Milloin alkaa tuntua hyvältä?

NotA

'Olen 20 vuotias nuorinainen ja meneti neitsyyteni eilen. Sisäänmentäessä sattui aivan kamalasti eikä koko yhdyntä tuntunut mielestäni lainkaan hyvälle vaikka varsinainen viiltävä kipu jäikin alkuvaiheeseen. Yhdynnän jälkeen alkoi pieni verenvuoto. Tänä aamuna koitettiin jo uudelleen (järkevää vai ei?) ja kipu oli edelleen kova sisäänmentäessä mutta muuten toinen kerta oli jo hieman miellyttävämpi. Ei kuitenkaan tuonut minulle minkäänlaista nautintoa, Paitsi tietenkin siinä mielessä että rakastan poikaystävääni paljon ja tuntui mahtavalta "antaa" neitsyyteni hänelle. (Jos noin voi sanoa).

Haluaisinkin tietää että kuinka monta kertaa seksiä täytyy harrastaa ennenkuin kipu lakkaa ja seksi alkaa tuntua hyvälle? Olen kyllä saanut itse (ja myös poikaystäväni) sormeiltua minulle hyvinkin mukavat oltavat aiemmin. Onko teillä jotain vinkkejä?

16

4725

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • noin voi sanoa

      Kyse ei ole kertojen määrästä vaan ennenkaikkea asenteesta ja osaamisesta.
      Ensimmäisen kerran jälkeen ei pidä harrastaa sellaista seksiä joka sattuu, muttajos haluaa seksiä vaikka vähän sattuu niin ei siitäkään pysyvää haittaa liene kunhan hygieniasta huolehditaan ja olet riittävästi kiihottunut (kostea).
      Joskus ”mukavat oltavat” on myös sublimoitua kipua. Jotain samaa lienee myös SM:ssa.

      Kivun loppuminen on kovin yksilöllistä, mutta ei sen pidä viikkoja jatkua.

      Vanhan sanonnan mukaan: ensin sattuu, sitten tottuu ja myöhemmin kaipaa.

    • täytyy olla tarpeeks kiihottunut ennen kuin kundi tunkee kyrpäänsä sinuun kyllä kuivaan lötteröön tunkeminen sattuu, käytä liukastetta jotta onnistuu ja alkaa tuntuun hyvältä kunhan kundi oppii tydyttään muutkin tarpeet kuin vain oman mällin lennon, jotkut naiset ei saa hyvänolon tunnetta koskaan parteninsa kanssa , mutta jos sul ongelma milloin tuntuu hyvältä ,niin minä voin opettaa sua ja varmaankin tuntuu hyvältä jossain vaiheessa.

    • Todennut

      Kyllä siinä muutama kerta menee ennenkun osaa ottaa seksistä irti sen, miltä sen pitäisi tuntua. Minulla itselläni ei sattunut, mutta ei siitä osaa nauttia ennenkun vasta jopa neljännellä tai viidennellä kerralla. Itse ainakin pari ensimmäistä kertaa meni miettiessä, että tässäkö tämä nyt sit oli, mutta kunhan muutamat kerrat harrastat lisää niin elimistösi tottuu siihen miltä sen pitäisi tuntua. Varovasti ja hiljalleen annat paikkojesi tottua seksiin, niin kyllä se siitä :)

    • Ei kipu lakkaa ollenkaan, jos ei opi olemaan rentona.

    • hyvältä

      Tänä aamuna koitettiin jo uudelleen (järkevää vai ei?) # Paljon järkeä jos pelotti. Järjetöntä jos et halunnut.
      "antaa" neitsyyteni hänelle. (Jos noin voi sanoa). # Onhan tuo myös luottamuksen osoitus jota poika toivottavasti osaa arvostaa.
      Haluaisinkin tietää että kuinka monta kertaa seksiä täytyy harrastaa ennenkuin kipu lakkaa ja seksi alkaa tuntua hyvälle? # Kertojen lukumäärällä ei ole paljon merkitystä. Kipu johtuu jatkossa kuivuudesta, osaamattomuudesta, pelosta ja jännittämisestä.
      Onko teillä jotain vinkkejä? Kuivaan pimppiin ei työnnytä. Jos pelottaa ja jännittää, puhu siitä se saattaa helpottaa. Pari orkkua ennen yhdyntää saattaa rentouttaa sopivasti. Älä jatka jos satuu vaan opetelkaa toimimaan oikein.

    • Kaikkitietäväy

      Muna suuhun vain ja kyllä se sitten helpottaa

      • Samaamieltäolevatyttö98

        Jep


    • Käytä paljon liukkaria ja totutelkaa emätintä ensin sormileikeillä, nuolemalla yms. Yhdyntään ei ole mikään kiire ja voit tyydyttää poikaystäväsi vaikka suuseksillä.

      Uskon, että kyllä sinäkin alat vielä nauttia seksistä :)

      Mut tärkeää on, ettei harrasta seksiä vaan toisen mieliksi, vaan hänen pitäis saada sut himosta hulluksi, vasta sitten yhdyntää (jos silloinkaan, kaikkee muutakin kivaa voi tehdä). Kokeile myös masturboida esim. dildolla iteksesi :)

      Kyl kivun pitäis ainakin muutaman kerran jälkeen hellittää. Niin ja pyydä poikaystävääsi työntymään erittäin hitaasti. Ei ole mitään kiirettä.

    • rakkausforeverEI

      Mulla meni 5 ekas kertaa järkyttävässä kivussa. Sitten noin 10 seuraavaa kertaa et sattui vähän ja sen jälkeen se on ollut ihanaa ja olen kiihottunut.

      Olin 16 vuotta ja poikaystävä 21 vuotta. Luotin häneen ja rakastin häntä, halusin olla hänen eka ja antaa itseni hänelle. Piti olla aina yhdessä.

      Tosin tuskin olin hänen eka. Sen takuttoman rynkyttämisen jälkee..huh huh.. ois voinu kyl ottaa vähän iisimmin.
      meidän piti odottaa naimisiin menoa mutta hänen painostuksestaan tehtiin se sitten. Oli pahoillaan seuraavana aamuna mutta sanoin hänelle että olisi se neitsyys mennyt kumminkin joskus. Hän oli silti tosi huonona. Halusin kuitenkin jokatapauksessa tehdä sen hänen kanssaan ja annoin anteeksi. Oltiin sen jälkeen yhdessä 1,5 vuotta.

      Se siitä koko elämän mittaisesta rakkaudesta..blaah ois pitäny olla fiksumpi ja alkaa seukata vasta 20 vuotiaana

    • kaikkiakysytään

      taitaa olla myöhäistä sanoa, mutta immenkalvon repeämisen jälkeen tulee sitä vuotoa ja kun se paranee voi mennä 2 viikkoa. eli sinä aikana voi olla ja onkin kipeää yhdyntää.

      • RakkausforeverEI

        Ois ollu kiva tietää sillon


    • kmy123234

      mikset antanut neitsyt arseholea sille niin olisi jäänyt imari ehjäksi sitä tosi prinssiä varten tai sitä jolla on paksu lompakko pakkoko sitä pillua on antaa kun persreikäkin käy ihan hyvin kysy vaikka matuilta niitähän pyörii joka kaupungissa nykyään.
      voipi olla että joku sata kertaa joutuu laskeen mälliä sun sisään ennekuin paikat vertyy
      nopeuttaan asiaa voi kun käy kimppakivana höyläyttään itsensä bileissä eli ajetaan sinut ns sisään, nyt muuten kannattaa ottaa omasta pillusta kuva ja sit vuoden päästä kun sitä on kahdessa vuorossa höylätty ja ottaa uuden kuvan niin voikin ihmetellä että mikä pommi siellä on räjähtänyt saatikka kun tekaset kersan jollekkin tuntemattomalla poikaystävälle ja otat pillustasi kuvan niin pyörryt näkemääsi, usko pois seen that done that

      • RakkausforeverEI

        Joo o, no en olisi halunnut tehdä tätä. Minua painostettiin. Olisin halunnut ikimuistoisen ja kauniin seksihetken. Viettää hänen kanssa koko elämä.

        Mutta, väität siis että naisen värkki, joka on luotu synnyttämään, on pilalla kun saa lapsen. No miten selität 2 lapsen äidit tai 7 tai 15 ?


      • rennosti.m
        RakkausforeverEI kirjoitti:

        Joo o, no en olisi halunnut tehdä tätä. Minua painostettiin. Olisin halunnut ikimuistoisen ja kauniin seksihetken. Viettää hänen kanssa koko elämä.

        Mutta, väität siis että naisen värkki, joka on luotu synnyttämään, on pilalla kun saa lapsen. No miten selität 2 lapsen äidit tai 7 tai 15 ?

        Ei todellakaan mene pilalle. Vaimoni vittu oli yhtä suloinen ja kaunis synnytettyäänkin. Kukka lakastuu pian, mutta naisen vittu on jatkuvasti herttainen ja ihana. :)


    • tässätosifaktaa15vtytöt

      KAIKKI on asenteesta (tunteesta, jopa rakkaudesta???) Kiinni. Eli tunnetilasta. KYLLÄHÄN?? se pahalta tuntuu. JOS ruvetaaan oikein tarkoituksella. Immenkalvoa puhkomaan. Tiettynä päivänä (15 v) ikäisenä. "Kylän" kovimman "jäbän" kannssa. Ja vielä " pöhnässäkin " Jättäisin touhun, myöhempään ajankohtaan. EHKÄ??? tilanteet, ja ajankohdat, sekä tulevat ihmissuhteet. Osaisivat olla sen arvoisia. Jolloin voi turvallisesti immenkalvon puhkaista. Eikä?? KAIKKIEN 15v tyttöjen tarvitse olla, vielä sukupuolisuhteessa. KUN panohomma, tuntuu pahalta, ELI tuottaa kipua.

      • RakkausForeverEI

        Tässä on sitä viisautta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      378
      3794
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      210
      1871
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      67
      1414
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      152
      1285
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      961
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      58
      910
    7. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      903
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      880
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      858
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      849
    Aihe