Kajaanin eläinkauppa "Eläinplaneetta"

hyppymyyrä

Hei!

Olen hankkimassa täältä ehkä pari gerbiiliä, ja kokemustahan on! Olen nimittäin ehkä hankkimassa pari nuorempaa gerbua nykyisilleni kaveriksi. Onko kokemusta, onko täältä hyvä hankkia eläin?

15

3811

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lemmikit on .com

      Gerbiilit on tosi helppo hoitoisia ja jos on ollut hamsteri niin silloin on helppo ottaa Gerbiilikin koska ne ovat samanlaisesti hoidattava gerbiilit on tosi nopeita mutta hassuja täällä on terveitä elukoita suosittelen että osta geprusi täältä täällä on myös halpaa:)

    • Neanenna

      Hei nimimerkki: lemmikit on .com

      Jos ymmärsin oikein tekstisi niin sanot että gerbiilit tosi helppohoitoisia? Tämä miten helppohoitoisuus määritellään poikkeaa usein mihin vertaa. Onhan gerbiili suht helppohoitoinen laji verrattuna esim. kaneihin tai kesyrottiin tai koiraan, mutta kyllä gerbiilit ovat myös omalla tavallaan ''vaativia'', gerbiilit eivät ole mitään katselu-eläimiä, on niitä kyllä kiva katsella kun kaivelevat tunneleita puruihin, mutta kyllä gerbiilejä pitää käsitellä, mieluusti juoksuttaa vapaana, monet ystävistäni ovat ihmetelleet kun kerron että gerbiilini tulevat kanssani lattialle kun esim. teen läksyjä tai luen (GERBIILITURVALLISEEN HUONEESEEN), he kysyvät: ''eikö gerbuja vain katota ?''. Ei tietenkään kaikkia gerbiilejä voi pitää vapaana aina välillä tai jos omistajalla ei ole mahdollisuutta siihen, mutta kyllä gerbiilit ja kaikki muutkin eläimet vaativat sen asiallisen hoidon. Gerbiilitkin vaativat huomiota, terran siivousta, ruokaa, tuoreruokaa, aina raikasta vettä, virikkeitä ja monien muidenkin lemmikkilajien tapaan lajitoverin seuraa, toki jos gerbiili tarvitsee viedä el.lääkäriin niin on se sinne vietävä niinkuin koirakin.

      Ystävällisin terveisin, Nea ja 5gerbiiliä :) !

    • Neanenna

      P.s Asun Turussa niin aloittajan kysymykseen en oikein osaa vastata :)

    • hyppymyyrä

      Kävin siellä.. En mene toista kertaa! :'(
      Gerbiilinaaras oli myynnissä, terraariossa vajaa 4 cm purua, ja yksi kukkaruukku, myytiin yksinään 5€.. 2 gerbiilinaarasta, nuorta.. toinen hyppelehtii ja tekee voltteja kun sätkynukke.. hamstereita (syyrialaisia) oli 4 - 5 samassa terraariossa.. iiik.. :'C

      • Anonyymi

        arvaa mistä tiedän että valehtelet olen käynyt sillä niitä myydään vain pareina ja maksavat 80 € hamsterit ovat siellä yksikeseen ja sinä olet muuten surkea sätkynukke valehtelija


    • Ekahamsu

      Ite olisin ehkä syytialaista hamsua sieltä hankkimassa niin kannattaako? Ja mulla ei oo ikinä ollu hamsteria, vaan kissa ja koira on ollut. :)

    • Sedä

      Kannattaa kyllä mieluummin etsiä hamsteri kasvattajalta suoraan, vaikka helpompi on vaan kävellä kauppaan. Esim. hamsteriyhdistyksen sivuilta löytyy kasvattajia joille voi laittaa sähköpostia :)

    • Sedä
    • Tiedän

      Kysyttin mummon kanssa mistä kyseiseen eläinkauppaan hamsterit tulevat ja he sanoivat että wonderland's kasvattajalta. Eli ei ole tehtaista yms.:)

    • niinnnno

      Kajjjjaaaanistahan nyt ei ylipäätään kannata hankkia sitten yhtään mitään. Mahdollisimman nopeasti vain ajaa ohi ko "kaupungista".

      • Kaijjaanilainen

        Asun Kajaanissa ja tiiän että toi on vaan vitsi ja kyllä siellä ihan hyvin voi ostaa.Kaverini osti sieltä kaksi gerbiiliä.Itse ostin eläinten ABC kaupasta.Kajaani on ihan hyvä paikka!


    • Sedä

      Miksi ette ottaisi sitten yhteyttä kasvattajaan, ja ottaisi poikasia suoraan häneltä? Turha kai niitä poikasia on eläinkauppaan siirrellä, jos voi hakea kasvattajalta suoraa? (Ja voi olla että eläinkauppa ottaa hintaa välistä)

    • KaikkeaSitäNäkeeNiin

      On ihan normaalia, että nuoria syyrianhamstereita pidetään samassa terraariossa, mikäli ne eivät ala nahistella keskenään. Kyllä kasvattajatkin pitävät nuoria syyrianhamstereita samassa, ennenkuin ne lähtevät uusiin koteihin, jos tulee riitoja hamstereiden välillä, riitapukari erotetaan omaan asumukseensa asumaan. Ja mitä tuohon yksinäiseen 5euron gerbiilinaaraaseen tulee, aikoinaan siellä myytiin kasvatuskäytöstä poistuneita gerbiilejä sillä periaatteella, että ne löytäisivät hyvän eläkekodin. Kyseistä gerbiiliä ei olisi myyty yksin, vaan valmiiseen laumaan eläkepäiviä viettämään tai sitten myyty kaverin kanssa. Eikö olisikin mukavaa, että kasvatuskäytöstä poistuneet gerbiilit saavat lähteä viettämään eläkepäiviä lemmikkikotiin? Jos joku asia ylipäätään ihmetyttää jossain eläinkaupassa, kysykää myyjältä/omistajalta suoraan, miksi joku asia on näin. Niille on yleensä syynsä. Ja ohut purukerros, oletteko katsoneet miten alhaalle reijät juomapullolle niihin terraarioihin on porattu? Jos niihin laittaisi enemmän purua, eläimet siirtelisivät purut juomapulloa vasten, jolloin pullo tyhjentyy nopeasti puruihin kastellen ne. Eläimet viettävät eläinkaupoissa yleensä hyvin vähän aikaa.

    • Anonyymi

      Joo kannattaa hankkia Kajaani on paras ja itse tykkään gerbiilristä viimeksi eilen kävin eläinplaneetalla

    • Anonyymi

      Minä saan eläinplaneetasta hamsterin se on hyvä kauppa ja siellä on halpaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      17
      1225
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe