DNA OY:n laskutus

avutonpienihiminen

Hei!

Vaihdoin kirjat maaliskuun lopulla 2012 jonka jälkeen minulla on ollut suuria ongelmia DNA OY:n kanssa.

Olin opiskelemassa Rovaniemellä sen vuoden ja palasin takaisin Ouluun. Kotona Oulussani oli DNA Laajakaista ja minä ostin Rovaniemellä ollessani iphone dna kytkypuhelimen.

Kun saavuin takaisin "kotiin" ouluun. DNA meni ihan sekaisin. Olin tehnyt siis ilmoituksen väestörekisteri tms ja osoitteenmuutoksen. Laskuja tuli aina vanhaan osoitteeseen, lukittuun postilaatikkoon jonka vuoksi DNA lähetti lukuisia perintälaskuja.
6.9 sain yhteyden DNA:han ja kysyin että mikä on homman nimi. DNA aikoi muuttaa laskutusosoitteni nykyiseksi ja "pahoitteli" että olivat lähettäneet laskut väärään osoitteeseen.

Huhtikuussa 2013 puhelimeni lukittiin. "Tästä puhelimesta ei voi soittaa". Ihmettelin et mikähän helvetti kun kaikki laskut ja seuraavan kuukaudenkin (lue toukokuun) lasku maksettu, ajattelin oottaa vähän aikaan että josko Nordea tai jokun olisi kämmännyt. 2 viikkoa odotettuani päätin soittaa DNA:lle (tarvitsin kiihkeästi puhelinta) miksi liittymäni ei ole auennut vaikka olen maksanut laskut. "Sinulla on maksamatta jäänyt lasku, tammikuun ajalta". Kysyin vielä että mihin osoitteeseen te ne laskut lähetätte kun tulee aina tuon Rovaniemen kautta / perintätoimistosta suoraan. "Täällä lukee XXX eli oikea osoite missä asun eikä Rovaniemi".
sain kopion laskusta sähköpostiin minkä maksoin.(HUOM!) Tässäkin oli osoitteena Rovaniemi ja koskaan en tätä laskua ollut saanut.

Tänään oli taas tullut lasku instrum justitialta, DNA tarvitsee perittäväsi. Päätin heti ihan vittuilessani soittaa DNA:lle että mikäs lasku nyt on? Olen 370e maksanu 3kk aikana puhelinlaskuja joten mietin että voiko mulla oikeasti vielä olla jääny joku maksamatta. "Ei meillä ole täällä mitään ehkäseon tuo ADSL" Kysyin vielä että mikä osote teillä on laskutuksessa koska tammikuun lasku oli mennyt rovaniemelle ja kysyin että miten minä voin koskaan ajoissa maksaa näitä laskuja jos te ette edes näitä lähetä minun osoitteeseeni. "Ollaan pahoillaan, Ollaan pahoillaan."

Hän siirsi puhelun DNA ADSL asioita hoitavaan. Huonoa suomenkieltä puhuva ihminen sieltä vastasi jolta kysyin heti alussa että mikä osote sulla on sielä? Tälläki oli Rovaniemi siellä osotteena VAIKKA EN KOKSAAN OLE SANONUT DNA:LLE ETTÄ LÄHETTÄÄ LASKUN ERIKSEEN ROVANIEMELLE, JA OLEN OSOITTEEN MUUTOKSEN TEHNYT.

ENITEN TÄSSÄ PASKASSA PELOTTAA SE ETTÄ KU TULEE VÄLILLÄ OIKEAAN OSOTTEESEEN NÄMÄ LASKUT JA VÄLILLÄ TULEE ROVANIEMELLE NIIN MISTÄ VITUSTA MINÄ TIIÄN ETTÄ MIKÄ ON OIKEA LASKU JA MIKÄ HUIJARI LASKU?!

VOINKO SAADA JOTAIN KORVAUSTA DNA:LTA ETTÄ LÄHETTÄVÄT 1V LASKUJA VÄÄRÄÄN OSOTTEESEEN SAMALLA SUORAAN PERINTÄÄN VAIKKA OLEN NIILLE KERRAN KUUKAUDESSA SOITTANUT ETTÄ PLIIZ LÄHETTÄKÄÄ NE TÄNNE EIKÄ SINNE ROVANIEMELLE!

ONKO MUILLA SAMANLAISIA ONGELMIA DNA:N KANSSA? ONKO SAUNALAHELLA TAI SONERALLA TAI JOLLAKI TÄMMÖSIÄ ONGELMIA? TÄSTÄ PITTÄÄ LÄHTÄ HETI, MENISIVÄT REHELLISIIN TÖIHIN; NIIN HERVOTONTA KUSETUSTA, MEINASITKO VIELÄ MULLE LIITTYMÄN MYYÄ.

PS: Kiitos jos jaksoit kuunnella

4

369

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • isoavulias?

      Kun tekee muuttoilmoituksen se menee väestörekisteriin, Kelaan ym. Kukaan laskuttaja ei seuraa osoitteenmuutoksia. Siksi olis pitänyt pari viikkoa ennen muuttoa ilmoittaa osoitteenmuutos joko Dnan minun palveluni sivulla tai vaikka käymällä liikkeessä. Nykyisin tuo perintä on hyvin yleistä jos laskunmaksu myöhästyy. Jos ilmoitit iphonen ostaessasi Rovaniemen osoitteen niin siitä tuli probleemi. Oulussa on Dna myymälä, jopa useita, kehotan sinua menemään sinne selvittämään asiaa. Ota kaikista maksuista tosite, kopio tai alkuperäinen jos on ja selitä tilanne. Ne kyllä näkee netistä asiaan liittyvät jutut. Tuo perintä on kallista. Voit pyytää laskun kohtuullistamista vaikka taloudellisiin syihin vedoten. Anna palaute kuinka kävi...

    • Ihmetystä riittää

      Entäpä kun olet asunut vuosikaudet samassa osoitteessa ja DNA keksii lähettää sinulle lähes kahden vuoden viiveellä maksumuistuksen maksamattomasta laskusta? Tulee todellakin mieleen ettei olla suomessa ja vuonna 2013. Miten tämmöinen ylipäänsä on mahdollista?? Näin pitkällä viiveellä karhutaan laskua, aivan uskomatonta, Uhataan ulosotolla ellei maksua tule. Mitä kuluttaja suojalaki sanoo tämmöisestä?

    • lödex1

      Itse yritin irtisanoa laajakaistaa dna:lta. Ilmoittivat että sopimus on muuttunut jossain vaiheessa määräaikaiseksi. Kuulemma itse olin muuttanut sen määräaikaiseksi halvemman hinnan takia. He olivat kuulemma unohtaneet pudottaa sitä hintaa, kun kysyin, miksi laskut on sitten normaalihintaisia. Tässä irtisanomista yrittäessäni he sitten hyvittivät liikaa perityt.

      Puhelu oli kuulemma nauhalla, missä olin tuon muutoksen tehnyt. Nauhaa en saanut kuulla, se ei ole kuulemma mahdollista. Ainoa, mitä voin tehdä, oli reklamaatio. Sen tein, vastaus oli että ollaan pahoillaan, kun koen tulleeni väärin kohdelluksi. Ihme hommaa.

      • Varokaa firmaa.

        Dna on alusta saakka ollut jonkinlainen "rikollisjärjestö". Petokset heillä on kovinkin yleisiä, oletan. Sen toimintaperiaate on tehdä tulosta ihmisiä sumuttamalla luottaen siihen, että ihminen on lammas ja uskoo mikä tarina sille syötetään ja MAKSAA.
        Lukematon määrä valituksia on markkinoilla DNA sopimusten, hinnoittelun ja laskutuksen epäselvyyksien vuoksi, kuten sellaisestakin että DNA väittää puhelinten raksuttavan datasiirtoa, vaikka puhelimessa ei olisi sellaista ominaisuutta, saati että se olisi päällä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      98
      6927
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      30
      2710
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2293
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      84
      1970
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1691
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      7
      1493
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1387
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1304
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      32
      1268
    Aihe