Disneyland Pariisi.

Nunnelli

Olemme menossa elokuussa (pahimpaan ruuhka-aikaan) Pariisiin ja haluaisimme käydä Disneylandissa. Ollaan kuitenkin pitkän googlettelun jälkeen hämmentyneitä näistä lipuista ja hinnoista ja järjestelyistä, kun etukäteen voi varata lippuja moneen eri "parkkiin".

Kuinka Disneyland Pariisissa toimii? Mitä ovat nämä erilaiset Park 1, Park 2 jne vaihtoehdot? Montako päivää Disneylandiin tutustuessa suunnilleen menee? Me olemme haaveilleet, että pääsisismme etenemään kohti Belgiaa jo seuraavana päivänä, mutta kannattaako Disneylandissa edes käydä, jos on vain yksi päivä aikaa?

Vastailkaa joku viisaampi näihin kysymyksiin ja lisäinfoa saa antaa. Itselleni tuskin tulee mieleen edes kysyä kaikkea hyödyllistä.

Kiitos jo etukäteen kaikista vastauksista ja mukavaa kesää kaikille! :)

14

2132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • prinsessa ruusunen

      Hei, olimme mieheni kanssa elokuussa 2011 Pariisissa. Yhden päivän vietimme Disneylandissa, ostimme liput molempiin puistoihin CDG-lentoasemalta. Kyllä aikuisille yksi päivä riittää, mutta jos on lapsia mukana, niin varmasti kaksi päivää menee oikein mukavasti. Disneylandissa kannattaa kyllä käydä, olimme positiivisesti yllättyneitä:) Hyvää matkaa!

    • Pariisin matkaaja

      Kaksi puistoa on avoinna: varsinainen Disneyland ja studio. Aluksi suunnitelmissa ollut kolmas teemapuisto lienee haudattu lopullisesti ja alue käytettänee lomakylän tarpeisiin.

      Kävin lasten kanssa tuolla muutama vuosi sitten. Lasten kanssa pelkkään Disneylandiin meni hyvin koko päivä.

      Disneylandille on Pariisin ympäristössä toinen kilpailija, joka tunnetaan huonommin Suomessa. Parc Asterix on myös harkinnan arvoinen, toki vähän pienempi.

      http://www.parcasterix.fr

    • Nunnelli

      Hienoa informaatiota! Nyt uskalletaan Disneylandiinkin lähteä varmemmalla mielellä.

      Toki, jos tulee jotain muutakin tietoa ko. paikasta, niin mielellämme otetaan vielä vastaan. :)

    • diana

      Hei! Tietäisiköhän joku, millaiset jonot ja ruuhkat siellä on heinäkuussa? Suunnittelemme Pariisin matkaa heinäkuun alkupäiviin ja Disneylandissakin olisi kiva käydä, mutta mahtaako mennä hermo jonoissa ja ruuhkissa?

    • 2222222

      En suosittele! Laitteihin pitää jonottaa tunti ja todella paljon ihmisiä, joo älä menee ja kalliski vielä!

    • Rahastuksen maku

      Kirjoitan tätä juuri Pariisin Disneylandin hotellista ja takana melkoinen päivä. Päästiin jonottamalla kahvikuppilaitteeseen ja muihin olikin sitten mahdotonta päästä. Aika kova hinta eli 75 euroa meni sitten tuohon hiljalleen pyörivään kahvikuppipyörittimeen. Vuoristorataan oli 80 min jonot ja siinä 40 minuutin kohdalla tuli ilmo et rata rikki. Siitä sitten eteenpäin siipirataslaivalle ja kyltissä luki et 30 min jonotuksen jälkeen pääsee alukseen. Eipä mennyt kuin 50 minuutilla pieleen tuo arvio ja poistuimme jonosta 30 min kohdalla. Ransut ovat sählänneet tämän sikäli pilalle et myyvät kausikortteja tuonne ja toki paikalliset sulloutuvat samaan aikaan turistikaudella 'huvittelemaan'. Lisämausteen tuohon sisäänpääsymaksuun tuo se, et 'fast pass' pitää ostaa jos ylipäätään meinaat johonkin laitteeseen päästä. Eli todelliset kustannukset kahdesta puistosta ja fast passeista on sitten aivan jotain muuta kuin budjetoit. Rakennukset olivat hienoja ja kehittyneet huimasti meidän edellisestä kerrasta. 8 vuotta takaperin puisto oli muuten kyllä toimivampi ja silloin jäi oikein hyvä maku Pariisin Disneylandista. Nykyisellään ei oikein ole sopiva lomakohde lapsiperheille. Voi tulla melkoisia pettymyksiä.

      • 9999988

        Oho. Viimeksi kun mä kävin siellä, noita fast passeja sai hakea sieltä laitteen luota ihan maksutta. Sillä pystyi välttämään suuremmat jonottelut. Johan on törkeää, jos ovat alkaneet ottamaan maksuja niistä.


    • minni3

      Olimme Pariisin Disneylandissa viime viikolla (pe-la). Fast pass ei maksa mitään; puiston työtekijä on vieressä neuvomassa ja auttaa, jos et osaa fast pass -konetta käyttää. Muihin kuin fast pass -laitteisiin jonotusaika oli 10 - 50 minuuttia eli vähemmän kuin olimme olettaneet. Emme olleet tutustuneet laitteisiin etukäteen, joten esim. suositun Indiana Jones -radan kohdalla kävi niin, että vasta jonossa huomasimme että voih, laitteessa joutuu olemaan pää alaspäin.... jätimme sen väliin. Mutta muutoin kivaa oli!

    • Ruuhkaa... Ruuhkaa..

      Hei kaikille!
      Jonottamisessa menee välillä noin 1 tunti.
      Joten suosittelen ostamaan liput netistä ! :)

    • Disney-fani

      Disneylandissa joutuu tosiaan jonottamaan lippuluukulla, ainakin kesäaikaan. Kooltaan se on myös niin valtava ja siellä on kaiken ikäisille niin paljon katseltavaa ja koettavaa, että kannattaa olla paikan päällä mahdollisimman aikaisin aamusta, koska ilta saapuu valitettavan nopeaan! Suosittelenkin ennen Disneylandiin menoa jokaista lukemaan http://pariisiin.com/pariisin-disneyland sivulla tarjotun tietopaketin, jonka perusteella päivää on helpompi suunnitella. Muutenkin sivustolta löytyy käytännöllistä tietoa Pariisin matkaa varten!

    • turhautunut_!

      Moikka!

      Onko joku hakenut töihin disneylandiin pariisiin? Kuulemma tapahtuu heidän nettisivujensa kautta, mutta mistä sieltä, kellään tietoa ?

    • työnhaku

      Moi! Työn hakemisesta @ Disneyland: Jos haet puljuun ensimmäistä kertaa tai edellisestä (kesä)duunista on jo aikaa, niin ainakin ensi kesää ajatellen Suomea lähimmät rekrytapahtumat järjestetään helmikuussa 2015 Tukholmassa ja maaliskuussa Tallinnassa! Laita siis rohkeasti cv ja hakemuskirje (ranskaksi tai englanniksi) kuten Castingin weppisivuilla ohjeistetaan, hyvässä lykyssä saat kutsun haastatteluun. Linkit kevään 2015 rekryihin löytyy täältä:

      http://disneylandparis-casting.com/en/operations-and-maintenance/job-offers?fl=true

      Kuulemma myös puhelin-/skypehaastatteluja on joskus järjestetty, pitäisi perehtyä vähän paremmin aiheeseen joten en tässä tältä seisomalta osaa neuvoa tarkemmin (kyseessä lienee ns. avoin hakemus ja saat yhteydenoton mikäli sopiva paikka sinulle löytyy, ehkä, en ole varma). Sekin vaatinee joka tapauksessa hakijaprofiilin luomista Castingin sivuilla samaan tyyliin kuin noihin ylläoleviin rekryihin haettaessa (hakemuskirje, cv jne). Lue tarkkaan nuo sivut läpi, sieltä pitäisi löytyä ohjeistus miten toimia.

      Niin ja jos olet vanha disney-konkari ja pystyt ottamaan yhteyttä vaikkapa s-postitse entisen duunipaikkasi manageriin tai vastaavaan henkilöön, niin kirjoittele kohtelias meili jossa pyydät päästä töihin määräaikaisella sopimuksella, hyvissä ajoin ennen töiden alkua (2-3 kk ainakin). Tietääkseni prosedyyri etenee siten, että työpaikan teamleader taikka manageri lähettää edelleen meiliä Castingiin, joka (useimmiten?) järkkää ex-cast memberin johonkin samankaltaiseen työntehtävään. Kaikki riippuu Castingista päädytkö "omaan" työpaikkaasi vai johonkin ihan muualle, ei kannata olla nirso paikkojen suhteen. ;)

      Anteeksi nyt mikäli vastaukseni sisältää epäselvyyksiä/mutuja. Voin yrittää neuvoa parhaani mukaan mikäli mitään mistään tiedän, tosin omasta hakuprosessistani on jo muutama vuosi aikaa. :) Parhaat ja ajankohtaiset tiedot löytyy tietty firman nettisivuilta: http://disneylandparis-casting.com/

      Bon courage!

      terv. entinen cast member (cdd/cdi 2011-2013)

    • Yygyuii

      Kaikki kai pitävät Disneylandista? Itse olin pettynyt siihen, miten kaupallinen paikka on. Kauppa kaupan vieressä. Parasta olivat surmanajajat, lasiveistokset ja tietysti kulkueet.

      Mutta olin silti pettynyt. Jos on vain päivä aikaa, ei Disneylandiin kannata mennä.

      • Flfkfkdk

        Disneylandin idea on mun mielestä se, että kun sinne menee, tuntee olevansa ihan erilaisessa maassa, jossa on omanlainen kulttuuri ja tunnelma. Kauppoja on siksi niin paljon, että niiden tuotteet on keskitetty läheisten laitteiden/huvitusten teemojen mukaisiksi. Jos yhdessä kaupassa näkee jotain kiinnostavaa, sitä tuotetta ei välttämättä saa mistään muusta puodista.

        Olen kyllä samaa mieltä siitä, että sesonki aikaan ei kannata mennä vain päiväksi. Jonot on silloin pitkiä. Sesongin ulkopuolella kerkee päivän aikana ihan hyvin näkemään isomman puiston perusteellisesti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 125
      3116
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      89
      2846
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2228
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      22
      1782
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1519
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1484
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1437
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1397
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      80
      1320
    Aihe