Esineiden katoaminen

Hölmistynyt

Kodissamme, Helsingin keskustassa on jo vuosien ajan tapahtunut mielenkiintoisia asioita jotka poikkeuksetta toistavat samaa kavaa. Esine katoaa, on kadoksissa päivän, jopa viikon ja...simsalabim: Ilmestyy takaisin.
Tuo esine voi olla miltei mikä tahansa, esim. silmälasikotelo, maustepurkki, aikakauslehti, tai vaikkapa kuten viimeksi, parranajokone. Tulin matkalta takaisin kotiin, purin matkalaukun ja pistin koneen latautumaan kylpyhuoneen seinään, pyykinpesukoneen päälle. Aamulla laite oli kadonnut. Pesukoneen päällinen oli tyhjä. sekä latausjohto että kone poissa. tarkistin kaapit, lattian, jopa koneen takaa, kaivoin jopa matkalaukun vielä varmuuden vuoksi. Ei missään. Puolisollani ei ollut mitään havaintoa asiasta. Olin jo täysin menettänyt toivoni asian suhteen ja aikeissa ostaa uuden koneen, kun 3 vuorokauden kuluttua aamuisen hammasharjauksen aikana vilkaisin pesukoneen päälle ja sain lievästi sanottuna sätkyn: Partakone oli taas koneen päällä juuri sellaisessa asennossa kun muistin sen siihen jättäneenikin. johto kytkettynä seinään.
Näitä on tapahtunut vuosien varrella jo sen verran että alan miltei tottua.
Joskus esine vain vaihtaa paikkaa, ilman mitään logiikkaa. Esim. viime syksynä tullessamme sunnuntaikävelyltä puolisoni kanssa meitä odotti kahvikuppi keskellä keittiön lattiaa. :-)
Jos olet kokenut jotain vastaavaa, olisin todella kiinnostunut kuulemaan lisää. Ja jos epäilet että olen itse hajamielisyyksissäni siirrellyt esineitä, niin voin kertoa että sellaiset kokemukset kyllä helpostikin tunnistaa, nämä outoudet eivät taas noudata mitään logiikkaa.

18

4599

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -o-

      Miten muka tunnistaisit hajamielisyydestä johtuvat kokemukset?
      Minä kyllä pystyn myöntämään itselleni, että sitä joskus siirtää esineen ajatuksissaan, eikä muista siitä jälkeenpäin mitään.
      Voin polla väärässäkin, mutta pitäisin muistikatkoksia todennäköisempänä selityksenä kuin kummittelua tms.

    • 11+18

      Dementia siellä kolkuttelee. Ei sen kummempaa.

    • siinä voi olla syy..

      Tai sitten entiset asukkaat joilla on asunnon avain käyvät kodissanne. OLen kuullut, että tallainen on hyvinkin yleinen riesa vanhoissa taloyhtiöissä ja kaupungien vuora-asunnoissa.
      Meidän taloyhteisössä tehtiin lukkoremontti parisen vuotta sitten, koska kerrrostalo on yli 40 vuotta vanha ja paljon on asukkaita vaihtunut. Myös yleisavaimia oli joutunut useita vääriin käsiin.

    • 85tf

      Minulle kävi kerran niin, että eräs tuttuni varasi minulle eräät monisteet ja laittoi ne minua varten kirjahyllyynsä. Kun menin myöhemmin samana päivänä hakemaan papereita, ne olivat kadonneet jäljettömiin, eikä niitä koskaan löytynyt. Tuttavani oli ollut huoneessa melkein koko ajan eikä siellä ollut käynyt kukaan. Siinä talossa sattui muutakin kummaa, mutta tuo oli ainut kerta kun jotain meni selittämättömällä tavalla hukkaan.

    • Hölmistynyt

      Jos dementia ja talon entiset asukkaat olisi edes teoriassa mahdollinen ratkaisu, en olisi vaivautunut tänne edes kirjoittamaan. Miten dementia selittää sen että esine ilmestyy parin päivän kuluttua siihen mihin se on alunperin jätettykin? :-)

      • angelicaaaa

        Hei, itselläni on myös pari vuotta sitten kummitellut kotona, pahastikin ja tavaroita mennyt hukkaan. Kerran keskelle olohuoneen lattiaa ilmestyi suuri irtonainen naula! Talossa ei siis säilötty nauloja missään, eikä tuota naulan ilmestymistä voinut selittää millään. Jos kummittelut jatkuu ja häiritsee, voit soittaa lähiseurakuntaan ja pyytää pappia siunaamaan kotisi. Tässä myös videopätkä joka kertoo perheestä jonka talossa kummitteli pahastikin, videon lopussa kerrotaan kuinka seinän takaa oli löydetty perheen tavaroita eikä mitään loogista selitystä löydetty sille miten ne oli sinne joutuneet.
        http://www.youtube.com/watch?v=AohGWmnsypQ


    • Anonyymi

      Minulla on samantapaisia kokemuksia. Ensimmäinen kummittelu oli se, kun vessan allastasolla olleet sakset hävisivät mystisesti. Ne oli pienet sakset, joita olin käyttänyt vuosia tiettyyn vakiotarkoitukseen joka päivä. Sakset olivat aina tietyssä paikassa allastasolla, enkä koskaan vienyt niitä muualle -- talossa on saksia pilvin pimein ompelija-vaimoni perintönä. Mutta eräänä aamuna ne sanotut sakset vain olivat poissa! Etsin ja etsin koluten kaikki mahdolliset ja mahdottomat paikat, mutta mistään ei löytynyt. Tapauksesta on jo vuosia, mutta poissa ne ovat vieläkin.
      Ja sitten viime kesänä hyökkäsi taas joku kummitus tai suorastaan demonikopla. Tullessani yks päivä kotiin alkoi heti kuulua merkillistä kolinaa, kuin avoimen ikkunan kolahtelua tuulessa. Tarkistin kaikki ikkunat -- kaikki olivat kunnolla kiinni. Mutta kolina jatkui ja jatkui. Se oli tosi kovaa, suorastaan korvia särki välillä. Meteliä jatkui monta tuntia. Tarkistin ulkopuolen, ketään eikä mitään liikettä näkynyt millään kantilla taloa, ulkona oli täysin rauhallista. Mutta talon sisällä kolisi ja paukkui mielettömästi. Käskin häirikkö(j)ä lopettamaan ja häipymään Jeesuksen nimessä, mutta se ei auttanut. Loppujen lopuksi päätin, että hitot minä välitän, kolise ja pauku niin paljon kuin huvittaa! Keskityin aivan muihin asioihin enkä noteerannut koko meteliä. Ja sitten se kummitus vihdoin lopettikin, kai väsyi kun ei kukaan välittänyt...

    • Anonyymi

      Tavaroita siirrellään ajatuksissaan ja muutkin perheenjäsenet siirtelee niitä. Siinä ei ole mitään yliluonnollista. Mutta sitten ollaan mystisillä alueilla, kun esim. pujottelet kanavia ja jäät katsomaan jotain kanavaa, ja kun hapuilet taas kaukosäädintä ja huomaat, että se on kadonnut, ja hetken päästä löydät sen jääkaapista, pöntön päältä tms. Tai kun huomaat, että kirjahyllyssäsi osa kirjoista on selkämys seinää vasten. Tai kun koirat yhtäkkiä alkaa tuijottamaan samaan kohtaan ja sitten pakenee häntä kopien välissä sängyn alle... yms. Jotkut asiat pystyy selittämään ja järkeilemään ja toisia asioita ei sitten parhaalla skeptisyydelläkään.

    • Anonyymi

      Kyllä itselläkin on kokemusta näistä ja sen verran vielä muistissa JA oli sen verran nuorikin silloin ettei varmasti ollut dementiaa;) Parikymppisenä asuin poikaystävän kanssa ja aamulla kiireessä sidottiin kenkiä lattialla, mun avaimet meidän keskellä..kun nostettiin katse ylös, avaimet olivat kadonneet..ne olivat nojatuolin päällä. Molemmilta pääsi mitä helvettiä haha
      Toisella kerralla nähtiin kun teelusikka kirjaimellisesti lensi ulos sokeripurkista mikä oli pöydällä. Lensi..ei tippunut..olen myöskin nähnyt kun hiustenkuivaaja putoaa isossa kaaressa lattialle(vaikka oli hyvin vahvasti kiinni naulakossa) Näissä taloissa oli kuollut porukkaa ja sanottu että kaikenlaista on koettu..On niitä muitakin tapauksia.
      Että uskon että muillakin voi olla hyvinkin näitä vähän "spookeja" tapahtumia.

      • Anonyymi

        Itsekin näin kerran vanhempieni kotona kun leipä hyppäsi pöydältä lattialle.

        Kun avasin liukuoven mistä näki keittiöön ja siihen kohtaan missä leipä oli oli alle 3 metriä ja silmäni osui siihen ja näin sen juuri ponnahtaneena ilmaan. Sisällä talossa ei ollut muita. Ulkona ei tuullut, eikä siellä ollut mitään muutakaan mikä olisi voinut vaikuttaa.

        Se oli sämpylä tai ehkä puolikas sämpylä ja mietin kyllä olisiko se voinut tippua ylähyllyltä pöydälle juuri silloin ja sitten pompata siitä? En tiedä mutta joka tapauksessa oli hämmentävä nähdä leipä nousemassa ylöspäin.

        Kerran olin yksin kotona ja hampaita pestessä mietin että onkohan enkeleitä olemassa ja samassa rämähti. Menin katsomaan niin vanhempien makuuhuoneessa oli tippunut muovinen iso enkelikoriste ikkunasta lattialle. Se oli ollut imukupeillä kiinni ikkunassa ja mietin oliko siitä ajan myötä vain pito loppunut. En tiedä.

        Paljon muutakin sattui jota en kerro tässä, puhumattakaan mielenterveysongelmista siellä asuvilla ihmisillä. Kerran eräs mies kävi siellä pikaisesti ja kun oli laittamassa sitomassa kenkiä eteisessä sanoi vain yhtäkkiä että tässä talossa on jotain vialla. Ei kukaan semmoistakaan sano noin vain.


    • Anonyymi

      Meillä kstoaa myös tavaroita. Mutta ilmestyvät jossain vaiheessa takasisin. Tulkitsin sen hajamielisuudeksi. Mutta vaimolta katoaa myös. On tarkempi. Mistä johtuu? En usko kotitonttuihin.

    • Anonyymi

      Olin tekemässä ruokaa ja yhtäkkiä tunsin takapuolessani painetta. Ajattelin että on ilmaa tai sitten kakka tulossa. Paineen tunne vain koveni ja sitten menin vessaan. Vessassa totesin, että takapuoleeni on materialisoitunut iso dildo. Ihan varkkina en sitä sinne ite laittanu!

      • Anonyymi

        tää on just tää haist vittu kommentti XD


    • Anonyymi

      Avaimen katoamisen kokenut. Kaksin sitä etsittiin ja molemmat tarkistettiin sen vakiopitopaikka useampaan kertaan. Ajateltiin että jäänyt laittamatta paikalleen tai on jäänyt jonnekin takin taskuun. Etsinnöistä huolimatta sitä ei löytynyt mistään. Parin viikon päästä avaimet oli ilmestyneet takaisin juuri siihen paikkaan, missä niitä yleensä säilytettiinkin. Kummallinen tapaus jolle ei keksitty mitään luontevaa selitystä. No, ainakin ne löytyivät.

    • Anonyymi

      asutko taloyhtiössä? monella on avaimet silloin asuntoon!
      hanki valvontakamera ja tai esim. sanelukone nauhottaa montatuntia kerralla.

    • Anonyymi

      Tämä on jo vanha ketju, mutta kirjoitan silti, kun tavaroiden katoaminen askarruttaa. Noin pari kuukautta sitten olin lähdössä jonnekin ja tarkistin, että avainnippu, sisältäen mm. auton avaimen, oli siinä missä pitikin, alakerran eteisen pöydällä olevassa kipossa. Käväisin yläkerrassa ja kun palasin alakertaan ja olin lähdössä, avaimia ei ollut missään. Jouduin ottamaan auton vara-avaimen ja teettämään muita avaimia. Tähän päivään mennessä avaimia ei ole löytynyt, vaikka olen etsinyt niitä pari kuukautta.

      Toinen tapaus tapaus tapahtui muutama päivä sitten. Minulla on sisäkorvaistute ja siihen kuuluu ulkoinen puheprosessori. Tuo ulkoinen osa katosi enkä löydä sitä mistään. En käynyt missään ulkona, siis laite on jossain kotona, mutta en vaan löydä sitä. Tuo osa on sairaalan omaisuutta ja sen arvo on yli 5000€, joten asia hirvittää. Ellen löydä sitä., minun on pakko kertoa sairaalalle ja arvaan, että he pitävät minua dementikkona tai mielisairaana. Olen kuitenkin täysin järkevä ihminen, enkä kärsi dementiasta.

      Mieheni kuoli vuosi sitten ja asui tässä talossa. Olen kokenut joitakin yliluonnollisia tapauksia hänen poismenonsa jälkeen. Voisiko näissä katoamisissa olla kyse jollain tavalla poismenneen kummittelusta?

    • Anonyymi

      Hmm, minulla sattui vasta niin että lääkepaketti hävisi pöydältä ja sitten ilmestyi takaisin. Katsoin pöydän varmasti "sata" kertaa. Sitten simsala bim se ilmestyi takaisin.

      Katselin sitten youtubea jossa yhtäkkiä puhuttiin asiasta että joskus sellaisia juttuja tapahtuu eli olisivat jotain virheitä "matrixissa". Minulla on tapahtunut outoja juttuja mutenkin mitä ei voi järjellä selittää. Vieläkään en halua/pysty uskomaan että se laatikko hävisi ja yhtäkkiä se oli tullut takaisin. Kukaan ei käy minulla kylässä.

    • Anonyymi

      Multa hävi kerran vibraattori ja sit se löyty ykskaks yllättäen mun pyllystä. Rupes itestään värisemään ku olin kassajonossa. Tosi hävytön henki ku tommosii kepposii tekee!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3869
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      2027
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      303
      1236
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe