BODRUM/GUMBET BAARIT!!!

partiiii

Parhaat diskot Bodrumin kaupungissa sekä Gumbetis?

10

551

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dlgvnpreg

      ei taida paljoo viel suomalaisia ollu käyny bodrumissa kun täällä kysellään näin paljon.. itseasiassa tänä kesänä taitaa mennä ekat suomen matkat (?) tai viime, joten ei ihme

      • turisti .-.

        Käytiin Bodrumissa Tjären pakettimatkalla jo 2011..ei siellä silloinkaan paljoa suomalaisia ollut, paljon turkkilaisia lomailijoita oli meidän hotellissa ja sitten saksalaisia.


    • gumbet

      Bodrumissa. Gumbetissäkin on, mutta ei niissä ole kuin kourallinen ihmisiä, tyhjältä näytti, ainakin kun me siellä olimme 24.5-1.6.

    • js13

      Oltiin Gumbetissa kahden naisen poppoolla 24.5 - 1.6. ja tosiaan ei siellä juuri suomalaisia ollut, mutta ei kai se huono asia ole....

      Me ainakin ihastuimme Bodrumiin ja Gumbetiin. Itse olen käynyt aikaisemmin Alanyassa, Sidessä ja Marmariksessa. Gumbet oli hyvin erilainen paikka niihin verrattuna ja positiivisessa mielessä. Aikalailla ylä- ja alamäkeä, joten huonojalkaiset tai huonokuntoiset lujilla. Labyrinttimainen tunnelma tuli kun sinne saavuttiin, mutta hyvin siellä oppi kulkemaan, se oli vaan se ensikosketus linja-autolla tullessa yömyöhään.

      Varsinainen turistikausihan siellä käynnistyi tästä viikosta eli 1.6 alkaen. Meidän hotellin sanottiin (Club Paloma Apart.) olevan myyty loppuun syksyyn saakka. Toukokuun viimeinen viikko, jolloin me siis olimme siellä oli vielä tosi rauhallista hotellillakin ja se oli ihan hyvä asia. Todettiin, että että huippuhyvä aika matkustaa juuri toukokuun viimeisellä viikolla, porukkaa on, muttei liikaa vielä. Ravintoloitsijatkin odottivat lisää turisteja innokkaasti.

      Baarielämämästä sen verran, että ei baarit/ravintolat/diskot täynnä olleet,mutta tunnelma ja meininki kohdillaan. Baarikadulla isot diskot ja etenkin nuorisoa. Baarikadusta vähän alaspäin rantaa kohti, mm. Deja Vu ja My Moon ravintoloissa tosi hyvä musiikki ja meninki. Ja kannattaa muistaa, että tunnelma ja riehakkuus lähtee meistä jokaisesta itsestä ja se ei ole kiinni siitä, onko baari tupaten täynnä vai se kourallinen ihmisiä =) Meillä ainakin meni aina aamuyöhön bailuiltoina.
      Ja ainakin näissä kahdessa ravintolassa ja muissakin (en muista nimeä) saatte taatusti bilettää ja opitte hauskoja tansseja baaripoikien kanssa,joten rohkeasti mukaan iltaa viettämään ja bailaamaan! Voi vaikka vilkaista youtubesta, mitä mooveja siellä veivataan mm. Mr. C The Slide Man - Cha-Cha Slide sekä The Cupid Shuffle - To the left to the right.

      Iso ulkoilmadisko Halikarnassos jäi katsastamatta, kun sanoivat siellä olevan vielä hiljaista, ennenkuin kausi käynnistyy kunnolla.

      Bodrumin kaupungissa kannattaa ehdottomasti käydä useammankin kerran, jos hotelli Gumbetin puolella. Aivan ihastuttava satama alue!

      Tuulimyllyt kukkulalla myös ehdoton kohde masiemien takia.

      Ja Gulet-laivalla kannattaa tehdä päiväristeily, pysähtelee uimaan viidessä eri paikassa ja nähtävää ja koettaavaa riitttä mm. kameliranta. Meidän siellä ollessa oli kameli todella vihaisella päällä. Ei tehnyt mieli lähelle mennä.

      Tässä nyt joitakin vinkkejä sinne menijöille.

      Oikein hauskaa ja mukavaa matkaa ihanaan kohteeseen.

    • Bodrumis

      Kyllä bodrumiin reissuja on tehty, olin ekan kerran 1996 ja täytyy sanoa, et sillon ei ollut paljon suomalaisia. Halikarnas kannataa käydä tsekkaamas, on tosi hieno meno (mesta)...

    • hatersgonhate

      js13, tulin juuri itsekin Gumbetistä ja on kyllä ihana paikka! Yövyimme kaverini kanssa samassa hotellissakin :) Itse rakastuin The Brothers Bar nimiseen paikkaan ja No Name Bar

    • Somelainen Mies

      Aina parempi mitä vähemmän muita suomalaisia. Toivottavasti ei nytkään ole syyskuussa humalaisia, suomalaisia , varsinkaan nuorisoa.

    • Somelainen naine

      Vielä parempi on, että tuolla tuskin on niitä hikisiä suomibaareja, joissa somelaiset puliukot ja -akat vetää päiväkänniä laulaen humppakaraokea. Ja syö nakit ja muusi-annostaan ketsupit ja sinapit rinnuksilla. EIvätkä peseydy kertaakaan loman aikana.

    • Ripulis perseilys

      Juu eikä toivottavasti näitä suomibaarien vakio esiintyjiä, Tauski, Matti Esko, Anita Hirvonen, Hunks ja Cheek ja Puliämmä Tukiainen....

    • Rocker Stocker

      Onko Gumbetissa /Bodrumissa hyviä musiikkibaareja. EN TARKOITA DISKOJA, vaan paikkoja joissa on ELÄVÄÄ musiikkia. MIELUITEN TURKKILAISTA ROCKIA!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      6
      1762
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      28
      1758
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      15
      1241
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1164
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1142
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      9
      1067
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1021
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      995
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      994
    10. 10
      980
    Aihe