Kajaanin eläinkauppa "Eläinplaneetta"

hyppymyyrä

Hei!

Olen hankkimassa täältä ehkä pari gerbiiliä, ja kokemustahan on! Olen nimittäin ehkä hankkimassa pari nuorempaa gerbua nykyisilleni kaveriksi. Onko kokemusta, onko täältä hyvä hankkia eläin?

12

2111

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • lemmikit on .com

   Gerbiilit on tosi helppo hoitoisia ja jos on ollut hamsteri niin silloin on helppo ottaa Gerbiilikin koska ne ovat samanlaisesti hoidattava gerbiilit on tosi nopeita mutta hassuja täällä on terveitä elukoita suosittelen että osta geprusi täältä täällä on myös halpaa:)

  • Neanenna

   Hei nimimerkki: lemmikit on .com

   Jos ymmärsin oikein tekstisi niin sanot että gerbiilit tosi helppohoitoisia? Tämä miten helppohoitoisuus määritellään poikkeaa usein mihin vertaa. Onhan gerbiili suht helppohoitoinen laji verrattuna esim. kaneihin tai kesyrottiin tai koiraan, mutta kyllä gerbiilit ovat myös omalla tavallaan ''vaativia'', gerbiilit eivät ole mitään katselu-eläimiä, on niitä kyllä kiva katsella kun kaivelevat tunneleita puruihin, mutta kyllä gerbiilejä pitää käsitellä, mieluusti juoksuttaa vapaana, monet ystävistäni ovat ihmetelleet kun kerron että gerbiilini tulevat kanssani lattialle kun esim. teen läksyjä tai luen (GERBIILITURVALLISEEN HUONEESEEN), he kysyvät: ''eikö gerbuja vain katota ?''. Ei tietenkään kaikkia gerbiilejä voi pitää vapaana aina välillä tai jos omistajalla ei ole mahdollisuutta siihen, mutta kyllä gerbiilit ja kaikki muutkin eläimet vaativat sen asiallisen hoidon. Gerbiilitkin vaativat huomiota, terran siivousta, ruokaa, tuoreruokaa, aina raikasta vettä, virikkeitä ja monien muidenkin lemmikkilajien tapaan lajitoverin seuraa, toki jos gerbiili tarvitsee viedä el.lääkäriin niin on se sinne vietävä niinkuin koirakin.

   Ystävällisin terveisin, Nea ja 5gerbiiliä :) !

  • Neanenna

   P.s Asun Turussa niin aloittajan kysymykseen en oikein osaa vastata :)

  • hyppymyyrä

   Kävin siellä.. En mene toista kertaa! :'(
   Gerbiilinaaras oli myynnissä, terraariossa vajaa 4 cm purua, ja yksi kukkaruukku, myytiin yksinään 5€.. 2 gerbiilinaarasta, nuorta.. toinen hyppelehtii ja tekee voltteja kun sätkynukke.. hamstereita (syyrialaisia) oli 4 - 5 samassa terraariossa.. iiik.. :'C

  • Ekahamsu

   Ite olisin ehkä syytialaista hamsua sieltä hankkimassa niin kannattaako? Ja mulla ei oo ikinä ollu hamsteria, vaan kissa ja koira on ollut. :)

  • Sedä

   Kannattaa kyllä mieluummin etsiä hamsteri kasvattajalta suoraan, vaikka helpompi on vaan kävellä kauppaan. Esim. hamsteriyhdistyksen sivuilta löytyy kasvattajia joille voi laittaa sähköpostia :)

  • Sedä
  • Tiedän

   Kysyttin mummon kanssa mistä kyseiseen eläinkauppaan hamsterit tulevat ja he sanoivat että wonderland's kasvattajalta. Eli ei ole tehtaista yms.:)

  • niinnnno

   Kajjjjaaaanistahan nyt ei ylipäätään kannata hankkia sitten yhtään mitään. Mahdollisimman nopeasti vain ajaa ohi ko "kaupungista".

   • Kaijjaanilainen

    Asun Kajaanissa ja tiiän että toi on vaan vitsi ja kyllä siellä ihan hyvin voi ostaa.Kaverini osti sieltä kaksi gerbiiliä.Itse ostin eläinten ABC kaupasta.Kajaani on ihan hyvä paikka!


  • Sedä

   Miksi ette ottaisi sitten yhteyttä kasvattajaan, ja ottaisi poikasia suoraan häneltä? Turha kai niitä poikasia on eläinkauppaan siirrellä, jos voi hakea kasvattajalta suoraa? (Ja voi olla että eläinkauppa ottaa hintaa välistä)

  • KaikkeaSitäNäkeeNiin

   On ihan normaalia, että nuoria syyrianhamstereita pidetään samassa terraariossa, mikäli ne eivät ala nahistella keskenään. Kyllä kasvattajatkin pitävät nuoria syyrianhamstereita samassa, ennenkuin ne lähtevät uusiin koteihin, jos tulee riitoja hamstereiden välillä, riitapukari erotetaan omaan asumukseensa asumaan. Ja mitä tuohon yksinäiseen 5euron gerbiilinaaraaseen tulee, aikoinaan siellä myytiin kasvatuskäytöstä poistuneita gerbiilejä sillä periaatteella, että ne löytäisivät hyvän eläkekodin. Kyseistä gerbiiliä ei olisi myyty yksin, vaan valmiiseen laumaan eläkepäiviä viettämään tai sitten myyty kaverin kanssa. Eikö olisikin mukavaa, että kasvatuskäytöstä poistuneet gerbiilit saavat lähteä viettämään eläkepäiviä lemmikkikotiin? Jos joku asia ylipäätään ihmetyttää jossain eläinkaupassa, kysykää myyjältä/omistajalta suoraan, miksi joku asia on näin. Niille on yleensä syynsä. Ja ohut purukerros, oletteko katsoneet miten alhaalle reijät juomapullolle niihin terraarioihin on porattu? Jos niihin laittaisi enemmän purua, eläimet siirtelisivät purut juomapulloa vasten, jolloin pullo tyhjentyy nopeasti puruihin kastellen ne. Eläimet viettävät eläinkaupoissa yleensä hyvin vähän aikaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   591
   3843
  2. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   536
   3343
  3. Mihin aikaan tulee Marinin eroilmoitus huomenna?

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cc979c9c-c331-42f5-afe6-d30bdb869e3a Yksityiset pikku bileet, taustalla kuuluu: v*ttu tästä tulee hyvä olo. Jau
   Maailman menoa
   198
   2416
  4. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   238
   2011
  5. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   177
   1544
  6. Sanna Marin juhlii humalassa haarat levällään

   Kuvat tulivat vihdoin julki. Melkoinen pienen lapsen äiti.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   182
   1401
  7. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   207
   1373
  8. Mulla on ikävä sua

   Se on paisunut ihan valtavaksi ja täyttää mun koko pään. Naiselle
   Ikävä
   47
   1159
  Aihe