Milloin alkaa tuntua hyvältä?

NotA

'Olen 20 vuotias nuorinainen ja meneti neitsyyteni eilen. Sisäänmentäessä sattui aivan kamalasti eikä koko yhdyntä tuntunut mielestäni lainkaan hyvälle vaikka varsinainen viiltävä kipu jäikin alkuvaiheeseen. Yhdynnän jälkeen alkoi pieni verenvuoto. Tänä aamuna koitettiin jo uudelleen (järkevää vai ei?) ja kipu oli edelleen kova sisäänmentäessä mutta muuten toinen kerta oli jo hieman miellyttävämpi. Ei kuitenkaan tuonut minulle minkäänlaista nautintoa, Paitsi tietenkin siinä mielessä että rakastan poikaystävääni paljon ja tuntui mahtavalta "antaa" neitsyyteni hänelle. (Jos noin voi sanoa).

Haluaisinkin tietää että kuinka monta kertaa seksiä täytyy harrastaa ennenkuin kipu lakkaa ja seksi alkaa tuntua hyvälle? Olen kyllä saanut itse (ja myös poikaystäväni) sormeiltua minulle hyvinkin mukavat oltavat aiemmin. Onko teillä jotain vinkkejä?

16

4904

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • noin voi sanoa

   Kyse ei ole kertojen määrästä vaan ennenkaikkea asenteesta ja osaamisesta.
   Ensimmäisen kerran jälkeen ei pidä harrastaa sellaista seksiä joka sattuu, muttajos haluaa seksiä vaikka vähän sattuu niin ei siitäkään pysyvää haittaa liene kunhan hygieniasta huolehditaan ja olet riittävästi kiihottunut (kostea).
   Joskus ”mukavat oltavat” on myös sublimoitua kipua. Jotain samaa lienee myös SM:ssa.

   Kivun loppuminen on kovin yksilöllistä, mutta ei sen pidä viikkoja jatkua.

   Vanhan sanonnan mukaan: ensin sattuu, sitten tottuu ja myöhemmin kaipaa.

  • täytyy olla tarpeeks kiihottunut ennen kuin kundi tunkee kyrpäänsä sinuun kyllä kuivaan lötteröön tunkeminen sattuu, käytä liukastetta jotta onnistuu ja alkaa tuntuun hyvältä kunhan kundi oppii tydyttään muutkin tarpeet kuin vain oman mällin lennon, jotkut naiset ei saa hyvänolon tunnetta koskaan parteninsa kanssa , mutta jos sul ongelma milloin tuntuu hyvältä ,niin minä voin opettaa sua ja varmaankin tuntuu hyvältä jossain vaiheessa.

  • Todennut

   Kyllä siinä muutama kerta menee ennenkun osaa ottaa seksistä irti sen, miltä sen pitäisi tuntua. Minulla itselläni ei sattunut, mutta ei siitä osaa nauttia ennenkun vasta jopa neljännellä tai viidennellä kerralla. Itse ainakin pari ensimmäistä kertaa meni miettiessä, että tässäkö tämä nyt sit oli, mutta kunhan muutamat kerrat harrastat lisää niin elimistösi tottuu siihen miltä sen pitäisi tuntua. Varovasti ja hiljalleen annat paikkojesi tottua seksiin, niin kyllä se siitä :)

  • Ei kipu lakkaa ollenkaan, jos ei opi olemaan rentona.

  • hyvältä

   Tänä aamuna koitettiin jo uudelleen (järkevää vai ei?) # Paljon järkeä jos pelotti. Järjetöntä jos et halunnut.
   "antaa" neitsyyteni hänelle. (Jos noin voi sanoa). # Onhan tuo myös luottamuksen osoitus jota poika toivottavasti osaa arvostaa.
   Haluaisinkin tietää että kuinka monta kertaa seksiä täytyy harrastaa ennenkuin kipu lakkaa ja seksi alkaa tuntua hyvälle? # Kertojen lukumäärällä ei ole paljon merkitystä. Kipu johtuu jatkossa kuivuudesta, osaamattomuudesta, pelosta ja jännittämisestä.
   Onko teillä jotain vinkkejä? Kuivaan pimppiin ei työnnytä. Jos pelottaa ja jännittää, puhu siitä se saattaa helpottaa. Pari orkkua ennen yhdyntää saattaa rentouttaa sopivasti. Älä jatka jos satuu vaan opetelkaa toimimaan oikein.

  • Kaikkitietäväy

   Muna suuhun vain ja kyllä se sitten helpottaa

   • Samaamieltäolevatyttö98

    Jep


  • Käytä paljon liukkaria ja totutelkaa emätintä ensin sormileikeillä, nuolemalla yms. Yhdyntään ei ole mikään kiire ja voit tyydyttää poikaystäväsi vaikka suuseksillä.

   Uskon, että kyllä sinäkin alat vielä nauttia seksistä :)

   Mut tärkeää on, ettei harrasta seksiä vaan toisen mieliksi, vaan hänen pitäis saada sut himosta hulluksi, vasta sitten yhdyntää (jos silloinkaan, kaikkee muutakin kivaa voi tehdä). Kokeile myös masturboida esim. dildolla iteksesi :)

   Kyl kivun pitäis ainakin muutaman kerran jälkeen hellittää. Niin ja pyydä poikaystävääsi työntymään erittäin hitaasti. Ei ole mitään kiirettä.

  • rakkausforeverEI

   Mulla meni 5 ekas kertaa järkyttävässä kivussa. Sitten noin 10 seuraavaa kertaa et sattui vähän ja sen jälkeen se on ollut ihanaa ja olen kiihottunut.

   Olin 16 vuotta ja poikaystävä 21 vuotta. Luotin häneen ja rakastin häntä, halusin olla hänen eka ja antaa itseni hänelle. Piti olla aina yhdessä.

   Tosin tuskin olin hänen eka. Sen takuttoman rynkyttämisen jälkee..huh huh.. ois voinu kyl ottaa vähän iisimmin.
   meidän piti odottaa naimisiin menoa mutta hänen painostuksestaan tehtiin se sitten. Oli pahoillaan seuraavana aamuna mutta sanoin hänelle että olisi se neitsyys mennyt kumminkin joskus. Hän oli silti tosi huonona. Halusin kuitenkin jokatapauksessa tehdä sen hänen kanssaan ja annoin anteeksi. Oltiin sen jälkeen yhdessä 1,5 vuotta.

   Se siitä koko elämän mittaisesta rakkaudesta..blaah ois pitäny olla fiksumpi ja alkaa seukata vasta 20 vuotiaana

  • kaikkiakysytään

   taitaa olla myöhäistä sanoa, mutta immenkalvon repeämisen jälkeen tulee sitä vuotoa ja kun se paranee voi mennä 2 viikkoa. eli sinä aikana voi olla ja onkin kipeää yhdyntää.

   • RakkausforeverEI

    Ois ollu kiva tietää sillon


  • kmy123234

   mikset antanut neitsyt arseholea sille niin olisi jäänyt imari ehjäksi sitä tosi prinssiä varten tai sitä jolla on paksu lompakko pakkoko sitä pillua on antaa kun persreikäkin käy ihan hyvin kysy vaikka matuilta niitähän pyörii joka kaupungissa nykyään.
   voipi olla että joku sata kertaa joutuu laskeen mälliä sun sisään ennekuin paikat vertyy
   nopeuttaan asiaa voi kun käy kimppakivana höyläyttään itsensä bileissä eli ajetaan sinut ns sisään, nyt muuten kannattaa ottaa omasta pillusta kuva ja sit vuoden päästä kun sitä on kahdessa vuorossa höylätty ja ottaa uuden kuvan niin voikin ihmetellä että mikä pommi siellä on räjähtänyt saatikka kun tekaset kersan jollekkin tuntemattomalla poikaystävälle ja otat pillustasi kuvan niin pyörryt näkemääsi, usko pois seen that done that

   • RakkausforeverEI

    Joo o, no en olisi halunnut tehdä tätä. Minua painostettiin. Olisin halunnut ikimuistoisen ja kauniin seksihetken. Viettää hänen kanssa koko elämä.

    Mutta, väität siis että naisen värkki, joka on luotu synnyttämään, on pilalla kun saa lapsen. No miten selität 2 lapsen äidit tai 7 tai 15 ?


   • rennosti.m
    RakkausforeverEI kirjoitti:

    Joo o, no en olisi halunnut tehdä tätä. Minua painostettiin. Olisin halunnut ikimuistoisen ja kauniin seksihetken. Viettää hänen kanssa koko elämä.

    Mutta, väität siis että naisen värkki, joka on luotu synnyttämään, on pilalla kun saa lapsen. No miten selität 2 lapsen äidit tai 7 tai 15 ?

    Ei todellakaan mene pilalle. Vaimoni vittu oli yhtä suloinen ja kaunis synnytettyäänkin. Kukka lakastuu pian, mutta naisen vittu on jatkuvasti herttainen ja ihana. :)


  • tässätosifaktaa15vtytöt

   KAIKKI on asenteesta (tunteesta, jopa rakkaudesta???) Kiinni. Eli tunnetilasta. KYLLÄHÄN?? se pahalta tuntuu. JOS ruvetaaan oikein tarkoituksella. Immenkalvoa puhkomaan. Tiettynä päivänä (15 v) ikäisenä. "Kylän" kovimman "jäbän" kannssa. Ja vielä " pöhnässäkin " Jättäisin touhun, myöhempään ajankohtaan. EHKÄ??? tilanteet, ja ajankohdat, sekä tulevat ihmissuhteet. Osaisivat olla sen arvoisia. Jolloin voi turvallisesti immenkalvon puhkaista. Eikä?? KAIKKIEN 15v tyttöjen tarvitse olla, vielä sukupuolisuhteessa. KUN panohomma, tuntuu pahalta, ELI tuottaa kipua.

   • RakkausForeverEI

    Tässä on sitä viisautta.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   152
   7090
  2. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   33
   1871
  3. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   26
   1305
  4. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   62
   1291
  5. Milloin oot nähnyt kaivattusi

   ensimmäistä kertaa?
   Ikävä
   55
   955
  6. Kerro kaivatustasi jotakin mukavaa.

   Itse aloitan: hyvännäköinen ja ahkera ❤️‍🔥
   Ikävä
   64
   874
  7. Missä päin suomea kaivattusi asustelee?

   Oma kaivattuni (mies(J) asuu Uudenmaan läänissä.
   Ikävä
   49
   817
  8. Oon pahoillani sun puolesta

   kun olit muuttunut niin paljon ulkoisesti. Ja huonompaan suuntaan. Koeta pärjätä. Naiselle mieheltä vuosien takaa
   Ikävä
   38
   754
  9. Tiesitkös nainen että mulla on paljon vientiä?!

   Sänkyseuraa riittää, valinnan vaikeus.
   Ikävä
   84
   726
  10. Tikanmäen vastaus Haavistolle

   Aika erikoinen puolustautuminen valtuuston puheenjohtajalla kaupunkilaisen kirjoitukseen. Haavisto ihmetteli niitä tunn
   Pyhäjärvi
   95
   698
  Aihe