Trivagot ja muut huijaus sivustot

KOM2

Onhan jo kaikki ihmiset hoksanneet, että suoraan hotellista varaamalla
saa huoneen aina edullisemmin, kuin joltain varaus-sivustolta??
Toimii niin Italiassa kuin meillä Suomessa.
Ero on noin 20-25%!
Niin ja joku välistävetäjä (esim. ostohyvitys, yms. sellaiset) ottavat tietysti vielä omansa vaikka "antavat" 5-8€ per varaus "hyvitystä". Sen saa sitten rahana, kunhan on aikansa kerännyt pisteitä, joilla eurot määräytyy. Eli joskus hamassa tulevaisuudessa.

12

838

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ostohyvitys

      Hei!

      Ostohyvitys.fi tosiaan maksaa palvelumme kautta hotellin varaukseen siirtyville bonusta varauksista, tyypillisesti noin 5-6 % varauksen summasta, eli tavallisesti n. 5-9 euroa per yö.

      Toisin kuin yllä kommentissa sanotaan, tämä ei edellytä minkään pisteiden keräämistä, vaan saat tämän ostohyvityksen suoraan omalla pankkitilillesi.

      Tervetuloa mukaan kokeilamaan itsekin, palvelumme osoite on http://www.ostohyvitys.fi

      Ystävällisin terveisin:
      Lasse
      Ostohyvitys.fi

    • huijaireitako vaan

      ihan puhdasta huijausta koko ostohyvitys. kanataa vältttää tätä huijausta

    • "Onhan jo kaikki ihmiset hoksanneet, että suoraan hotellista varaamalla
      saa huoneen aina edullisemmin, kuin joltain varaus-sivustolta??"

      Vuosien kokemuksella: edellä oleva väite ei pidä paikkaansa. Sitä paitsi varaussivustojen käytöstä on runsaasti muuta etua. Varaussivuston hintaa voi luonnollisesti aina verrata hotellin omalla sivulla ilmoitettuun hintaan.

    • lonkero6

      totuus on että jos tilaat suoraan hotellista huoneen maksat siitä paljon enemmän

    • Molemmissa puolensa

      Kokemusta on molemmista.

      Usein hotellin omilta sivuilta saa paremman huoneen. Käytännössä siis voi olla saman luokan huone, mutta ylemmistä kerroksista, uudempi remontointi, rauhallisemmalta puolelta rakennusta, ja samaan hintaan kuuluu aamiainen. Jos hotelli on täynnä ja standardiasiakkaista joudutaan sijoittelemaan bisneshuoneisiin, niin ne parempien huoneiden saajat ovat niitä hotellin omien sivujen kautta varanneita, sillä varaussivustojen asiakkaille on omat kiintiöt alimpien kerrosten kuluneimpiin standardihuoneisiin.

      Useimmissa tapauksissa hotellin omalta sivulta varattaessa huonetta ei tarvitse maksaa heti, vaan lasku maksetaan vasta sitten kun lähtee hotellista. Tällä voi olla merkitystä varsinkin, jos varaa matkan kuukausia etukäteen. Myös peruutusehdoissa on eroja, paljonkin. Viimeksi kun varasin hotellin sivulta huoneen, siinä oli ilmainen peruutus saapumispäivään klo 16 asti. Lisäksi hotellin omilta sivuilta varanneen bonuksena saatiin 2 hengelle ilmaiset kaljat hotellin baarissa.

      Joihinkin kohteisiin, esim. Kuubaan, ei käytännössä voi käyttää varaussivustoja, koska kauppa kulkee jenkkien kautta ja heillä on kauppasaarto Kuubaan. Lisäksi joissakin paikoissa on enimmäkseen mukavia pikkuhotelleja, jotka eivät ole mukana varaussivustojen tarjonnassa.

      Varaussivustojen hinnat ovat useimmiten ilman aamiaista ja ne pitää maksaa heti. Useimmiten peruutus pitää tehdä viimeistään viikkoa etukäteen ja joissakin edellisenä päivänä klo 12 mennessä. Joissakin varaussivuston kautta tehdyissä varauksissa menee peruutusmaksu, vaikka peruisi tai muuttaisi varauksen kuukausia etukäteen.

      Etuna joillakin varaussivustoilla on kuitenkin varaamisen helppous, jos kohteessa on paljon hotelleja mukana k.o. sivustolla. Joissakin varaussivustoissa saa lisäksi bonusöitä aina 10 varatun yön jälkeen. Se on minusta arvokas etu.

      • juuri näin

        Ja usein varaussivustojen sivuilla loppusummaan tulee verot, kannatta siis katsoa lukeeko inc taxes.


    • junde2

      Trivago ei ole varaussivusto vaan hakusivusto varaussivustoille. Viimevuosien aikana en ole löytänyt yhtään hotellia jonka sivuilla hinta olisi halvempi kuin varaussivuston kautta. Toki osa kertoo hinnan vasta erillisen varauspyynnön kautta, tällaisiin en jaksa vastausta odotella varsinkin kun yöpymisajankohta on harvoin täsmälleen tiedossa tai sitä ei halua samantien lyödä lukkoon. Jotkut varaussivustot (hotels.com?) haluavat maksun heti mutta ne voi jättää väliin. Itse käytän booking.com :ia ja aina on kaikki toiminut sovitusti. Peruutusehdot ja mm. aamiaisen sisältyminen on selvästi sivustolla kerrottu. Hinta hotellilla on ollut aina se mikä varauksessa lukee.

    • oulussa

      Varaussivusto (Trivago)103,80€. Hotellin oma hinta 77€. Maksettu varaussivuston kautta luottokortilla. Maksu ei näkynyt hotellista poistutaessa, joten piti maksaa 77€. Asiaa selvitettäessä hotelli palautti tuon 77. Kävi myös ilmi, että 103,80 meni Gibraltarille.

    • Näinkäviminulle

      Itse varasin n pariviikkoa sitten ensikertaa yhdeltä tääläiseltä palveluntarjoajalta ja nyt tuli pankista tieto, että luottokortti tietoni ovat vuotaneet ja luotto tili käytetty kuiviin hetkessä. Harmittaa, mutta sen tämä opetti, että en enää varaa itse, kuin suoraan hotellilta ja maksan sitten vasta siellä. Onneksi jokainen voi tehdä niinkuin itse haluaaa ja parhaaksi näkee.

      • varatavaiei

        Kiinnostaisi tietää, mikä sivusto on kyseessä? Ainakin Hotels.com -sivustojen kautta varanneilla on ollut tätä ongelmaa vai onko jollain muullakin palveluntarjoajalla ilmennyt samaa?


    • Huijarihommia

      Olin morsiamen kanssa kesälomareissulla lappia kiertämässä ja yöpaikan tarve tuli päällensä... Näppäränä poikana nappasin netin auki ja katsoin paikallisia majoituspalveluja ja juurikin tämän trivagon kautta. Mielessäni oli yksi tietty paikka ja kun aukaisin trivagon sivun niin se näytti että 2 huoneistoa olisi vapaana ja teksti vilkkui vieressä että varaa heti vielä kun kerkiät..! Nooh onneksi päätin kumminkin soittaa paikanpäälle, niin muori sanoi että sinne vaan. Perille kun päästiin niin kävikin ilmi että suurehko lomakeskus Enontekiön liepeillä olikin yhtä toista pariskuntaa lukuunottamatta aivan tyhjä... Saatiin aivan suorastaan kuninkaallinen palvelu aamupaloineen ja puolijoukkueen verran ihmisiä vetävän saunan muodossa... ja se mikä oli koijari trivagon hinta niin todellisuus oli puolet siitä... Niin, huoneita ja mökkejä olisi ollut todellakin riittävästi vaikkapa sen koko Enontekiön asukkaiden majoittamiseen... Älkää ihmiset ikinä ottako mitään yhteyttä tällaiseen huijari pukuun! Näitä tämmösiä rahastajia on paljon muitakin joten olkaa tarkkana...

      • santtu_1975A

        Muista että suoraan Trivagon kautta et varaa yhtään huonetta, vaan tuo Trivago (samoin vaikkapa Momondo) käy läpi eri hotellivaraus-sivustojen hintoja (oman ilmoittamansa mukaan noin 250:ä eri sivustoa) ja varaus tapahtuu vasta näiden kautta.
        Eli Trivagon sivuilta vain ohjaudut valitsemallesi varsinaiselle varaus-sivustolle.

        Itse käytän lähes aina jotain näitä varaussivustoja mutta samalla myös tietysti vertaan mikä olisi hinta suoraan Hotellilta varattuna (hotellin/hotelliketjun verkkosivujen kautta), muutamaa poikkeusta (yleensä kotimaassa) lukuunottamatta varasu on ollut halvempi varaus-sivuston kautta kuin hotellin sivujen kautta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe