2for1 tarjous

Londoni

Eli täältä löytyy Lontoon tulijoille hieman halvemmalla diiliä:

http://www.timeout.com/london/things-to-do/discover-the-south-bank?

Save 50 percent on entry to the London Eye, SEA LIFE London Aquarium, Madame Tussauds London and the brand new London Dungeon

Muutenkin toi TimeOut on hyvä webe sivu jos haluaa tietää noin yleensä mitä täällä on loman ajaksi tekemistä. Paljon on myös ilmaista festaria sun muuta.

7

305

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • matkustaja2013

      Ymmärsinkö oikein, että 2for1 diilit on vain niille päiville kun matkustat Lontooseen. Esim: Matkustan Gatwickistä Lontooseen 26.5. ja ostan samalla meno-paluulipun ja paluu on 1.6.
      Onko 2for1 diili voimassa vain 26.5. vai onko se tuon 26.5.-1.6. välisen ajan vai sekä 25.5. ja 1.6. (eli meno ja paluu päivinä)?

      Joissakin lähteissä vannotaan että vain sinä päivänä voimassa kun matkustaa Lontooseen, mutta joissakin vihjataan toista.

      Ja toimiiko 2for1 diiliin ryhmälle tarkoitettu junalippu (4 henkilöä 40puntaa tjs halvimmassa junissa, meno-paluu).

    • Tämä Time Outin diili ei ole junalippu sidonnainen. Käyt sinne laittaa e-mail osoitteen niin saat alennuskupongin.

      Ainut mihin sitä "National Rail" junalippua tarvitsee on jos menet noihin Days Out 2in1 http://www.daysoutguide.co.uk/

      Siinäkin pääset halvemmalla jos esim. 1) Et kulje yhtenä päivänä Oysterilla vaan ostat pahvisen travel card:in zone 1-2 koko päivälle National Rai:in toimipisteistä 2) Ostat yhden suuntaisen lipun (National Rail card:in toimipisteestä) esim. välille Paddington Victoria tai London Bridge Victoria. Junan hinnat vaihtelevat ajasta riippuen mutta halvimmillaan se on mielestäni £2.60 kalleimmillaan £4.50. http://ojp.nationalrail.co.uk/service/planjourney/search Sitä junalippua ei edes tarvitse käyttää joten voit matkustaa vaikka Oysterilla jos sulla on se viikkolippu.

      Jos tulet Gatwickilta ja sinulla on junaliput niin tietysti voit käyttää niitä saadaksesi tuon 2for1 nähtävyyksiin, mutta se junalippu pitää olla voimassa sinä päivänä kun sinne menet (eli tulo päivänä tai lähtöpäivänä). Huom. minkään lipun millä tuon tarjouksen saa ei tarvitse olla meno-paluu.

      Kun tulette Gatwickiin niin kysykää myös tuota Group save vaihtoehtoa junamatkoihin.http://www.daysoutguide.co.uk/group-save

      Tärkeintä tuohon Days Out diiliin on se että siinä pahvilipussa minkä ostat on tuo "national rail" merkki. Jos ostat lipun metrosta niin niissä sitä ei ole ja et saa kyseistä alennusta.

    • matkustaja2013

      Tuo Group save hinta tuli tuplasti kalliimmaksi kuin haku First Capital Connectionin kautta. FCC hinta on meno-paluu neljästä yhteensä 40 puntaa, kun taas Group save antoi yli 60 puntaa. Ja FCC:n sivuilla sanoo tarjouksen olevan Group save.

      • En tiedä mitä hakua käytät, mutta itse kun menin group save FCCn sivuille ja laitoin 3 aikuista plus 1 lapsi niin hinnaksi tule £20.80 halvimmillaan koko konkkaronkasta. Laitoin vielä "open return" eli lähtöpäivä-aika voi olla mikä vaan kuukauden sisällä. Myös one-day off peak travel card tulisi kaikille £26 mikä ei ole paha. Varsinkin jos ennen hotellille pääsyä matkustelette. Tietty en tiedä milloin tänne tulette niin päivässä-ajassa voi olla pieniä hinta vaihteluita, mutta ei sen kalliimpi ryhmässä pitäisi olla missään nimessä.


    • matkustaja2013

      Kyl vaan saan tuolla First Capital Connectionin omilla sivuilla off-peak lipuista meno-paluu neljälle yhteensä 40-41,60 puntaa. Meno klo 12 jälkeen, mutta ennen klo 15. Paluu klo 14 jälkeen mutta ennen klo 16.

      Emme tarvitse hotellille matkalippuja, koska London Bridge on hotellista 6 minuutin kävelymatkan päässä. Tosin varmaan lähdetään mahdollisimman nopeasti liikkeelle, joten Oyster Card hankitaan johon ladataan Travel card 7 päiväksi ja lisäksi noin 10 puntaa lisää, zone 1-2 on meidän päämatkustus aluetta, mutta välillä tulee tarvetta zone 3 ja 4:lle (pari putiikkia ja Kew Gardens).

      Tosin nuo 2for1 tarjoukset ei oikein kiinnosta, koska on jo tarpeeksi katseltavaa niissä ilmaisissa paikoissa, tosin jotkin näyttelyt voivat tarvita sisäänpääsyn.

    • Joka kerta kun menen FCCn sivuille ja etsin esim "group save" haulla tulee kolmas linkki siihen ja tikkaamaalla "open return" se heittää "FCCn mixing deck" juna aikataulujen ja varausten sivuille johon kun laittaa tiedot menosta esim. 28.5. klo 12.00 jälkeen ja "open return" niin hinnaksi tulee 4:lle aikuiselle £20 (off peak jotkut junat ei kuulu tähän) ja £20.80 (enempi junavaihtoehtoja). Ottaisin kuvakaappauksen, mutta en pysty sitä tähän viestiketjuun laittamaan.

    • Lontoossa 2012

      Muistakaa pari tärkeää asiaa noissatarjouksissassa. Junalipussa pitää olla National Railin logo, muuten se ei ole hyväksyttävä systeemi: https://si0.twimg.com/profile_images/1307867695/nre-blob.png ja lipun pitää olla voimassa sinä päivänä, kun tarjouksia käyttää.

      Ostakaa paluulippu open ticketinä, niin siinä on 30 päivän voimassaoloaika ja metroa varten kannattaa hommata oyster card.

      Ja tarkastelkaa myös ruokatarjouksia. Saimme parissa paikassa puoleen hintaan ruoat, kun käytimme tarjouksia.

      Toisaalta meiltä ei missään vaiheessa kysytty junalippua, kun käytimme noita lappuja. =) Mutta junaliput kannattaa pitää mukana varmuuden vuoksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      261
      2403
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      84
      1921
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      77
      1586
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      141
      1371
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      65
      1224
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1165
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1064
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1000
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe