Kerrotko Sunprime Torba Beach hotellista

Saako nukuttua?

Hei,
Suunnittelemme lomamatkaa ko. hotelliin heinäkuulle ja haluaisimme jo siellä lomailleilta matkalaisilta kokemuksia, että sopiiko kohde rauhalliseen lomailuun, niiinkuin Tjäreborg sivuillaan kertoilee.
Netissä on muutamia kertomuksia ko. hotelliin kuuluvasta diskomusasta, joka häiritsee yöunia. Onko näin ?
Toki muutkin kokemukset ko. hotellista otetaan ilolla vastaan.
Kiitos etukäteen!

4

368

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ....

      Olimme viime syksynä kyseisessä hotellissa häämatkalla. Valitsimme Torban nimenomaan, netissä olleiden kuvien , sekä luvatun rauhan perusteella, toki myös se ettei hotellissa ollut lapsia vaikutti.
      Itsessäänhän Torba oli hyvin kaunis, rauhallinen, siisti ja PIENI, ei sieltä muuta löydy kuin muutama hotelli, pari kauppaa, ravintola ja tietenkin paikallisasutusta.. Päivisin siis tuo rauha on kyllä aivan todellinen. Jos kaipaa vaihtelua ruokiin taikka maisemiin, tai haluaa käydä kunnon kaupassa, niin Dolmuksella pääsee kyllä helposti Bodrumiin.
      Me kävimmekin lähes joka ilta joko Bodrumissa tai Gümbetissä syömässä, joinakin päivinä kävimme myös päivällä Gümbetissä rannalla. Mieheni on siis sitä lajia, ettei osaa olla paikoillaan montaa tuntia.
      Mutta hotellin olimme valinneet siis siinä toivossa, että saamme istua iltaa siellä rauhassa, toki halusimme kokeilla useita eri ravintoloita, mutta palata ruokailun jälken hotellille nauttimaan tähtitaivaasta, toistemme seurasta, ehkä hiljaa soivasta musiikista sekä viinistä.. Tämä olisikin onnistunut tämän hotellin omassa ravintolassa sekä allasbaarissa, jotka olivat auki muistaakseni puolille öin!? Upea, musta, merimaisema, tähdet, muutamia muita aikuisia pariskuntia viettämässä iltaa, tunnelmallisen musiikin soidessa.
      MUTTA... naapurissa oli iso All Inclusive hotelli, jossa alkoi järkyttävät bileet, joka ilta yhdeksän? maissa, jatkuen pitkälle yöhön, parhaimmillaan yhtenä iltana, samaan aikaan siellä soitti livebändi omaa musiikkia, DJ discomusaa sekä oli mieletön ilotulitus ja päälle vielä hirveä huuto. Eipä siinä metelissä kuullut enää juurikaan oman hotellin tunnelmallista musiikkia, ja aika moni vetäytyikin omiin huoneisiinsa. Huoneisiinkin toki kuului tämä älämölö, mutta ei se kyllä meiltä unia vienyt. Ainostaan tunnelman latisti. :(

    • Saako nukuttua?

      Hei ja kiitos sinulle tiedoista.
      Ei kuulosta kovin hyvältä tuon melun osalta. Matkatoimiston sivulta saa tosiaankin eri käsityksen, mutta jospa tänä vuonna olisi tilanne toinen ja porukat olisivat tehneet valituksia aiemmin ja niiden perusteella tuo meteli olisi saatu aisoihin!!? Mekään emme ole kovin herkkäunisia, mutta sittenhän sen näkee, miten käy.

      Kerrotko vielä hotellin aamiaistarjonnasta ja olivatko edes huoneet matkatoimiston kuvauksen mukaisia ja entäs millainen henkilökunta?

      Bodrum on meille tuttu paikka aiemmilta vuosilta ja siellä ajattelimmekin käydä muutamana iltana syömässä.

    • .....

      Hei,
      Huoneet vastasivat täysin, kuvia joita netissä on. Olivat siistit ja hyvässä kunnossa, siivous oli joka päivä ja pyyhkeet vaihtoivat myös päivittäin, paitsi allaspyyhkeet sekä kylpytakit olisivat vaihtaneet pientä korvausta vastaan. Olimme maksaneet merinäköalasta, mutta parvekkeemme edessä oli iso puu kasvanut peittämään näköalan, tämä ei meitä niin paljoa haitannut, että olisimme jaksaneet valittaa asiasta, koska meri sieltä välistä kuitenkin jonkin verran pilkisti.

      Hotellin kuntosali oli ihan kelpo, mies kävi siellä muutaman kerran viikon aikana. Altaalla oli muutaman kerran viikossa allasjumppaa, ruotsiksi vedettynä, sinä aikana poistuimme yleensä syömään, koska musiikin volyme nousi sinä aikana, siitä hiljaisesta taustamusiikista melko korkealle, eikä jumppa muutenkaan kiinnostanut. Prime market, joka hotellilla oli, oli aika onneton, mutta kyllä sieltä vedet, limut ja oluet sai. Muuten käytiinkin Bodrumissa kunnon kaupassa, jossa oli myös huomattavasti halvempaa. Hotellin omalla rannalla emme käyneet kertaakaan, se oli siinä tien toisella puolella. Näytti olevan sellaista pikkukiveä se ranta.

      Aamupala oli mielestämme ihan hyvä. Perus leivät, juustoineen ja makkaroineen. Kasviksia ja hedelmiä löytyi. Munakkaita oli yleensä muutamaa eri sorttia, ja jossain muistan nähneeni lapun, että keittiöstä olisi ollut mahdollista tilata mieleisensä omeletin. Lämpiminä oli myös makkaraa, sekä useasti myös paistettua tomaattia tms. Lisäksi taisi olla myös ne perus makeat levitteet, jogurtit yms. Kahvia ja teetä sai, sekä vettä ja sellasta pelkälle sokerille maistuvaa mehua. Tuorepuristettua appelsiinimehua sai tilattua erikseen, olisko maksanut 5liraa?? ja myös vesimeloonista tehtyä juomaa sai erikseen tilattua. Olihan tuo mehu suht. hintava, mutta otimme sen joka päivä, paitsi yhtenä, kun oli appelsiinit loppunut kesken.
      Lounasta söimme allasbaarissa kerran, oli ruoka suomen hinnoissa, taisi kaikki olla 15liirasta-> vaikka kyse kuitenkin oli ihan salaateista ja burgereista. Mutta huomattavasti parempia ne oman hotellin altaalla olivat kuin taas naapurissa olevan ravintolan taikka naapuri hotellin ravintolassa syömämme ateriat, jotka saattoivat olla pikkasen edullisempia.
      Yhtenä iltana söimme omassa, rantaravintolassa. Ateria siellä oli erittäin maukas, ja tarjoilija oli erittäin mukava ja huomioi naiset tuomalla vilttejä harteille. Olimme tosiaan syksyllä ja silloin oli iltaisin jo hieman viielä, varsinkin kun sattui tuulinen ilta. HIntataso oli sielläkin tosin lähellä suomen hintoja.
      Allasbaarissa myös juomat olivat suht tyyriitä. Jotenkin sellainen muistikuva, että iso lasi viiniä olisi ollut 20 liiraa ja olut 10 liiraa?? Monesti baarissa oli päivän tarjous, jostakin juomasta, joka oli sitten huomattavasti halvempi.

      Henkilökunta oli mukavaa ja huomioonottavaa, englannilla pärjää, tosin kaikki työntekijät eivät sitä hirveästi puhuneet. Se minkä huomasimme, niin työntekijöitä oli paljon! Aamupalallakin niitåä vaan kuhisi siellä, istuit pöytään lautasen kanssa, niin samantien oli joku tuomassa aterimia ja mausteita, lähdit hakemaan lisää kahvia, niin samantien oli joku käynyt putsaamassa pöytäsi.

      Hyvä hotelli se kyllä oli, tosin laadusta joutui sitten maksamaan. Minkä teimme mielellämme. Harmi tosiaan vaan, että naapuri hotelli torpeedoi illan rauhan!

      • Saako nukuttua?

        Kiitos sinulle tiedoista. Matka on tilattu ja lomaa tässä odotellaan.
        Aurinkoisia kesäpäiviä sinulle ja kaikille Turkin matkaajille.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Poliisitehtävä alkuviikosta Maisan kotona

      Iltasanomat: Helsingin poliisilaitos vahvistaa, että Vantaalla on ollut poliisitehtävä kyseisenä ajankohtana. Poliisin
      Kotimaiset julkkisjuorut
      89
      2169
    2. Tämä on sinulle vaikka kaikki lukee

      Vaikka kuinka olet viisas ja kaikin puolin velho, niin et tiedä tilanteestani. Senkin takia menetät mielenkiinnon. Eikä
      Tunteet
      11
      1762
    3. T-mies tässä

      Kerro nainen huolesi niin pohditaan yhdessä. 😎
      Ikävä
      102
      1172
    4. Ensitreffit Matti joutuu "ulkoruokintaan" - Väärinymmärrysten suossa Taina-vaimon kanssa: "Oli..."

      No nyt on kyllä väärinymmärrystä kerrakseen… Mitä luulet, pysyykö Taina ja Matti yhdessä vai onko tulevaisuudessa ero ed
      Ensitreffit alttarilla
      3
      1163
    5. Lulu selvityttää Elokapinan lakkautusta

      Persukannattajien mielistely otti Lulu Ranteella aika tavalla runtua, kun hän aikoo selvityttää mahdollisuuksia Elokapin
      Maailman menoa
      356
      1154
    6. Harmi, kun sillä nousi

      kaikki huomio päähän. Vaikutti aluksi niin mukavalta ja vaatimattomalta 😔
      Ikävä
      57
      902
    7. Täytyy sanoa

      Että olit kyllä mielenkiintoisin ja omaperäisin nainen mitä olen koskaan tavannut. Aivan kuin joku olisi tiputtanut sinu
      Ikävä
      21
      849
    8. Miten saisin

      Hurmattua sinut uudelleen,? Pissin omiin muroihini ensinmäisellä kerralla koska olin tyhmä ja liiaksi kiinni menneess
      Ikävä
      31
      817
    9. Persu Meri Valkama kadehtii Sanna Marinin menestystä

      Taas yksi persu tuli nolaamaan itsensä kadehtiessaan menestynyttä Suomen kansan supertähteä Sanna Marinia. https://demo
      Maailman menoa
      237
      747
    10. Raamatun tärkein lause

      Ja Mooses tuli alas vuorilta missä jumala oli, Mooseksen mukaan, ilmoittanut hänelle, että hän ja koko juutalainen väki,
      Hindulaisuus
      369
      747
    Aihe