Soneran EASY PREPAID

EpävarmaTaiViive

Tietääkö joku kuinka saldon lataus soneran easy prepaid:ille toimii netin verkkosivujen kautta?

Minulla on umpeutumassa vuoden takaraja 29.5.2013, joten latasin lisää saldoa soneran verkkosivujen kautta ja maksoin verkkopankissa. Lataus ei sujunut selkeästi ja sain soneralta vain epämääräisen viestin "latauslipuke hyvityksestä" ilman ladattua summaa.

Nyt liittymäni on voimassa 30.5.2013 saakka. Aikaisemmin olen hakenut R-kioskista latauslipukkeen ja lähettänyt latausnumeron ja vastausviestissä on ollut ladattu summa ja/tai latauksen jälkeinen saldo, jolloin mitään epäselvyyttä latauksesta ei ole muodostunut.

Yritin etsiä soneran sivuilta asiakaspalvelulomaketta, jotta olisin voinut kysyä tästä asiasta soneralta, mutta en löytänyt kuin noita palvelunumeroita, joissa olenkin roikkunut useita kertoja nettiongelmien vuoksi.

Onko kyseessä normaali lataus? Muuttuuko voimassa käyttöliittymän voimassa olopäivä viipeellä vai oliko tässä kyse latauslipuke hyvityksestä, joka ei jatka käyttöliittymän käyttöä vuodella eteenpäin?

Pitäisikö käydä hakemassa vielä R-kioskista "oikea latauslipuke"?

5

799

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • väärä paikka
   • väärä paikka

    Ketju siirretty pyynnöstäni tänne kännykkäpuolelle, oli alunperin laajakaistapuolella (eli ihan väärässä paikassa).


  • sonerapartio

   Morjesta EpävarmaTaiViive,

   Muistatko, kun suoritit maksun verkkopankissasi niin palasitko sieltä meidän sivuille takaisin, eli ns. "myyjän palveluun"?

   Mietin tässä sellaista, että olit latailemassa puheaikaa 25.5 lauantaina (?), ja jos verkkomaksun jälkeen asiakas ei palaa takaisin verkkosivuillemme niin silloin puheajan latautuminen kestää noin yhden pankkipäivän. Jotenka, sanoisinkin että jos teet nyt Easylle saldokyselyn (joko soittaen maksuttomaan nroon 0800-174444 tai sit tekstarilla EASY SALDO 15400 (0,08 €/kysely).

   Jos lataus ei näy siellä sun Easyn saldossa, ja jos raha on kuitenkin lähtenyt tililtäsi, silloin jotain on mennyt pieleen joten sit pikimmiten yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos taasen raha ei ole lähtenyt tililtäsi niin seuraavaksi vain joko Ärrältä perinteinen latauslipuke tai sit verkkosivujemme kautta uusi verkkolataus (ja muista nyt sit palata verkkopankista takaisin sivuillemme).

   Sulla on vielä pari päivää aikaa :)

   Tero@SoneraPartio

  • huijattuko 1

   minulla on sonera easy preapeidi, minkä takia en voi tarkistaa saldoa ja palvelunumeroihin ei voi soittaa ellei ole 20 euroa saldoa

  • tyhmä 63

   kertokaa ystävät kalliit mitä tarkoittaa tiedoissa mainittu easypie service?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   142
   6673
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   30
   3169
  3. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   99
   1466
  4. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   1440
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   77
   1205
  6. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   204
   1184
  7. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   402
   1102
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   172
   993
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   902
  Aihe