Karaoke bar seiskan poket

kaapro1

Yritin tässä hiljattain käydä Oulun karaokebar seiskassa, ja taisipa olla laitimmainen kerta kun sinne yritänkään mennä. Syynä portsareiden ylimielinen käytös. Kun yritin mennä sinne, niin en ollut aiemmin sinä iltana ottanut kuin ihan muutaman oluen, niin eiköhän siltikin tämä kaikkivaltiaasta seuraava oleva poke sanonut ovella, että olet ottanut jo tarpeeksi, eikä päästänyt sisään. Vannon, että en ollut mitenkään kovin humalassa, vaan polkupyörällä olin liikkeellä, en hoiperrellut, vaan kävelin ihan normaalisti, ja muutenkin reippaana olin menossa sisälle. Kysyin, että mistä päättelet niin, että olen jo tarpeeksi ottanut? Vastaus tähän oli, että seisoskelit tuossa siihen malliin. Kyllä meni fiilis siltä illalta, ja ajattelin että tuosta baarista pysyn poissa, kun pitäisi olla vissiin ihan vesiselvä jos sinne menee. Jatkoin toiseen baariin, eikä ollut mitään ongelmaa sisäänpääsyssä.

Mutta mikä syynä poken moiseen käytökseen? Tokihan silloin pitää käännyttää, jos huomattavasti humalainen yrittää sisälle, sehän on alkoholilaki, mutta jo noin herkästi? Ei vain minun päähän mahdu. Olisikohan syy ollut joku ihan muu, ja humalatila tekosyy? Ajattelin, että se baari taitaa olla hyvin sisäänpäinlämpenevä, jossa suositaan vain karaokea tosissaan harrastavia vakiokävijöitä, ja tavallisia satunnaisia kävijöitä katsotaan sitten kieroon. Pokejakinhan on kyllä monenlaisia, ja joukossa melko v-mäisiäkin. Melkeinpä sellaisiakin, että jos ei naama miellytä, niin sisälle ei päästetä. Mene ja tiedä, että mikä oli syy.

Onko muille tapahtunut vastaavanlaista, ja millaisia kokemuksia muilla kyseisestä baarista?

4

431

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ponpon1

      Portsari on saattanut katsoa, ettet sovellu ravintolan kohdeasiakaskuntaan jollakin perusteella ja tämän vuoksi käännyttänyt ovella. Ravintola saa valita asiakkaansa kaikille tasapuolisin perustein, kunhan peruste ei ole syrjivä.

      Toisekseen useilla ihmisillä käsitys omasta humalatilasta on hyvin valheellinen. Moni tuntee olevansa parhaassa vedossa ja lähes vesiselvänä, mutta ei se ihan samalta näytä ulkopuolisen silmään. Jospa olit kenties sittenkin vähän turhan kännissä? Ei se oma arvio yleensä niin objektiivinen ole kuin portsarin, tästä on kokemusta itselläkin vuosien ajalta ;)

      Kolmanneksi, portsarit on ihmisiä ja virheitä sattuu. Toisinaan ovelle tulee asiakas hyvinkin "yllättäen" ja arviointi sekä päätös sisäänpääsystä tulee tehdä nopeasti. Siinä voi helposti tapahtua virhearviointejakin, jokaisen kanssa kun ei ehdi jäädä jaarittelemaan maita ja mantuja sekä kyselemään, että no mitenkäs paljon herra on tänään jo ottanut ja vieläkö pystyy toimimaan ravintolassa.. Tyhjänpäiväinen huojuva seisoskelu baarin edessä saa aikaan varsin helposti päätöksen olla päästämättä sisään.

      Siitä jos asiakas mielensä pahoittaa, ettei sisälle pääsen, on aika henkilökohtainen ongelma. Oulussakin kapakoita riittää ja aina voi kävellä seuraavaan. Asiasta urputtaminen ja turha väitteleminen vaan saa aikaan sen, ettet jatkossakaan ole tervetullut vaikka vesiselvänä pyrkisitkin sisään.

    • Anton6

      Joskus itselläkin käynyt joskus, muistaakseni olin vaan nukkunut huonot yöunet, mutta pukeutuminen oli siihen aikaan aika goottia/heviä. Mr. Pickwick-pubiin yritin ja poke sanoi "Tarpeeksi otettu." Yhtään ainutta annosta ennen sitä ollut ottanut.

    • pärstäkertoimella

      Meillä kävi just vasta sama homma tuolla Oulun bar seiskassa kuin aloittajalla - kolmen hengen seurueesta (kaksi naista ja mies) mies käännytettiin ovelta vaikka oli meistä se selväpäisin. Seuraavaksi mentiin Seurahuoneelle, jossa ei mitään ongelmaa.

      Todella huono maku jäi, olisi ollut mukava käydä katsomassa minkälainen tuo bar seiska on, mutta sinne ei enää mennä. Pitäis pokeillakin miettiä sitä, että edustavat sitä ravintolaa, jonka ovella seisovat eikä käyttää "valtaansa" pärstäkertoimen mukaan, semmonen tunne siitä tuli.

    • Turussa sitten vastaava paikka on Forte ja Silvermoon... ei välttämättä pääse sisälle edes selvinpäin, silloinkin voi olla liian kännissä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1224
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1026
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      56
      742
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      720
    5. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      36
      618
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      614
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    Aihe