Taas joku valehtelee rajusti

mknjfbhdvgs

10

249

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tikkeri.
      • 67948

        Tuossa 22.1% lukemassa on mukana vain rakennusliittoon kuuluvat työnhakijat. Liittoon kuulumattomilla työttömyys% on suurempi ja todellinen työttömyys on tuohon aikaan ollut lähempänä kolmeakymmentä, mutta tietenkin kesäksi laskenut niinkuin aina. Omituisia höpinöitä tollaset, mutta joo eihän manpower voi määritellä millä alalla on osaajapulaa. Ja mitä nämä "osaajat" muuten on?? Raksalle ainakin valikoidaan yleensä tyhmimmät töihin.


    • hehhehh

      Taitaa olla Sanomalla ja rakennusliikkeillä samoja osakkeenomistjia

    • kikare3

      Kuinka tuollaista valehtelua voidaan julkisessa sanassa sallia.

    • kikkare6

      "Suomalaisista työnantajista 27 prosenttia kertoo kamppailevansa osaajapulasta, kertoo rekrytointiyritys ManpowerGroupin tuore selvitys."

      Osaaja tarkoittaa selkokielellä firmalle huomattavan edullista työntekijää, eli tyhmää helposti huijattavaa => laskutushinta 45€, tuntipalkka 10€. Kuten kaikki rakennusalan koulutuksen joskus hankkineet tietävät on rakennusalalla työnantajan markkinat ja suurtyöttömyys.

      " Työnantajat palkkaavat yhä useammin muuntautumiskykyisiä työntekijöitä, jotka sopeutuvat organisaatioiden tarpeisiin, ManpowerGroupin Suomen toimitusjohtaja Leena Munter sanoo tiedotteessa."

      Vuosikymmenet on kehityssuuntaus ollut päinvastainen ja firmat haluavat entistä enemmän spesialisoituneita työntekijöitä joilla on kapea mutta vahva osaaminen kapean sektorin töihin. Tässä on kyselty mielipiteitä jonkun rekryfirman henkilöstökonsultilta joka nyt ei itsekään tiedä työelämän tarpeista yhtään mitään koska ei ole koskaan töitä tehnyt, vaan toistelee sitä mitä hänen toimeksiantajat hänelle ovat kertoneet tai sitten valehtelee tietoisesti. Tällaisenkin paskapuheen perusteella voi muutama nuori hairahtua opiskelemaan rakennusalaa missä oikeasti on suurtyöttömyys. Työttömyysluvutkin valehtelevat koska suurin osa rakennusalan koulutuksen hankkineista eivät ole rekisteröity alan työnhakijoiksi vaan vaihtavat kiireellä toiselle alalle työnhakijaksi, koska rakennusalan yrittäjillä on niin suuri halu huijata työehdoissa että moni nuori työnhakija vaihtaa mieluummin toisiin töihin.

    • Mänpoveri

      HAHAHHAHH HAHHA !

      Voe Härregyyd !

      Ja joltain Manpowerilta kysytään...

    • Nyt riitti

      Kyllä tälle on nyt oikeesti ruvettava tekemään jotain ennenku katoo narut käsistä oikeen tosissaan.
      Laitetaan helkkari järjestään jokanen ala kilpailutukseen noiden virolaisten kanssa sinne vaa eduskuntaan asti! "Tosta sais noin halvalla kansanedustajan eikä tarvittis ees ku puolikkaan torkkupeiton" JA VAIHTOON!
      Ei tätä tule näköjään ihmiset ymmärtään ennenku on joltai läheiseltä vieny vironapina leivän kädestä.

      Nyt se perkeleen eduskuntatalo tyhjäks näistä lahopäistä ketkä eivät oikeesta elämästä tiedä pätkän vertaa! Kuinka voi kansanedustaja edustaa KANSAA kun ne itse nostavat itsensä kansasta irralliseksi eliitiksi?!
      Tavallista oikeeta elämää eläneitä ihmisiä sinne taloon nii rupeaa vähä asiat muuttumaa!

    • 6793485685

      Ja lääkärit 10. !! Ainoa noista mistä jonkin verran on pulaa syrjäkylillä. Tää on nyt sitä narsistijohtamista ihan ittessään. Kun MANPOWERILTA kysytään eniten tuotannon ja rakentamisen ammattilaisia, niin niistä olisi sitten koko maassa pula. Kun MANPOWERILTA kysytään vasta 10. eniten lääkäreitä, niin ei niistä niin kauhea pula voi olla muuaallakaan. On tuollakin firmassa sitten keksitty duunarille uusi kiusantekokonsepti, kun pitää yrittää houkutella useaan kertaan pettyneitä työnhakijoita kokeilemaan vielä yhtä paskafirmaa.
      Ketkä menette tonne töihin...teille sattuu mystisiä mokia työmaalla ja maine menee pikkuhiljaa pilalle. Vierelle tulee rikkaitten kakaroita joilta kuin sattuman kaupalla onnistuu kaikki vaikka tyhmiä ovat. Heistä ollaankin kouluttamassa tulevaisuuden narsistijohtajia.
      Työmaallahan ei toki ketään kiusata urakoitsijan toimesta ainakaan, välissä on tällanen puskurifirma mikä ottaa syyt. Siitä näille maksetaan. Ja onhan noilla pokkaa kun tollasia puhuvat. Joku käteinenhän näitäkin suojelee...

    • 666777

      Täyttää kyllä tunnusmerkit. Kannattaa vältellä firmoja joiden nettisivulla lukee: työurien suunnittelu tai työuravalmennus. Näissä firmoissa petaillaan nimenomaan kultalusikka perseessä syntyneille parempia työuria

    • hei me valehdellaan

      Toimittajakin voisi vähän miettiä mitä Pskaa suoltaa julkisuuteen.
      Varmaan joku 22v kesätoimittajatyttö asialla.

      EK:lta ja Kokoomuksen väeltä nämä jutut vielä ymmärtää...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1990
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1549
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      141
      1408
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1318
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1250
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      273
      1077
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1002
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      121
      970
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      110
      967
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      50
      792
    Aihe