wotti

jutiwot

Tavallisessa pelimuodossa on kaksi joukkuetta, joissa kummassakin taistelee 15 tankkia.[2] Peli päättyy, kun kaikki jommankumman puolen tankit tuhotaan tai jompikumpi tukikohta vallataan. Jos kumpikaan näistä ei tapahdu 15 minuutissa, peli päättyy tasapeliin.
Hyökkäystaistelussa on kaksi joukkuetta, joissa on tavallisen pelimuodon tapaan 15 pelaajaa, mutta aikaa on 10 minuuttia. Toisen joukkueen pitää puolustaa tukikohtaa ja toisen hyökätä vihollisen tukikohdalle. Jos aika loppuu, puolustava joukkue voittaa.
Kohtaamistaistelussa on yksi tukikohta yleensä yhtä kaukana molempien joukkueiden tukikohdasta. Joukkueita on kaksi ja pelaajia 15. Joukkueiden pitää vallata tukikohta tai tuhota kaikki vihollisen joukkueen tankit.
Pelimuodoissa on erilaisia maita, joissa taistellaan (aavikko, lumi, kesä, vuoristo jne.).
Klaanit[muokkaa]
Pelissä on käytössä klaaneja (engl. clan), jotka ovat pelaajista koostuvia ”kerhoja”. Klaanit voivat osallistua klaanisotiin, joiden tavoite on saavuttaa maailman herruus valtaamalla toisilta klaaneilta maata. Pelistä löytyy useita myös satunnaispelaajille sopivia suomalaisia klaaneja, joista vain murto-osa osallistuu klaanisotiin. Klaanien jäsenmäärä on rajoitettu sataan, jonka vuoksi monet klaanit tekevät yhteistyötä. Esimerkkejä suomalaisista klaaneista ovat Comba (Combat Academy), KOSSU (Kaikkein Osuvimmat Suomalaiset Surmaajat Ulkona), HKPL (hakkapeliitat), FBCTT (Finnish Blue Cross Top Triangle) sekä 0suomalaisklaani FTC (Finnish Tank Clan) joka koostuu useista eri pikku klaaneista jotka tekevät yhteistyötä ja tietenkin KORPI (Korpi-klaani) ja SISSI (Sissi-osasto).Klaanien jäsenmäärä on rajoitettu sataan ja sen takia esim. FTC on jakautunut eri yksiköihin.
Osasto[muokkaa]
Pelaajia voi kutsua "osastoon" (engl. platoon), eli kaksin- tai kolminpeliin, jossa pelaajat pääsevät samalle puolelle taistelussa.[9] Kolmen pelaajan osastot ovat mahdollisia vain jos osaston perustajalla on käytössä premiumtili. [9] Tyypillinen tapa pelata osastoilla on myös kerätä niitä muutama ja pelata niillä vastakkain.
Tasot[muokkaa]
Pelissä on usean tasoisia (engl. tier) tankkeja. Aluksi pelaaja saa kuusi ykköstason tankkia Yhdysvalloilta, Neuvostoliitolta, Saksalta, Britannialta, Ranskalta ja Kiinalta. Hopealla tai kullalla voi ostaa lisää tankkeja. Tasoja on kymmeneen asti, paitsi telatykeissä, joissa niitä on kahdeksaan tasoon asti.
Hopea ja kulta[muokkaa]
Pelin perusvaluuttayksikkö on hopea. Suurin osa tankeista on ostettavissa hopealla. Hopeaa tienataan taisteluissa. Kulta on erikoisvaluuttaa, jota voi ostaa oikeaa rahaa käyttäen pelin verkkosivuilta. Kullalla voi ostaa mm. uusia tallipaikkoja, tankkeja, erikoisammuksia ja premiumtilin. Kultaa voi muuttaa hopeaksi, mutta hopeaa ei voi muuttaa kullaksi.
Pelin sisällä klaanit voivat ansaita kultaa Clan Wars-pelimuodossa omistamiensa maa-alueiden kultatuottojen perusteella. Klaanit voivat jakaa ansaitsemiaan kultatuloja pelaajilleen.
Aikajana[muokkaa]

12. marraskuuta 2010: Pelin betatesti päättyi ja peli julkaistiin versiona 0.6.3.
16. huhtikuuta 2011: Ensimmäinen ”Kill the Mod” -tapahtuma järjestettiin Betatestauksen jälkeen.
17. toukokuuta 2011: versio 0.6.4: Lisätty kaksi uutta karttaa (Mountain Pass ja Steppes), kolme uutta tankkia (Venäläiset KV-5, KV-13 ja Saksalainen Pz38nA) ja lisäksi tason 8 telatykit (saksalainen GW Typ E, venäläinen Object 261 ja yhdysvaltalainen T92).
19. toukokuuta 2011: Clan Wars eli Klaanisodat julkaistiin sisältäen maailmankartan, jolla klaanit voivat taistella maailman herruudesta.
23. toukokuuta 2011: Ensimmäinen pelin sisäinen spesiaali julkaistiin.
24. toukokuuta 2011: Rekisteröityneiden käyttäjien määrä ylitti kolmen miljoonan rajan.
26. toukokuuta 2011: Tracer hackit eli eräänlaiset huijauskeinot poistettiin täydellisesti pelis2.

1

379

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ööööäääälöö

      Ööö tota tännne kuuluu laittaa seksistä juttua ja varsinkin koulussa tapahtuvaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      78
      1540
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1277
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      119
      1255
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1176
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1044
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      86
      852
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      782
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      775
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      381
      751
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      124
      709
    Aihe