Vuokra-asuntoasiaa

Markku ja Pirkko

Heips kaikki mukavat ihmiset ! Nyt tarvitsemme viisaita (käytännön) neuvoja kuinka toimia, kun:
vajaa 60-kymppinen siististi elävä pariskunta haluaisi harjoitella eläkeasumista Aurinkorannikolla (miel. Fuengirola), haluaisimme vuokrata (miel. suomalaiselta) n. 50 m2:n valoisan ja siistin huoneiston loka-marraskuuksi (miel. edullisesti).
Mihin lehteen kannattaisi laittaa ilmoitus vai otammeko yhteyttä Aurinkorannikon välittäjiin (mihin) vai miten tulisi asiassa edetä?
Etukäteen kiittäen kaikista neuvoista.

39

5858

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Antti Pekkarinen
    • Markku ja Pirkko

      "Suomalainen just joo:lle" ihan tosissamme ollaan, haluamme kokea millaista olisi asua räntäsateen aikana vähän lämpöisemmässä paikassa ja manner-Espanja on siihen tarkoitukseen meille sopivin paikka. Meitä ei kiinnosta siellä olevat riidat, homekoulut tai suomalaiskuppilat vaan aurinko, lepo, mahdollisuus tutustua muuallekin Espanjaan. Ensin olisi tarkoitus olla muutama kuukausi ja jos tuntuu mukavalta, niin oleskelusta tulisi pidempiaikaista.
      "Antti Pekkariselle" kiitos hyvistä vinkeistä.

      • 2linja

        Nojustjoo. Kohta istuttekin jo centron saunassa.


      • 2lines

      • Cheese Pizza
        2lines kirjoitti:

        nojustjoo. Pitsaa syödään ja haaveillaan laihduttamisesta

        http://www.youtube.com/watch?v=hm-s--sL2Ds

        -2liner

        Onko tuo olevinaan Pizza Antti ?


      • toi oli hyvä
        2linja kirjoitti:

        Nojustjoo. Kohta istuttekin jo centron saunassa.

        Tiedättekö mistä erottaa Rehtori Karppisen ja soutaja Karppisen Centron saunan höyryissä ? No tietenki siitä, että Rehtori käyttää "melan" varressa vain yhtä kättä.


      • 2linja
        Cheese Pizza kirjoitti:

        Onko tuo olevinaan Pizza Antti ?

        Nojustjooo. Onhan se. Hieman vaan nuorempana ja komeampana.


    • kotitorressa

      Kannattaa ensikertalaisen aloittaa abarttamentos hotellista.Fugessa on tosi siisti Nuriasol hotelli,sieltä alkoi meidän espanjan olo nyt on Torremolinoksessa jo oma koti.Nuriasol ei ihan halvimmasta päästä mutta ei mahottoman kalliskaan tasoon nähden.Vuokraaja oli www.rantakyla.com Palvelu on tosi hyvä,vieläkin kun kadulla tavataan on Elisellä aikaa pieneen rupattelu tuokioon.Tervetuloa meidän muuttolintujen joukkoon.

      • En suosittele

        Onko yritys Rantakylä vielä olemassa ? Ei ole vastannut kahteen puheluun ja kaksi tai kolme sähköpostia olen laittanut, koskien vuokra-asuntoa. Ei vastaa ei. Aina viesteihin yleensä jotain vastataan. Pirjo Ohlsson hoiti meidän asiat kunnialla. Voin suositella.


    • Olly

      Me ollaan käytetty Homelidaysia tai Tripadvisoria, hyvä tapa jos ei halua maksaa jollekin toimistolle turhasta, vaan sopia suoraan omistajan kanssa.

    • Vaihtoehtoja

      Suosittelen Leena ja Ari Marttilaa. Ovat ystävällisiä ja joustavia, auttavat heti pyydettäessä. Heillä on paljon tarjontaa, jotka ei kaikki edes ole internetissä näkyvillä.

      • taxitaxi

        Ihan aikuisten oikeesti lue suomalaismedioita, kuten Ole, Suomalainen Espanjassa, Fuengirola,fi Espanjan sanomat. Monet suomalaisvälittäjät ilmoittavat niissä. Valitse joku, esim. Leenan Palvelutoimisto, Tupasi, Rantakylä ym. Älä välitä muista höpinöistä!


    • Onnea menestykseen.

      Centro-Asunnot / Esa Törmälä on nostanut uutena yrittäjänä hienosti yrityksensä näkyväksi tekijäksi Aurinkorannikon suomalaisten keskuudessa kauppaa tekeväksi toimijaksi. Myös vuokra-asuntoja välittävät. www.centroasunnot.com
      Onnea ja menestystä uudelle Aurinkorannikon yrittäjälle.
      Huom.1. yrityksen nimi EI tule kauppakeskuksesta, vaan nimi on ollut jo yrittäjällä pitkänaikaa suomessa toimiessaan. On sattumaa, vaikkakin hienosti oivallettu sijoittaa liikepaikka samannimiseen kauppakeskukseen.
      Huom.2. kauppakeskus Centron omistajatahot EI ole omistajina tai sijoittajina Centroasunnot yrityksessä.
      T. iloinen puolestanne

      • Espanjalainen

        Centroasunnot ! Aivan paskaa palvelua en suosittele kenellekkään !!!!!
        Ei vastaa spostiin, lyö luuria korvaan, Pomo (Esa) Todella törkeä käytöksinen.
        En voisi suositella kenenkään tekevän asuntodiilejä tämän firman kanssa..
        En voinut kuvitellakkaan että joku tarjoaa näin huonoa asiakaspalvelua.


      • Anonyymi

        Meillä myös huonoja kokemuksia Centroasunnoista. Vuokrasimme 2017 heidän kauttaa asunnon ja sitten meitä huijattiin oikein kunnolla. Jouduimme maksamaan vuokranvälityksestä vaikka se on asunnon omistajan asia ja sitten kun poistuimme, niin takuuvuokraa ei meinannut tulla takaisin. Vasta kun tein asiasta julkisen saivat omistajan palauttamaan takuumaksun, joka oli 1 kk vuokran suuruinen. Ellemme olisi olleet aktiivisia, niin meille olisi käynyt kuten niin monelle on aikaisemmin ja epäilemättä myöhemminkin käynyt eli rahat olisivat menneet omistajan liiveihin. En suosittele tai paremminkin varoita kiertämään Centroasunnot ja Esa Törmälän mahdollisimman kaukaa.


    • joopa joo

      ...mutta koska lehtimainonta ei riitä, centron omistajatahot käy vähän mainostamassa vuokralaistaan täällä....

      • 2linja

        Nojustjoo. Ja kohta kaikki saunoo centrossa.


    • -2you

      Onko kukaan selvillä ko. yrittäjän Esa T. taustoista suomessa. Onko kaikki kunnossa ? Miksi yrittäjällä on keskeneräisiä riita-asioita suomenpäässä ? Miksi "jo" nyt on tullut agressivisen negatiivista viestintää ja tarinan kerrontaa ko. henkilöstä, siis mediaan päin (lähinnä tässävaiheessa juoruja ?) Miksi aina käy näin, niinkuin laulussa kerrotaan.
      -2you
      ps. ja miksi ei kerrota Hänen läheisestä kanssakäymisestään ystävyystasolla, näilläkin sivustoilla mainitun yhdistyksen merkittävän jäsenen "veljenä". Sanonpa vaan.
      pss. kaikki on kytkyssä toisiinsä.
      psss. sowhat! tai miten se nyt sanotaankaan.

    • Ihme porukkaa

      Voi että sentään, nyt on sitten löydetty uusi luu kaluttavaksi ! Paskaa sakkia !

    • via Espagna

      Miksi kaikki mielenterveysongelmista kärsivät eläkeläiset ovat pesiytyneet Aurinkorannikolle. Meitä normi-ihmisiä ei kiinnosta paskan vertaa teidän ongelmanne siellä. Kun on aikanaan opetellut kieliä, niin ei tarvitse olla missään tekemisissä teidän Aurkikorannikon höyrypäiden ja juoppojen kanssa.

    • Pirkko_ilman Markkua

      Tämä viestiketju LOPPUU nyt ! Älkää enää jatkako typeriä kirjoituksianne.
      Minä, alkuperäinen viestin kirjoittaja, olen saanut hyviä neuvoja vuokra-asunto asiaan, enkä todellakaan ole kiinnostunut ihmisten herjaamisista.

      Kiitos kaikille, aurinkoista kesää - nähdään Costa del Solilla joskus ensi syksynä !

      • 2linja

        Nojustjoo. Sit kyllä saunotaan.


    • Paco

      Esa Törmälä ja hänen 1980-luvulle jämähtänyt pikkuputkansa Centro asunnot on Fuengirolassa pelkkä vitsi. Törmälä itse on ylimielinen vanha örisijä ja paskanpuhuja, jolta kukaan täysjärkinen ei osta yhtään mitään. Käyttäkää mieluummin tällä vuosituhannella eläviä välittäjiä, kun olette tänne tulossa.

      • msasa

        Kyllä taitaa pitää paikkansa. Ei vastaa viesteihin eikä sähköposteihin eli pisnekset taitaa olla höpön höpöä


    • rffrdedeefrr

      Jos osaatte Englantia niin katsokaa paikallisten sivustoja. Hinnat putoo roimasti ja tavara on hyvää.
      Centro asuntoa ja johtjaa vanhaa juoppoa on syytä välttää kun hän ei vastaa mistään ..

    • Mensa

      Halpa viina vie suomalaisen viimeisenkin ajattelukyvyn. Ei nähdä metsää puilta , ajatus ikään kuin sokaistuu. Fuengirolassa tämä ilmiö näkyy selvemmin. Opetelkaa maan kieli ja muuttakaa väljemmille vesille , niin saatte paljon enemmän sisältöä elämäänne. Teistä itsestämme se on kiinni. Elämä on lyhyt.

    • Mensa

      Unohdin toivottaa hauskaa vappua, joten kukin tyylillään. Huominen on edessä päin. Kirkaana tai vähemmän sumuisena.

    • Lapsellista

      Missähän olisi sellainen luotettava palvelu, jossa voisi kysellä enemmän näistä vuokraus asioista? Täällä näköjään ropelipäät ja huijarit vaan tappelevat.

    • Mensa

      Mielestäni ei ole lapsellista antaa neuvoja, jos jollekin on niistä vähän apua. Aurinkorannikolle mahtuu kaikenlaisia yrittäjiä ja eritoten suomalaisia. Uudet tulokkaat he listivät kuin kärpäsen seinään, jos huomaavat, että mahdollisuus siihen on. Tyhmyydestä sakotetaan. Siitä he saavat elantonsa. Fuengirolassa ilmestyy kolme suomenkielistä ilmaisjakelulehteä, joita voi lukea myös netissä. Sieltä saa tietoa. Nuriasolista voi vuokrata huoneiston määräajaksi ja siinä samalla tutustua ympäristön vuokra- asuntoihin. Suomenkielinen palvelu. Englantilaisilta saa halvemman ja paremman palvelun, jos englanti hallussa. Onnea asunnon metsästyksessä.

      • Solanasol

        centroasunnot esa törmälästä: asioin toimistossa,joka silloin ravintolan vieressä. paikalla nuori likka,joka ehti esitellä pari asuntoa,kunnes sisään astui pitkä,terävänenäinen tökssähtävä espanjalainen Törmälän seurassa. Olisin halunnut lisää esittelyjä,katsoa rauhassa lisää. Tämä töksö alkoi kyselemään henkilötunnuksia ja laatimaan vuokrasopimuksia. ei kuunnellut,oli niin päällekäypä torvi,että tuli suorastaan pakokauhu. Törmälä istuu vieressä eikä puutu mihinkään mitenkään. Edes yksi kunnollinen apulainen ja rehellinen toiminta ,niin.... Kammo kokemus,jopa asuntoa vuokraavalle ANNETTAVA AIKAA,PALVELUA,KATTAVA VAPAIDEN ESITTELY JNE. Menettivät vuokralaisen,mä en varmaankaaan muuta kuin aikaa.


    • epäselväämenoa

      Ihmetyttää fuengirolan ja lähiseutujen asunnot joiden sisustus huonekalut täysin samoja ja samoja värejä kuin Riminillä, ilmeisesti joukossa lienee myös italialaisia sijoittajia jotka vuokraavat asuntoja tuollapäin myös vai miten voisi olla täysin samanlaisia sisustuksia. Kun otin yhteyttä pariin italialaiseen toimistoon aurinkorannikolla, eivät vastanneet, mutta yrittivät toki nyhtää rahat etukäteen huijausviestillä aivan toiseltapuolen rannikkoa. Monet nimet ovat niin samankaltaisia että useat erehtyvät luulemaan varmasti espanjalaisiksi.

    • Lilliputti

      Ystäväni vuokrasi Centrosta ja torakat kuulemma kuuluu Espanjaan (Törmälän kommentti). Kolme kertaa myrkytetty muttei ole auttanut . Nyt myös hometta asunnossa ja henki pihisee. Soittanut ja saanut Esa Törmälän kiinni muttei ole saanut apua että voisi vaihtaa asuntoa . Rahat kelpaa mutta siihen se jääkin. Emme suosittele kennellekkään CENTROA.Pysykää kaukana kyseisestä firmasta.

      • Anonyymi

        kriminaaleja koko porukka, siis aurinkorannikon asukit :D


    • Anonyymi

      Annan yhden neuvon. Pysykää kaukana Centroasunnoista, mikäli ette halua huijatuiksi tai nöyryytetyksi.

    • Anonyymi

      Mitä sitten suosittelette?

    • Anonyymi

      On siellä ainakin kaksi luotettavaa ja jo vuosia toiminutta suomalaista välittäjää.
      On hieman riskaapelia sanoa nimiä kun vihamielinen trolli hyökkää heti. Sinun on vain itse ne selvitettävä lukemalla esim. rannikon suomalasmedioita.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1937
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1629
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1569
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1507
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1455
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1390
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1347
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      649
      1256
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1187
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1128
    Aihe