Logitech driving force gt ratti ei toimi

orava7

Jepu. Mun ratti ei pyöri ollenkaan. Kaikki muu siin toimii mut radallaki nii ei käänny mihinkään. GT valo ei pala jne. Kaikki johot yms on oikein laitettu. Onko laitteelle takuuta. VINKS PLEASE!!!!! Ratti on pari kuukautta vanha ja oon pitäny siitä huolta. Ei kai nuo nyt itsestään hajoo???

5

583

Vastaukset

  • Kaikki voi hajota tai olla hajoamatta oli sitten uusi tai vanha. Saitko kaupasta takuukuittia? Sillä saat korjautettua laitteen. Tai sitten uuden vastaavan.

  • Laitappa se erillinen 24V muuntaja seinään ja toinen pää rattiin niin alkaa rattikin pyörimään. Ilman tuota piuhaa toimii kyllä napit ja polkimet usbin välityksellä mutta ilman tuota lisävirtapiuhaa ei tuo ratti toimi.

  • Voiko joku kertoo mikä on vialla ja voiko mitenkää korjata kun mun logitech ratti ps2:lla ohjaa itse itseään eli kääntyilee itse kun ajan mutta jos on esim valikossa niin on tavallinen. Tämä on ainakin gran turismo 4 pelissä. Ja liittyy force feedbackiin.

    • Saitko vian korjattua ? Mulla ilmenee sama onglema ps4 ja Dirt4:ssa. Rattina Logitech g29


  • nyt narukäsi pikkupojat harrastakaa vähän liikuntaakin sen pelaamisen sijaan, ette jaksa kääntää enää edes sähkötehostettua ohjausta xD

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.