Rahankerjuu

minimi älykkyys

Sanokaa mitä sanotte mutta rahankerjuu häälahjaksi on niin TOLLOA kuin olla voi.
Hääkutsuun EI tarvitse laittaa mitään merkintää lahjasta!
On todella loukkaavaa kutsuvieraita kohtaan kohdella heitä yhtä tolloina kuin itse rahankerjääjänä on. Usein vieraat ovat paljon älykkäämpiä kuin itse hääpari, sallikaa heille se ilo päättää tulevatko juhliinne ja jos tulevat, tuovatko lahjan vai ei.

3

210

  Vastaukset

  • Monet pyytävät laittamaan tilisiirtoon, mitä rahoilla toivotaan ostettavan. Muutenkin rahalahja on parempi, niin ei tarvitse palautella lahjoja, tai harmitella turhuuksia. Lahjalista on myös hyvä. Mikset haluaisi onnitella paria, ja viedä lahjaa, jos menet juhliin? Mikään pakko ei ole osallistua, jos et tunne paria läheiseksi, tai et halua mennä.

  • Mitä ihmeen tolloa siinä on, jos lahjan sijaan parille annetaan rahaa?? Mitä eroa näillä kahdella asialla on? Jos hääpari tarvitsee rahaa esimerkiksi häämatkaan, niin mitäs pahaa siinä? Jos hääparilla on jo kaikkea krääsää riittävästi, niin pitäisikö muka ottaa sitä vastaan lisää.

   Kirjoitit, että Hääkutsuun ei tarvitse laittaa merkintää lahjasta! MIksi ei? Senkö takia, että sinun kaltaiset ajattelemattomat ja tyhmät ihmiset voivat ostaa parille jotain turhaa krääsää?? Jos et ole juhliin menossa, niin silloin sinulta ei tietenkään odoteta lahjaa tai rahaa.

   Minusta on erittäin hyvä käytäntö, kun nykyään hääpareilla on lahjalista tai ilmoittavat toiveen saada rahaa. Vieraillekin on paljon helpompaa, kun ei tarvitse päätään puhki miettiä mitä antaa parille lahjaksi.

  • niin... myös poliitikot keräävät vaalirahaa järjestämällä 'seminaareja'. Eräänlaista veronkiertoa nämä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Johanna raskaana! Ei pyhää päivää sentään

   Johanna Tukiainen ilmoittanut raskaus-uutisen. Saa vauvan syksyllä. 41 vuotias. https://www.seiska.fi/Uutiset/Totta-se-on-Johanna-Tukiainen-vahvistaa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   238
   18198
  2. Suomalaiset työttömät

   maatiloille töihin, onko mahdoton ajatus? Kausityöntekijöitä ei koronan takia saada Suomeen joten voidaanko suomalaisia työttömiä velvoittaa vastaanot
   Maailman menoa
   328
   3469
  3. Mansikka- ja marjasato voidaan uhrata

   niillä ei ole mitään merkitystä elintarvikehuollon kannalta,ne voidaan uhrata.Elintarvikehuollon kannalta tärkeitä ovat vilja-ja perunasato ymv. mutta
   Maailman menoa
   167
   1613