Kimppuun hyökkäävät räkättirastaat

pelottavaa

Apua! Pihapiirissä asustaa hyvin aggressiivinen lintupariskunta, joka käy ihmisten lemmikin kimppuun, vaikkei mitään uhkaavaa/häiritsevää heille ole tehty. Lähdit sitten kotoa ulos lenkille, teet puutarhatöitä tai vain oleskelet pihalla - ei aikaakaan kun alkaa kauhea räkätys ja kohti syöksyminen. Pakoon saa aina juosta.Tässä alkaa jo kehittyä pahemman sortin lintufobia ja ulkona oleskelu huomattavasti vähentynyt. Onko mitään tehtävissä??

4

2884

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sumpo

      Meillä sama tilanne.. Ei tarvinnut kuin autosta nousta, kun linnut jo hyökkäsivät. Mun päähän hyökkäs kaks räkyä samaan aikaan.. Ulko-oven edestä ei voinut kävellä yhtään edemmäs kun heti päässä kiinni.. Meillä olivat sitten niin agressiivisia, että ne piti hoidella pois. Autolle sai kävellä aina mopinvarsi mukana.

    • Linnut pesivät

      Ime munaa!

    • dfgfdsgfhs

      Meillä on nyt viikon verran käyneet päälle haarapääskyset. Ne pesivät liiterissä, ja erehdyin sulkemaan liiterin oven. Ne vain kaartelivat ja kaartelivat, kunnes tajusin avata oven. Takakauttakin olisi liiteriin päässyt lintuna, mutta eivät oivaltaneet. Sen sijaan ne alkoivat kai pitää minua vihollisena. Ne lentää suhauttavat yleensä takaapäin ohitseni, ihan läheltä, ja trispsauttavat äkäisesti. Jonkin kerran ovat lentäneet päin kasvoja, väistäen viime hetkessä. Olen alkanut käyttää aurinkolaseja aina pihamaalle mennessäni. Liiteriin en uskalla ollenkaan.

      Pianhan ne lähtevät ulkomaille, mutta pääskysethän taitavat tulla samoille paikoille joka vuosi, eli onkohan sama taistelu ensi vuonna? Ystävälläni on sama ongelma. Hän joutui kerran pudottamaan pesän, joka oli väsätty hänen nosturiinsa. Hänellä oli silloin shortsit jalassa. Sen jälkeen pääskyset, joita hänen pihallaan on paljon, hyökkäävät hänen kimppuunsa aina, kun hän on shortseissa.

      Tein pääskysenpelätin, jolla on minun vaatteitani, ja ripustin sen liiterin lähelle. Ajattelin, että ne saattavat tottua hahmoon ja lakata hyökkäämästä. Kyllä ne sillekin äyskäisevät, mutta minunkin päälleni ne vielä käyvät. Harmi. Rakastin pääskysiä. Nyt mietin, miten voisin siirtää ne pois tontiltamme.

    • asiallinen vastaus

      Hei hiukan myöhään tämä, mutta pätee silti luultavasti tulevassa tilanteessa, rastaat ovat ainakin hyvin agressiivisia jos niillä on pesä jossain lähellä, mahdollisesti pesimistilanne ohi hävitä pesä ja älä anna rakentaa uutta keväällä varmaan taas yrittää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      154
      11313
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3153
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      3004
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2197
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1958
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1805
    7. 93
      1795
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1794
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      19
      1768
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1647
    Aihe