Pueblo Evita Club/Benalmadena

kajoko1

Heissan. tuonne matkamme käy tänä vuonna. Onko kenelläkään tietoa, löytyykö sieltä WLANia?

6

682

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • syrt 16

      käy kato tuon hotellin omiltasivuilta niin saapi tietoa.sen sisarhotelissa benal-beach ei ollut kuin maksullinen netti.

      • kajoko1

        mun käsittääkseni noilla kahdella ei ole mitään tekemistä toistensa kans, voin olla väärässäkin, jos olen, opastaisitko mut sivulle...


    • google kertoo

      Voi tätä uusavuttomuuden aikaa.... Koitappa jos tuolta löytäisit itse linkin nimeltä "contact us" ja laitappa sähköpostia kohteeseen niin ei tarvitse asiaa täällä arvailla. Veikkaan kyllä ettei tuolla mitää wlania ole, mutta kohteesta varmasti osaavat asian sinulle varmistaa luotetavammin kuin täältä kyselemällä.

      http://lmgtfy.com/?q=pueblo evita club benalmadena

      • kajoko1

        ollaanpa sitä vihaisella päällä.. Ihmetyttää joskus, että mitä teinejä täällä angstaa, kun laittaa tänne mitä vain aina tulee kiukkuisesti takaisin. No, hauskaa kesän odotusta vain sullekin ;-) löysin jo vastauksen kysymykseeni


    • maehe

      Kyllä löytyy ja ilmainen on.
      Altaan ympärillä olevissa rakennuksissa,toimi myös huoneissa. Kadun yläpuolel-
      la olevissa huoneissa ei toiminut kuin parvekkeella ja sielläkin piti olla koroke
      parvekkeen laidan yläpuolelle.
      Asunnot olivat tilavia ja muutenkin mukavia. Hyvä kauppa lähellä ja asemalle käveli
      15 minuutissa. Juna verraton ja edullinen kulkupeli Malagan ja Fuengirolan välillä.
      Eipä nyt muuta kuin mukavaa oleskelua,mukavassa paikassa.

      • kajoko1

        Kiitos. Kerrankin jotain asiallista kommenttia ;-) alue on tuttua ja olemme tuollakin joskus käyneet kyläilemässä, kun ystäväni olivat majoittuneena siinä. Me olimme silloin Sunset Beach Clubissa. Tuolloin mieheni kuitenkin jo päätti, että joskus tuonne, iso terassi muurattuine grilleineen ilmeisesti houkutteli. Onko muita kohteita alueelta joita voisit suositella? Alue on hyväksi havaittu, pääsee liikkumaan pyörätuolilla. Älä pelästy, poikamme osaa kyllä kävellä rappusiakin, mutta laitoin silti jo Evitaan sähköpostia, että saisimme huoneiston matalalta, ei tarvitsisi niin paljoa kiivetä, kun on melko hidasta ja kantaa pyörätuolia huoneistoon.
        Costa del solin muita meidän kohteita on ollut Club Playa Flores, Apartamentos Puelbo Quinta Dos, Holiday Club Calahonda ja tuo Sunset Peach Club. Olemme enemmän sellaisten pienten paikkojen ihmisisä, eli tuo Sunset Beach Club oli liian suuri meidän makuumme, mutta oli meillä siellä hieno kämppä, 3mh, oh ja keittiö, 3 Kylppärii, missä kahdessa amme ja yhdessä suihkukaappi. Oli aikast luxusta 2 aikusta ja 3 lasta. Muuten meillä ollut 2 makuuhuoneen huoneistoja.
        Calahondan huoneisto on melko kaukana, mutta se ei häirinnyt meitä, lapset olivat 10v ja kaksi 5,5v, eli uima-allas oli se tärkein juttu, siellä näkyi myös joku suomalainen kanava, eli pikkukakkosen aikaan kävelimme mieheni kanssa parin kilometrin päähän kauppaan, lippasimme ostokset taksiin ja huristimme takaisin ylös rinnettä, kaikki olivat tyytyväisiä. Club Playa Flores on myös pieni paikka, lapset ihastuivat etenkin allasvahtiin, joka mm heitti yhden heistä altaaseen, altaalla oli yleensä melko rauhallista, joskus jopa vain meidän perhe, täältä on kuitenkin ihan kävelymatka rannan vilinään. Pueblo quinta dos on hyvin rauhallinen, vaikka onkin aivan rannan tuntumassa, allas alue pieni, mutta ei siellä paljoa ihmisiäkään ollut ja nyt alkoi omat lapsetkin olemaan jo sen verran isoja, että pelkkä allas ei ollut se tärkein asia. tämä on lähellä Parque de Palomaa(Evita on puiston toisella puolella), jossa piti varmaan jokapäivä käydä paahtoleipien kanssa. Sunset Beach club on iso hotelli, liian suuri meidän makuumme, ei me tarvita sellaista hälinää ja allas tuolitkin varattiin jo varmaan ennen auringon nousua. silloin ainakin aurinkomatkatkin teki matkoja kyseiseen hotelliin.
        Tuossa vähän vinkkejä alueelta.
        Sitten Teneriffalla olemme käyneet kerran, Fairways Clubilla, se on Evitan kanssa samaa systeemiä. rauhallinen paikka, lähinnä golffareille, mutta me viihdyimme ilman golfiakin, kuten sanottu, emme kaipaa niitä sisäänheittäjien "hyvä ruoka parempi mieli" huutoja, emmekä shoppailua, hyvät kävelytiet riittää meille.
        Mutta kerrohan vinkkejä ja mielellään sen, että pystyykö mahdollisesti liikkumaan pyörätuolilla, jos vain suinkin olet kiinnittänyt tuohon huomiota, meitä ei siis haittaa jos hotellissa on portaita, meitä haittaa se jos on puita keskellä kapeita kävelyteitä, tai autot parkissa siitä.
        Olimme joskus rodoksella, Ixiassa, siellä ei pyörätuolilla liikuttu. tuolla olimme tosin Finnmatkojen kautta, kun oli koko suku sikoja myöden samalla reissulla.
        Kiitos vielä kerran siitä, että laitoit asiallisen kommentin, toivon lisää sellaisia ja paljon hyviä vinkkejä kaikilta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe