Softonic?

Softonnnn

Onko kellään kokemuksia Softonic'ista? Olen ajatellut lataavani sieltä muutaman pelin, mutta epäröintini kuitenkin haittaa suuresti asiaa. Tuliko lataamastasi pelistä minkäänlaisia haittavaikutuksia koneellesi?

8

1952

Vastaukset

  • Myöhässä tulee, mutta Softonic on ihan luotettava paikka.

  • se on luotettava :D

  • softonic virus
    Onko tässä sivustossa ylläpidetty haittaohjelmia?

    Kyllä. Tässä sivustossa on ylläpidetty haittaohjelmia viimeisten 90 päivän aikana. S

  • Softonikista kun lataa niin kannattaa olla varovainen. Välillä mitä lataat ei ole mitä etsit. Olen itse kokenut sen. Softonicista kun lataa niin älä vain klikkaa OK:ta. Ne ujuttaa väliin aina kaikkea hijackaus ohjelmia. Esim. Delta search, wajam,..... En suosittele.

  • Älä vittu ikinä lataa sieltä mitään. Viruksen vaan saat.

  • Älkää ladatko mitään Softonicista. Sieltä voi tulla tosiaan niitä aggressiivisia mainostusvirusohjelmia koneelle. Ilmeisesti vääristävät hakutuloksia ja ohjaavat sivustoille, joista voi saada viruksen. Tekevät tuolla mainonnalla ilmeisesti rahaa(?)

    Itse typeränä yhden pelin latasin koneelle ja heitti latauksen jälkeen jollekin ihme sivustolle. Poistin sen pelin ja Softonicin asennuksen (tuhosin koko ohjelman McAfeen avulla) ja nyt on toiminut ongelmitta taas kone. Kannattaa myös jokaisen selaimen lisäosista poistaa kaikki Softonic-paskat, jottei se pääse ohjailemaan ihme sivustoille.

    Kannattaa ajaa F-Securen ilmainen Online Scanner ohjelma läpi ja katsoa löytääkö se mitään haittaohjelmia. Tässä linkki: http://www.f-secure.com/fi/web/home_fi/online-scanner
    Tuon skannerin pitäisi kuulemma havaita tuollaiset haitalliset "kaappaus/vakoiluohjelmat" ym. muut.

  • ei kannata mulla tuli semmonen miehen ääni joka puhu siinä ja se loppu noin 10 sec päästä pelotavaaa en suosittele

  • Älkää ikinä ladatko Softonicista mitään. Tulee ohjelman kylkiäisenä haittaohjelma koneelle. Kokemusta on.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.