään, kameran asetuksiin, ja kaikkeen mikä pitäisi minut tilanteessa tavallaan ulkopuolisena. Tuntui että muuten laukeaisin housuihini ilman ensimmistäkään kosketusta koska tilanne oli niin kiihottava.

   • rainis84

    Sini alkoi jo huohotuksen lomassa anella Tomilta kullia sisäänsä mutta minä halusin kiusata häntä, ja kuiskasin Tomille tiukkaan sävyyn, että jatkaisi nuolemista vielä hetken. Juoksin käymään vessassa, koska muistin äkkiä missä Sini oli joskus kertonut heidän pitävän seksivälineitään. Nappasin mukaani klitoriskiihottimen ja liukuvoiteen, ja itsekseni virnistellen palasin makkariin. Mutta mitä! Siellä olikin siirrytty ilman lupaa panemiseen heti kun silmä välttää. Tomi oli Sinin päällä lähetyssaarnaajassa, kasvot upotettuna Sinin kaulalle. Saatoin melkein itsekin tuntea kuuman huohotuksen korvassani. Tyynenä otin pari kuvaa makkarin ovelta, ja menin lähemmäs. Otin kuvia läheltä, sain hienon sellaisen jossa kasvot olivat nenäkkäin, molempien vartalot kiilsivät hiestä ja he tuijottivat toisiaan silmiin. Siitä kuvasta välittyi selvästi, ei vain himo, vaan palava rakkaus. Kun olin saanut haluamani kuvat, siirryin sängyn päätyyn ja ensimmäistä kertaa kosketin rakastelevaa pariskuntaa. Läimäytin Tomia kovaa perseelle ja kysyin, annoinko muka luvan alkaa panemaan? En saanut vastausta, mutta vastahakoisesti liike pysähtyi. Komensin Tomin ottamaan vaimonsa takaapäin että saisin uusia kuvakulmia. Samalla annoin hänelle klitoriskiihottimen käteen, ja käskin oikealla kädellä kouria Sinin tissejä, ja seinän puoleisella käyttää kiihotinta jonka määräsin kostuttamaan pillussa. Ohjasin Tomin kättä että hän sai kiihottimen oikeaan paikkaan, ja aloin taas ottaa kuvia. Sanoin että kiihottimen pitää pysyä siellä niin kauan kun sanon, mutta toisella kädellä saa aina välillä läpsiä tuota upeaa persettä. Tomi teki työtä käskettyä ja Sinin huohotus alkoi pikku hiljaa vaihtua hallitsemattomiin ulvahduksiin. Käskin vielä tomia ottamaan Sinin hiuksista kiinni, ja sainkin hienoja kuvia selkä notkolla pantavana olevasta Sinistä. Päätin että on finaalin aika, ennen kuin nuo kaksi räjähtävät molemmat käsiin.
    -Tomi, irti.
    Molemmat kääntyivät katsomaan minua mutta rytmi ei kadonnut mihinkään. Läimäytin molempia kovaa perseelle ja toistin käskyn, taikoen samalla liukuvoiteen käsiini taskusta. Tällä kertaa he vetäytyivät erilleen, katsoen minua hiukan hämmentyneenä.
    -Älä Tomi luulekaan etten mä tiedä mikä on sun vaimos lempijuttu sängyssä. Persepano. Mä haluan ikuistaa senkin. Nyt liukkaria kehiin, sä meet alle ja Sini istuu satulaan.
    Ohjeet menivätkin nopeasti perille ja Tomi asettui makaamaan sängylle selälleen. Sini voiteli jo ennestään pillunesteistä kiiltelevän kullin liukuvoiteella ja nousi hajareisin Tomin päälle istumaan. Tottuneen oloisesti Tomin elin ohjattiin Sinin perseeseen, enkä voinut olla kuittaamatta pariskunnalle, miten helpon näköisesti homma kävi, ja että sitä oli taidettu tehdä ennenkin. Otin kuvia edestä ja takaa, läheltä ja kauempaa, ja kun vielä käskin Sinin kääntyä naama Tomin jalkoja kohti, ja huomasin lähikuvaa ottaessani miten Sinin pillu sykki, ja klitoris näkyi kovana isona pallona, en voinut enää vastustaa vaan nappasin sängylle heitetyn klitoriskiihottimen. Heitin kameran sivuun ja kävin kiihottimen kanssa Sinin pillun ja klitoriksen kimppuun, samalla kun Tomi kouri kovaa hänen tissejään sen minkä ylettyi. Sini ilmeisesti tykkäsi persepanon ja kiihottimen, sekä pillussaan seikkailevien sormieni yhdistelmästä, koska huohotukseen alkoi sekoittua yhä kimeämpää uikutusta, huutoa ja mouruamista. Samat merkit olivat havaittavissa Tomissakin, ja äkkiä työnsin Sinin oman käden pitelemään klitoriskiihotinta, nappasin kameran käteeni ja taltioin raivoisan yhtaikaisen orgasmin videopätkäksi. Tyytyväisenä katsoin kuinka he vajosivat toistensa viereen.


   • rainis84
    rainis84 kirjoitti:

    Sini alkoi jo huohotuksen lomassa anella Tomilta kullia sisäänsä mutta minä halusin kiusata häntä, ja kuiskasin Tomille tiukkaan sävyyn, että jatkaisi nuolemista vielä hetken. Juoksin käymään vessassa, koska muistin äkkiä missä Sini oli joskus kertonut heidän pitävän seksivälineitään. Nappasin mukaani klitoriskiihottimen ja liukuvoiteen, ja itsekseni virnistellen palasin makkariin. Mutta mitä! Siellä olikin siirrytty ilman lupaa panemiseen heti kun silmä välttää. Tomi oli Sinin päällä lähetyssaarnaajassa, kasvot upotettuna Sinin kaulalle. Saatoin melkein itsekin tuntea kuuman huohotuksen korvassani. Tyynenä otin pari kuvaa makkarin ovelta, ja menin lähemmäs. Otin kuvia läheltä, sain hienon sellaisen jossa kasvot olivat nenäkkäin, molempien vartalot kiilsivät hiestä ja he tuijottivat toisiaan silmiin. Siitä kuvasta välittyi selvästi, ei vain himo, vaan palava rakkaus. Kun olin saanut haluamani kuvat, siirryin sängyn päätyyn ja ensimmäistä kertaa kosketin rakastelevaa pariskuntaa. Läimäytin Tomia kovaa perseelle ja kysyin, annoinko muka luvan alkaa panemaan? En saanut vastausta, mutta vastahakoisesti liike pysähtyi. Komensin Tomin ottamaan vaimonsa takaapäin että saisin uusia kuvakulmia. Samalla annoin hänelle klitoriskiihottimen käteen, ja käskin oikealla kädellä kouria Sinin tissejä, ja seinän puoleisella käyttää kiihotinta jonka määräsin kostuttamaan pillussa. Ohjasin Tomin kättä että hän sai kiihottimen oikeaan paikkaan, ja aloin taas ottaa kuvia. Sanoin että kiihottimen pitää pysyä siellä niin kauan kun sanon, mutta toisella kädellä saa aina välillä läpsiä tuota upeaa persettä. Tomi teki työtä käskettyä ja Sinin huohotus alkoi pikku hiljaa vaihtua hallitsemattomiin ulvahduksiin. Käskin vielä tomia ottamaan Sinin hiuksista kiinni, ja sainkin hienoja kuvia selkä notkolla pantavana olevasta Sinistä. Päätin että on finaalin aika, ennen kuin nuo kaksi räjähtävät molemmat käsiin.
    -Tomi, irti.
    Molemmat kääntyivät katsomaan minua mutta rytmi ei kadonnut mihinkään. Läimäytin molempia kovaa perseelle ja toistin käskyn, taikoen samalla liukuvoiteen käsiini taskusta. Tällä kertaa he vetäytyivät erilleen, katsoen minua hiukan hämmentyneenä.
    -Älä Tomi luulekaan etten mä tiedä mikä on sun vaimos lempijuttu sängyssä. Persepano. Mä haluan ikuistaa senkin. Nyt liukkaria kehiin, sä meet alle ja Sini istuu satulaan.
    Ohjeet menivätkin nopeasti perille ja Tomi asettui makaamaan sängylle selälleen. Sini voiteli jo ennestään pillunesteistä kiiltelevän kullin liukuvoiteella ja nousi hajareisin Tomin päälle istumaan. Tottuneen oloisesti Tomin elin ohjattiin Sinin perseeseen, enkä voinut olla kuittaamatta pariskunnalle, miten helpon näköisesti homma kävi, ja että sitä oli taidettu tehdä ennenkin. Otin kuvia edestä ja takaa, läheltä ja kauempaa, ja kun vielä käskin Sinin kääntyä naama Tomin jalkoja kohti, ja huomasin lähikuvaa ottaessani miten Sinin pillu sykki, ja klitoris näkyi kovana isona pallona, en voinut enää vastustaa vaan nappasin sängylle heitetyn klitoriskiihottimen. Heitin kameran sivuun ja kävin kiihottimen kanssa Sinin pillun ja klitoriksen kimppuun, samalla kun Tomi kouri kovaa hänen tissejään sen minkä ylettyi. Sini ilmeisesti tykkäsi persepanon ja kiihottimen, sekä pillussaan seikkailevien sormieni yhdistelmästä, koska huohotukseen alkoi sekoittua yhä kimeämpää uikutusta, huutoa ja mouruamista. Samat merkit olivat havaittavissa Tomissakin, ja äkkiä työnsin Sinin oman käden pitelemään klitoriskiihotinta, nappasin kameran käteeni ja taltioin raivoisan yhtaikaisen orgasmin videopätkäksi. Tyytyväisenä katsoin kuinka he vajosivat toistensa viereen.

    Huomasin että vaikka kuinka olisi tehnyt mieli vongata itsellenikin jotain, olin nauttinut käskyttäjän ja ”elokuvaohjaajan” roolistani niin paljon etten ollut malttanut. Pariskunnan keräillessä itseään päätin käydä vessassa hoitamassa pahimmat paineeni pois että saisin nukuttua loppuyön. Siihen ei paljoa tarvittukaan, vain muutama hellä paisuneen klitoriksen hipaisu ja räjähdin. Se oli ohi nopeasti, mutta tiesin että muistot kaikesta näkemästäni toisivat minulle vielä monta ongasmia lisää.

    Palasin makuuhuoneeseen odottaen näkeväni sylikkäin nukahtaneen pariskunnan. Sen sijaan he istuivatkin sängyn laidalla n. metrin päässä toisistaan ja tuijottivat minua outo ilme kasvoillaan. Sini aloitti puhumisen:
    -Toi oli kyllä mielettömän ihanaa, mutta kuka helvetti sulle anto määräysvallan?! Ei meillä ollu mitään puhetta siitä että sä rupeet käskyttämään meitä ku joku pornoleffaohjaaja!
    -Öö, niin, no, se nyt vaan meni niin, ku mä innostuin. Mut oottakaas ku näätte miten makeita osa noista kuvista on... No, mikä teitä nyt vaivaa?
    Yhtäkkiä molemmat nousivat seisomaan ja tarttuivat minusta kiinni, kaataen minut mahalleen sängylle. Sini piti minua käsistä kiinni ja Tomi jaloista. En tajunnut enää mistään mitään.
    -Nyt saat narttu huomata mitä käy niille jotka ei pysy siinä mitä on sovittu. Sini sähisi korvaani. Yhtäkkiä päässäni alkoi risteillä kaikki ne asiat joista olin kertonut Sinille pitäväni. Tunsin valtavan himon aallon nousevan vatsanpohjastani, mutta yritin näytellä säikähtänyttä ja pyristellä hieman vastaan. Tomi löysi jostain käsiraudat, niputti käteni ja edelleen jalkojeni päällä puolittain istuen murahti:
    -Nyt opetetaan tää tirkistelynhimoinen narttu tavoille!

    Mutta se onkin jo toinen tarina.....


  • rainis84

   Tämä on mun ensimmäinen seksinovelli, ja odottaa julkaisua tällä hetkellä myös seksinovellit-sivustolla. Olisin kiitollinen rakentavasta palautteesta =) Luetko, jos jatkan? Henkilöt ovat todellisia, tapahtumat keksittyjä.

   • Ensimmäinen vaan toivottavasti ei viimeinen. Aihealue ei ehkä se juuri mun juttu, mutta aikasen hyvää tekstiä. Jatka ihmeessä :)


  • Reiska___

   Ihan kaikesta en suoranaisesti pitänyt.

   Huomaan kuitenkin, että tuo oli sinun fantasiasi ja kirjoitat hyvin :)

  • moikka4

   Voi vittu eilen olin kotona niin sinne tuli JOPEN VELJEN MIES!!!!

  • trolli number 1

   kuka haluaa haistaa vitun?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   151
   7029
  2. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   33
   1841
  3. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   25
   1267
  4. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   60
   1222
  5. Milloin oot nähnyt kaivattusi

   ensimmäistä kertaa?
   Ikävä
   55
   935
  6. Missä päin suomea kaivattusi asustelee?

   Oma kaivattuni (mies(J) asuu Uudenmaan läänissä.
   Ikävä
   49
   787
  7. Kerro kaivatustasi jotakin mukavaa.

   Itse aloitan: hyvännäköinen ja ahkera ❤️‍🔥
   Ikävä
   60
   785
  8. Oon pahoillani sun puolesta

   kun olit muuttunut niin paljon ulkoisesti. Ja huonompaan suuntaan. Koeta pärjätä. Naiselle mieheltä vuosien takaa
   Ikävä
   38
   704
  9. Tikanmäen vastaus Haavistolle

   Aika erikoinen puolustautuminen valtuuston puheenjohtajalla kaupunkilaisen kirjoitukseen. Haavisto ihmetteli niitä tunn
   Pyhäjärvi
   95
   688
  10. Tiesitkös nainen että mulla on paljon vientiä?!

   Sänkyseuraa riittää, valinnan vaikeus.
   Ikävä
   83
   685
  Aihe