täyttä kusetusta

SäästöäJokaHetki

Jo on maailma mennyt kummalliseksi.. Olisin halunnut ottaa saunalahdelta liittymän, johon kuuluu netti, puhetta ja tekstiviestejä. Katselin hintoja ja törmäsin sellaiseen etten voi ottaa liittymää hyväksymättä, että minulle lähetetään mainoksia saunalahdelta ja yhteistyökumppaneilta tekstiviestein ja sähköpostilla. Todella hämmästyttävää, että en saa valita tahdonko niitä mainoksia vai en vaan ne tulevat pakollisina liittymän mukana.. Mielestäni tuo on törkeää..

Ja toinen todella hieno lisuke kyseiseen puljuun on puhelinmyynti. Minulle soitti puhelinmyyjä, joka kauppasi 4g nettiä ja puhelinliittymää ja mitä kaikkea muuta tarjolla olikaan. Koska minulla oli tarkoitus vaihtaa liittymätyyppiä jokatapauksessa, ajattelin että tämä näpsäkkä myyjähän sen tekee puolestani. Eipä vain onnistunutkaan. Olisin halunnut vaihtaa edullisempaan pakettiin, mutta tämä ei käy, koska heitä on kielletty tarjoamasta halvempaa ja myymästä minulle edullisempaa pakettia.. EI HYVÄÄ PÄIVÄÄ?

Haluaisinkin herättää näistä asioista keskustelua ja kysyä josko joku viisaampi osaisi kertoa miten tämä on mahdollista.. Asiakas ei saa sitä mitä haluaa missään tilanteessa?

Oletko sinä tullut jollain tavalla kusetetuksi kyseisen puljun toimesta?

3

215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vältä Saunalahtea.

      En tiedä miten tuo on mahdollista mutta noin se vaan on.

      Ja toden totta, Saunalahdella ei ole enää kännyliittymiä joihin ei tulisi mainoksia, no ehkä korkeintaan yksi sellainen on ja sekin latausliittymä, muihin tulee mainoksia!

      Ja lisänä vielä se ettei kannata myöskään ottaa Saunalahden 4G-liittymää, niissä on jaettu IP eli jos joku saa bannit, sanotaan vaikka tänne Suomi24:lle ja itselles sattuu sama IP niin etpä pääse sinäkään tänne kirjoittamaan. Eli toisinsanoen niillä on NATattu, ei julkinen IP.

      Siinä muutama syy välttää Saunalahtea. Ai niin paperilaskusta veloitetaan erikseen, saunalahden kännyliittymissä on pakkodata myös niille jotka ei sitä tarvitse ja vastaajapalvelustakin joutuu erikseen maksamaan. Eikä uusiin kännyliittymiin enää saa sähköpostiakaan.

    • Älä höyryä

      Kelpo liittymään ei sisälly markkinointiviestejä, ihan tavallinen liittymä kyseessä. Paperilaskusta veloittaa kyllä kaikki muutkin.

    • 11,41e/kk

      Puhelinmyyntinä saivat minut tilaamaan mokkulan 1megan nopeudella,
      2 vuoden määräaikaisella sopimuksella. Ei toiminut oikeastaan ollenkaan megasta puhumattakaan. selvisi etten edes asu sellaisella kuuluvuus alueella että megan nopeuteen voisi päästä, voivoteltiin vain, maksoin kaks vuotta janyt ajattelin kun määräaikaisuus päättyi että viimein pääsin paskasta erikseen, mutta ei laskut vain tulee edelleen.

      Sellainen saunalahti kokemus täällä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1565
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      172
      1243
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1080
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      997
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      86
      910
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      841
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      828
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      754
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe