Yleiset vessat

haiffi 76

Pari vkoa vielä niin päästään kreetalle JEEE!!! Mites noi yleiset vessat? Täytyykö joka kerta kun hätä yllättää pyörähtää johonki ravintolaan syömään tai juomaan jotai että pääsee vessaan? Kertokaa te jotka tiiätte. Hanian seudulle menossa. KAAMEE KUUME PÄÄLLÄ ! :)

12

957

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ehdotus...

      mee kahvilaan.

    • Pissihätä

      Hei!
      Ei siellä ole ns. yleisiä vessoja..kyllä se on jossain kahvilassa pyörähdettävä tarpeen vaatiessa!

    • NoHätäNyt

      Ainakin Hanian keskustassa on yleisö WC:t ihan kauppahallin kupeessa.

    • Kreikanhullu

      WC:t ei ole ongelma , Haniassa pärjää kyllä. Muistathan, että vanhoissa rakennuksissa on toisinaan ohuet viemärit ja pytyn vieressä pieni roskis johon paskimopaperit pitäisi heittää. Näissä on myös seinällä muistutus asiasta. Muuten saattaa tulva yllättää. Ja syrjäisemmissä paikoissa saatat jopa tutustua perinteiseen jalankuvavessaan, jossa on vaan reikä lattiassa. Viimeksi sellaisen tapasin Toploun luostarissa, joka kylläkin on kaukana Haniasta.

    • inko1

      Löytyy yleisiä veskejä eli ei tarvitse housuun pissiä.

    • Pissihätä

      Hanian kaupungissa pärjää kyllä..sieltä saattanee yleisiä kaymälöitä löytyäkin. Mutta jos aloittaja tarkoittaa Hanian seudulla esim. lomakyliä en kyllä ole ns. yleistä vessaa koskaan nähnyt. Kerran sitä jopa paikalliselta kahvilan pitäjältä kysyin, ja ei ole. Otimme sitten siinä jotkut juomat ja päästiin vessaan. Kovin oli kyllä suttuinen paikka sekin, mutta parempi kuin puskaan pissiä:)
      Ihan en usko, että umpisokea olen ollut, 8 kertaa ollaan siellä Hanian liepeillä lomailtu...Haluaisin kyllä minäkin tietää, missä ne yleiset veskit on? Ja kuka ne kustantaa, siivoaa jne. Kreetalla nämä asiat eivät ole kaupungin kontolla kuten meillä täällä Suomessa.

    • millie.m

      Yleisiä toki on mutta niiden siisteystaso toisinaan järkyttävä, koska paikalliset ei suuremmalti niitä käytä. Kahvilaa itse suosittelen, mutta hädän sattuessa varmasti julkinenkin kelpaa.

      • pissijä

        Ei siinä enää tasoa ehdi katsoa kun kunnon pissahätä yllättää ja kun vähän inko-vaivaa neljän lapsen jälkeen niin aivan sama miltä ympärillä näyttää kunhan saa pissittyä eikä tarvitse housuihin laskea :)


    • hotellihelpotus

      Hanian sataman välittömässä läheisyydessä kujalla on ainakin yksi vessa, oisko ollu 50 centtiä maksu, sillä sai siis paperin mukaan mummulta, joka siinä maksua peri. ihan siisti oli ja sinne oli selkeä opastus siitä satama-alueelta.satamasta päin katsottuna oikealla puolella satamaa. muita en tiedä.

    • wc-tutkija

      kyllä voi käydä hotellien respassa vessassa tai allasalueella. eivät aja pois pitkillä lenkeillä hyvä käydä ja samalla tsekata miltä hotla näyttää. ovat ystävällisiä ja antavat kortteja ja käyntikortteja. eihän esim. isossa hotellissa edes tiedä kuka on asukas. reippaasti vaan kuin kotiin menis, kyllä hoituu.

    • Vuorienkulkija

      Kreetalla paras mennä vuorille. Vuorilla näkymät hyvät.

    • Vähän.myöhään

      On tietysti mahdollista, että vessan kyselijä ei enää tarvitse neuvoja. Hän on saattanut palata Suomeen. (Voi tietysti olla kolmen vuoden pakettimatkallakin...) :o)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      98
      1960
    2. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      119
      1548
    3. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      117
      1080
    4. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      32
      1019
    5. Mistä tykkäät

      Erityisesti kaivattusi olemuksessa
      Ikävä
      47
      929
    6. Kaikkien Vuosien Äitien Äiti

      Huomenna aamulla MTV:ssä vaihteeksi taas linssiluteet Martina ja isällään asuva tytär Vicotria ylistämässä toisiaan . Ai
      Kotimaiset julkkisjuorut
      162
      829
    7. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      35
      750
    8. Nainen, joskus päivällä kun tulet mieleen

      Olen puuhailemassa jotakin, yhtäkkiä ajattelen sinua, että olisit minun ja pääsisin iloitsemaan läsnäolostani, silloin k
      Ikävä
      30
      741
    9. Nainen, monta kertaa epäilin sinua

      ja koit sen syytöksinä ja ehkä jonkinlaisena vihan tai antipatian osoituksena, etten esim. sietänyt sinua tai oletin sin
      Ikävä
      51
      721
    10. Hyvää yötä

      Naiselle, joka ikävöi. 🩷
      Ikävä
      25
      653
    Aihe