hyundai ruohotrimmeri 25

300

https://www.toknet.fi/tuotteet/tuote/6438114500774/hyundai-ruohotrimmeri-25-cc-polttomoottorilla?ref=page-storeinfo

ostin tollasen. kolme pihamaata olen tässä hangannut leikellä ja vajaa litra on mennyt polttoainetta. tuntuu olevan kaikinpuolin hyvä hintaansa nähden. en vain ymmärrä tuossa olevaa kantohihnaa. ei tuolla tee kyllä mitään. sellanen onneton lenkki jota ei saa oikein mihinkään. oisko ideoita? olen nyt vain pitänyt käsissä ilman valjaita. ei tuo paljon paina. oliko 5.5kg?

miten muilla on toiminut? maksoin 100e ja seuraavana päivänä tuli 60e tarjous.

23

7487

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uddis

      moro,
      itsekin ajattelen ostaa selaisen. Rohkaisevaa on lukea että vehje toimii.

    • 300

      kannattanee. täällä kiinteistöhuoltokin ostanut tollaset käyttöön. kuhan ostelet niin neuvoppas miten tuo nisklenkki tossa toimii =D

    • Veikkolaan

      Mulla on hävinnyt ohjekirja kyseiseen laitteeseen, mistäköhän semmosen sais?

    • kiinalaatua

      Just palautin omani tänään. Hajosi toisella tankillisella kun lämpeni niin paljon, että se muovisuoja ja siimakiekko suli irti. Että kannattaa ajella maltilla jos toivoo kestoa. Tai reilusti hanaa, että saa takuuaikana rahat takaisin..

    • justjoo154

      Ostin kans. Tankin korkki vuotaa, ei voi kun tankata 1/3 tankkia, tai valuu bensat pihalle. Viime kesänä käytin pari kertaa. Todella vaikea saada käyntiin, aika käsi ihan paskana. Nyt viikonloppuna piti tien reunat ajaa. 45min revin käyntiin. Käynnistysnaru ei palaudu enää. Kaasu ei toimi. Jouduin painamaan kaasua suoraan kaasarista, koko ajan täydet kierrokset. Bensa riitti n 5 min, kun ei voinut tankata täyteen. Tämän jälkeen ei lähtenyt enään käyntiin. Laite on nykyään kyseisen tien varrella olevassa lepikossa, noin 15 metriä tiestä. Kauemmas en sitä saanut lentään. Kai sen sieltä haen, sit kun vitutus tasaantuu. Suosittelenko , onko mielestäni hyvä.? .. Anna ennemmin rahat kissojen katastrofiyhdistykselle. Mun mielestä on vastuutonta tuoda tuollaista paskaa maahan..

    • Rimmerikaatopaikalle

      Samaa mieltä edellisen kommentoijan kans itellä meni kans hermo toho paskaa ei suostu käymää katkasin koko sahan ja heitin vittuun!

    • ferggu

      mistä saa trimmeriin sen siima jutun sen koko pään tokmanni kyllä myy laitetta mutta ei vara osia
      lähtee silleen käyntiin että ryyppy ylös pumppaa bensaa 10 kertaa siitä kaasarin alta olevasta tutista, ja yksi nykäsy ja lähtee ja ryyppy alas ja vot riittää kun ajaa 2,5 prosenttisella bensalla

    • Epätoivoinen

      Älä hyvä ihminen sotkeudu kiinalaisen HYNDAImerkkiseen tuotteeseen jota TOKMANNI ketju myy.
      Takuuajan mentyä umpeen et saa mistään varaosia

      • Anonyymi

        On muuten Korealainen!


      • Anonyymi

        Älä viitsi tyhmyyttäsi tuoda esiin!


    • Anonyymi

      ostin hyundai ruohotrimmerin : käynnitysratas on suunniteltu niin, ettei kestä montakaan vetoa. käynnistyshampaat syö suden lailla muovista ratasta, vaikka metallihampaiden pitäisi väistyä pois tieltä koneen käynnistyttyä. kertakäyttökamaa, voihan nenä

    • Anonyymi

      Miten tohon saa vaihdettua käynnistysnarun ? Onko tehtävä nyrkin mentävä reikä kylkeen , onko naru sittenkään vaihdettavissa ? Vai saako sen tarpeeksi auki vaihtoo varten,ettei tarvi kokonaan purkaa?Mä mikään koneinssi ole!
      Tehojahan tossa mukavasti on,mutta se helvetillinen käyntiin tempominen perkeleitä ja veetä huudellen lähes katkasi sen liian ohuen käynnistysnarun-joka huonosti palautuu-ja en saanu vaihdettua TOISSA VUONNA !Odottaa tolla vielä.Ja mä odotan neuvoja.

      • Anonyymi

        Lähtee käyntiin helposti kunhan muistaa pumpata kaasarin alla olevasta kummitutista sen 5-10 pumppausta ja sit "ryyppyvipu" ylös ja veteleen narusta ja kun käy niin se "ryyppyvipu" alas ja ei ku hommiin!


    • Anonyymi

      Otin viimekesänä paketissa seisseen Hyundai RU25 trimmerin käyttöön. Viidennen käyttökerran (alle 6 tuntia) hajosi. Kiila petti vauhtipyörästä. Kiilanmuoto oli rakennettu vauhtipyörän alumiinivaluun suoraan. Käynnistämisen kanssa ei ollut ongelmia kunhan osaa tehdä ne kaikki kuusikohtaiset käynnistysrituaalit.
      Kantohihnasta sai pientä hyötyä kun sen ensin onnistuu kiristämään sopivaan pituuteen ja säätää vielä kahvat sellaiseen asentoon että laitteen painopiste tulee sopivaksi.

      • Anonyymi

        Niin tuosta hihnasta:se lienee tarkoitettu käytettäväksi niin että pujotetaan pään yli vastakkaiselle olkapäälle kuin missä trimmeri sijaitsee!


    • Anonyymi

      Ei se kylläkään käynnistynyt niin helpolla,mitä ohjeista voisi päätellä.
      Ja sillä hihnalla ei kyllä tunnu olevan mitään merkitystä,muuta kun haitta.Pikku toimenpiteellä saa valjaat,jos on liinoja/laukun olkahihnoja.Kun on vaihdeltava kone puolelta toiselle,tai rinteessä ja ojansivuissa.
      Kyllä pitää olla "sarvet", ei ikinä enää tota mallia.Vähiin on käyny muutenkin tokmannin ostokset.Jaksa niitä romuja roudata enää takaisin.

    • Varmaan muutamille sattunut ”maanantai”-versio. Meidän taloyhtiössä se on ollut käytössä useat vuodet ja hyvin on tähän saakka pelannut. Jos nyt menee rikki, niin ”hintansa on haukkunut”. Ei voi olla kuin tyytyväinen.

    • Anonyymi

      Ostin neljä vuotta sitten alennuksesta joillakin kympeillä ja tänään taas talven jälkeen kun nykäisi käyntiin niin kolmannella taisi lähteä. On kyllä ollut hintansa arvoinen. Pienkonebensaa on tullut käytettyä niin on pysynyt hyvänä. Ei voi valittaa.

      • Anonyymi

        Niin ja hihnasta sen verran. Olen itse säätänyt sen niin lyhyeksi, että koneen puoleisella olkapäällä roikkuu.


    • Anonyymi

      Mulla yks romu polttomoorrikäyttöinen ruohotrimmeri. RU25A1. Tankin korkki rikki, Bensanimuletku rikki. Kahvan kiinitykset rikki. Ainoa hyundai -merkkinen laite jonka tulen hommaamaan. Täyttä pskaa. Käy sääliksi kuka menee ostamaan ko merkkisen auton tai muun kalliimman laitteen. Made in china lukee tarrassa. Osia ei löydy muutakuin kierräryslavalta. Mukavaa kesää kunhan et hukkaa aikasi ko romuihin.

    • Anonyymi

      "On muuten Korealainen!"

      Tämä on paras kommentti tässä keskustelussa !!

      • Anonyymi

        Siinä näkee, että omalle paskalle tuotteelle kannattaa ostaa merkkituotteen merkin käyttöoikeus. Aina joku luulee, että merkillä on jotain yhteyttä merkin haltijan laatutasoon.


    • Anonyymi

      Just ostin 20 eurolla Hyundai polttomoottoritrimmerin 25 kuutioinen. Vieläpä käytetty. Mielenkiintoista nähdä kuinka pelittää

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1027
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      920
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      10
      784
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      700
    Aihe