kennel taikurin

koira20

olen etsimässä groenendael pentua ja taikurin kennel olisi lähimpänä minua. Onko kellään kokemuksia taikurin koirista ja toiminnasta?

16

723

Vastaukset

 • Epileptisiä koiria, jalostuskieltoa, rekisteristä poistettuja koiria, rankkaa sukusiitosta, rekisteröimättä jätettyjä pentueita... Jne.
  En suosittele.

  • Siis ihan normaali näyttiskenneli


 • TonttuPii:n kanssa samaa mieltä. Kävin itse sie ''pennunosto'' reissulla vuosi taakse päin, koirat oli likaisia, häkeissä ja saivat astua sie toisiaan mielinmäärin (kaikki lähisukua keskenään). Mietippä aloittaja toisen kerran. Aina lähin paikka ei ole se paras. Tyrkytti mulle myös sieltä paperittomia gronttuja sekä ej- rekisteröityjä pentuja.

  • Jospa koirat olivat juuri olleet lenkillä. Sitäpaitsi karvanlähtöaikaan saattaa vaaleampi pohjavilla näyttää tahralta, kaikki eivät harjaa irtopohjavillaa, se putoaa siitä itsekin. Kastroimaton groenendael ei takkuunnu.
   Jos nartut kiima-aikana astuu toisiaan avuliaasti, voin valistaa että siitä ei synny pentuja!

   Koiranetin mukaan Taikurissa ei ole ollut EJ-rek pentuja viime keväänä. Olisitko pitänyt parempana että kaikki koirat olisivat olleet irti ympärilläsi kun kävit? Mukava ajatus jos keli oli rapainen. Taikurin kennelin koirahoitolassa on muuten todella isot sisä- ja ulkotilat koirilla. Onhan koirien paljon mukavampi kulkea vapaasti ulos ja sisään koiratalossa silloin kun omistajat ovat sidottuna töihin.


 • taikurilla on nykyään rekkaamiskielto päällä tehtailun takia

 • Mistä te näitä valheita keksitte? ja miksi? Kenen pussiin pelaatte? Taikurin koirissa on ollut erittäin paljon käyttö- ja myös muotovalioita vuosikymmenten aikana. Ja tyytyväisiä koiranomistajia. Terveitä ovat ja pitkäikäisia, mutta jokainen joka toimii rodun kanssa vuodesta 76, kait törmää ikäväkseen myös epilepsiaan. Kuka on saanut päähänsä rekkaamiskiellon? Sellaista ei ole. Ei ole mitään jalostuskieltoja eikä rekisteristäpoistoja. Tontun ja muiden sadut voi siis jättää omaan arvoonsa.

  • Kyllä näillä ihmisillä joskus aikanaan on ollut kasvatustoiminta hallussa ja hyviäkin yksilöitä tullut.
   Nyt jo ainakin 10 vuotta homma ihan retuperällä.
   Mekin sieltä sairas koira ostettu, lonkka oli ihan paskana, keinonivel olisi täytynyt laittaa. Koira
   lopetettiin kun toisessakin lonkassa nivelrikko. Belgi oli myös hyvin kivulias ja rekisteröimätön.
   Tämä tapahtui 2011. Koira kerkes olla meillä 4kk. Mitään Hän ei meille korvannut.
   Siellä syötetään jotain outoa koirannappulaa kun kaikki koirat on ihan kuralla.
   Näkeehän sen jo päältäpäikin että asiat ei ole kunnossa.
   Ei sieltä kannata koiraa ostaa. Ahneus ja ikä oisko se siinä.


 • Ja nämä asiat saa selville tutkimalla sukutauluja sekä että kysyen kennelliitolta!! Ketään ei tarvitse mustamaalata turhan vuoksi.

  Suomen belgianpaimenkoira yhdistyksen sivuilta löydät kaikki kennelit, joissa on kasvattajat. Käy jokaisen sivu erikseen läpi ja katso, ovatko päivitelleen pentusivuja.

 • Mustamaalausta. Seuraus voi olla, että mustamaalaaja aletaan mustamaalaamaan, haukkumaan pedofiilikis, huumavälittäjäksi, eläinten rääkkääjäksi. Olisko se kovinkin mukavaa?

  • Edesmennyt belgianpaimenkoirani oli Taikurin Kennelistä, jonka kuolemasta on toki jo 7 vuotta aikaa. Koira oli terve kuin pukki koko elämänsä ajan ja nukutettiin esi-isensä metsästysmaille yli 14- vuotiaana.

   En voi sanoa yhtäkään pahaa sanaa kyseisestä kennelistä, tai sen toiminnasta, enkä varsinkaan koirastani. Ennemminkin koiraani ihasteltin sen kuulemma poikkeuksellisen itsevarman ja lempeän käytöksen vuoksi ja ihasteltiin sen tottelevuutta. Koira toimi kuin ajatus ja olemme hiukan harkinneet, että ottaisimme vielä uuden belgianpaimenkoiran. Jos hankintapäätöksen joskus teemme, niin otan ehdottomasti ensimmäisenä yhteyttä Taikurin Kenneliin. Olisikin todella harmi, jos nuo huhut mitä tässä ketjussa on kirjoitettu pitäisivät paikkansa. Toivottavasti eivät.


 • Perustelematonta pahaa puhetta maailmassa riittää. Mutta totta sekin, että joskus ikävääkin tapahtuu. Syynä useimmiten vakava sairaus, dementia, altzheimer, mielen järkkyminen, katkeruus, posketon köyhyys, varattomuus, toivottomuus, itsetuhoisuus etc. Ja sitten seuraa idioottimaisia tekoja, eläinten heittellejättöjä, julmaa kohtelua, hakkaamista, ruhjomista .... joksus jopa koulutuksen nimissä. Mutta aiheeton monien tuntemiesn kasvattajien mollaaminen osoittaa huonoa makua täälläkin. Mokia sattuu kaikille ja sille ei voi lopulta mitään. Yksikin alitteleva kasvattaja leventeli siitoskoirillaan ja sitten puolet pennuista sairastaa spondyloosia, osa kivesvikaisia ja osalla luonteet ihan peestä.. Eli se siitä. Leventely ja muiden mollaaminen ei viisasta. Usien käy kuten tälle rehvastelevalle kasvattajalle: koko kuona-arsenaali iskeekin omaan alavatsaan ja kovaa.....

 • Taikurin kennelissä on tälle päivää merkitty 280 rekisteröityä pentua (lisäksi varmaan tuplasti samanveroinen määrä ei rekattuja "vahinkoja"), mistä nimimerkki koirakuiskaajat on keksinyt ne lukuisat käyttövaliot? Niitä on tasantarkkaan kolme. Kolme käyttövaliota tuollaisella otannalla on surkean vähän, sisäsiitosprosentti sen sijaan on valtaisa.. Ja tiedän että tämäkin ketju on jo vanha, mutta edelleen tuntuu pentueita sikiävän kyseisen "kasvattajan" toimesta.

 • Meidän schipperkepoika on Taikurin kennelistä, ja ihanampaa ja terveempää otusta saa hakea. Toisin kuin monien muiden koirat niin oli jo noin 10 vk iässä haettaessa lähes valmiiksi sisäsiisti. Muusta en tiedä, mutta omasta puolestani kehuja.

 • Voiko sieltä ostaa Taikurin Solmu Mäkelän?

 • Mul on taikurin koira. Sen nimi oli Pasianssi.

 • Olipa kyseessä kuka tahansa kasvattaja,hänet mollataan tällä palstalla.
  Itseänikin yritettiin mollata tällä palstalla, mutta kun EI saatu vastinetta mollaus loppui.

  Kasvatin kk-mäyräkoiria, jotkut käyttöön jotkut näytteille, kuitenkin tärkeintä on terveet koirat. MINELAN BALLSAMI on voittoisa koira näyttlyn 2 kauneinkoira Messukekksssa 2014 kahdessa näytelysä peräkäin, vielä 12 vuotina. näyttelyn kunein koira, eliBIS1

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  64
  647
 2. Julman näköinen Martina

  Gaalaan tullessa häntä haastateltiin . Tavallaan.... tavallaan... tavallaan. Koko ajan hoki tavallaan sanaa. Mekko oli kaunis mutta Mara ei oikein on
  54
  643
 3. Nykäsen Pialta pääsi itku

  Nykäsen leski itkee, kun gäntä ei kutsuttu vastaanottamaan Matti Nykäselle Urheilugaalassa myönnettyä palkintoa urheilun Hall of Fameen pääsystä. Palk
  35
  572