Postissa suorituskykyongelmia

Hei käyttäjät,

Olemme havainneet kolmannesta osapuolesta johtuvia suorituskykyongelmia Suomi24:n Posti-palvelussa. Palvelu latautuu, mutta latautumisessa voi mennä kauemmin kuin yleensä. Tämä voi myös vaikuttaa muihin Suomi24:n palveluihin.

Terveisin,
Suomi24

68

3753

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ongelma alkanut jo Ke 08.05., pientä viivettä tiedotuksessa.

    • Hei,
      olemme tiedottaneet käyttäjiä Postissa ilmenneistä teknisistä ongelmista jo huhtikuussa tällä Tiedotteet-palstalla.

      Ongelman taustoja selvitellään yhä ja ne pyritään korjaamaan mahdollisimman pian, jotta käyttäjät pääsevät käyttämään sähköpostipalvelua normaalisti.

      Terveisin,
      Piia
      Suomi24

      • Postio

        Monta vuotta sitten Wikipediassa kerrottiin, että Suomi24 on tunnettu huonosti toimivasta postistaan. Maininta poistettiin sittemmin, mutta totta se on tänä päivänäkin.


      • miksi ei nyt pääse ollenkaan sähköpostiin..kirjaantuu kyllä suomi24 palveluun mutta ei aukaise postia ollenkaan


    • kysyjä

      Mikä on pieni viive kun tuntuu aika isolta välillä
      ..

      • En tiedä,tänään olen odottanut jo kaksi tuntia.Minusta-alkaa tuntua jo isommalta viiveeltä.


    • Rehellisyyttä

      Huhtikuussa ongelma ehkä koskettanut muutamia, 08.05. ilmeisesti kaikkia.
      Samantien voisi ilmoittaa vuoden alussa, "meillä on ongemia kaikilla osa-alueilla vuoden aikana".
      Ylläpito ei kertakaikkiaan ole tehtäviensä tasalla, siinä ei selittelyt auta. Eikä negatiivisen palautteen anto siitä huomauttavalle.
      Taitavasti "ylläpito" on myös piilottanut Yhteydenotto tiedot ja Tiedotteet palstan.
      Jos ne olisivat rehellisesti etusivulla, voisi kommentointi olla toisella tasolla.

    • Nauhakaiku sai runsaasti negatiivista palautetta ilmoituksestaan postin ongelmista 14.05.2013 (ongelmat olivat alkaneet 08.05.2013).
      15.05.2013 ongelmat oli korjattu.
      EI TULE KORJAUKSIA, JOS EI VALITA.
      Negatiiviset palautteet olivat ehkä ylläpidon tekemiä.

      • ei hyvää päivää

        Kannattaisi varmaan kirjautua pois ennekö alkaa kommentoimaan omia viestejä muka muiden kirjoittamina.

        "Negatiiviset palautteet olivat ehkä ylläpidon tekemiä."

        Tuo taas on täyttä potaskaa, että ylläpito täälä miinustelisi negatiivisia palautteita.

        Järki käteen.


      • 18+6

        Ajatteletko ylläpidon toimivan sinun tavallasi, mutta muistavan uloskijautumisen siinä välissä?

        Onko yhtään noloa, onko?


    • Miten tää posti tökkii koko ajan....eilen ja taas tänään....eiks tätä nyt oikeesti saa toimimaan kunnolla :/ Onneks on toinen sähköposti johon menee tärkeemmät postit muuten ei tulis mitään :/

      • Asiat liian hyvin

        No pysy siinä toisessa sähpostissa. Niin helppoa se on. Ei jumaIauta kun on viisasta porukkaa!


      • Hei,
        Suomi24 Postissa on tällä hetkellä teknisiä ongelmia eikä palvelu toimi kunnolla. Olen pahoillani mikäli tästä on aiheutunut sinulle haittaa. Pyrimme korjaamaan vian mahdollisimman pian.

        Terveisin,
        Mari
        Suomi24


      • Kiitos!
        suomi24 kirjoitti:

        Hei,
        Suomi24 Postissa on tällä hetkellä teknisiä ongelmia eikä palvelu toimi kunnolla. Olen pahoillani mikäli tästä on aiheutunut sinulle haittaa. Pyrimme korjaamaan vian mahdollisimman pian.

        Terveisin,
        Mari
        Suomi24

        Kiitos, että olette tiedottaneet asiasta tänään. Ilmeisestikin ongelma jatkuu vielä näin illansuussa, kun posti latautuu, muttei aukene? Kiitollinen lisätiedoista.


      • Vaari vaan
        suomi24 kirjoitti:

        Hei,
        Suomi24 Postissa on tällä hetkellä teknisiä ongelmia eikä palvelu toimi kunnolla. Olen pahoillani mikäli tästä on aiheutunut sinulle haittaa. Pyrimme korjaamaan vian mahdollisimman pian.

        Terveisin,
        Mari
        Suomi24

        Moi Mari!
        Eilen ja tänään s-postiin tullut viestejä, että postilaatikko on lähes täynnä. Lähettäjänä tänään "Ylläpitäjä [[email protected]" ja kehoitetaan klikkaamaan tiettyä kohtaa. Teksti kirjoitettu "hoono soomi"-kielellä.
        Postilaatikostani olen käyttänyt nyt 20,4 Mt, kun tilaa pitäisi olla 1,0 Gt.
        Viesti ei varmaankaan Suomi24:ltä.


      • NöN
        Asiat liian hyvin kirjoitti:

        No pysy siinä toisessa sähpostissa. Niin helppoa se on. Ei jumaIauta kun on viisasta porukkaa!

        Tää tahmaa ku siirappi nykki ajoin!


    • Kkkäääääkkk

      "Olen pahoillani mikäli tästä on aiheutunut sinulle haittaa."

      -Jjaahhas, että joku "Mari" siellä sitten on "pahoillaan" asian johdosta... Hehheh...!

      -Tällaisesta olisi syytä pahoillaan olemiseen hieman joidenkin laajemmassakin ja korkeammassa asteessa Suomi24:llä... -vai onko "Mari" joku päällikkö siellä, kun ei ole mitään titteliä osannut laittaa? LAPSELLISTA "ASIOIDEN HOITAMISTA" JA ERITTÄIN TÖRKEÄTÄ ASIAKKAIDEN ALIARVIOIMISTA...!!! Ai niin, mutta mitäköhän mieltä tuosta meikäläisen "asiakkuudesta" ollaan siellä Suomi24:ssä? Ollaan kai sitä mieltä, että vain ne jotka maksavat, ovat asiakkaita...? Mutta totuushan on se, että me kaikki olemme niitä jotka tuotteiden hinnoissa maksamme täälläkin olevat mainokset...

      Onko sellainen muuten Suomi24:n linja ihan yleisesti, että mihinkään sinne lähetettyihin, palveluissa esiintyneisiin häiriöihin liittyviin kyselyihin en ole koskaan saanut ensimmäistäkään, enkään minkäänlaista vastausta...??? Ei edes sitä, mikä yleensä tulee asianmukaisesti toimivilta toimijoilta, että "Kiitos yhteydenotostanne! Yritämme selvittää ongelmaa."...

    • kysyjä

      Mikäs nyt on.

    • 34+3

      Suomi24:n ylläpito voisi tehdä youtubeen it-alalla työskentelviä ihmisiä varten ihan mallivideon että miten pitää toimia että palvelun saa jokaisella päivityksellä sekaisin ja käyttäjät lopettamaan palvelun käytön.
      Varmasti auttaisi myös monia kotimaisia yrityksiä

    • entinen 24.fi

      Olen ollut suomi24:n käyttäjä sen alusta asti, enkä ole vaihtanut sähköpostia muualle ongelmista huolimatta, sillä olen halunnut säilyttää osoitteen samana.
      Nyt tuli viimeinkin mitta täyteen ja hankin uuden sähköpostin, näin olisi pitänyt tehdä kauan sitten, sillä on olemassa toimiviakin sähköposteja!
      Muille neuvoksi; jos palvelu ei pelaa vaihtakaa osoitetta, näin saatte viestinne myös puhelimeenne niin kuin pitääkin!
      Hyvää alkanutta kesää!

    • Susi

      Kyllä harmittaa Suomi24 sähköposti ongelmat, jotka ovat jatkuneet jo lähes pari kuukautta. Vaihtaisin sähköpostin johonkin toiseen , mutta vuosien varrella on tullut jaettua käynnikortteja jossa on Suomi24 sähköpostiosoite eri puolelle maailmaa,joten täytyy toivoa , että Suomi24 ratkaisee ongelmat.

      • nsa

        Yksi vaihtoehto tuollaisessa tapauksessa on ostaa suomi24 postiplus, jolloin saa käyttöön imap/pop tunnukset. http://www.suomi24.fi/opastus/sahkoposti/posti_plus#asetukset Noilla tunnuksilla voi postin lukea suomi24 ulkopuolelta, joko sähköpostiohjelmasta tai älykkäästä sähköpostista.
        Esimerkiksi gmail:n asetuksiin voi laittaa suoraan imap tunnukset ja tämän jälkeen suomi24 posti on luettavissa gmailin postilaatikosta gmail osoitteen postin lisäksi. Näin voi pikkuhiljaa hivuttautua käyttämään toista postilaatikkoa.

        Positiivisessa mielessä voi ajatella, että jos sähköpostia ei edes itsekään pääse lukemaan niin tietoturva on ainakin kunnossa.


    • VIHAINEN "ASIAKAS"

      25.5.2013 13.22

      B YT ALKAA OLEMAAN MITTA TÄYNNÄ - TÄLLÄÖISELLÄ SÄHKÖPOSTILLA EI TEE YHTÄÄN MITÄÄN, JOKA TEKEE TÄLLAISEN TEMPUN - LOPPUIKO KAPASITEETTI KESKEN, VAI KUINKAS KÄVI - KORVAATTE HUKKAN MENNEEN AJAN, ARVOISA TUNTEMATON SUOMI24 -S-POSTIPALVELUN POMISTAJA:

      AKIRJOITIN VIESTIÄ, KESKEN VIESTIN KIRJOITUKSEN VIESTIN HÄVIÄÄ NÄYTÖSTÄ JA HETKIEN SIINÄ' ON PYÖRIVÄ SYMNBOLI - EI, EIU TIUETENKÄÄN TALLENTUNUT KESKEN OLEVA VIESTI EDES LUONNOKSIIN - NYT SELITRYSTÄ, JA SAA OLLA VIIMEINEN KERTA, SILLÄ SEURAAVALÖLA KERRALLA VALITUS MENEE ETEENPÄIN T'ÄMÄN NS. PALVELUN LUVAN POISTAMISEKSI,

      TRE ETTE TEE MINUSTA PILKAA TARJOAMALLA PALVELUA, JOKA HÄVITYTÄÄ KESKEN KIRJOITTAMISEN VIESTIN, SEURAAVA VIESTI MENEE MINULTA PALVELUNNE "TOPIMIVUUDESTA" MEDIAAN JA VIURANOMAIOSTAHOLLE, MIN ISTERIÖÖN ASTI.

      • perkeIeen vasikka

        Opettele kirjoittamaan!


    • surkein s-posti: S24

      25.5.2013

      HEI YLLÄPITÄJÄ,

      TEISTÄ RIIPPUMATTOMISTAKIN SYISTÄ TOIMIMATTOMAN SÄHKÖPOSTIN IRVIKUVAN JULISTAN SURKEAKSI SEKUNDAKSI, MINULLE RIITTI YHDEN VIESTINI HÄVIÄMINEN LIKI VALMIINA - EIKÖ SURKEA SÄHKÖPOSTINNE TALLENNA EDES LUONNOKSEKSI KESKEN KIRJOITUKSEN OLEVAA VIESTIÄ, VAI ETTEKÖ TE TAJUA EM. LUONNOKSERN MERKITYSTÄ OIKEIN KUNNOLLA?

      ILMAISIA S-POSTILAATIKOITA JA PALVELUJA RIITTÄÄ MUITAKIN, MISSÄ S-.POSTI EI KIAADU JATKUVASTI, JOTEN NYT ON SYUYTÄ YMMÄRTÄÄ LOPETTAA TOIMINTANNE SUOMESSA, TAI TEHDÄ SE TOIM IVAKSI - SE, ETTÄ LUONNOS EI NTALLENNU, EI OLE KOLMANNEN OSAPUOLEN SYY, EIKÄ MINUN, BV¨VAAN TEIDÄN.

      MISTÄHÄN SYYSTÄ SUOMI24 ON MINULLA LÄHINNÄ VARA-SÄHKÖPOSTINA?
      EIKÄ TEILLÄ KOSKAAN AIKAISEMMIN OLE VIIKONLOPPUISIN ONGELMIA - MISTÄ SYYTTÄÄ ITSE VALITSEMAANNE KOLMATTA OSAPUOLTA?

      ON, ON VARSINAINEN SUKLSEE, TÄMÄ NILKUTTAVA SUOMI24.

      JOS ALETAAN LASKEMAAN MIN UN AIKANI RAHANA, JA MUIODEN KÄYTTÄJIENM MYTÖS, MILLE SUREKA MNILKUYTTAVA VIESTIT KESKEN KIRJHOITUKSEN TUHOAVA S-POSTINNE AIJHEUTTAA YLIMÄÄRÄISTÄ KAKSINKERTAISTA TYÖTÄ, TEIKTÄ LOPPUYVAT RAHAT LYHYEEN!

      V IERSTINTÄVIRASTO ON SEURAAVA, MIHIN VALITUS KLOHDISTETAAN, JOS EI SÄHKÖ- POSTINNE suomi24 VIELÄ KERRAN HUKKAA KESKEN OLEVAN VIESTINI.

      NYT T O I M I N T A A !

      • perkeIeen vasikka

        Ja vaihda se lääkitys johonkin toiseen. Eihän sun viesteistä ymmärrrä kukaan mitään!


    • kysyjä

      Kenen viesteistä.

    • pinna palaa

      Ongelmat ilmeisesti jatkuu vaan, täällä ainakin ongelma alkoi jo ennen tuota päivämäärää ja ei ole toiminut, lataa vaan eikä aukase. Kohta on pakko ilmeisesti vaihtaa toiseen.
      Toinen mielenkiintoinen ongelma ainakin minulla on ollut, ettei torju lähettäjän viestit ei todellakaan toimi, aina vaan samoilta tulee viestejä. Ja mitään maksullista plussaposti juttua ei todellakaan kiinnosta ottaa.

    • 12+00

      Nythän sinne posti.suomi24.fi ei pääse enää ollenkaan. Oh well..

    • kiire olisi

      Onko mitään toivoa saada postia toimimaan? Voisiko ylläpito laittaa jonkun aika arvion... päivä, viikko?

    • Mikä on?

      En ole päässyt sähköpostiini nyt noin viiteen ja puoleen tuntiin! Mitään informaatiota siitä, onko kyseessä laajempi ongelma, ei löydy mistään! Olisi kohtuullista ainakin tiedottaa, mistä kiikastaa...

      • Hermo menee

        Ei nämä tiedota mistään mitään..tuntuu olevan ylläpidolle ihan sama toimiiko posti vai ei!
        Tulee hoidettua liian isoja asioita joissa jokainen hetki on tärkeä näin epäluotettavan postin kautta.


    • Miksi8

      Miksi suomen posti ei toimi??????

      • danylk

        Voisivat laittaa jotain tiedotetta asiasta, surkeaa tiedottamista!


    • Unterallersau

      Toimiva sahkoposti on elinehto nykypaivana. Tiputin s24n muutama vuosi sitten kakkososoitteekseni:

      1) jatkuvien loggausongelmien takia
      2) surkean user interfacen takia
      3) olemattoman spam-filtterin takia

      Valitettavasti muutama legacy-meili tulee viela tanne ja jotenkin viela onnistuu nain olemaan silloin kun s24een ei taas kerran voi loggautua.

    • erkki

      Oikeesti saisko tän sähköpostin nyt toimii ja pian!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • joo sitä...

        täälläkin edelleen odotellaan....


    • madu 2

      Mistä johtuu ettei s-postin lähtevää viestiä kerkeä loppuun kirjoittaa, kun se jo häviää

      melko nopeasti kentästä jaoikeammin koko viesti häippäsee tavoittamattomiin. Ala taas alusta koko viestin kirjoitus. APUA!

    • Yleistä nykyään

      Minä olen huomannut koko Suomessa valtavia suorituskykyongelmia sitten pomojen maanalle katoamisen, puhelinluetteloiden sekoittamisen, tiedonvälityksen katoamisen, postiuudistuksen, ylipäätään kokoomuksen hallitusvastuun ja Urpilaisen yhtymisen.
      Asiain sekoittumista auttaa korruptio ja poliittinen kähmintä puolueissa ja kunnissa.
      Osataan rahastaa, palveluista niin väliä. Siis laskutus toimii.

    • Postiin kyllästynyt

      Niin, ja tavallinen kirjepostikin sekoilee. Tärkeitä kirjeitä tulee kuukaudenkin myöhässä, ja jos on vaikka lääkäri-ym aikoja, niin myöhästyt. Vielä pahempaa, kun yksitysten ihmisten tärkeitä kirjeitä ja laskuja ei tule, mutta karhulaskut kyllä tulee.

    • eswet

      En saa ladattua valokuvia postin liitteiksi, ei ole "ylisuuri" posti, hakee ja avaa kuvan normaalisti ja liittää lähes loppuun asti mutta jää tilaan että tiedosto latautuu ja siitä ei sitten valmista tule millään eli mikä vika ja missä, pari päivää tämä ollut.

    • mitä ihmettä,,,

      Posti vaan lajittelee koko ajan. Missä vika? aiemmin posti
      on auennut normaalisti. ilman toista sähköpostia olisin jo pulassa.

    • postithävis??

      Eipä näy postilaatikossa enää yhtään viestiä, vaikka niitä siellä oli ties kuinka monta.

      "Tallennustila

      14.0 Kt / 1.0 Gt"

      Voisiko ylläpito kommentoida/palauttaa viestini takaisin?

    • sähköposti ei aukee....monta päivää ollut jumissa?!!

    • hanurista koko s24

      Lopulta kun sain oman postini auki, niin ylläri ylläri, siellä ei ollut enää mitään. Kaikki oli hävinneet, myös edelleenlähtys oli poistunut. Todella ammattitaitoista toimintaa marit ja sarit ym kädettömät ylläpidon tumput. Haistakaa paska.

      • Entinen S24 käyttäjä

        Sama juttu! Tilit tyhjänä ja edelleenlähetys sekä suodattimet yms. asetukset kadonneet. No, tietää ainakin mitä palvelua ei käytä jatkossa. ÄLKÄÄ KÄYTTÄKÖ TÄTÄ PASKAA!


    • Kahteen viikkoon en taaskaan ole saanut postiani avattua, viestien määrä vain lisääntyy.
      Posti vain lataa ja lataa eikä mitään tapahdu...
      Pari päivää jätin tuntikausiksi lataamaan, mutta sekään ei auttanut...
      Tämänkin s.postin viestit pitäisi sA!!!!!!!!ada luettua ja kuitattua

    • Onko ylläpidolla mitään uutta tiedotettavaa ? Noin kuukauteen ei ole Posti avautunut. "Kirjekuorta" painamalla ei tapahdu yhtään mitään.

    • Hei,
      millä laitteilla, selaimilla ja selainversioilla käytätte sähköpostipalvelua?

      Nämä ovat suositeltavat selaimet:

      Mozilla Firefox 8 ja uudemmat
      Internet Explorer 8 ja 9v
      Google Chrome
      Safari

      Terveisin,
      Piia
      Suomi24

      • postithävis??

        Firefox 20.0


    • njpojpf

      Ongelmat alkoi, kun suomi-24 omistaja vaihtui.

      Taaskaan ei pääse postiin. Useamman vuoden on ollut tämä sposti. Joskus ollut satunnaisempia katkoksia tai ettei ole ladannut posteja, mutta nyt ei pääse ollenkaan koko laatikkoon...

      Mikä mättää?

    • ihmejooseppi

      Miksi pitää olla s-posti ,jos sitä ei ole

    • Tavisämätööri

      Auttaako jos poistaa Java-ohjelman kokonaan?

    • tribuna2

      En saa joitain lähetettyjä sähköpostiviestejä perille asti, vaan aina tulee virheilmoitus asiasta.

      Lähetin asiasta palautetta, johon sain seuraavan vastauksen;

      "kokeile lähettää viesti uudelleen, mutta jos sittenkään et saa viestejä perille, kokeile lähettää viesti jostain toisesta sähköpostista".

      Eli pitänee siirtyä ohjeiden mukaisesti käyttämään jotain toista sähköpostijärjestelmää...?

    • Haistakaa p**ka!!!

      Taaskaan se paska (posti) ei aukea!!!

    • Eipä taida toimia nyt kesäkuussakaan. Kirjautuminen onnistuu mutta postisivu ei aukea. kyllä pitää vaihtaa postiosoite.

    • nasse-täti

      Miksi sähköposti ei toimi? Ja miksi tähän ei saa kunnollista vastausta? Miten on mahdollista että muut meilit toimii, muttei suomi24:n... pitäiskö vaihtaa työntekijöitä, kai tässä maailmassa joku osaisi laittaa yhden surkean meilin toimimaan?

    • Nytkään ei edes aukaise koko posti!

    • No ei toi posti näköjään aukee ollenkaan.... =(

      • Postiton

        Posti ei taaskaan toimi!


    • Kauankohan menee, että saisi postilaatikon auki?

    • Niin, mulla ei siis oo toiminu meili kohta kolmeen kuukauteen...On tää prkl ihmeellistä touhua. Pakko oli ottaa muualta laatikko ku ei tuu muuten mitään.

    • Via Gra

      Meillä ei ole vuoteessa kolmatta eikä myöskään suorituskykyongelmia :)

    • eistondaa...

      Mulla on suoritusongelmia muussa kun postissa :(

    • oikeamies1

      Ei aukee et

    • mpt9

      eikö tota s-postia vois jo korjata,ei lataa viestejä,viikon jo ongelma ollut

    • ärtynyt

      Onkohan kellään mulla koko postiloota hävinnyt? Ja siellä olleet kaikkipostit? En ole kyllä vähään aikaan käynyt, mutta eipä siellä sitten enää ole mitään, ei edes tallennuksia.....gggrrr.....

    • hyvin pelaa

      kun vaihdoin gmailiin

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      179
      4079
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      115
      2626
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      324
      2224
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      130
      2185
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      53
      1896
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1495
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      107
      1361
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      30
      1332
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1170
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1051
    Aihe