Converting vegetarians

convertingveglukija

Lukeeko muut sitä?
Itse olen lukenut jo pitkään ja tykkään heidin jutuista, mutta pistää silmään tuo "uudelleen" alkanut vegaanius. Vegaanihan on vahvasti eettinen filosofia tms, joka on oleellisilta osin sitä, ettei käytä mitään eläinkunnan tuotteita. Muutamia vuosia sitten heidi sanoi blogissaan olevansa vegaani vaikka söi pari kertaa vuodessa katkarapuja, käytti nahkaa, eläimillä testattuja meikkejä sun muuta. Eli ei oikeasti ollut vegis.

No, katoin hänen uusia kuviaan ja ihastelin kun on niin kauniit ripset. Millä vegaanisella ripsarilla saa noin pitkät ja kaarevat ripset? Hän edelleen myös värjäää hiuksiaan mustalla markettivärillä mikä ei tod ole vegaanista vaan sekä eläimillä testattua että eläin peräisiä aineita sisältävää.... tietysti haluaa olla nättinä, mutta haiskahtaa kovasti tuo eettisen elämäntavan mainostaminen ja turhamaisuus vaikken tarkotakaan, että pitää näyttää joltain likaiselta hipiltä jos ajattelee eläinten oikeuksia tai luontoa.

Heidi aika usein blogissaan antaa elämästään värikkäämmän kuvan kuin mitä se on-> häntä ihaillaan paljon kun sattuu ja tapahtuu, mutta monet jutut on roimasti väritettyjä, lahjakas kirjailijan alku kun on. Satun tietämään tämän, kun meillä on muutamia yhteisiä tuttuja ja tutun tuttuja, mutta itse en henk koht tunne häntä.

8

1204

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • convertingveglukija
    • 876

      Sen tapa selittää asioita kyllä jotenkin tuntuu liiottelulta. Oon itekin asunut aasiassa aikoinaan lähes yhtä pitkän ajan eikä mulla kertaakaan ollut tarvetta huudella suomeen miten oon kokenut kaikkea siistiä ja seikkaillut, tullut nöyräksi ja kiitolliseksi. Toki normaalisti niin käykin kun viettää pitkän ajan niin erilaisessa kulttuurissa ilman länsimaalaisen elämän luksuksia, mutta mikä tarve hänellä on sitä todistella muille? Tämän takia itelle ei tullut mieleenikään alkaa kirjoittamaan kokemuksistani blogia koska en halunnut antaa itsestäni kenellekään vastaavanlaista kuvaa. Eli en minä ainakaan ihaile häntä.

    • elationstation

      Suomen kielessä käytetään usein termejä 'vegaani' ja 'veganismi' silloinkin, kun puhutaan pelkästään ruokavaliosta, johon ei kuulu eläinperäiset tuotteet.

      As a side note, en varmaan koskaan tule ymmärtämään tätä interetin anonyymia dissauskulttuuria. Haters gonna hate.

    • LUKIJA

      Ööh, just joo "Satun tietämään". Mitäköhän rikkinäisen puhelimen kautta sattuu tietämään? Jokainen joka kirjoittaa blogia, kertoo vain niistä hetkistä kun jotain tapahtuu. Ei kukaan jaksa lukea "tänään söin pullaa ja katsoin telkkaria". Vaikka olis sekin ihan raikasta, liian monessa blogissa hehkutetaan ihan turhia asioita. Tämän kaltaisia blogeja en jääkään sitten lukemaan.

      En ymmärrä miksi Heidillä olisi tarve värittää juttujaan tai liioitella.
      Tykkään hänen kirjoituksistaan.

    • hopladii

      ohhoh, nimimerkki elationstation

      VEGANISMI on nimenomaan sitä, ettei käytä MITÄÄN eläinperäisiä tuotteita! Juuri sinunlaistesi ihmisten takia tuo ja monet muut ideologiat puuroutuvat ihmisten mielissä. Jos käytät eläinperäisiä tai eläimillä testattuja tuotteita edes silloin tällöin, ET OLE VEGAANI. Silloin olet vain lakto/ovo/pesco/mitä ikinä... eikö voi olla kasvikunnan tuotteita syövä henkilö väittämättä itseään vegaaniksi vai onko se vain niin hienoa?

      Juuri tuota olen itsekin epäillyt Heidin kohdalla eikä tämä ole mitään haters gonna hate kamaa, itsekin luen hänen blogiaan ja se on mielestäni hyvä. AP:n tapaan kuitenkin hieman häiritsee tuo veganismin mainostaminen kun ei hän ainakaan ennen vegaani ollut - kunhan väitti olevansa.

    • fgd3

      Enemmänkin ihmetyttää se että selittää ettei omista Aasian reppureissuillaan muuta kuin rinkallisen tavaraa, mutta silti jokaisessa kuvassa eri vaatekerta ja kengät. Ja tietty meikit melkein aina viimeisen päälle, jopa joogaan mennessä vaikka väitti että "eiliset meikit". En ihan usko että silmänrajaukset ja maskarat pysyvät niin ojennuksessa yön jäljiltä. Samoin ärsyttää tapa hehkuttaa itseään jokaisessa lauseessa ja hokea sitä, miten on niin villi ja spontaani ja tykkää koko ajan olla kaikkialla, ja miten on taas löytänyt valaistuksen ja sisäisen rauhan jne.

      Mielenkiintoinen blogi silti, mutta tuo nyt ärsyttää.

    • 977

      Niin mäkin oon miettinyt tuota että yleensä henkisten arvojen noustessa ulkoisten asioiden merkitys laskee, mut hänellä on aina niin kaikki viimeisen päälle. Tosin puhumme hoikasta henkilöstä jolla julkinen blogi, jonne on määritelty painonlaskusuunnitelma. Tuntuu aika kaukaiselta jos vertaa oikeaa buddhalaiseen arvomaailmaan.

    • niin1

      tee ootte hassui.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2810
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2030
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      42
      1543
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      989
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe