Aihe

Leidari?

En ole käynyt

Jotkut kirjoittavat ja puhuvat asiantuntevaan sävyyn Pattayan "leidareista"! Rohkenen esittää kysymyksen että mitä sana "leidari" tarkoittaa? Tarviiko matkailijan sitä tietää? Onko sivistyksessä joku pahakin aukko, jos ei tiedä?

Tiedän sen että jotkut pojaksi syntyneet ovatkin tytön näköisiä! Jotkut transuilee vaatteilla mutta keho on selvästi pojan!
Miten ihmeessä joissain Pattayavideoissa leidareiksi sanotut ovat niin tyttöjä, niin tyttöjä? Rinnat vielä ymmärrän mutta miten lantio saadaan niin pyöreäksi? Jos se tapahtuu hormooneilla niin niiden syöminen on aloitettava jo aivan lapsena, ..vai? Eikö semmoinen ole aika kallista? Miten se on siellä ollenkaan mahdollista?
Voisi tietysti olla syntyjäänkin joku kolmatta sukupuolta, ..vai?

Onko kaikki versiot sitten oikeesti "leidareita"?

33

969

  Vastaukset

  • Kerran tai kaksi törmännyt suomalaiseen kaveriin, joka oli vain ja ainoastaan noiden poika-tyttöjen kanssa, kaveri oli vähän simppeli ja innokas. Tuli vähän sellainen masi-lehden hönö mieleen, taisi olla aina lippis päässä kaverilla. Varmaankin orastavaa kaljua peitteli.
   Ei kait noissa mitään pahaa ole, vaikkei ihan heteron hommia olekaan.

  • Kaikki leidarit ei sitten ole mitään söpöjä misuja.
   Joidenkin matkaan kun lähdet (kännissä) niin saat turpiisi ja rahat ja helyt viedään kans.

   Pattaya News oli joku aika sitten juttu kuvan kanssa kun poliisit oli pidättänyt oikein lauman näitä thaikusettajia.

   • Tarkoitatko sellaista rikollisuuden muotoa että "pukeudutaan" leidariksi ja tarkoitus on vaan viedä rahat ilman vastinetta? Siis onko eri porukkaa "oikeat leidarit" ja sitten nämä kusettajat?
    Jos näin on niin eikö lantion muodosta erota ne, joiden kohdalla on tehty kasvatustyötä=syötetty hormooneja niistä, jotka vain pienellä vaivalla "pukeutuvat leidareiksi", tarkoituksenaan ryöstää rahat ilman vastinetta?

    Jos tässä on pointtia, niin eikö silloin ole aika helppo erottaa "oikeat, kovalla työllä ja isolla rahalla Thaimaan showelämään jalostetut leidarit" näistä pelkästään ryöstöaikeissa tytöksi pukeutuvista huijareista?


  • Kyllä täyspäinen Leidiboyn ja homon tunnistaa jos haluaa ?

   Tuommoisia tyhmiä sekoilujutttuja ei viitsi kyllä kuunnella !
   Sama kai se on jos on niin kännissä, ettei kotiinsa osaa tai
   herää jonkun pulleron tai muun vastaavan viereltä ?
   Osa herää vaikka sian viereltä kaurat suussa ?

   Turha pelotella ja silloin ei varmasti seiso jos sekoaa ja on varmasti
   niin kännissä !

   • Tosiasiassa nuo rikollisia hommia harrastavat tyypit ovat kuitenkin vähemmistö
    valitettavasti pesiytyneet nimenomaan Pattaya lle sekä Phuket iin.- Syystä tai
    toisesta - kysyntää niissä siis lienee .


  • Thaimaalaisissa lehdissä on mainoksia leikkauksista *leidareille, joka muuten on ihan farangien keksimä nimitys. Nämä leikkaukset ovat heidän mittapuun mukaan kalliita, se voisi selittää osittain kiinnostuksen myös näihin rikollisiin puuhiin.

   Thaimaalaiset kutsuvat leidareita nimellä *sii myang* eli violetti.

   • Luulempa, etteivät nämä leidari-pojat näitä leikkauksia paljon itse maksele. Heitä aletaan muuntelemaan hormonihoidoilla jon ennen murrosiän alkua. Eivät he sitä itse maksele, vaan showmaailman ihmiset, jotka maksaa pojan vanhemmille silkkaa rahaa, että näin aletaan tehdä! Nämä leidarit ovat niitä pyöreälantioisia, mistä aloittaja kyselee!

    Leidareita on moneen lähtöön! Itse he voivat olla "homoja" tai "heteroita"! Mistä he sen tietäisivät ennen murrosikää? Diili tehdään showmaailman ja pojan vanhempien kesken. Paljonko pojalta itseltään silloin kysytään?

    Toiset pojat lähtevät leikkiin mukaan myöhemmin omasta aloitteestaan. He ovat vain tytöksi pukeutuneita poikia! Kapealanteisia ja leveämpiharteisia ja matalaäänisiä poikia! Heidät erottaa melko helposti tytöistä!

    Molemmille ryhmille saatetaan tehdä ainakin rintaimplantit! Harvalle muunlaisia sukupuolenvaihdosleikkauksia! Jos ei ole tehty implanttejakaan, on kyseessä vain pojista, jotka pukeutuvat tytöiksi, eikä heitä juuri huolita showmaailmaan, vaan ovat omista lähtökohdistaan turisteja rahastamassa!


  • Itse tiedän kyllä leidarin, joka elää aivan normaalia elämää parisuuhteessa. Käy aivan normi töissä, eikä tuo erityispiirrettään mitenkään julki. Meille vain sellainen kulttuuri on vieras, joten monet vetävät suoria yksioikoisia, ja vääriä johtopäätöksiä.

   toki niitä on myös viihdealalla, ja monet sinne haluaisi

   http://www.youtube.com/watch?v=YccsNO1FV64

   • Totuus tulee julki.... kuka Aijaaja tuon videon jälkeen vielä epäilee, että Aviomiehen vaimo ei ole hammaslääkäri?


  • Porno ei ole oikeaa seksiä eivätkä Pattayan maksulliset leidiboit ja muut ole kuin rahan perässä pakosti sitä tekeviä.
   Muualla Thaimaassa on paljon normielämää viettäviä leidipoikia esim opettajina, myyjinä jopa sotilaana on ainakin yksi.
   Nämä on oma luonne vaatinut elämään niin.
   Turistihemmot, jotka ihmeissään homohameita toljottavat ja maksavat kokemuksista kuuluvat normituristielämään.

   • Luuletko ettei Thaimaassa ole nähty homppeleita ennen?


  • Minua vitu...a olla kon kanissa, joutuu saamari nukkua imurit klyyvarissa tahikkumuijan vieressa, vaikka luontainen haluni ja toimintani vetaa tuonne leidarin p-aukkoon , mita tassa pitaisi tehda ?
   mennako eerikkiin juomaan tonnin (bahtin) kannit ?
   puks puks leidarit saa hatun paasta ?

  • Jos lähtee pois suomi24 keskusteluista ja päättää lukea ladyboyista niin saa nopeasti oikean kuvan heistä. Tässä lyhyesti. Thaimaassa perinteisesti ns. btm homot ovat pukeutuneet naiseksi. Ymmärrätte varmaan miksi. Nykyään on meikkejä ja erilaisia leikkauksia, joten he voivat näyttää enemmän naisilta. He eivät pidä siis välttämättä itseään naisena, jotka ovat syntyneet miehen kehoon, kuten joidenkin suomalaisten olen kuullut sanovan.

   Hormoonien käyttö aloitetaan usein ennen(uskoakseni) murrosikää tai sen aikana, jolloin miesmäisyyttä voidaan peittää. Kaikki leidarit eivät ole huoria, mutta moni on päätynyt siihen. Pattaya houkuttelee varmaan myös siksi, koska siellä on paljon samanlaisia ihmisiä. --> Helsinki--> Suomen homojen lempikaupunki.

   • Eli Pattaya on Thaimaan homojen lempikaupunki.


   • "> Helsinki--> Suomen homojen lempikaupunki."

    Ei Helsinkiä voi erityisesti leimata homojen kaupungiksi. Koska Helsinki on Suomen pääkaupunki, ja kaiken toiminnan ja tapahtumisten keskus, tulee Helsinkiin mielellään turistit sekä muuallakin Suomessa asuvat.
    Kaikkien tulijoiden joukkoon mahtuu kaikkea mahdollista myös homoja, rikollisia ja vaikka mitä.
    Suurilla kaupungeilla on samankaltaisia ongelmia kaikkialla maailmassa.
    Keskuksiin kertyy kaikkea niin hyvässä kuin pahassa. Ei helsinki homoja kohtele mitenkään erityisesti, tai tarjoa mitään erioikeuksia millekään ryhmille.
    kulkueita ja tapahtumia järjestyy kun joku niitä järjestää. Ei Helsinki ole homojen kaupunki.


  • Päivän uutispläjäys lerpalta, näin aamutuimaan.
   Lerppauutiset tiedottaa:
   Lerpanpäivä alkanut ja teemana hänen haaveidensa kohteet, Thaimaan ladyboyt!

   • Napsahtiko nalli väärään maaliin... Hah haha haaa.....


   • LääKäy kirjoitti:

    Napsahtiko nalli väärään maaliin... Hah haha haaa.....

    Sika-Amalian hiljaisuuden salaisuus tänään on ollut näköjään umpihumala. Silloin lerpalta tulee lällällää ja hahhahhaa.


   • Ammattilaiset ja tietäjät täällä taas viskovat "faktoja" kehiin? Thaimaassa on virallisesti 3 sukupuolta, ei siellä kenellekkään junnulle aleta mitään hyttysmyrkkyä alle murrosikäisenä syöttämään.. Nämä" Katoit" on se sukupuoli, jota palstan tietäjät sanovat leidiboiksi. Se on oma rotunsa. 175cm tai sen yli olevia thaikkutyttöjä ei paljon matkailijat kohtaa? Näitä yli 170cm leidareita on taas pilvin pimein. Saattavat olla ottaneet jo nyt 2018 vuonna rinta ja pakara implantteja, kukin varojensa mukaan.

    Itseäni eivät nämä " herrat "kiinnosta seksuaalisessa mielessä, mutta tiedän että kysyntä on muuten kovaa, jopa naimisiin ja fallen kotikunnaille muuttamiseen asti. Tyyliin "vain mies voi tietää, mikä sängyssä tuntuu miehen mielestä parhaimmalta". Itse olen saanut parhaimman suuhoidon juurikin leidarilta. Vain, koska kaikkea täytyy kokeilla, jos siihen tarjoutuu mahdollisuus ;-).

    On toki totta että näissä katoyessä on myös rikollista ainesta. Mutta uskoisin viisaampien palstalaisten ymmärtävän, että niin on myös ihan normi hetero naisissa ja miehissäkin? Ihan jokaisessa maanosassa?


   • Saamani suuhoidon muistan lopun elämääni. Olin puoli unessa ja havahduin kun sanoin poitsulle, että "älä lopeta ikinä" Ennen sitä luulin, että suihinotto on vain tapa tutustua vastakkaiseen sukupuoleen.


   • sukulanjykä kirjoitti:

    Saamani suuhoidon muistan lopun elämääni. Olin puoli unessa ja havahduin kun sanoin poitsulle, että "älä lopeta ikinä" Ennen sitä luulin, että suihinotto on vain tapa tutustua vastakkaiseen sukupuoleen.

    Koska homomaiset otteesi alkoivat? Ennenkuin pääsit Pattayalle vai siellä?


   • KekluTero kirjoitti:

    Koska homomaiset otteesi alkoivat? Ennenkuin pääsit Pattayalle vai siellä?

    Kolme Rumaa Teroa kysyy, onko kuksa vielä kyydissä, nyt klo 19.33


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kolme Rumaa Teroa kysyy, onko kuksa vielä kyydissä, nyt klo 19.33

    Suomalaiset lesbo- naiset lomailevat Thaimaassa ainoastaan seksiseuran takia.
    He valitsevat aina sänkykumppanikseen ladyboyn.


   • nazi kirjoitti:

    Suomalaiset lesbo- naiset lomailevat Thaimaassa ainoastaan seksiseuran takia.
    He valitsevat aina sänkykumppanikseen ladyboyn.

    Minä imin leidipoin munaa Kalliossa.
    Antoi mulle kakskymppiä ja kiitteli kovasti.

    Kirjoitti Martta 69 vee.


  • Onko joku ihan oikeasti noihin leidareihin joskus erehtynyt?

   Kyllähän niitä siellä näkee, mutta kyllä ne sen verran helposti erottaa, ettei ikinä ole niihin erehtynyt.

   • Et oo siika amalia ikuna Niuvanniemen porttia avannut


   • Anonyymi kirjoitti:

    Et oo siika amalia ikuna Niuvanniemen porttia avannut

    Leinut on ihan totta IHANII


   • Anonyymi kirjoitti:

    Leinut on ihan totta IHANII

    Jotta asiaan saadaan lopullinen vastaus, kysyin ruotsalaisilta: det är liksom på frukkost, man ska prova allting.

    Tuo pätee myös sinuun ja muihinkin finjääveleisiin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jotta asiaan saadaan lopullinen vastaus, kysyin ruotsalaisilta: det är liksom på frukkost, man ska prova allting.

    Tuo pätee myös sinuun ja muihinkin finjääveleisiin.

    Meinaakko alkaa nyt nussimaan finjääveleitä ja ruotseja, va fan?


  • Kunnon leidipojalla on parransänki, reippaasti karvoitusta muuallakin sekä lihaksikkaat olkavarret ja jykevä leuka. Reilusti pinkkiä ja kirkkaapunaista meikkiä, vaaleansinistä ripsaria. Halatessa tuntuu omien luitten rutina,

   • Leidari on luotsinportaat

    Paitsi Huittisissa


  • Onko Bell Nuntrita leidari?

   Itse epäilen, että valtaosa suominaisista on leidareita.

   Geenitasolta asiaa tarkastellen.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   170
   13723
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   300
   6352
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   101
   5228
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   98
   3422
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   206
   2705