Kesäinen halkosavotta osa 7 (a,b,c)

henryxavier

Olin simahtanut ja vaivoin havahduin humalastani alkkareitteni alasvetoon. Tunsin pään ja kädet lakanan alla jalkojeni välissä touhuilemassa...
"Älä viitti Jape. Emmä ny jaksais. Jos aamulla sitt" – koetin lopettaa yritykset alkuunsa.
Estelyni pikemminkin innosti, kuin lannisti kehoani kopeloivia käsiä...
Sormet vaeltelivat pitkin kylkiäni ja vielä muutamien muodollisten estelyjeni jälkeen ajattelin, no what the hell? Antaa mennä sitten vaan kun kerran intoa on. 

Känni ehkä hidasti reagointiani, mutta nuoruus varmisti kuitenkin kaluni toimivuuden ja huolimatta hiukan pöpperöisestä olostani, nautin jo käsistä lanteillani ja hengityksestä kaluani vasten. Välillä tunsin kielen pyörivän kiveksilläni, välillä kuulin nuuhkimisen ääntä ja tunsin suun ja nenän hipovan kullini vartta. Taitaa poikaa kiihottaa kullinhaju, kävi mielessäni, mutta kullini upotessa huulien väliin, lopetin liian miettimisen. Huulet ja kieli hellivät lämpimin liikkein kaluani juuresta kärkeen ja välillä pelkän terskan ollessa suussa, pyörivin liikkein runkkaava käsi piti huolta varren hyvinvoinnista.

Eipä tuota kauaa kestänyt edes alkon puuduttamalla kullilla ja taputin jo kohta lakanan alla olevaa päätä merkiksi, että kohta tulee. Pää pysyi peiton alla ja siitä päättelin, että nyt saankin laueta suun lämpöön. 
Se kiihotti minua suunnattomasti ja annoin tulla täyslaidallisen. Silmissäni hämärtyi tuntiessani imevän suun lisäksi hierovan sormen peräaukolla lauetessani.  Imu ja nuoleskelu tuntuivat vaan jatkuvan, vaikka siementen tulo jo loppui. Taputin lakanan alla olevaa päätä; "kiitos kulta", -työnsin sen pois jalkojeni välistä, käännyin epäkohteliaasti mahalleni ja nukahdin.


Huolimatta ottamastani Buranasta, aamun herätys ei ollut kaikkien mukavin. Japea ei näkynyt missään, päässä jyskytti ja suussa tuntui ettei se ollut saanut vettä vuosiin. Hörppäsin suoraan kauhasta huoneenlämpöistä vettä ennen kuin muistin, että jääkaapista olisi löytynyt kylmää limua.
Pakko lähteä ulos ja jos vaikka järvessä käynti virkistäisi. Katselin pation sekamelskaa tyhjine pulloineen. Tuuli oli levittänyt kertakäyttöastioita pitkin lattioita ja osa oli lentänyt nurmikollekin.
Ville oli häipynyt, mutta mönkijä oli vielä pihassa. Kallistin verannan nurkassa olevaa kumisaapasta ja vein mönkijän avaimet paikalleen. Sitä riskiä, että Ville olisi yöllä lähtenyt päissään mönkijällä kotiinsa, en ollut halunnut ottaa ja siksi piilotin avaimet jo alkuillasta kumisaappaan kärkeen.

Eipä ollut Japenkaan ulkonäössä tällä kertaa kehumista, kun hän käveli rannasta vastaan... Punoittavat silmät ja kärsivä ilme saivat minut hymyilemään; mitäs kiskoit niin vauhdilla eilen.

"Onks karmee olo? Kävitkö uimassa" -kysyin.
"Vielä kysyt. Oksensin vielä aamullakin ja päätä särkee perkeleesti. Pesin pyykkiäkin yöllä, kun vähän pullahti oksua paidalle" -tuumaili Jape kärsivän näköisenä.
"Eiköhän huilata tämä päivä ja kiitos sulle viimeöisestä ja sano vaan, jos en saa sanoa sua kullaksi" -tunsin lämpimiä tuntoja rinta-alassani.
"Niin mitä? Kyllä saat sanoa. Oletko sanonut sitt? Emmä muista"
"Sä et muista paljoa muutakaan" -tuumasin ja suikkasin suukon poskelle jatkaen matkaa rantaan. "Jääkaapissa on muuten kylmää limpsaa" -huutelin vielä ohjeet krapulaiselle.

Ville tuli iltapäivällä hakemaan mönkijäänsä. Ei ollut Villenkään kunnossa hurraamista ja maata katsellen, aika nolon oloisena kyseli, että onko meillä mitään erikoista mielessä.
"Anteeks vielä se eilinen... mä en oo kovin tottunut juoja ja mukavassa seurlassa vähän karlkas... ja muistan, että multa pääs itkukin. Sorli siitäkin" -katuvaisen oloinen Ville selitti morkkiksessaan.
"Älä välitä. Eihän Villen pitäis välittää" -koetin keventää." Ja Oxfordin yliopiston toissavuotisessa tutkimuksessa todettiin, että kunnon itku silloin tällöin tekee pelkkää hyvää, ehkäisee masennusta ja puhdistaa elimistöä" -  Ei víttu. Mähän alan oleen hyvä tässä. Jape vilkaisi suuntaani nopeasti, mutta Villen kirkastuvat kasvot saivat hänet olemaan hiljaa.

"No kiva sit, että ette oo vihasia mulle tai jotain. Huomenna saisin trlaktorlin ja voisin tulla iltapäivällä klapikoneen kanssa ja saatais varlmaan kaikki loput tehtyä" -ehdotti Ville ja meille se sopi paremmin kuin hyvin.
"Onkos sulla Jape krlap...kankkusta kun olit sinäkin aika päissäs? -uteli Ville vielä.
"Nyt alkaa jo paranee, mutta kun sä sammuit, niin mä oksensin kaiken muun lisäks vielä paidalleni.  Menin saunalle pesemään sitä ettei pinty ja hetkeksi istuin saunan verannalle, niin siitä heräsin vasta aamulla" -kertoi Jape omasta yöstään.

"Olitsä Jape saunalla koko yön"? Et sanonu" -aloin hämmästelemään.
"No sieltä mä tulin kun aamulla törmättiin ja kaamee jano oli ja päätä särki".
"Minäpä tästä lähdenkin ja tulen huomenna työkamojen kanssa" -Ville nosteli itseään tuolista. Kasvoillaan karehti tumma puna kaulaan asti ja mies vaikutti hengästyneeltä.
"Laitas Jape teevesi tulelle, niin käyn saattamassa Villen mönkijälleen"

5

2568

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Osa b


      Kävelimme Villen kanssa mönkijän luokse ja kovin oli Ville hiljaista poikaa...
      "Onks sulla Ville mitään kerrottavaa"?  Sisälläni kiehui ja vaivoin sain pidettyä ääneni kurissa.
      "On mulla vähän...Anteeks Make...ku mä yöllä heräsin, olin ihan sekasin ja etin mönkijän avaimia, ku mun kotiavaimet on samassa ja kävin sisällä...- tarinaa tuli jo vauhdilla.
      "Ja sit mitä"? -utelin.
      "No kävin kattomassa sieltäki missä nukuit ja näin lakanan alta sun kullín muodot ja emmä tiiä mikä muhun meni ja ku en oo pitkään aikaan keltään saanu, mutta ... ...
      "No missä sä oot oppinu niin hyväks imijäks kun sanoit, ettei sulla oo kavereita ketään täällä"? -aloin jo rauhoittumaan.
      "Oli mulla yks hyvä ystävä, Sami ja sen kanssa tehtiin kaikenlaista heti kun meille karvat alko kasvaa, mutta se kuoli toissa talvena melonaamaan ja sen jälkeen oon ollu ihan yksin" -nyt oli taas Villellä homma pitää silmät kuivana, huomasin.
      "Melanoomaan varmaan. Otan osaa, mutta tykkääks sä sit enemmän pojista ku tytöistä"? -utelin, kun jostain syystä asia kiinnosti.
      "Emmä ihan varmaks tiiä tykkäänks tytöistä, ku en oo koskaan..." - Jape keskeytti meidän juttelut tultuaan katsomaan, että mikä siellä pitelee.

      "Sovittiin vaan tuossa Villen kanssa aikataulut huomisesta ja sekin sovittiin että Ville jää meidän kanssa saunomaan huomisten halkohommien jälkeen ja tällä kertaa lupas saunoo ilman uikkareita" - nyt olin jo hyvällä tuulella ja päästelin täysillä.
      "Ai niinks me sovittiin." -naurahti Villekin ja tuumi, että niinhän se taisi olla, käynnisti mönkijänsä ja kaasutteli menemään.
      "Oliko teillä jotain erikoista juttua, kun tuntui kestävän"? -uteli Jape, kun noustiin tupaan teelle.
      "Se saattaa selvitä sulle ehkä huomenna" -en alkanut tarkemmin selittelemään ja jätin Japen aprikoimaan, mitä ihmettä mahdoin tarkoittaa...




      Lepäilimme sängyn päällä ja juttelimme niitä näitä. Huomisen jälkeen on halot nipussa ja muutama päivä saadaan olla ihan kuten halutaan. Ajatukset palasivat oikeisiin aiheisiin ja krapulatkin alkoivat olla jo muisto vain.

      "Oli sillä Villellä vaan ihan kauhee parru...mitä veikkaat mitaksi?" -alkoi Jape tärkeän pohtimisen.
      "No sillä on velttonakin isompi, ku meillä kummallakaan seisokissa, että kyllä se oikee pornomulkku on. Kiinnostaisko sua se"?
      "Vähän. Tai olis kiva nähdä se pystyssä"
      "Olis se varmaan kiva. No huomenna se ainakin nähdään jossain tilassa ja nyt perkl alkoi seisoo mulla".

      Jape laski kätensä etumukselleni...
      "No niinpä...Miks sä teit eilen silleen mulle kun noustiin järvestä"?
      "Meinaaks sitä mun sukellusta"?
      "Just. Jos Ville ois nähny, sehä ois kattonu että hulluja homoja nuo on"
      "Tekiks se sit pahaa" -kysyin.
      "Älä viitti. Mut eihän silleen voi tehdä"
      "Miksei? Jos toisesta tykkää, sille voi tehdä ihan mitä vaan se haluaa, tai antaa tehdä. Olisiks halunnu sit lisää sitä"?
      "Hhmmmm... Mut eks sä? No onks se... Eiks se ole vähän likaista? -sai Jape kakaistua.
      "Mitäs likaista siinä on jos on puhtaat paikat" - minustahan oli tulossa oikein selittelyjen maailmanmestari.
      "Ota pyyhe alles ja käy mahalles, niin teen sulle jotain ja sä päätät milloin lopetan vai jatkanko. Ja vaatteet kaikki pois sit...

      Kävin kastamassa keittiön tiskialtaassa kuuman veden alla käsipyyhkeen ja puristettuani siitä liiat vedet, tulin Japen selän taakse ja laskin pyyhkeen alaselän ja pakaroiden päälle. 
      "Onks liian kuuma"? 
      "Vähän, mut kyllä se jäähtyy. Mitäs sä meinasit sillä tehdä?
      "Kohta näät" -sanoin ja aloin painelemaan pyyhettä pakaroita vasten. Ihon alkaessa punoittamaan, hieroin vielä lujempaa ja tehtyäni pyyhkeeseen vekin, aloin työntämään sitä kämmensyrjällä pakaroiden väliin. Jape jännitti persposkiaan yhteen...
      "Älä jännitä. Menee homma pilalle. Tää täytyy saada perille asti" -konahdin ja laitoin voimaa peliin.
      Japen rentoutettua pakaransa, levitin hiukan jalkoja ja ujutin pyyhkeen pakaraväliin ja vetelin edestakas sitä jonkin aikaa.
      "Miltä tuntuu"?
      "Aika vítun hyvältä" -huokasi Jape.
      "Miltäs se mahtais tuntua, jos nyt nuolaisisin tuosta oikein kunnolla"?
      "No miltähän se nyt sitte mahtais tuntua" -hymähti Jape ja minä päätin, että nyt on puheet pidetty.

      • Osa c

        Painoin poskeni peppua vasten ja hieroin kämmenellä alaselkää hellästi. Pyörittelin sormillani pientä ympyrää Japen pakaroiden yläosassa olevan pienen karvatupsun ympärillä ja aloin nuolemaan reisien ja pakaroiden liittymäkohtaa. Jokaisen uurteen nuolin oikein huolella ja Japen vartalossa kävi pieni värinä. 
        Kävin itsekin aika kuumana jo ja sen kummempia kursailematta, työnsin kieleni välilihaan Japen kassien juureen siitä siirtyen pakaroiden yläosaa kohti pikkuhiljaa... Nuo suloiset pakarat ja niiden rako olivat nyt kieleni käsittelyssä ja värähdykset allani kertoivat sen löytäneen tuntevia sopukoita tuosta vaosta. Tein huolellista työtä tuon pakaraojan ja sen pientareiden kanssa. Pitkien nuolaisujen lomassa, pysähdyin aina välillä hetkeksi pyörittelemään kieltäni kaikkein herkimmässä.

        Japella oli vaikeuksia pysyä paikallaan ja hän nosteli värähteleviä pakaroitaan naamaani vasten. Jatkoin nuolemista välillä reippaasti, väliin hitaammin kiusoitellen ja kun hän taas kerran nosti peppuaan, sujautin käteni kahta puolta mahan alle ja otin kaksin käsin kiinni seisovasta kalusta.

        "Miltä tuntuu"? -kysyin, vaikka tykyttävä kalu käsissäni kyllä kertoi miltä tuntui.
        Jape ei vastannut mitään, mutta hengityksen kiihtyminen ja vartalon kiemurtelu kertoivat, että paisti alkaa olla kypsä. Jape kohotti pyllyään paremmin hollille, myös antaakseen käsilleni tilaa..
        Runkkasin jäykkää aisaa kaksin käsin, nuollen samalla takapuolta raskain lipaisuin. 
        Tunsin peräaukon supistukset kieltäni vasten syöksyjen kastellessa käteni. Japen voihke oli sitä luokkaa, että nyt viimeistään tiesin mistä tuolla pojalla löytyy nautinnon lähde.

        Vedin märät käteni pois mahan alta ja levittelin saamaani luonnon liukuvoidetta pakaravakoon. Hieroin spermalla liukastamaani peräaukkoa muutamilla peukalon pyöräytyksillä ja aloin ujuttamaan sormea sisään.
        "Mitä sä meinaat. Sattuu vähän" -tuskaili jo lauennut kaveri.
        "Tää on vasta sormi...Odotappas kohta"... nousin selän päälle alkaen työntämään kulliani kehon lämpöön.
        "Ei, älä. Mä halkeen. Et saa" -ääni oli jo hätäisen oloinen.
        "Kyllä se sinne menee kun varovasti...”
        "Ei nyt. Kokeillaan joskus myöhemmin. Mä voin laukasta sut suullani" -ehdotti Jape paniikissa, kääntyen selälleen alkaen vetää minua lähemmäksi kasvojaan.

        Olin taistellut laukeamista vastaan jo kotvan aikaa ja samapa se. Ne tulee kohta kuitenkin ja joku lämmin paikka on siemenille saatava.
        Polvet hartioiden kahta puolta, sovittelin kulliani Japen suuhun. Hieroin poskiin enimpiä tippoja ja nyt alkoi tulla jo kiire. Jape työnsi päätään kohti ja minä tuin kaksin käsin niskaa suuta nussiessani. Irstas litinä kuului huulien ja kullini liitoksesta ja kämmenet Japen pään takana, päästin kaikki eliksiirit suoraan kurkkuun. Munan ollessa vielä suussa, Jape yskäisi ja nenästä tulivat pienet spermanorot ylähuulen päälle. Vedin kaluni suusta ja katsoin köhivää kaveria. En voinut sille mitään. Minulta pääsi röhönauru, kun näin Japen uudet, sperman tekemät hitlerviikset...
        Nuolaisin ne avuliaasti pois ja suutelin vielä suulle pitkän suudelman. Oma sperma maistui paremmalta kuin muistinkaan ja parempaa paikka sen nauttimiselle ei voinut olla, kuin Japen naama ja posket...

        Aikansa ryittyään ja kurkkuansa selvitettyään tuumasi Jape, että olihan se melkoista myllytystä ja että enpä olisi tuotakaan uskonut, että jos vaikka suikkiin otankin, niin vielä mällitkin nielen. Lohduttelin, että kyllä sä siihen totut...

        Haettuani pullon Fantaa ja sen juotuamme, jäimme makailemaan kylki kyljessä nauttien toistemme läheisyydestä, ja olisihan sen krapulapäivän voinut huonomminkin viettää.


      • asfhjg
        henryxavier kirjoitti:

        Osa c

        Painoin poskeni peppua vasten ja hieroin kämmenellä alaselkää hellästi. Pyörittelin sormillani pientä ympyrää Japen pakaroiden yläosassa olevan pienen karvatupsun ympärillä ja aloin nuolemaan reisien ja pakaroiden liittymäkohtaa. Jokaisen uurteen nuolin oikein huolella ja Japen vartalossa kävi pieni värinä. 
        Kävin itsekin aika kuumana jo ja sen kummempia kursailematta, työnsin kieleni välilihaan Japen kassien juureen siitä siirtyen pakaroiden yläosaa kohti pikkuhiljaa... Nuo suloiset pakarat ja niiden rako olivat nyt kieleni käsittelyssä ja värähdykset allani kertoivat sen löytäneen tuntevia sopukoita tuosta vaosta. Tein huolellista työtä tuon pakaraojan ja sen pientareiden kanssa. Pitkien nuolaisujen lomassa, pysähdyin aina välillä hetkeksi pyörittelemään kieltäni kaikkein herkimmässä.

        Japella oli vaikeuksia pysyä paikallaan ja hän nosteli värähteleviä pakaroitaan naamaani vasten. Jatkoin nuolemista välillä reippaasti, väliin hitaammin kiusoitellen ja kun hän taas kerran nosti peppuaan, sujautin käteni kahta puolta mahan alle ja otin kaksin käsin kiinni seisovasta kalusta.

        "Miltä tuntuu"? -kysyin, vaikka tykyttävä kalu käsissäni kyllä kertoi miltä tuntui.
        Jape ei vastannut mitään, mutta hengityksen kiihtyminen ja vartalon kiemurtelu kertoivat, että paisti alkaa olla kypsä. Jape kohotti pyllyään paremmin hollille, myös antaakseen käsilleni tilaa..
        Runkkasin jäykkää aisaa kaksin käsin, nuollen samalla takapuolta raskain lipaisuin. 
        Tunsin peräaukon supistukset kieltäni vasten syöksyjen kastellessa käteni. Japen voihke oli sitä luokkaa, että nyt viimeistään tiesin mistä tuolla pojalla löytyy nautinnon lähde.

        Vedin märät käteni pois mahan alta ja levittelin saamaani luonnon liukuvoidetta pakaravakoon. Hieroin spermalla liukastamaani peräaukkoa muutamilla peukalon pyöräytyksillä ja aloin ujuttamaan sormea sisään.
        "Mitä sä meinaat. Sattuu vähän" -tuskaili jo lauennut kaveri.
        "Tää on vasta sormi...Odotappas kohta"... nousin selän päälle alkaen työntämään kulliani kehon lämpöön.
        "Ei, älä. Mä halkeen. Et saa" -ääni oli jo hätäisen oloinen.
        "Kyllä se sinne menee kun varovasti...”
        "Ei nyt. Kokeillaan joskus myöhemmin. Mä voin laukasta sut suullani" -ehdotti Jape paniikissa, kääntyen selälleen alkaen vetää minua lähemmäksi kasvojaan.

        Olin taistellut laukeamista vastaan jo kotvan aikaa ja samapa se. Ne tulee kohta kuitenkin ja joku lämmin paikka on siemenille saatava.
        Polvet hartioiden kahta puolta, sovittelin kulliani Japen suuhun. Hieroin poskiin enimpiä tippoja ja nyt alkoi tulla jo kiire. Jape työnsi päätään kohti ja minä tuin kaksin käsin niskaa suuta nussiessani. Irstas litinä kuului huulien ja kullini liitoksesta ja kämmenet Japen pään takana, päästin kaikki eliksiirit suoraan kurkkuun. Munan ollessa vielä suussa, Jape yskäisi ja nenästä tulivat pienet spermanorot ylähuulen päälle. Vedin kaluni suusta ja katsoin köhivää kaveria. En voinut sille mitään. Minulta pääsi röhönauru, kun näin Japen uudet, sperman tekemät hitlerviikset...
        Nuolaisin ne avuliaasti pois ja suutelin vielä suulle pitkän suudelman. Oma sperma maistui paremmalta kuin muistinkaan ja parempaa paikka sen nauttimiselle ei voinut olla, kuin Japen naama ja posket...

        Aikansa ryittyään ja kurkkuansa selvitettyään tuumasi Jape, että olihan se melkoista myllytystä ja että enpä olisi tuotakaan uskonut, että jos vaikka suikkiin otankin, niin vielä mällitkin nielen. Lohduttelin, että kyllä sä siihen totut...

        Haettuani pullon Fantaa ja sen juotuamme, jäimme makailemaan kylki kyljessä nauttien toistemme läheisyydestä, ja olisihan sen krapulapäivän voinut huonomminkin viettää.

        Loistava osa! Innolla ootan seuraavaa ;)


    • KIITOS -

      Tuostahan kehittyy vaikka mitä - loistavaa kerrontaa. toivottavasti jatkoa pian seuraa!

      • Kiitos kommentoijille. Jatkoa seuraa ja kuvittelin, että laitan sitä vasta kun tulee 200 lukijaa täyteen.
        Näkyy lukijoita tulevan sen verran kovalla vauhdilla, että korotan sen jatkorajan 300:n, jotta ehdin saada ajatukset "paperille". Siis viimeistään silloin, mutta aiemminkin, jos on valmista ;)

        Tarina, jossa saattaa olla himpun verran tottakin, kyllä jatkuu...

        Kaikille lukijoille hyvää ja tarinassakin esiintyvää lämmintä kesää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5534
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2476
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1957
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      55
      1694
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1591
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1269
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1229
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe