Persjalat

Jörkki 1

Tervehdys Kainuulaiset persejalkaiset naisen lylleröt. Olen tulossa ensi viikonloppuna teillepäin. Olisko teistä mihinkään?

28

417

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kainuun tyttö

      Meil on vahvat synnyttäjägeenit, leveä lantio ja iso tavara.SIINÄ EI paljon tunnu sinun kymmensenttinen prinssinakki.

    • 10 c

      Onko se kumminkin niiiiiiin pitkä ?

    • Kerrassaan123

      Ja joillaki per se alkaa niskasta.

    • Jörkki 1

      Minulla on jo pikkurillikin 10 cm pitkä.. Kyllä te appelsiini reitiset hyvät kyydit saatte, kun ilmestyn maisemiin! Isompikin värkki kyllä tulee tyytyväiseksi.. Joillakin teillä on jo vanhastaan kokemusta.. Tanelista aloitan. Kun näette pitkän komian miehen, niin tarttukaa naiset hihasta kiinni, tiedä vaikka pääsisit hotelliin viereen vällyjen alle..

    • Aivan upeaa. Onko kepulaisia informoitu?

    • tosi kun tottero

      Puolangan poika kävi etelässä naisissa. Persjalkanen kun oli niin raapi tytön polvet verille pitkillä varpaan kynsillä.

    • Jooooormaaa

      Eikö Jörkki saanut muualla , tänne tulloo uhoamaan jos vaikka joku hänelle antaisi , säälistä. Älä unta nää, kukaan ei sinulle anna, Sinussa taitaa olla jotain sellaista ettet kelpaa kenellekään. Katso hyvä mies peiliin , varovasti ettet säikähdä.Luuletko olevasi oikein miesten mies ? Aivan oikein, mene miesten luokse, naisten miehet ovat ihan eri miehiä.

    • Jörkki 1

      Kyllä minä saan muuallakin, mutta tulenpahan teidän Kainuulaisten naisten iloksi tulevana viikonloppuna! On se mukava taas nähdä, kuinka teidän sohvaperunoiden mammat ovat innoissaan, kun kerrankin saavat kunnolla muutakin, kuin viiden sekunnin yli konttauksen ja kuorsauksen päälle!!

      • 1 lutkuttaja jörkki

        Jörkki 1 saa muualtakin kovaa kankea pakoputkeen, mutta haluaa vain tyhjennellä kaikkien homojen pussit suuhunsa,siksi se tänne tyontyy.


    • Vain sanat on suuria

      Kainuun naisten värkkiin riittää sen verran syvyyttä, että sitä on turha tulla aivan olemattomalla kutittelemaan, sillä siitä ei jää kuin paha mieli ja vieläkin pahempi puute. Sauva- ja sormitemppuihin, ei tarvita apua, ne osataan itsekin.

    • Holmesin Jussi

      Parempihan se viiden sekunnin konttauskin on kuin se että sinä nukahdat sammuneen naisen viereen ja pidät kättä päällä ettei roskia mene pimpp..n, surkimus.

    • Jartsako on tulossa?

      Oulustako oot taas tulossa. Kyllä me akat sulle nauretaan. Oot vonkaamassa ja elvistelemässä vaikkei sinusta ole vastusta yhdellekään kainuulaiselle miehelle saati nautintoa yhdellekään kainuulaiselle persjalkaiselle, rotusääristä puhumattakaan.

      • taneliinko

        jartsa kuitenki miesten mies!joko höpötyskisat?mikä on persjalka?muuten emmehän suosi vesivessoja!kuivakäymälät!kun kakit puskanjuureen.luonto kiittää.!


    • Jörkki 1

      Kyllähän se varmaan sohva perunoita ja yli konttaajia vitu..aa, kun tietää, että joku voi antaa kerrankin sille kodin yleiskoneelle kunnon kyydit ja se vielä nauttii siitä!! Siellä monen naisen jalkoväliä jo kutittaa, kun tietävät, mitä tuleman pitää, kun tulen maisemiin. Tietävät jo vanhastaan! Olkaahan sohvaperunat varpaisillaan, jos se teidän kodin kone on lähdössä ''juhlimaan'' tyttöjen kanssa. Se voi tulla hymy huulilla kotiin, aamuyön tunteina..

    • Holmesin Jussi

      Etkö tosiaankaan jaksa koko yötä, tiedätkö mille tytöt nauraa, sinulle! Miten niin saat muuallakin, ethän sinä saa täälläkään. Haaveilija, jos haluat antaa kyydit kodinkoneelle, voit aloittaa omasta pölynimuristasi, vai onko imurinletku liian iso ?

    • MIKÄHÄN se sul

      on se oikea naiset pittuus mielessäsi?

      Tai ehkä omansa "rakkaan pituus", joten jääköön se ulkopuolelle nyt se kysymys.....
      Jos ei naisen pituus 160 cm ollaan ihan hyvä pituus noin päästä varpaisiin!
      Vai pitäiksö olla jo 180 cm ja mikä oma pituus lieneekään?

      Sanoisin että 160 naisella ja 170-180 miehellä olis se sopiva pituus olis sopiva ns yhtyä!
      tai nykykuvista päätellen jopa toisinpäinkin!?

      Jaaa-a ja kun olisitkin sitten selvinpäin ao. tapauksessakin, ilman täällä haukkumisia joistain persjaloista!

      Nauti jos saat jostain jotain ja anna hänellekkin nautintosi!

    • Jörkki 1

      Sorry Kainuun naiset, jos aloitukseni oli provosoiva?? Te olette kivoja naisia, joko perse jalkana, tai pitkä säärenä! Kokemusta teistä on aika paljonkin ja sillä teidän luona on kiva käydä silloin tällöin! Mitä tulee näihin teidän sohvaperunoihin, Holmesin Jusseihin, niin vastauksista jo näkee, että ei tarvitse ihmetellä, jos vaimo on lähdössä ''tyttöjen'' kanssa juhlimaan, kun se voi päästä välillä nauttimaan muustakin, kuin vinkumisista ja kalja höyryisistä pask.. jauhamisista! Voi naiset, naatiskellaan viikon loppuna oikein kunnolla?! Muistakaa jättää ne pölyimurit letkuineen näytille, näille sohvaperuna Jusseille, koska ei ne kuitenkaan tiedä, mistä ne löytyy sinä aikana, kun olette minun hellässä hoivassa.. On heilläkin jotakin hupia, sen HK-. sinisen ja kaljapurkin lisäksi. Huomenna nähdään....

      • pakkohanse

        on provona aloittaa, että keskustelua syntyy, vaan hyvä jos kaverilla on itsetunto kohdallaan... siitähän naiset tykkää!


    • homojen unelma

      Jörkki 1 reipas Ruotsin homo taas tulossa tänne perseeseen pantavaksi ja kova suihin ottaja, antaa kaikille hamppihomoille kun tykkään niistä eikä ota maksua ja nielee kaikki mällit hymyssä suin.
      Tunnistat se siitä koukussa olevasta pikkurillistä ja sanoo voi,voi kylläpäs nyt sattui ja hymyilee sinulle.

      • porukalla reikään

        Siinäpä homopojan unelma kuuma peräreikä ja lämmin halukas suu.
        Täällä jo halukkaat odottavat jonossa Jörkkiä.


    • Jörkki 1

      Peräreikä ihan verillä edellisen homoporukan jäljiltä otan vain halukkaasti suihin!

    • ap. Jörkki 1

      Kiitos taas Kainuun naiset!! Kyllä tässä taas jaksaa jonkun aikaa, kun kassit on tyhjät! A & S olette kyllä upeita naisia, mutta ikävää, että teillä on niin luuseri äijät, saamattomat vätykset! Koittakaa jaksaa, sovimmehan jo uuden tapaamisen, kun tulen seuraavan kerran.

      • A & S mem

        Käypä "pikkupoeka" hakemassa Tallinnan Viakraa ja enemmän viinaa kun tulet seuraavan kerran tänne. Saamma rellestää kunnon kainuulaisten miesten kanssa sen jälkeen kun sinä olet sammunut parista paukusta. Hauskaa oli kyllä viimeksikin sitten kun sinä nukuit.


      • A & S
        A & S mem kirjoitti:

        Käypä "pikkupoeka" hakemassa Tallinnan Viakraa ja enemmän viinaa kun tulet seuraavan kerran tänne. Saamma rellestää kunnon kainuulaisten miesten kanssa sen jälkeen kun sinä olet sammunut parista paukusta. Hauskaa oli kyllä viimeksikin sitten kun sinä nukuit.

        Vielä sen verran tarkennusta että ne kassisi sinä tyhjensit siinä sekoillessasi naapurikylän Einoon.


    • ketun vitjake

      Eipä tämä Kainuu ole hmojen temmellys kenttä ...onneksi panhaan muitakin muualle kun persreikään,mieelluummin pimperöön .Toivoo Kainuun pelastaja KETU....

    • Jörkki 1

      Hah hah! Sattuiko emäntienne nimien alku kirjaimet alkamaan A & S:lä?? Kysykää sohvaperunat ja homostelijat emänniltänne, miltä tuntui kerrankin olla haluttu ja huomioon otettu, kun te itse ette siihen pysty!! Ihanat on muistot taas ja parin kuukauden päästä lisää.. Hyvästi te onnettomat homppelit! Nauttikaa vaan siitä HK:n sinisestä ja Koffista! Minä naatiskelen teidän naisista!!

      • A & S & E

        Älä unta nää. Muistamma todellisen tapahtumaketjun. Tuutko meille hillanpoimintaan?


    • Eräjorma

      Tulen,tulen.Hillaan ja syksyllä metsälle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1957
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1743
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1604
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1346
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1262
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1236
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1213
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1202
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe