Himoni vanhempiin miehiin

Doreeen

Olin nuorempana tyttönä aina kesäisin heinä-, pelto- ja pihahommissa yhdessä talossa keskisuomessa kun siellä tarvittiin paljon apua kesäisin. Työtä tehtiin aamusta iltaan ja yöllä sain nukkua aitassa.. lämmin aurinko sai himot hyrräämään ja monesti purin paineitani masturboimalla iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Monesti jo päivisin aloin tuntea alapäässäni ihanaa tykytystä ja odotin jo sitä että saisin heittäytyä selälleni ja sormettaa itseni orgasmiin asti.

Naapuritalossa oli yksi vanhempi mies, varmaan jo 60-vuotias mutta isokokoinen ja partasuinen, ajoi usein traktoria... en voinut huomata miten hän tuijotteli minua ja nuoren naisen muotojani. Joskus rikkaruohoja kitkiessäni tuli pyllistettyä aivan tarkoituksella juuri hänelle. Aloin pikkuhiljaa tuntea jonkinlaista vetovoimaa häntä kohtaan. Aloin iltaisin miettiä häntä tekiessäni itselleni iltaorkkua ja välillä himoni yltyivät niin vahvaksi että seuraiin häntä päivisin, missä hän oli, minne meni, miten minua katsoi. Hän ei voinut olla huomaamatta että punastelin ja pidin siitä kun hän katsoi minua.

Kerran olin uimassa illalla, jätin vaatteet rannalle ja uin viileässä vedessä alasti. Viileähkö vesi kovetti nännini ja puristelin nätisti muodostuneita nuoren naisen rintojani. Nännit törröttivät kivasti... päätin lähteä nukkuma-aittaani iltapuuhiini.. jo matkalla aittaani tunsin kuinka alapääni huusi kosketusta. En ollut ollut poikien kanssa vielä "silleen" ja lähiseudulla ei ollut ikäistäni seuraa... en osannut yhdistää seksuaalista haluani siihen, että pitäisi olla yhdynnässä pojan kanssa..

Makasin aitassani vuoteelllani rinnat paljaana kun yhtäkkiä ovi kävi.. yleensä huusin "sisään vaan!" jos joku oli tulossa, nyt en huutanut mitään. Hengitin raskaasti kun näin tuon vanhemman miehen tulevan huoneeseen. Makasinhan alasti rinnat paljaana, pienet nännit pystyssä enkä edes peittänyt itseäni. Tunsin kuinka alapääni sykki kun mies käveli viereeni ja istahti tuolille hetkeksi.. tuijotin häntä ja tunsin itseni seksuaaliseksi olennoksi. SIllä hetkellä tajusin haluavani kosketusta. Halusin että tuo mies koskettaisi minua, näyttäisi minulle miten naista kosketetaan, ottaisi minut, tekisi minusta naisen...

En tehnyt elettäkään peittääkseni alastonta nuoren naisen kroppaani vaan avasin jalkojani hieman, ikään kuin kutsuvasti.. Silloin mies tuli lähemmäksi ja kosketti sormillaan märäksi kostunutta alapäätäni.. tunne oli mieletön. Tunsin kuin olisin nautinnon aallokossa kun tuo vanha mies sormetti minua, suureksi kasvanutta klitoristani ja minun oli pakko huokailla nautinnosta. Lopulta laukesin hänen käsiinsä, olisi tehnyt mieli huutaa. Vedin muutaman kerran henkeä ja mies jatkoi taas... toinen orgasmi tuli melkein heti ja se oli vielä voimakkaampi kuin ensimmäinen.. tuijotin kattoa ja haukoin henkeäni... pilluni sykki kiimamehuja jotka valuivat peppuvakoon asti..

Mies veti repustaan pari nessuarkkia ja kuivasi pilluni ja peppuvakoni... en katsonut häneen vaan tuijotin suoraan kattoon. Mies oli hiljaa. Olimme molemmat aivan hiljaa, kunnes käännyin kyljelleni ja vedin itseni kippuraan. Mies veti peiton päälleni ja kuulin kuinka hän poistui aitastani kesäyöhön. Tunne oli uskomaton. En nukahtanut hetkeen koska koko elimistöni tuntui erittävän jotain nautinnon ainetta kehooni. Kun nukahdin, nukuin todella sikeästi.

16

21467

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Doreeen

      Seuraavana päivänä minua vähän hävetti mutta olo oli jotenkin tyydytetympi kuin koskaan... tein hommiani normaalisti ja samalla sivusilmällä tuijottelin naapuriin päin. Miestä ei näkynyt. Olin tavallaan helpottunut mutta syvällä sisimmässäni halusin lisää!!

      Jo iltapäiväkahvien aikana tunsin tarvetta poistua hyväilemään itseäni. Tuijottein ikkunasta ulos jos näkisin naapurin miehen mutta pettymyksekseni en nähnyt häntä. Päivän työt sujuivat normaalisti, tosin on pakko sanoa että odotin iltaa kärsimättömänä...

      Tuli ilta ja illan hämärä. Makasin aitassa ja kuuntelin lintujen ääniä järveltä. Makasin alasti koska odotin jos saisin vieraan joka hyväilisi minut jälleen uneen. Pidin jalkojani harallaan jotta pieni aitan raoista tuleva tuulenvire esti kiimanesteeni valumisen peppuuni asti. ..

      Kun olin lähestulkoon unten mailla, ovi kävi.. olin onnellinen kun huomasin tutun hahmon lähestyvän. Makasin rinnat ja pillu paljaana ja halusin tarjota itseäni hänelle. Mies vain tuijotti mutta ynähdin ihan kuin haluaisin että hän jo aloittaisi. Mies tuli viereeni, tunsin hänen raskaan hengityksensä... hän siveli rintojani ja kivikovia nännejäni.. niistä lähtevä tunne oli sähköiskunomainen.. tunsin kuinka pillussani suorastaan kouristi, niin voimakkaasti klitoris tahtoi kosketusta. Mies otti molemmista nänneistä kiinni ja hiveli niitä.. tuijotin miestä ja huohotin. Sitten mies siirtyi jalkoväliini ja avasi jalkojani vähän lisää.. teki mieli huutaa "aloita jo!!! aloita jo!!!"

      seuraavaksi tunsin miten miehen kieli kosketti hurjan suureksi paisunutta klitoristani taitavasti.. suljin silmäni ja annoin taitavan kielen työskennellä pillussani.. pidin silmiäni kiinni ja ei mennyt kauaakaan kun ensimmäinen orgasmi räjähti voimakkaasti saaden minut voihkaisemaan kovaan ääneen... en uskaltanut liikahtaa mutta halusin lisää, lisää lisää... mies kokeili karhealla sormellaan pilluani, huomasi sen neitsyeksi. Sitten jatkoi nuolemista ja samalla laittoi pikkusormeaan neitsytpilluuni.. olo oli mieletön. meinasin ponnahtaa ilmaan kun orgasmi ravisteli kroppaani ja voihkin. Niin mieletön oli tunne... olin vielä edellisen orgasmin kourissa kun mies käänsi minut ympäri... "mene kontillesi, tyttö", hän kuiskasi.. tein työtä käskettyä ja tunsin oloni jotenkin seksikkääksi kun pidin siinä peppuani pystyssä hänen edessään. Mies alkoi nuolla minua takaa ja samalla sormeili pientä neitsytpilluani joka nyt halusi jotain sisäänsä.... oli pakko työntää peppuani taakse ja inisin. Halusin jotain sisääni.. kikkeliä, sormea, mitä vaan... halusin, halusin ja vielä kerran halusin...

      Pilluni tunki kiimanestettä pihalle ja tungin peppuani kohden miestä. Kaikki varoitukset sukupuolitaudeista ja muista unohtuivat siinä vaiheessa. Oli pakko voihkaista "anna mulle, mä haluan"... sanat tulivat suustani tahtomattani.. Mies lopetti hetkeksi nuolemisen ja kuulin jonkinlaista rapinaa takaani. Mies laittoi selvästi kondomia paikalleen ja sitten tunsin kuinka pilluuni liukui jotain... se ei sattunut juuri ollenkaan mutta tuntui todella hyvältä.. samalla tunsin kuinka klitoristani hierottiin... muutamien työntöjen jälkeen laukesin ja minun oli pakko huutaa... mies lopetti hetkeksi hieromisen mutta jatkoi työntöjä... halusin lisää... huusin enkä välittänyt vaikka joku kuuisi "jatka! jatka! jatka!" sitten selkäni yhtäkkiä meni kaarelle koska sain uuden orgasmin ja huuliltani pääsi eläimellinen huuto.. koko lantion alueeni oli yhtä nautinnon merta ja kaipasin lisää...

      Mies kuitenkin irroittautui minusta ja hetken kuluttua tunsin kuinka pepulleni tipahteli jotain... mies pyyhki nesteet pillustani ja pepultani ja laittoi minut nukkumaan. Näin koko yön kiimaisia unia...

      • Doreeen

        Tuo kesä oli mieletön... vanhempi mies opetti minulle mitä on todellinen himo, ajatteli minun nautintoani eikä vain omaansa. Leikkimme jatkuivat joka yö ja joka yö olin yhtä himokas... tuntui että pilluni eli ihan omaa elämäänsä.. Mies vei minulta taitavasti neitsyyden sekä pillustani että pepustani ja opetti todella nauttimaan kropastani.. Kun lähdin kotikonnuilleni, jäin todella kaipaamaan noita ihania kiiman ja kosteuden täyttämiä öitä.

        Kun aloin seurustelemaan poikien kanssa, en tuntenut heitä kohtaan vastaavaa kiimaa. Sain masturboinnista paljon enemmän irti kuin yhdyntäkokeiluista noiden ikäisteni nuorien kollien kanssa. Olin siis 18 kun tuo kiimainen kesä sattui kohdalleni, vasta 25-vuotiaana löysin itseäni parikymmentä vuotta v anhemman miehen, jota kohtaan tunsin samanlaista himoa... olemme nyt olleet yhdessä 6 vuotta ja meillä on 4-vuotias poika..

        Toivon kaikille yhtä antoisaa seksielämää kuin mitä itse olen saanut kokea! Tytöt, ottakaa mies joka ajattelee teidän parastanne eikä tyydytä vain omia himojaan!


    • *mira*

      Olen täysin saamaa mieltä. En TODELLAKAAN haluu mitään poikasta....vaan kunnon MIEHEN joka TIETÄÄ mistä tyttö tykkää!

      • avoinherkku

        Ihan täyttä asiaa ;) Olen mies ja kokenut samaa nuoremman naisen kanssa, suhteemme kesti kauan. Opetimme epäitsekkäästi toisillemme paljon :)


    • hupsistakeikkaa1

      Oho olipa kiihottava tarina. Tuntuu kyllä liian uskomattomalta ollakseen totta mutta en siitä ala kinastelemaan.

    • Vanha V

      Tunnistan hyvin tällaisen tilanteen. Tämä toimii myös toisin päin. Vanhempi nainen on loistava opettamaan nuorta miestä. Ei ole sitoutumispelkoa, ehkäisy on kunnossa ja sukupuolitaudit osataan välttää. Heittäytykää rohkeasti leikkiin!

      • Vn..

        Kyllä himo tulee niorempaan mieheen välillä. Vaikka ei osaakkaan aluksi miin kun kädellä opettaa ja nai hitaasti päältä että oppii, niin saa naida kunnolla monta kertaa pitkään että saa, Sitä vaan kiihottuu jos saa oppimattoman pojan opppilaaksi.


    • sarana55

      olen samaa mieltä. 55 naiset alkavat olla parhaassa iässä seksitouhuihin. kaikki tätä ikää nuoremmat naiset ovat seksistä mitään tietämättömiä "kakaroita" :D

    • thebadgirl1

      Voi että, ihana tarina!! :) Itseäni myös nuo vanhemmat miehet kiihottaa. Erään 59 vuotiaan miehen kanssa on tullut harrastettua seksiä ja täytyy sanoa että se on ollut parasta. Nämä "poikaset" ole ollu mitään sen rinnalla. :)

      • ?? cm 27

        Olen kesätöissä pikku firmassa ja teen sihteerin töitä omistajallee. Kerran kutsu kotiinsa ja uimaaltaaseen uimaan nakuna. Huomasin kun puuhkellä kuivattiin niin oli paksu kovana, ei voinut kun huutaa kun sai kunnolla.


      • iso setä
        ?? cm 27 kirjoitti:

        Olen kesätöissä pikku firmassa ja teen sihteerin töitä omistajallee. Kerran kutsu kotiinsa ja uimaaltaaseen uimaan nakuna. Huomasin kun puuhkellä kuivattiin niin oli paksu kovana, ei voinut kun huutaa kun sai kunnolla.

        Kävin likkakaverin luona uimassa, kaveri ei ollutkaan paikalla. Sen isä sano että meen vain uimaan, huomasin kun katseli ovelta kun riisuin. Tuli niin kiiihttunut olo että jatkoin hiljakseen. Kun pääsin altaaseen niin tuli viereen ja sano tulevansa uimaan, en tiedä minne olisin silmät laittanut kun riisu itsensä alasti. Kiusoitteli altaassa. Suihkussa pesi mut. Pyyhkellä kun kuivas niin etestä kuivas rintojani ja painautu takaapäin että tunsin sen kovan pakaroiden välissä. Työnsi eteempäin ja työntyi sisääni, kyllä jotenkin tuntu hyvälle vaikka oli iso mies. Jatkettiin sängyssä ennenkuin sano että mun pitää lähteä kotiani. Sitten menin pikkarit märkinä (onnellisena) kokemuksesta.


    • Herrasmies0191

      Näinhän se on tyttöset että me vanhemmat miehet sen osaamme ja poikasista ei ole kerta kaikkiaan mihinkään.

      Olen kohta 5-kymppinen mies ja muutama kokemus on kohdalleni osunut nuorista neitosista ja täytyy todeta että neitoset ovat olleet "sulaa vahaa" käsissäni. Tiedän mistä tyttö tykkää ja kun alan kielelläni ja huulillani kiusaan klittaa, neito ei ole pystynyt pidättämään nautinnonhuutoaan, sen verran hyvin osaan "kielimiehenä" sen homman:) Toki hyvään seksiin kuuluu muutakin kuin suuseksiä ja takuuvarmasti neitoset saavat myös tuntea hyväilevät käteni kaikkialla vartalossaan...

      Rakastan pitkiä esileikkejä ja tyttöset ovat olleet märempiä ja halukkaampia kuin koskaan ennen( itse ovat niin sanoneet) kun lopulta olen painanut kiusottelevan hitaasti kovan posliinipatukkani syvälle...todella syvälle. Voi sitä ilmettä ja sitä kiimaa mikä neidon silmistä näkyy kun alan rauhallisesti panemaan:P Loppua ei meinaa tulla orgasmeille ja eräskin sanoi että jalat oli monta tuntia ihan "hyytelöä" rakastelumme jälkeen:) Sen verran monesti neito laukesi ja ne laukeamiset vie voimat ettei jalat kanna:D

      Jos tämä kirjoitus sai jonkun neitosen kuumenemaan niin otappa yhteyttä ja tutustutaan. Takaan ettet pety vaan saat ikimuistoisen kokemuksen.
      Vaikka ikä lähenee kovaa vauhtia viittäkymppiä, olen kropaltani normaali eikä ole kaljamahaa eikö roikkupersettä vaan suht timmi kroppa..ja hiuksetkin vielä päässä pysyneet ja tummana säilyneet. Kasvoiltanikin olen päivänvalon kestävä ja on jopa komeeksi sanottu. Tuohon näkökysymykseen en kuitenkaan ota kantaa sillä se on aina katsojan silmissä millaisena toisen näkee.

      Siis...jos jotain neitosta kiinnostaa kokea elämänsä nautinto niin laitappa meiliä tulemaan osoitteeseen [email protected]

      • munaton mies

        Onko tosi että sulla ei ole munaa kun pitää jollakin posliinipatukalla leikkiä


      • mimito
        munaton mies kirjoitti:

        Onko tosi että sulla ei ole munaa kun pitää jollakin posliinipatukalla leikkiä

        vittu mikä kakara


    • Anti-Puma

      Täällä myös yksi vanhemmista miehistä syttyvä nainen... Olen 22-vuotias ja itselläni parhaiten toimii 40-55-vuotiaat miehet. Kyllä niissä on vain sitä jotain. Seksi heidän kanssaan on jotain niin taivaallista ja tyydyttävää. Aiai...

      Doreen, voiti aloittaa jonkun seksi-blogin, johon voisit kirjoittaa lisääkin vastaavia tarinoita! ;) Sen verran pisti kyllä kuumottamaan...

    • Mun ihannemies on 50 !! =)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1398
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1261
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1195
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1145
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      26
      1137
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1038
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1033
    9. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1033
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    Aihe