nanny still

^^^^

Missähän hinta luokissa mahtaa pyöriä Nanny still, Stella polaris, kirkkaat koriste pullot?

31

1045

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2+14

      Mistä näitä avuttomia tumpuloita sikiää. Jos osaa kirjoittaa tänne sumi24-palstalle, niin osaa varmaan käyttää googlekin.

      Kun kirjoittaa googleen: "stella polaris" still niin saa tulokseksi http://www.google.fi/search?q="stella polaris" Still&hl=fi&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=wGyjUfyeEpTW4ASE5YDwDg&ved=0CEMQsAQ&biw=1440&bih=727

      Siitä ensimmäiseltä sivulta valitsee kuvahaun tulokset ja ei kun katsomaan kirkkaiden pullojen kuvia ja vierailemaan kuvan lähdesivulla ja johan löytyy hintoja. Voisi sitä hieman itsekkin nähdä vaivaa.

    • ^^^^^^^^^^

      Taas näitä kohteliaita vastauksia... Kiitos vaan!
      Katselin jo aikaisemmin noiden pullojen hintoja niin ne pyöriin aika laajassa skaalassa 20- 1000€, että mikähän mahtais olla semmonen ihan tavallisesti pyydetyin hinta? Se tässä oli niinku se pointti!!!!!!!

    • 2+4

      Mistähän ihmeestä sinä olet Stella Polaris -pullojen hintoja hakenut? Tuosta kuvaluettelon alusta löytyy esin Astiataivas.fi pullo 65€ ja sitä pidetään alan ihmisten keskuudessa Suomen eräänä kalleimpana ostopaikkana. Toinen pullo lappeenrantalaisen liikkeen sivuilta 38,50€ (sis. postikulut). Eli jos sitä sinun pulloasi ei ole aivan kullasta tehty, niin uskomaton tumpelo olet noista 1000€:n pyynnöistä höpistessäsi.

      • 2+4

        Vielä lisäys: ei vanhalla tavaralla ole mitään kysymääsi hintaa, jota voisi kuvata sanoilla "semmonen ihan tavallisesti pyydetyin hinta?"


    • toinen toope

      huutonetissä toteutuneet kaupat kirkaalla stella polaris pullolla 22e -31e ja korkillisella 45e. ihan linjassa noiden liikkeiden hintapyyntöjen kanssa.

    • ^****

      Kiitos tosta ainoasta asiallisesta vastauksesta :)
      Ja ihan vahingossa tuli yksi nolla liikaa, eli tarkoitus oli laittaa 20€-100€...

    • Kannattaa opetetella

      Stella Polariksesta kysynyt. Haloo! Sait ihan aiheellista ihmettelyä kysymyksestäsi, mutta myös monta hyvää vastausta. Esim. totta on se, että taide-esineillä ei ole ohjevähittäishintoja - hinnat vaihtelevat satunnaisesti ja vähän muodinkin mukaan. Ja kun jokin esine taikka suunnittelija on syystä taikka toisella esillä, esim. suunnittelijalla on näyttely tai tuotannosta on ilmestynyt kirja, hinnat nousevat vähäksi aikaa.
      Mutta jos oletamme, että "normaalioloissa" esineillä on jokin "tavallisesti pyydetty hinta", niin miksi ihmeessä panet muut laskemaan maksettuja/pyydettyjä keskiarvohintoja netistä, kun voit vähällä vaivalla etsiä hinnat itsekin?? Ja kun jotkut sitten vastaavat Sinulle ihan asiallisesti, moitit heidän vastauksiaan epäasiallisiksi!
      Mikä mättää?

    • :):)

      "avuttomia tumpeloita", asiallinen vastausko? No ilmeisesti se on tällä palstalla...
      En ole mikään antiikki/taide ihminen, ni mistä voisin tietää teidän periaatteita tai miten mikin asia menee..
      Olen erittäin pahoillani huonosti esitetystä asiasta....

      • antiikkinen famu

        Heippa aloittaja/kysyjä.Mielestäni tämä on keskustelupalsta ja näin ollen
        kysymyksesi ihan asiallinen,halusit saada mielipiteitä.
        Näitä ylen viisaita ,kaikkitietäviä vastaajia riittää joka palstalle,onneksi joukossa
        on myös asiallisia vastauksia.
        En minäkään ole asiantuntija antiikkiasioissa,mutta mielelläni lue näitä vastauksia
        ja joskus olen saanut tietoakin omista esineistäni.
        Jatka vaan taidelasin keräystä ja vähät välitä näistä näsäviisaista todellisista
        tumpeloista.Kaunista kesää sinulle.


    • toinen toope

      Kyllä hieman kysyjätkin nähdä vaivaa, eikä odottaa, että kaikkitieto asetellaan heidän eteensä valmiiksi pureskeltuna. Internetin myötä tietoa voi hakea tumpelompikin keräilijä ja tuossa ensimmäisessä vielä ihan hopealautasella tarjotaan konsti siihen.

      Siitä eteenpäin se on vain tylsää ja aikaa vievää puurtamista, mutta tuostakin kuvaluettelosta löytyi jo ensimmäiseltä riviltä hurjasti hintatietoa. Siihen kun lisää vielä huuto.net -haut, niin hintahaarukan ylä- ja alapää on melko hyvin löydetty.

      Kun vielä oli kysymyksessä kohtalaisen mitätön ja halpa esine, niin harvinaisen paljon vastaajat viitsivät tuon tumpelon kyselijän lasipullosta hakea hintatietoa. Mutta kiitämättömyys on yleensä palkkana näissä ympyröissä.

      Eli koottuna: yrittäkää nyt edes vähän tehdä itsekkin ja sitten kun kysellään jotain semmoista ihan tavallisesti pyydetyintä hintaa, niin kylä ainakin minä ymmärrän vastaajien ärsyyntymisen ja siitä johtuvat töykeät vastaukset.

      • lopputulos

        Nyt kyllä naurattaa...kohtalaisen halpa ja mitätön esine....siis pitääkö olla
        joku hintakatto kun kyselee.
        Toinen toope,ihan tahallasi varmaan yrität ärsyttää ja yrität olla niin viisas,niin
        tietävä...ja pyh sanon minä.
        Saat ihan rauhassa pomotella tällä palstalla,kiitos ja kumarrus,siirryn pos
        sivistyksen pariin.Enkä todella ole ainoa joka näin ajattelee.
        Antiikkinen famu ja muutama muu keskustelija.


    • ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

      Voi minkä menin tekemään kun eksyin tänne kyselemään, eihän täällä niin saa tehdä...
      Kiitos, Anteeks ja Näkemiin.

      • nanny polaris

        On erittäin ikävää,että tuollaista nälvimistä ja väheksymistä esiintyy.
        Olen minäkin pahoillani puolestasi .
        Joutaisivat nämä toopet ja tumpelot saada "pullolla päähän".


    • 3+12

      Kysyjä tiesi jo itsekkin, että hintaluokka kirkkaalle Stella Polaris -pullolle on 20-100€. Vastaajat hieman tarkensivat tuota ylärajaa, että se on noin 65€. Toki etsimällä voisi mahdollisesti löytää korkeampiakin hintapyyntöjä, mutta tuskin toteutuneita kauppahintoja.

      Mitä ihmeen muuta tietoa kysyjä sitten tarvitsisi? Ei vanhalla tavaralla ole mitään sellaista ominaisuutta, kuin "semmonen ihan tavallisesti pyydetyin hinta". Noin helppoa se hinnoittelu ei ole edes ammattilaisille.

      Jos kuluttaja myy toiselle kuluttajalle esim. huuto.netissä, tori.fi -verkkokirppiksellä, tavallisella kirppiksellä tai myy sen jälleenmyyjälle, niin todennäköisesti hänen saamansa euromäärä on lähellä alarajaa.

      Jos henkilöllä on alan liike, verkkokauppa tai hän myy messuilla tai muissa myyntitapahtumissa, niin sitten myyntihinta on varmaankin jossain 35€-65€ välillä.

    • ^^^^

      Kaipasin lähinnä asiallista vastausta, en mitään haukkumisia sun muita epäkohteliaita vastauksia...
      Oisit varmaan osannut esittää asiasi hieman eritavalla, tai olisi riittänyt pelkkä hinta arvio!
      Mutta se siitä, sain jo kaipaamani tiedon.
      Voit nyt mennä muualle jakamaan kallis arvoisia tietojasi.

    • :-:-:-:

      Suomi on lehtiotsikon mukaan mielensäpahoittajien maa. Aloittajaa harmittaa varmaan kommentteja enemmän, ettei omista sitä 1000 euron pulloa eikä edes 100 euron vaan parinkympin....

    • ****

      Lähinnä siks kysyin kun olin laittanut pullon kirpparille myyntiin ja vasta jälkeen päin sain tietää että mikä se kyseinen pullo on, halusin vain tietää että menikö se liian halvalla.
      Halvallahan se meni, mutta menköön...
      Mulle ei raha merkitse niin paljoa kun varmaan sinulle, mulle on tärkeämpää perhe ja niiden hyvin vointi...
      Sinä voit tunkea nuo kommenttisi sinne minne aurinko ei paista.
      Ja tämä keskutelu voi nyt jäädä tähän, kun oleellinen asia tuli ajat sitten jo selväksi...

    • toinen toope

      Päinvastoi, tästä keskustelusta oli paljon hyötyä monelle. Esimerkiski hyviä vinkkejä, miten haarukoidaan käytetyn tavaran hintaa. Kun vielä joku tämän keskustelun perusteella huomaisi, että käyteystä tavarasta saa erilaisia hintoja riippuen siitä missä myy. Tietysti myös se seikka, että käytetyllä tavaralla ei ole mitään yksiselitteistä "arvoa" vaan erilaisia hintoja.

      Jos olisit kysynyt: "Myin / olen myymässä kirkkaan Stella Polaris -pullon kirppiksellä. Mikähän olisi ollut / olisi sellainen kirppishinta pullostani, että se menisi kohtuullisessa ajassa kaupaksi". Olisit saanu taatusti asallisia vastauksia keskustelijoilta, myös minulta.

      Kumpihan meistä nyt viljelee asiattomia kommentteja? Ja vaikka aloitikin keskutelun, niin ei sinulla ole mittän erikoisia oikeuksia päättää tätä keskustelua, me jatkamme sitä vaikka maiilman tappiin, jos niin haluamme.

    • *^*

      Ai onko vanhalla tavaralla erikseen alanliikkeiden hinnat, nettihinnat ja kirppis hinnat? ;) mielenkiintoista...
      No sinä voit jatkaa tätä keskustelua jos mielesi sitä kerta noin paljon halajaa...

    • toinen toope

      No nythän sinäkin sen viimein ymmärsit, vaikka aika monta viestiä ja vähän provosointiakin siihen tarvittiinkin. Järkytykseksesi voin vielä kertoa, että alan liikkeissäkin hinnat vaihtelevat niin, että halvimmasta voi esineen saada alle puoleen siitä hinnasta, mitä siitä kalleimmassa pyydetään.

      Vai luulitko sinä alunperin, että sinä kirppiksellä saat esineistäsi saman hinnan, kuin alan kauppiaat liikkeissään tai messuilla? Jos luulit, niin olet juuri sellainen "avuton tumpelo", joksi sinua alussa nimiteltiin. Tuon asian tajuamiseen ei tarvita edes mitään alan kokemusta, pelkkä maalaisjärki ja google riittää.

    • ¨'¨'¨'¨'

      Sillälailla..
      Ois kyll ihan kiva tietää mikä heppu on noiden kirjoitusten takana, kun luulee olevansa noin kaikki tietävä...

      • nanny polaris

        Tämä toinen toope haluaa aina päästä niskan päälle,hän nauttii nälvimisestään
        ja haluaa nolata ihan tahallaan.
        Jätetään hänet omaan viisauteensa,mitenkäs se olikaan:tyhjät tynnyrit kolisevat
        eniten!Juuri niin,se sopii häneen hyvin.


    • toinen toope

      Toinen toope on tehnyt vanhan tavaran kauppaa ammattimaisesti yli 20 vuotta. Siinä ajassa jo jotain oppiikin. Jonkun täytyy ensin käyttäytyä ja kirjoitella vähän nolosti ennen kuin hänet voi nolata. Mutta tuohon Stella Polaris -pullon hintojen selvittämiseen ei tarvita mitään ihmeellistä ammattitaitoa, google, huuto.net ja maalaisjärki riittää.

    • ***'¨¨

      Itse olen just ja just elänny sen 20v, ni hiukan hankala tietää yhtä paljon kun sinä, joka kerta olet oikein alan ammattilainen ;)
      Kyllä katsoin netin hinnat ennenkuin täältä lähdin kyselemään, onko siinä jotain väärää jos haluaa myös täältä kysyä...

    • toinen toope

      On tullut aivan selväksi, että et pidä siitä tyylistä, jolla sinun kysymykseesi on vastattu. Siitä saat syyttää kuitenkin eniten itseäsi ja tapaasi kommentoida täällä sinulle neuvoja antaneita. Ikäsi puolesta olet ilmeisesti juurikin tätäkaikki-minulle-heti-nyt-ja-ilmaiseksi -sukupolvea.

      Täällä ja monessa muussa paikassa elämässä kuitenkin metsä vastaa niin kuin sinne huudellaan. Sinä olet kuitenkin saanut kullan arvoisia neuvoja, jos joskus uudelleen kyselet täältä hintatietoja. Sinulle on nyt yritetty usean vastaajab´n toimesta opettaa, miksi ne vanhan tavaran hinnat vaihtelevat ja hintahaarukka on niin iso.

      Jatkamalla tätä ketjua vastauksillasi, se pysyy listan kärjessä ja mahdollisimman moni näkee nuo säälittävät kommenttisi. Ota opiksesi ja lopeta lässyttäminen.

    • **^*

      "Ikäsi puolesta olet ilmeisesti juurikin tätäkaikki-minulle-heti-nyt-ja-ilmaiseksi -sukupolvea"
      voi voi, töitä olen tehty siitä asti kun sitä on saannut tehdä, mitään en ole koskaan saannut ilmaiseksi, kaiken eteen olen tehnyt kovaa työtä.
      Kyllä olen saannut kysymykseeni vastauksen, mutta osa vastauksista on ollut aika loukkaavia.
      Ja voin lopettaa "lässyttämisen", kunhan itsekkin hiukan miettisit miten täällä kommentoit.

    • toinen toope

      Me voimme jatkaa tätä tätä vaikka kuinka pitkään, asiahan on jo tullut selväksi. Minulta ei ainakaan mitään säälipisteitä ole tulossa.

    • **^*

      Kuka tässä on mitään säälipisteitä hakemassa.
      Eiköhän tämä riitä jo tältä erää.
      Ei muutakuin hyvää kesän jatkoa...

    • toinen toope

      Sitä samaa sinulle.

    • Lyckandin

      Kiitos ihmiset ! Päivän paras naurunremakka ja kyyneleet silmissä lueskelin näitä kommentejanne. Kohtele toista kuten haluaisit itse tulla kohdelluksi. Elä, nauti & rakasta

    • Anonyymi

      Odottavat hinnan nousua,jotkut hakee Grappa pulloistakim aurinkopullojen hintaa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      87
      4698
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      134
      4223
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      36
      2795
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      213
      1835
    5. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      37
      1367
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      25
      1339
    7. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1316
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      67
      1278
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1243
    10. Seiska: Konsta Hietanen ja Aami-rakas iltamenoissa - Salkkareista Aami täräyttää: "Sarja oli..."

      Konsta Hietanen jätti Salatut elämät -draamasarjan tänä syksynä. Konstaa kyllä kaivataan vieläkin Salkkareissa! Lue li
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1222
    Aihe