Booking.com

Visa-korteista

Eli tällainen tyhmä kysymys, käykö hotellin varaukseen kaikki Visa kortit? Itsellä ei ole luottokorttia mutta Visa siinä kortissa kummiskin lukee.... Olisi ilkeätä kuulla paikan päällä että ei olisikaan hotellihuonetta varattuna kortin takia. Tosin käsitin että hotelli veloittaa vasta paikanpäällä tiliä tai hiukan ennen matkaa.

14

7309

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Visankortti

      Jos olet Visa niminen henkilo ja kyseessa kirjastokortti, niin ei kay vaikka kortissa Visa lukeekin.

    • en tiä

      Ainakin minulta on veloitettu paikan päällä aina.

    • visan faija

      Kannattaa kysyä siltä meteorologi Visalta.

    • .kjjl

      Sulla on Visa Debit-kortti jolla voit maksaa suoraan tiltäsi tai nostaa rahaa automaatista myös ulkomailla. Hotellin varaamiseen se ei käy koska siinä ei ole luotto-ominaisuutta, Credittiä. Luottokortin avulla hotelli varmistaa sen että se voi veloittaa varaamasi huoneen vaikket saapuisikaan paikalle tai jostain syystä livahtaisit hotellista maksamatta. Tai joisit baarikaapin tyhjäksi maksamatta juomisiasi.

      • Varaminttu

        Bookingcomista en tiedä. Mutta ainakin Hotelscomiin ja Olotelscomiin, käy maksuvälineeksi myös Visa Debit kortti. Eli ei sitä luottoa aina tarvita.


      • kokeiltuon
        Varaminttu kirjoitti:

        Bookingcomista en tiedä. Mutta ainakin Hotelscomiin ja Olotelscomiin, käy maksuvälineeksi myös Visa Debit kortti. Eli ei sitä luottoa aina tarvita.

        Käy myös booking.comiin


    • hotellirespa

      Eikä myöskään Visa Electron kelpaa, ko. kortti on sellainen, että sitä ei voi veloittaa näppäilemällä pelkkä korttinumero. Monet hotellit varmistavat että minkä tyyppinen kortti on kyseessä ja ilmoittavat sitten Booking.comiin, jos kortti ei ole sellainen mikä pitäisi, mikäli uusia korttitietoja ei toimiteta 24 tunnin aikana, voi hotelli ilmoittaa sinne asiasta ja varaus peruuntuu. Non refundable-varaukset ovat sellaisia, jotka veloitetaan varauksen tekopäivänä eikä niitä voi muuttaa tai perua (tai voi perua, mutta rahoja ei saa takaisin), näitä varauksia joutuu aina silloin tällöin raportoimaan väärän korttityypin takia ja jos korttitietoja ei ole uusia tullut, peruuntuu varaus ja sekä hotelli että Booking jäävät nuolemaan näppejään.

      Eikä koskaan voi painottaa tarpeeksi että LUKEKAA ne varausehdot, eri varauskanavat (Booking.com, hotels.com jnejne) ovat erilaisia, ehdot ovat erilaisia ja hotellien on noudatettava kanavan sille asettamia ehtoja, ei hotelli turhaan sano että ei voi esim. varausta muuttaa tai perua, kaikki tuollaiset muutokset täytyy tulla kanavan kautta, mikäli muutokset ovat mahdollisia. On turha itkeä jos ei ole itse perehtynyt asiaan ja jättääkin esim. tulematta ja veloitetaan varausehtojen mukainen 1 yö kortilta. Ehdot ovat mitä ovat, hotellin kädet ovat sidotut.

    • ei aina tarpeen

      Booking.comissakin löytyy nykyään jo paljon hotelleja, missä lukee varaukseen ei tarvita luottokorttia. Ja jos tuolta löytää kivan mestan, voi olla toki suoraan yhteydessä ja varata huoneen, ei silloinkaan aina tarvi luottokorttia.

    • veronika2

      Usein varaan bookingcomissa, täytän Visa debit-kortti, mutta elektron kortti ei oli sopiva, sinä tarvitset pankkikortti korkeamman tason.

    • visamastercredit

      Siis eikö muka käy kaikki kortiti jossa on monilukuinen kortin numero ja takana oleva tunnisetkoodi. Mielestäni kortti käy jos nämä kaksi löytyy. Luulisi että varaussivusto ilmoittaa jos varaus ei onnistunut.

      Mutta en ole varma. Kertokaa jotka tiedätte asian laidan.

    • loudspeaker

      Olen itse varannnut hotellin Tanskasta Visa Electron kortilla. Eli se käy.

      • Turumpoik

        Mää varasin puhelimella...


    • hotlarespa

      Booking.comin varauksiin ei kelpaa debit-kortit (joku yksittäinen poikkeus voi olla) tai visa electronit, Booking.comin sivullakin usein kysytyissä kysymyksissä lukee, että tarvitaan luottokortti. Ne numerot voi siihen syöttää eikä sivusto herjaa, mutta silloin homma ei mene oikein. Kumpikaan EI OLE luottokortti, joka varauksessa vaaditaan. Se, että kortissa lukee Visa debit, Visa Electron tai Mastercard debit ei tee siitä luottokorttia, vaan luottokortti on AINA credit, ei ikinä missään tilanteessa electron tai debit. Joten älkää ihmetelkö jos varaus tulee bumerangina takaisin jos olette tehneet varauksen non refundable eli varaus veloitetaan tekopäivänä, noilta korteilta kun sitä veloitusta ei tehdä ja huonoimmassa tilanteessa hotelli peruu varauksen, jos uusia korttitietoja ei toimiteta. Korttinumerosta kun ei voi päätellä että mikä kortti se on.

      Ja jos varaus tulee bumerangina takaisin, ei hyödytä syöttää sitä samaa korttia uudestaan tai pahimmassa tapauksessa muutella joitain kortin numeroita, ei se siltikään toimi ja korttinumeroiden muuttelu saattaa jopa saada petoksen yrityksen muodon.

    • näinseonn

      Kunkin hotellin kohdalla on maininta maksutavoista. Jos varaus ei onnistu, siitä tulee ilmoitus..

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      5005
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1265
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      741
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe