Onko kokemusta Kennel Samolandista?

Kunhan ihmettelen

3

99

  Vastaukset

  • Koirahan näyttää olevan jo myyty,kaipa niitä menee erillaisiin tarkoituksiin ja erillaisiin perheisiin,niinkun muitakin rotuja.

  • Koko ajanko toi nainen on pennuttamassa koiraansa... Miten mulle tuli sellanen kuva.. No en kauheena blogikirjotuksia lukenu mut jonku verran. Huh huh, on se nyt helevata kun pennutetaan vaan että rahaa tulis ku roskaa. On niitä oikeitakin töitä olemassa...

   Säälittää vaan kun narttukoira on joku hiton pentutehdas vaan.... Ihanaa kesäpentuja tulee ihkuuuu pentuja pentuja taas tiedossa jeee... Niin en pelkästään siis viittaa tähän kenneliin vaan yleisesti ottaen...

   • Otappas asioista selkoa ennen kirjoittelua ,katsoin väitettäsi jalostustietokannasta josta itsekkin olisit voinut asian tarkistaa ennen kirjoitustasi.Pentueita näkyy...tasan kaksi,siis kaksi pentuetta vain.Eli,kokoajan,ei ole pennuttanut.Mikäköhän sinua nyppii,olisko jonkinlaista kateutta aloittelevaa kasvattajaa kohtaan...siltä näyttäisi.
    Kerro ihmeessä,ihan mielenkiinnosta olisi kiva tietää,mikä on se syy että noin avauduit täällä?


  SEISKA.FI

  • Temptation Island -Valto pudotti TIS-Extrassa sokkipommin vieressään istuvalle Miralle - järkytys leimahti kasvoille: "Henkilökohtaisesti en pysty!"
  • Kaikkien aikojen järkytys: Valto näkee Temptation Islandissa Miran harrastavan seksiä Markuksen kanssa - "En olisi pahimmissa painajaisissani voinut odottaa"
  • Nyt on väkevä paitavalinta! Arnold Schwarzenegger, 72, pyöräili reteästi auringossa – muistutti pukeutumisellaan vastaantulijoita nuoruusvuosiensa huippukunnosta!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kulmunille koulutusta 50 000 eurolla

   Veronmaksajat maksaa https://www.is.fi/politiikka/art-2000006527878.html Näin niitä verorahoja käytetään
   Maailman menoa
   368
   4245
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   152
   4142
  3. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   80
   3589
  4. Miksi Halla-aho vaikenee USAn mellakoista?

   Johtuuko siintä että hän ei voi/saa kritisoida Putinia eikä Trumpia!?
   Maailman menoa
   219
   2515
  5. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   18
   2249