Suomalaiset taas edustaa

jgjsdjgjsdgjsjdgjsg

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013052817074044_uu.shtml

Bussi oli kolhaissut vähän kaidetta, eikä mitään käynyt.

"Perhe oli käynyt Marmariksella aiemminkin.

- Tulimme sunnuntaiaamuna kotiin. Päätimme ettemme enää matkusta Marmarikselle, emme koe paikkaa turvalliseksi, niin kaunis kuin se onkin."

Siis ihan oikeesti? Noi ei koe marmarista turvalliseks koska bussi kolhas kaidetta.
Noi on varmaan just sellasia jotka haluavat mennä mahdollisimman "turvalliseen" ja suomenkaltaiseen paikkaan lomalle ja sitten ei uskalletakaan kun sielä tapahtuu kolari.
Hei haloo suomessakin tapahtuu kolareita

4

269

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mennään bussilla

      No olihan tuossa toki ainekset paempaankin onnettomuuteen, mutta tosiaankin... Kolareita sattuu ihan missä vaan, ja tämä oli siis YHDEN bussikuskin väsymyksestä johtuva onnettomuus. Kannattaa siis leimata kaikki kuskit ja koko paikka turvattomaksi !!!!

    • juhiskilol

      Itse olin kyseisen bussin kyydissä,kysykää jos haluatte faktoja tietää !

    • marmoritar

      Eiköhän ole tehty kärpäsestä härkänen tämänkin jutun suhteen! Perhe vissiinkin haluaa suuren suuret korvaukset deturilta! Vaikka kukaanhan ei LOUKKAANTUNUT! Kuskikin on ihminen ja vurheitä sattuu! Tisin nukahtaminen olisi voinut olla kohtalokas virhe! Mutta tässä tapauksessa ei ollut!

      Ja mietin kehdelle jutun antanutta perhettä,tai oikeastaan isää,että onko tosiaan voinut siinä ajassa hoksata ja huutaa,että jarruta!? Epäilen suuresti....ainakin itse omalle kohdalle ajateltuna vaikka nopsat refleksit omaankin,että enpä olisi tainut ennättää tajuamaankaan ennenkuin törmäys oli jo tapahtunut!
      Ja ko perhehän on ennenkin käynyt Marmariksessa. Eikö he jo ole sitten edelliseltä tai edellisiltä kerroilta oppineen jotain turkkilaisesta ajokulttuurista? Siellähän tunnetusti laitetaan mutkat suoriksi! Kösitin,että bussissa oli opas! Jos ajotyylissä olisi hänen mielestään jotain poikkeavaa ollut,niin uskon,että opas olisi jo asiaan puuttunut! Kuskohan ei ollut humalassa! Joten aika kauan on saanut sitten nukkua ratissa,jos mutkitteleva ajotyyli sen kertoi! Sen voisi laittaa kännin piikkiin,jos odottaa samanlaista ajokulttuuria kuin täällä meillä omassa lintukodossamme on! Miksi ko perhe ei enää marmarikseen matkusta,ei kai heillä aikaisemmin ainakaan lehtijutun perusteella ole vastaavaa tapahtunut! Jos kuitenkin muuten ovat paikkaan tykästyneet! Meinaavatko he aina karttaa paikkoja jossa jotain ikävää sattuu? Kotitiellä sattuu jokin läheltä piti tilanne,niin muuttavatko he sitten kotia ikävän tapauksen vuoksi?
      No joo meni hiukan saivarteluksi.....eihän tietenkään ole pakko matkustaa,jos ikäviä kokemuksia. Mutta tässäkin voisi ottaa maalaijärjen käyttöön. Kuinka paljon sattuu maailmalla ja kooisissa ympyröissäkin ikäviä juttuja,mutta ei niistä missään huudella!

      En ole koskaan deturilla matkustanut,mutta kuullut,että loistava matkanjärjestäjä! Uskoisin,että kyllä detur on matkalaisistaan huolta pitänyt! Ja en nyt mitenkään saa päähäni miksi detur olisi jollain tapaa korvausvelvollinen! Koska mitäänhän ei siis edelleenkään kenellekkään sattunut! Kyllähän siinä varmaan jonkun aikaa viivästystä tuli! Mutta eikös se ole pääasia,että kaikki on kunnossa!

      Mukavaa matkaa kaikille marmarikseen meniöille ja muuallekkin maailmalle meniöille! Aina sattuu ja tapahtuu ja tietysti plussaa aina on,että ehjänä säilyy!

    • Matkalainen

      Olin itse mukana kyseisessä bussissa ja mun mielipide on että lehtijuttu on taas pienehköä liioittelua... (toki vaan mun mielipide). Totta on että bussi törmäsi kaiteeseen vuoristossa jossa ei vielä vuosi sitten ollut niitä kaiteita. Mut nyt oli ja onneks oli.

      Minä en kuullut kenenkään huutavan kuskille mitään ( mut istuinkin bussissa melkeen perällä) Ja jos kuski ajoi "seilaten" kaistalta toiselle voi tietty johtua väsymyksestä (Hiljainen bussi klo. 04.00) tai jopa siitä että muuta liikennettä ei juurikaan ollut joten käytti kahta kaistaa hyödyksi mutkaisella tiellä kuten tekivät muutkin autoilijat päivälläkin kun oltiin kyydissä.

      Mun lomaa se ei missään tapauksessa pilannut vaikkakin ekan yön unet jäi vähille asian miettimisen takia. Oppaat olivat vallan ihania ja annankin ison kiitoksen Reettalle ja Jennalle (Ja tietysti paikallis oppaalle jonka nimeä en muista) Varsinkin bussissa mukana ollut opas kysyi moneen kertaan loman aikana ettei varmastikkaan ole sattunut mitään siinä törmäyksessä.

      Mulla ei siis käynyt pienessä mielessäkään mikään lehtijuttu tai saatika sitten korvaus pyyntö deturilta sillä vahinkoja sattuu kelle tahansa ja onneksi tällä vahingolla oli onnellinen loppu eikä ketään siis loukkaantunut (joitain pieniä henkisiä kolhuja lukuunottamatta).

      Lopuksi vielä totean että tykkäsin kovasti Marmariksesta ja meinaankin sinne mieheni kanssa varmasti matkustaa uudelleenkin vaikkakin saimme lisä jännitystä vielä parista maanjäristyksestäkin... mitkä siellä on ihan normaaleja. Saimmepa ainakin muisteltavaa ja kokemuksia.

      Deturista vielä... Olen muidenkin järjestäjien matkalla ollut ja nyt siis ekaa kertaa deturilla. Kuten jo sanoin niin oppaat olivat oikein ihania ja ammattitaitoisia ja ainakin me saatiin kaikki tieto ja taito heiltä mitä tarvittiinkin joten ei huonoa sanottavaa heistä. Ainut mikä ketutti on deturin lentoajat... ne on surkeet ku joutuu pisin yötä matkaamaan.

      Aurinkoista lomaa kaikille jotka sinne lähtee lomaansa viettämään ja älkää pelästykö tuon kirjoituksen takia sillä voi se bussikuski nukahtaa täällä suomessakin tuhoisin seurauksin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 110
      2156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      59
      2020
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1941
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1687
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1618
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1412
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1353
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1344
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1337
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe