Kiitos-nappi ylläpidolle

kiitos.

Ehdotan ns. kiitos-nappia jolla voi lähettää kiitoksia ylläpidolle jos se on tehnyt jonkun toimenpiteen oikein, eli esim. oikeasti asiattoman viestin poiston tai jos viesti on väärällä palstalla ja pyydetty siirtämään se oikealle palstalle niin voisi kiittää kiitos-napilla.

Idean sain kun ajattelin erään pk-seudun bussifirman uusia busseja joissa on "tykkäämisnappi" jolla voi antaa kiitosta hyvästä bussimatkasta. Miksipä ei soveltuis tännekin.

Palautelomake taas on turhan monimutkainen systeemi antaa kiitoksia, mut tuollainen kiitos-nappi taas olis helppo käyttää.

3

135

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mariko Vaara

      Mariko Vaara luulee taas, että ylläpito osaa kyllä kiitellä kylliksi itsekin itseään.
      Ja sitäpaitsi, tuskin sille yksi nappi riittäisi, ellei se sattuisi olemaan juuri onnellisuuspilleri. Eikäainakaan koskaan mikään jos.

      Mariko Vaara uskoo sokeasti ylläpitoon ja sen moninaisiin taitoihin.

      Sen vuoksi Suomi24:n ylläpito ja miksei sen omistukseensa alistanut Allerkin tarvitsennevat ei enempää eikä vähempää kuin some awards.

      Aivan ensimmäiseksi Mariko Vaara voisi silkkaa hyväsydämisyyttään pyytää jonkun luovuttamaan kerrassaan ensimmäiseen sijaan oikeuttavan palkinnon, jonka ylläpito jossittelematta, nyt ja kun ansaitsisi - vaikkapa kultalusikan kaiverrruksin jokaisen ylläpitoon kuuluvan suuhun. Silkasta perässähiihtämisestä minkä tahansa huippuunsa kehitetyn suhteen. Kuten esim. ns. keskustelukulttuuri, mutta eritoten kuuluisa treffiuudistus.

      Mariko Vaara perustaa arvelunsa kaikkeen siihen todenmukaiseen tietoon, jota Mariko Vaaralle on annettu luettavaksi joidenkin Suomi24:n käyttäjiksi tunnustautuneiden toimesta mm. näilläkin jopa läpeensä uudistetuilla Suomi24-sivuilla ja nimenomaan ja esimerkiksi paljon puhutun = paljon kirjoitetun treffiuudituksen vasenkätisestä, mutta sangen pitkällisestä ja muutkin kuin ylläpidon sisuunnuttaneesta.

      Sen verran paljon kun kunnian kukkokin ylläpidolle lauloi, että viestimäärä Suomi24:ssä hetkeksi aikaa saattoi jälleen vallitsevaan viestimäärien laskusuhdanteeseen nähden jopa tilapäisesti nousta. Joten oikeinkin fiksusti kaikkineen toimittu, Suomi 24. Joten ylläpito on ansainnut ensimmäisen palkintonsa perässähiihtämisestä.

      Toisen ensimmäisen palkinnon Mariko Vaara voisi syvän ymmärryksensä myötä luovuttaa ylläpidolle sille ominaisesta vasenkätisyydestä, jota kenenkään ymmärtämättömän ihmisen pidä mennä ylläpidolta kiistämään. Mikäli Mariko Vaara on oikein ymmärtänyt, niin vasenkätisyys on synnynnäistä, ja sen korjaaminen väen väkisin oikeakätisyydeksi saattaisi vain vasenkätisyytensä hallitsevalle aiheuttaa jopa vakavia henkisiä traumoja.

      Ylläpito olisi toki voinut harkita paremman puutteessa treffien uudistustakin jo suunnitellessaan ja oman vasenkätisyytensä tuntien käyttää apunaan oikeita välikäsiä. En nyt millään muotoa tarkoita, että kellään ylläpidosta sentään vielä proteesia... enkä että kukaan menisi noudattamaan sitäkään lakia, että silmä silmästä, hammas hampaasta ja vasemmat kädet muuten vain...

      Sen sijaan kannustukseksi ylläpidolle Mariko Vaara jakaisi ylläpidolle siis oikein mielellään vielä toisenkin sen ansaitseman ensimmäisen palkinnon, jotta voisi palata käyttämään käsitettä some awards. Mariko Vaara on näet varma, että vasenkätisetkin tulevat jossakin elämänsä vaiheessa kiusatuiksi omintakeisuudestaan, joten ylläpito ansaitsisi osakseen hieman erityistä ylläpidon mieltäkin lämmittävää tunnustusta ja kunnon kompit.

      Toinen Mariko Vaaran ylläpidolle myöntämä varsinainen palkinto olkoon siis Mariko Vaaran molemmin käsin kutoma lämmin tumppu jokaista ilmeisen joutilasta ylläpidon piirissä esiintyvää oikeaa kättä kohden.

      Suomen kesä on lyhyt ja Suomi24:ssä tavanomaistakin hiljaisempi, niin että ylläpidon olisi hyvä hyvissä ajoin jo virittäytyä aikaan, jolloin viestintä hetkiseksi taas jossakin päin Suomea vilkastuu ja kun lunta taas alkaa sataa tupaan saakka. Tai sitten vain siihen asti, kun ovatkin jo odotettavissa palstojen pienen pintaremontin jälkimainingeista hurmaantuneiden käyttäjien ylläpidolle julistamat ilosanomat.

      Ilosanoman saaminenhan on jo sinänsä palkitsevaa, sillä ilosanoma kertoo aina jostakin paremmasta, joka vielä antaa odottaa itseään.

      Olkaatten hyviä, ylläpito, ja miksipä ette olisi?

    • joo lisää turhuuksia

      viemään näitä muutenkin riittämättömiä tehoja... niinkun jokkut kiusapeukut ja laskutehtävätkin. Miten muuten luulet että tollanen nappi käytännössä toimis eikä joutus samanlaisen massahäiriköinnin kohteeks kun peukut? Ihan yhtä tyhjän kanssa..

    • Hei,
      kiitos ehdotuksestasi.

      Terveisin,
      Piia
      Suomi24

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      195
      4564
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      255
      2582
    3. 133
      1687
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1381
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      202
      1273
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1126
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1104
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1047
    9. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1047
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1041
    Aihe