Kertokaa Helsingis ykskin työpaikka

Johon pääsee töihin

Eikä mitään että kirjoita hakemus tai laita tietosi nettihakemukseen, niin myyvät tietosi mainostoimistoille, jne. Ja töitä ei ikinä tule.

Siis OTTAAKO joku oikeasti ihmisiä tekemään työtä, ja maksaa siitä vielä jotain korvaustakin?

Tietääkö kukaan?

(jos vastauksia ei tulre, voi olettaa että vain halpatyövoimat saa töitä ja alipalkatut opiskelijanuoret.)

13

324

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • töitäetsimässä

      heh ei ne opiskelijatkaan niitä töitä noin vaan saa.

      Nm alla 2 vuotta asiakaspalvelua kokopäiväsenä, liiketalouden opintoja vuosi ja yli 30 hakemusta eikä edes haastattelua saanut.

    • työllisyyskupla

      Joo, ei tänne kannata kaikkien tunkea työttömiksi. Jotain orjatyötä löytyy joo. Siivoojaksi voit päästä, jos olet kouluttaton venäläinen tai afrikkalainen.

      Maalla on paljon halvempaa elää, kun työttömyyskorvaus on kuitenkin koko maassa sama.

      • Turha pelko

        "Joo, ei tänne kannata kaikkien tunkea työttömiksi. Jotain orjatyötä löytyy joo. Siivoojaksi voit päästä, jos olet kouluttaton venäläinen tai afrikkalainen."

        Ottakaa vaan pk-seudun palveluhommiin afrikkalaisia ja virolaisia, sitähän tuo meinaa. Hesan kanta-asukkaat ovat aina olleet tuiman penseitä suomalaisille halvemman työn hakijoille. Kuitenkin kaikki virkamiehet, kuten Ihalaisen ministeriö ja ylipäätään valtion verotuloista huolissaan olevat haluaisivat, että sisämaan jatkuva työttömyys vaikuttaisi siten, että porukka huolisi edes nämä palvelusektorin harvinaiset, irtonaiset ja halvemmatkin työt. Vanhusten hoito taitaa aina kaivata sielläkin tekijöitä.

        Noiden töiden vuoksi yleensä ei kukaan muuta pk-seudulle, mutta jos sattuu opiskelemaan siellä tai muuten asuu tilapäisesti, on koko maan etu, jos suomalaiset itsekin tekevät näitä tarjolla olevia töitä.

        Maccarit tmv. ovat "orjapalkkauksella". Sen sijaan liikennelaitoksen ja kaikki stadin hommat ovat ihan normaalipalkkaisia kuntatöitä, joista saa kotimaiset eläkekertymät myös virolaiset ym. Miksi niitä ei voisi lähialueilta yrittää käydä tekemässä? Asuminen ja eläminen kyllä on turhan kallista, jos palkka on aika pieni. Tulonsiirrot vain Afrikkaan ja Viroon, kun eläkkeet kertyvät täällä.

        Eipä ole suurta pelkoa, että stadialaisia kovin vaivataan kaupunkiin muutolla, hehän haluavat sinne vain kansainvälisiä asukkaita, joten Suomesta voi muuttaa suoraan Norjaan tai Ruotsiin työhön.


    • ristiksiks

      Henkilökohtaiseksi avustajaksi jollekin vammaiselle.Ei vaadita mitään koulutusta.Palkka yleensä noin 10 e/h.

    • Se palkka^

      Riippuu kaupungista. Ei kyllä lähelläkään 10 e/t ole henkilökohtaisen avustajan palkka.

      • dfhdfghgfgh

        eihän nyky ruoan hinnoilla voi pärjtä enää, jos palkka on alle 10e/h. 10e sekin on aika vähän, mutta kuitenkin kannattaa sillä jo töitä tehdä


    • Myyntiseppo

      Yks vinkki, jos olet pohjakoulutukseltasi esim. merkonomi tjsp. Jätä hakemus joihinkin vuokratyöpaikkoihin (esim. barona), sitä kautta hyvät mahdollisuudet päästä asiakaspalvelutöihin matkapuhelinalalle (ICT) jos firma hakee työntekijöitä, palkkaus hieman alle 2000e/kk aluksi bruttona. Tee työsi hyvin, pääset suoraan firman palkkalistoille ja tee vielä pidempään työsi hyvin niin todennäköisesti parempiin tehtäviin pikkuhiljaa jos olet halukas.

      Itse lähdin tätä kautta liikenteeseen toisella paikkakunnalla vuonna 2006 ja tienasin alkuun n. 1700e/kk pienet provisiot (ehkä 50-200e), siitä pikkuhiljaa muutaman paikanvaihdoksen kautta ylöspäin ja viime vuoden tulot olivatkin jo karvan verran yli 45 000 euroa.

      Tsemppiä kaikille työnhakuun :)

      • Suosittelen myös

        Oikein hyvä ehdotus. Kannattaa vaikka opetella olemaan myyntihommissa, niissä tienaa selvästi paremmin kuin vaikka siivouksessa. Siivouksin on nykyään koulutusta vaativa, sitten nillä on oikea vankeus se työsopimus, ei pääse työnhakijaksi ilman karenssia ja kamalaa sekasotkua/byrokratiaa. Jos kerran on hyvä käytöksinen, kuulee ja näkee ja pystyy olemaan noissa hommissa, kannatetaan. Ehdottomasti voittaa työttömänä vellomisen kotona. Kotona lihoo, kun istuu vaan netissä sisällä eikä liiku tarpeeksi.


    • Vinkkejä työnhakuun

      Indeed-palvelu löytää paikkoja.
      http://www.indeed.fi/jobs?q=logistiikka&l=

      Helsingissä on sellaisia jatkuvia tarpeita, joissa voisi olla sairasloman sijaisuuksia, joten voisi varalta hankkia jonkun ammattikoulutustutkinnon lisäksi.

      - kaikki liikenne ja kuljetus
      - varastointi, logistiikka (posti, keskusliikkeet, maahantuojat, satama, vr, lentokenttä)
      - hotellin siivous ja ravintolat
      - sairaalan siivous, tms. kiinteistönhuolto
      - talvella ei saada tarpeeksi lumitöihin porukkaa (valmistaudu siihen)
      - sairaanhoito
      - kaikki tapahtumat on pk-seudulla (tapahtumapalvelut, kuten esim. Hartwall-areena)
      - opetustoimi ja päivähoito
      - teknisen viraston työt
      - jätehuolto
      - nykyään on siistejä työpaikkoja myös catering-firmoilla, joten kylmäkön ja kokin koulutus takaisi pk-seudulla duunia.

      Kokeile, nytkin on lentokenttähotellissa siivous-paikkoja. Eikös laukkujen siirtely lentokentillä ole myös työvoimavaltaista?

      http://www.bestwestern.fi/tietoa/tyopaikat/10065-job-test-from-siway
      http://www.electrolux.fi/
      Pakkaus-hommia: http://www.suomenvalinehuolto.fi/rekry
      Pakkausta myös täällä: http://www.vmp.fi/Suomi/fi/Tyontekija/Avoimet tyopaikat/
      Myyjiä: http://www.ikea.com/ms/fi_FI/the_ikea_story/working_at_ikea/
      Citymarkitella on myös avoinna: http://www.kesko.fi/fi/Tyopaikat/Avoimet-tyopaikat/
      Nuoria otetaan, ei muuta kuin kysymään:
      http://www.sokoshotels.fi/info-rekry/avoimet-tyopaikat/s-ryhman-avoimet-tyopaikat/

    • Haku päälle nyt
    • Hotelliketjut

      Hotellit voi hakea netistä, katsoa kaikki ketjut läpi, onko mitään avoinna. Kannattaa, koska niihin on pikaisesti hankalaa saada sairasloman tuuraajia. Jos löytää hyvän työnantajan, se voi olla lyhenä hyvä sivuhomma, esim. osa-aikatyöläiselle.

      Pääkaupunkiseudulla on luultavasti eniten matkustajayöpymisiä koko maassa, ts. siellä on pienellä alueella paljon enemmän actionia kassakoneilla kuin sisämaassa, joten duunia varmaankin on välillä myös tarjolla.

    • Paikkoja löytyy

      Elintarviketeollisuus, kuten leipomot.
      http://www.vaasan.com/portal/fi/vaasan-konserni/vaasan-uralle/avoimet_tyopaikat_/

      https://www.google.fi/#fp=1f894e689bb938c2&q=elintarvike ja leipomo avoimet työpaikat

      Restel-hotellit:
      http://www.ejobs.fi/tyopaikka-85486-tarjoilijoita-restel-ravintolat-oy.php

      Mieti ihmisten perustarpeita lamankin aikana, tee hakuja käy tsekkaamassa ja mieleisiin voit lähettää hakemuksen. Älä ole pessimisti, joka luovuttaa heti kättelyssä. Niitä joutuu hakemaan todella paljon.

    • Ovat hirveitä tyyppe

      Jos joutuisi hakemaan Helsingistä töitä, niin muutama vinkki.

      Helsinkiläiset ovat tottuneet mamuihin, miksi eivät sitten sisä-suomalaisiinkin, he haluavat nimenomaan näyttää sen suomenkielisille, joitten kanssa ei joudu raastupaan riitelystä. Vaikka syrjintä on joskus kovaa, riippuu kenen kanssa joutuu tekemisiin. Vanhat kanta-asukit, etenkin virkamies-tyypit, joilla on vaara menettää työpaikkansa (=kallis asunto ostettu sen varassa, kaikki on pelissä) saattavat tahallaan alkaa ärsyttää. Ei pidä reagoida, korkeintaan kertoo ehkä työsuojelulle, että on vähän silmällä pitoa. En osaa arvioida, alkaako esimies syrjiä, jos sille kertoo. Näin käy, kun hän on ystävä entisten työyhteisön jäsenten kanssa.

      Paras tapa on vältellä liian kanta-asukasimagoonsa jämähtäneitä työkavereita. Eikä kannata kertoa kovin tarkkaan, mistä on muuttanut, koska melko suuri osa muutenkin kulkee kehyskunnista niissä duuneissa. Raha-asioistaan ei kannata kertoa niille eikä muillekaan.

      On vaan oltava tietoinen, että syrjintää suomalaisiin on työkavereilla, se on jotain pelkoa oman työn viemisestä, kun on kilpailua. Ulkomaalaisia ei pelätä niin paljon, kun vielä suostuvat hoitamaan metron ym. siivouksia. Mutta, jos niitä hoitaisi sisä-suomalainen, niin heti alkaisi mieletön syrjintä joidenkin kohdalla.

      Ne vaan pitää jättää sinne lillimään omaan kultaiseen häkkiinsä ja sopeutua itse uusiin ratkaisuihin. Töitä on ehkä pk-seudulla parhaiten palveluhommissa koko maahan verrattuna, joten ei noista kannata tehdä numeroa. Asuntoa ne itsekin maksaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 135
      3933
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      109
      3589
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2525
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1717
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1609
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1585
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1506
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1481
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      88
      1471
    Aihe