louhintaliike mäkinen

turun sinappi

Älkää missään nimessä ottako Louhintaliike Mäkistä maatöihin. Tekee tarjouksen mikä loppihinnalta on vähintään nelinkertainen.
mitään virheitä ei myönnä, eikä tule missän vastaan. Ja homma kestää ihmeen kauan.

30

2664

  Vastaukset

  • Ei pidä paikkaansa ,Hannu on erittäin mukava ja rehellinen mies.Täytyy osaa lukea mitä tarjous sisältää.Maanrakennus työt vievät aikaa jos ne tehdään kunnolla.On törkeää haukkua luotettavaa yritystä.Nyt tarjous ja laskutus näkyviin!

   • Louhintaliike Mäkinen ( louhinta.com) kannattaa kiertää kaukaa ! Mäkinen on vedättäjä pahimmasta päästä. Mikään suullisesti sovittu ei päde ja tarjouksesta jätetään tarkoituksellisesti pois asioita. Se näyttää edulliselta, mutta loppulasku tulee olemaan kolminkertainen maanajosta, lisälouhinnoista, risujen poisviennistä jne. Maan poisvientiä et pysty valvomaan ja sitä käytetään hyväksi. Loppulaskussa tulee olemaan yllätyksiä, valitettavasti negatiivisia sellaisia.


   • Tarjouksen pitäisi sisältää se, että ko työ saadaan tehdyksi. Ja ne, mitkä ei kuulu hintaan, pitää kirjoittaa tarjoukseen. Se on rehellisyyttä.


  • Jos tarjousta ei osaa lukea niin silloin se on ihan ostajan vika.
   Tarjouksesta voi joutua jättämään asioita pois koska joissain asioissa on aivan liikaa muuttujia ja jos lasket kaiken varmuuskertoimen kanssa niin loppusumma on sellainen ettei kukaan ota hommiin.

   Aivan toinen asia on vedätys jossa laskutetaan tekemättömästä työstä tai muuten vain liikaa.

   Minä jos olisin tuo Mäkinen enkä laskuttanut liikaa niin todennäköisesti kirjoittajaa odottaisi kohta haastemies oven takana.

  • Jäi kyllä niin paha maku suuhun tämän yrityksen toimesta.. Henkilö yrityksestä käyttää yrityksemme palveluita useaan otteeseen, oli sen verran töykeä etten tule koskaan asioimaan koko louhintaliikkeessä. Kyllä huomaa kuinka tallainen ison yrityksen "pomo" arvostaa muita. Ehkä johtuu että olen nainen.. mutta törkeää todella törkeää!

  • Kannattaa opetella lukemaan ennen kuin kirjoittamaan oman nimensä!

  • Mäkinen on hyvä nimi louhintaliikkeelle. Olipa hyvä ettet ottanut Järvistä.

  • Täällä ei kyllä ole ollut vastaavia kokemuksia useamman työmaan perusteella. Monelle talonrakennus on kerran tai kaksi elämässä tapahtuva urakka eikä työn tilaajalta välttämättä löydy ymmärrystä maanrakennustöiden määrästä ja laajuudesta. Mäkisen sopimuksessa on aina ollut kiinteään hintaan tehtävät työt ynnä hinnasto lisätöille. Jos lisätöitä tulee niin eivät ne rekat ilmaiseksi liiku eikä ne työntekijät niitä ilmaiseksi aja. Mistään kusetuksesta ei todellakaan ole kyse. Otan jatkossakin mieluusti Mäkisen hommiin.

  • Mäkinen pyrkii kusettamaan ja kunnolla, loppulasku on jotain ihan muuta mitä piti.
   Kaikki pyritään sopimaan puhelimessa ja suullisesti, eikä mikään pidä jälkeenpäin.
   Kaukaa pitää kiertää!

   • Komppan edellistä pettynyttä yhden työmaan osalta. Ensikertalaiselle aika kova isku tuo Mäkisen lasku ilman minkäänlaista varoitusta. Ammattimieheltä voisi toivoa hiukan erilaista otetta töihin. Osaa myös huutaa ja haukkua puhelimessa! Ei jatkoon toivottavasti muillekkaan työmaille!


   • Pettynyt10 kirjoitti:

    Komppan edellistä pettynyttä yhden työmaan osalta. Ensikertalaiselle aika kova isku tuo Mäkisen lasku ilman minkäänlaista varoitusta. Ammattimieheltä voisi toivoa hiukan erilaista otetta töihin. Osaa myös huutaa ja haukkua puhelimessa! Ei jatkoon toivottavasti muillekkaan työmaille!

    Kun kerran tällaisia yrittäjiä löytyy, kannattaisi tarjous luettaa asiantuntijalla, jos omat eväät ei riitä.


  • Kirjoitanpa tähän nyt omatkin kokemukseni. Vähän tuntuu kuin nuo negatiiviset tarinat olisi kilpailijoiden kirjoittelemia, omat kokemukset on niin eri suuntaisia. Jos näin on niin saisivat hävetä.

   Mutta asiaan. Pyysimme tarjousta tulevan naapurini kanssa Louhintaliike Mäkinen Oy:ltä. Hannu Mäkinen tuli sovitusti tontille ja teki tarjouksen samalla viikolla. Valitsimme heidät. Työn louhintaosuus oli erittäin vaativa koska olemassaolevat rakennukset olivat välittömässä läheisyydessä. Työn onnistui naapurienkin mielestä 100% vaikka äijät tekivät välillä meluavia töitä 7:00 - 18:00. Louheen ja maamassojen poiskuljetus sekä rakennuksen sepelipatja ja putkityöt tulivat valmiiksi sovitulla aikataululla. Minusta louhintaliikkeen tarjous oli erittäin hyvä. Siinä kerrottiin mitä kuuluu kokonaishintaan ja mitä ei. Osin yksikköhintainen erittely on asiallinen koska työstä maksetaan palkka toteutuneen mukaan. En voi muuta sanoa kuin että ottakaan ihmeessä Hannu Mäkisen porukka hommiin.

  • Pojasta polvi paranee. Isänsä tunnettiin rosvomäkisenä

  • Melko törkeää kirjoitella tänne anonyyminä, kun vastapuoli ei pysty puolustautumaan.
   Monella omakotirakentajalla on urakasta aivan väärä käsitys. Urakoitsijalle urakkariski ei yksistään kuulu, siksi on olemassa lisätyöt ja hyvitykset.
   Tilaaja haluaa urakalla halvemmalla ja työntekijä urakalla haluaa tienata paremmin. Menee ajatukset vähän niin kuin ristiin.
   Ei ne työt aina putkeen mene kellään, varsinkaan louhintatyöt. Asiakkaitakin riittää joka lähtöön, monenmoista säästäjää ja suorastaan työpaikka kiusaajia.

  • Ei voi suositella, loppuhinnat on melko hurjia. Asioiden hoito ja sopiminen lähes mahdotonta.

  • asiasta en mitaan tieda, mutta H Makisen kaytos: huuto ja raivo on kylla aivan totta. On varmaan menettanyt monta asiakasta maineensa takia.

  • Röyhkeitä yrittäjiksi itseään kutsuvia himolaskuttajia on rakentamisen parissa niin rutosti, että tarjousten vertailu vaatii lehmän hermot ja tähden elinkaaren aikaa. Olennaista on itse tietää mitä tarvitsee ja valita sen mukainen tekijä työlleen. Tämän urakkasuunnittelun osaaminen vain on kadonnut lähes kokonaan sekä rakennuttajilta että urakoitsijoilta ja siksi resurssit eivät näy rakennustyömailla, vaan suurelta osin eri oikeusasteissa.

  • Rakennamme OK-taloa Espooseen jossa Louhintaliike Mäkinen Oy suoritti koko maanrakennus- ja louhintatyön sekä massojen kuljetukset. Hannu Mäkinen paneutui työmaan järjestelyihin esim. liitostyön kaupungin verkkoon ja maan/louheen vastaanottopaikkojen järjestelyihin poikkeuksellisen ihailtavalla tavalla. Työt kyllä tietenkin maksaa mutta mitään ylilyöntejä ei ollut. Tiedän todella mistä puhun. Suosittelen ehdottomasti Louhintaliike Mäkinen Oy:tä. Lisäksi taitaa olla myös niin että Hannu Mäkinen todellakin joutuu jonkin/joidenkin urakoitsijoiden mustamaalaamisen kohteeksi jota todistaa esim ylempänä oleva kommentti Hannun isästä. Hannun isä kuoli tietääkseni yli 30 v. sitten eli on todella outoa kirjoittelua.

   • H.Mäkinen ei ole missään Espoossa ollut omakotityömaata kartoittamassa.


  • Mäkinenhän on lempattu useilta työmailta pois toimintatapojen ja vaarojen vuoksi. Nykyään toimii kalliiden vastuuvakuutuksien turvin jotka asiakas maksaa ja siksi hommat maksaa paljon. Työntekijät virosta tai Latviasta jotka saavat usein palkat osittain pimeinä. Duunarit kyllä osaavat pääosin hommansa mutta heille kerrotaan kauanko kaivuun tai porauksen on kestettävä. Siis lypsyhommia ja viivyttelyä. Se pitää sanoa, että kokemusta alkaa olemaan ja osaltaan siksi alkaa olemaan varteenotettava urakoitsija mutta ei hinnaltaan juurikin viivyttelyn vuoksi.

   • Vastaus 4.6.2017 porarixx
    Lähtökohtaisesti sopisi ensin selvittää
    1. Onko Louhintaliike Mäkinen Oy:llä ulkolaisia työntekijöitä.
    - Yrityksessä on ainostaan yksi virolaissyntyinen työntekijä, hän on ollut yrityksen palveluksessa yli kymmenen vuotta ja asuu Suomessa. Muita ulkolaislähtöisiä työntekijöitä yrityksessä ei ole, eikä ole koskaan ollut.
    2. Vakuutusmaksut?
    - Kirjaamme aina urakkasopimukseen mm. että urakoitsija on vastuussa tilaajalle ja kolmansille osapuolille tapahtuvista vahingoista eli ei milloinkaan tilaaja ole maksumiehenä, jos ylipäätään vahinkoa tapahtuu ja vakuutuksia tarvitaan.
    3. Kaivuu- ja poraustyöt?
    - Kirjoittajalla on täysin virheellinen käsitys miten ylipäätään hinnoitellaan / tarjotaan tilaajaalle. Louhinta, louheen- ja maankaivu suoriteaan lähes 100 % urakkatyönä, jolloin odottelu olisi huonoin mahdollinen vaihtoehto. Pyydämme tilaajan huomioimaan juuri nämä kohdat urakkasopimusvaiheessa jolloin vain tehdystä työstä maksetaan.

    Louhintaliike Mäkinen Oy on käytössä toimintakäsikirja, jolla varmistamme palvelun laadun asiakkaalle. Yrityksen laatupolitiikkana on toteuttaa työkohteet tehokkaasti ammattitaitoisella
    henkilökunnalla sekä laadukkaalla ja nykyaikaisella työkonekalustolla kerralla oikein.

    LAADUNVARMISTUS
    Toimintakäsikirja, RALA-pätevyys nro 879, Tilaajavastuu.fi, AAA-luokitus

    Yrityksen laadunvarmistus jo kertoo tilaajille että hoidamme 100 % asiamme,
    koska kuulumme laadunvarmistuksella edellisiin luokituksiin.
    Toimintakäsikirjamme päivitetään kolmen vuoden välein, RALA pätevyys ja AAA-luokitus tarkistetaan kerran vuodessa, tilaajavastuu.fi tarkistetaan joka kuukausi kolmannen osapuolen toimesta.

    Lopuksi voin todeta, että kirjoituksesi ymmärtää selkeästi törkeän haukkumisen tarkoituksen harkitsen asiassa poliisitutkinta.
    t. Hannu Mäkinen, Louhintaliike Mäkinen Oy


   • Onkohan kyse siitä, että tarjous rakennetaan niin, että osa työstä tehdään urakalla ja osa lisätyönä. Tavallisella, ensimmäistä kertaa rakentavalla ei ole riittävää taitoa lukea tarjousta ja ymmärtää sitä, jos se on kirjoitettu taitavasti. En ole näitä tarjouksia nähnyt, mutta mielestäni pitäisi kertoa tarjouksen pyytäjälle, mitä mahdollisia lisäkustannuksia tulee. Ehkä niistä ei haluta puhua, koska kilpaillaan töistä.
    Ammattirakentajat kyllä saavat tarjouksesta selvän ja osaavat tarvittaessa esittää lisäkysymyksiä.
    Amatöörin kannattaa rakentamisessaan käyttää asiantuntija apua, perustuksista vesikattoon. Ja sitä ei saa yhdellä konjakkipullolla.


  • Aivan samanlaisia kokemuksia Mäkisestä! En suosittele kenellekkään!

  • praksa heitäppä hieman speksiä kehiin pliis

  • Taitaa itse Mäkinen kirjoittanut kaikki positiiviset palautteet. =)

   Nähnyt monia eri toimijoita ja Mäkinen on kyllä sellainen mistä kannattaa pysyä kaukana. Moni rakentaja on puhunut myös että Mäkinen ei ole tervetullut enään heidän työmailleen. Aluksi vaikutta rehdiltä mutta loppujen lopuksi paljastui todellinen luonne!

  • Yritystä saa kommentoida miten huvittaa ja loukata,koska yrityksellä ei ole kunniaa,sen sijaan yhtiössä työskenteleviä henkilöitä ei saa loukata,jos yhtiö toimii erittäin arveluttavalla tavalla tai hyvinkin epäeettisesti,on tälläinen toiminta tuotava julki,niinkuin tässäkin tapauksessa!

  • Joo, huonoja kokemuksia. Uskomatonta kusetusta loppulaskussa, ja tulee niin paljon jälkeenpäin laskut että vaikea osoittaa että mitä on tehty ja milloin.

   Välttäkää.

  • Itse aloitin rakentamaan 2005 ja erehdyin ottamaan Louhintaliike Mäkisen perustustöihin. Teki urakkatarjouksen, johon ei lopuksi sisältynytkään juuri mitään. Yritti laskuttaa urakkasopimuksen lisäksi kaiken maailman louheen siirroista sun muista. Riitaa tuli ja annoin työmaalta kenkää. Alkoi lopuksi vielä uhkailemaan pitävänsä huolen, että en rakenna tälle tontille mitään. Otin Louhinta & maanrakennus Salminen Oy:n hoitamaan homman loppuun ja samalla loppui vastoinkäymiset.

  • Meillä taasen oltiin täysin tyytyväisiä Mäkisen suorittamaan hommaan. Saimme työn aluksi kaikki tarvittavat paperit (toimintakäsikirja, kohteeseemme osallistuvien henkilöiden veronumerot ja nimet, räjäytyssuunnitelman ja vakuutustodistuksen). Työmaan järjestelyistä ja tiedottamisesta huolehdittiin hyvin. Laskutus noudatti urakkatarjousta ja sopimusehtoja. Ettei vaan tässä keskustelussa esiintyisi kilpeilevia urakoitsijoita?

   • Olis kiva kuulla muiden asiakkaiden palautteita ku itse yrittäjän kirjoittamia positiivisia viestejä. Harvassa näemmä.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Koronaan sairastunut radiojuontaja Suvi Hartlin kertoo somessa terveydentilastaan - pelkäsi tautia lääkityksensä takia: "Halusin kertoa tämän, koska olen saanut valtavasti viestejä"
  • Julkkiskokki Kari Aihinen avautuu Maria Veitolalle perheensä hajoamisesta: Otan eron omaan piikkiin!
  • Salasutinaa! Kiekkosankari Kaapo Kakko ja Salkkarit-kaunotar viihtyvät yhdessä!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefulla miljoonavelat

   Seiska kertoo Stefun lainanneen hurjan summan pokerimiljonääri jens kyllöseltä. Stefulla saattaa mennä kuulemma kymmeniä tuhansia strippibaareihin. Ku
   Kotimaiset julkkisjuorut
   179
   6501
  2. Jaksamista Sofia ja Stefan!!

   Voimia molemmille. Stefu päivä kerrallaan. Sofialle kiitos, että olet kunnioittanut Stefania, etkä ole ruotinut hänen asioitaan julkisuudessa, mi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   3210
  3. BB-Sini puhuu tiukkaa asiaa BB-julkkisten kohtelusta somessa

   Tullut itsekin kolmekymppisenä somen suurkuluttajana todella kauhisteltua tätä järkyttävää lynkkausta ja syitä siihen. Netissä liian monilla ihmisillä
   21
   2084
  4. Tutkittu on: talviaika parempi

   Puoliin päiviin makaavat vätykset tietysti ovat eri mieltä, mutta työtätekeville ihmisille uutinen on hyvä. "Pysyvään kesäaikaan siirtymistä on kokei
   Maailman menoa
   340
   1809