Malmin Thai Spa

Pekanraitilla on hieromo nimeltään Thai Spa. Onko se pelkkä hieromo, vai onko siellä jotain sellaisia palveluita, että Spa-nimitys on paikallaan? Kannattaako mennä tutustumaan?
Ilmoita


Thai Spa on tietysti Soidintiellä, sekoitin hiukan kadut keskenään
Ilmoita
Kävin eilen tsekkaamassa paikan. Ei siellä mitään Spa-palveluja ole. Ihan samanlainen kuin muutkin hieromot. Olisin ehkä käynyt, kun tyttö näytti aika viehättävältä, mutta en "onneksi" ehtinyt kun joku toinen asiakas ehti ensin - "tunnin päästä vapaa". Säästyipähän rahat.
Ilmoita
Kävin vihdoin ja viimein eilen testaamassa Soidintien ThaiSpa-hierontapaikan. Hieroja oli hiukan varttuneempi tapaus. Ihan näpsäkkä kuitenkin ja tosi ystävällinen. Hieronta ei kaikin puolin ollut kovin kummoista. Valitsin perinteisen Thai-hieronnan. Ehkä käyn vielä toiste testaamassa öljyhieronnan. Lisäpalveluja ei ehdoteltu, enkä niitä kysellyt.
Ilmoita
Tällä viikolla pitää käydä testaamassa öljyhieronta...
Ilmoita
Ne ottaa suihin!
Ilmoita
Millainen on Soidintien öljyhieronta, ja kannattaako käydä?
Ilmoita
en päässytkään käymään soidintien öljyhieronnassa. Kävin ohikulkiessani Malmin Thai Spa:ssa. Se oli kyllä aika karmea kokemus ;) Hieroja oli aikamoisen ikääntynyt ja hieronta ei ollut mitään hierontaa, vaan sivelyä. Ainoa tavoite oli saada lisämaksullista toimintaa. Soidintiellä on todennäköisesti parempi (oikea)hieronta
Ilmoita
Litinä ja lätinä kävi kun mä kävin. Vaikka oli ikääntynyt akka, niin vitunsa oli vetreä.
1 VASTAUS:
Kummassa paikassa kävit litinää kokemassa?
+Lisää kommentti
Soidintiellä.
Ilmoita
Entä oliko hieronta hyvää, ennen litinää ja lätinää?
Ilmoita
Oli. Olen vieläkin kuin hakattu.
Ilmoita
Entäs tuo aloittajan Pekanraitin paikka, Nancyn Salonki? Kokemuksia paikasta?
Ilmoita
Hyvää hierontaa olisin vailla ja rentoutusta, mutta paikasta epätietoinen.
Ilmoita
Nancyn salongissa voisi käydä. Nimi on ainakin hieno. Eilen kävin Tikkurilassa ja huomasin Talvikkitien ja Tikkurilantien kulmauksessa paikan nimeltä "Thai hoitola". Sielläkin voisi käydä "hoidettavana". Ikkunassa oli monenlaisia esityksiä jalkapohjien akupisteistä yms. Onkohan pelkkää hämäystä?
Ilmoita
Kyllä niistä pilluakin saa vaikka on jalkapohjien kuvia mainoksina, eihän ne voi sinne sukupuolielimien piirroksia sijoittaa. Hyvät on hoidot yleensä, ainakin saa hierontaa ja runkkausta, nuoluakin kun maksaa, imutusta ja kuuysiä sekä panoa.
2 VASTAUSTA:
kävin malmilla ton span viereisessä thai hierontapaikassa ja kyllä suihin otti. pyysi siitä 40e, sanoin että on vaan 10e ja lupasin maksaa loput myöhemmin. enpä oo sen jälkeen siellä käynyt
adalic kirjoitti:
kävin malmilla ton span viereisessä thai hierontapaikassa ja kyllä suihin otti. pyysi siitä 40e, sanoin että on vaan 10e ja lupasin maksaa loput myöhemmin. enpä oo sen jälkeen siellä käynyt
Mikä on osoite?
+Lisää kommentti
No joo, ei niitä tietenkään mitään paheellisia kuvia voi laittaa ikkunaan. Mutta hiukan huvittaa, kun muka yritetään mainostaa oikeita "hoitoja". Aika monessa thaikkupaikassa olen käynyt, ainoastaan kahdessa ei ole tarjottu lisäpalveluita. Toinen on Malmin Thai Spa ja toinen paikka on Oulussa.
Ilmoita
Kai ne käsitöitä tekee siellä Malmin Thai Spa:ssa, jos kysyy ja livauttaa euron kuvetta.
Ilmoita
Saako persettä? Mitä hintaa?
Ilmoita
Kävin eilen testaamassa Tikkurilantien hoitolan. Hieroja ei kyllä ollut mikään nuori tyttö, että jos sellaista etsii, niin ei kannata mennä. Hieronta oli kevyttä sivelyä, mutta joitain aika mukavia otteita hierojalla oli. Loppuvaiheessa yritti herätellä kiinnostusta lisäpalveluihin. IStui mukavasti reisien välissä ja hieroi reisien sisäpintoja. en kuitenkaan ottanut ekstraa. Mutta tarvittaessa olisi kyllä järjestynyt. Ystävällinen palvelu kuitenkin eikä tyrkyttänyt liikaa. Hieroi ensin sen tunnin kuitenkin.
Ilmoita
Mitä maksoi hieronta. Pitääkö varata aika etukäteen ja onko numeroa jossain. Miten on paikka avoinna...Onko muita vinkkejä, kun viikonlopuksi tulossa sinne päin ...tosin olen yötä Vantaan hotellissa et varmaan sieltäkin jotain seuraa löytyy..
Voiko jostain tilata hieronnan hotellihuoneeseen suoraan...
Ilmoita
50€ tunti ne yleensä maksaa lisät. Aikaa ei tarvi varata etukäteen, mutta ei voi tietenkään olla varma, onko hieroja varattuna. Numeroa minulla ei ole (sisälle pitää kiertää rakennukset takaa). Hotellilta saattaisi löytyä halvempaa seuraa ;) Sieltä voisi saada hierojan myös hotellihuoneeseen!
Ilmoita
Onko Thai Spassa vain yksi hieroja ns. vuorossa?
1 VASTAUS:
Moi.
Olen muutaman kerran käynyt kyseisessä paikassa ja viimeksi kuin soitin sinne niin hieroja oli varattu mutta hän soitti jollekkin kaverilleen joka puhui vain englantia mutta hieronta oli hemmetin hyvää.Lisä palvelua ei tarjottu mutta en myöskään kysynyt.
+Lisää kommentti
Ainakin kun minä kävin, niin paikalla oli vain yksi hieroja. En ajatellut, olisiko huoneita enemmän. Kaksi patjaa siinä samassa tilassa kyllä oli. Olisko toinen thai-hierontaa ja toinen öljyhierontaa varten...
Ilmoita
Liekö Malmilla thaikkujen Aromahieromoa, kuten joku kirjoitti sellaisen olevan.
Ilmoita
On siellä. Rautatieasemalta kun tulee Pekanraitille ja lähtee kävelemään oikealle, niin kohta Aromahieromo on polun varressa oikealla. Osoite taitaa olla Pekanraitti 15 C. Ei se millään tavalla poikkea muista thaikku-hierontapaikoista. Hieroja oli ihan näpsäkkä tyttö kun siellä kävin.
Ilmoita
Mikä on paras Thai-hieronta Malmilla, jossa hierotaan eikä vain vähän läpsitä?
Ilmoita
Käväivin kokeilemassa Nancyn Salonkia Pekanraitilla. Nancy oli mukavan tuntuinen nainen, ei mikään nuori tyttö. Hieronnan hän teki aika mukavalla tavalla, istui reilusti päällä hajareisin hieronnan aikana. Aika paljon hän käytti kävelytekniikkaa, eli käveli takareisien ja selän päällä. Ainakin itse pidin siitä. Kolmen vartin kuluttua hän pyysi kääntymään selälleen ja alkoi välittömästi sivellä jalkoväliä siihen malliin, että jatkoneuvottelut oli edessä. Olisin kyllä toivonut ensin koko tunnin hierontaa... Ystävällinen palvelu joka tapauksessa.
Ilmoita
Se vartti oli tarkoitettu paineenpoisto-operaatsiooniin.
Onko Nancy iso- vai pienikokoinen nainen, sillä tuo kävely selän päällä hieman arveluttaa?
Ilmoita
Näinhän se varmaan oli. Mutta jos maksaa ensin tunnin hieronnasta, niin kyllä se perushieronta pitäisi ensin olla se tunti... Extrat vasta sen jälkeen. Aika pienikokoinen nainen Nancy oli. Ei sitä tarvitse pelätä lainkaan :)
Ilmoita
Tärkein: millainen pillukka sillä on? Ja ratsastaako? Miten ottaa poskeen? Olitteko kuusysiä? Nuoitko v...un? Mitä maksoivat ekstrat?
Ilmoita
Otin vain lyhyen kaavan mukaan, eli pelkkä käsihoito. Muita avuja en tarkastanut. Sori
Ilmoita
Oliko käsityö taidokasta ?
Ilmoita
Kyllä se ainakin asiasna ajoi. Ja melko pikaisesti. Hyvältä tuntui. Mutta meitähän on tietenkin moneksi, kuka tykkää mistäkin.
Ilmoita
Kumpi on parempi Pekanraitti vai Soidinkuja siis hoitojen?
Ilmoita
Kyllä se Nancy hieroi ihan mukavasti, mutta siirtyi minusta liian pian muihin palveluihin. Jos lisähommat tyrmää alkuunsa, niin hierontana suosittelisin Nancyä. On myös kympin halvempi (40€/h)
1 VASTAUS:
Oliko lisähommat samassa hintaluokassa hieronnan kanssa?
+Lisää kommentti
Lähtöhinta on yleensä sama, lopullinen hinta riippuu omasta tinkaustehokkuudesta.
Ilmoita
Onko kokemusta öljyhieronnasta Malmin Thai-hieromoissa, jos on, niin oliko hieronta hyvää?
1 VASTAUS:
Kävin öljyhieronnassa Thai Spassa. Ihan kivan tuntuistahan hieronta aina on, varsinkin kun nätti tyttö hieroskelee. Mutta ei sillä kyllä mitään todella hieronnallista vaikutusta ollut. Tyttö ei ottanut omia vaatteitaan pois, vaikka vähän ehdottelin. Minusta Nancy tai Aromahieronta Pekanraitilla oli parempi.
+Lisää kommentti
ahaa aromaihieronnatko ei olekaan normihierontoja?
Ilmoita
Mikä on normihierontaa, kai se klassinen tapa , että pruiskastaan pullosta jotain liukuvaa, ja aletaan levitellä sinne tänne.
Ilmoita
Kävin soidintien thai-spa hieronnassa. Otin puolen tunnin hieronnan öljyllä (30€) Hieronnasta en osaa sanoa, että oliko hyvää vai huonoa, koska kävin ensimmäistä kertaa hierojalla.
Lisäpalveluja ei erikseen ehdotettu, itse piti ehdottaa. Handjob oli ihan hyvä, mutta ehkä vähän hätäinen. Ihan hyvännäköinen 30-40 v. nainen plus aika isot tissit, jotka hän otti esiin pyynnöstäni ja sain kosketella ilman mitään erillistä pyyntöä, koska olen niin komea nuori mies. Hän yllättyi miten iso kulli minulla oli samalla kun runkkasi ja muutenkin kehui minua melkein koko hieronnan ajan kun olen niin iso, komea sekä omistan isot lihakset.

Muuten ihan rento meininki. Aluksi oli vähän hiljaista, mutta kyllä juttu myöhemmin kulki ihan hyvin ja rennosti ja tuli siinä samalla flirttailtua hänen kanssaan. Jouduin puhumaan enimmäkseen englantia.

Ainiin ja lisäpalveluista maksoin 35€, vaikka hän itse eka ehdotti 50€, enkä jaksanut tinkiä enempää ettei palvelu olisi muuttunut huonommaksi.

Suosittelen kaikille, jotka eivät ole vielä kokeilleet ja tämä on yksi teidän fantasioista.
Ilmoita
Korjaus vielä tuohon edelliseen: lisäpalvelumaksu oli myös 30€.
Ilmoita
Onko kokemuksia Pekanraitin Aromahieronnasta, jos niin poikkeaako miten muista Thai -hieromoista, entä loppukevennys?
Ilmoita
Kuinka monta Thai-hieromoa tiedätte Malmilla olevan? Itse tiedän kolme.
Ilmoita
Kyllä niitä on ainakin neljä: Pekanraitilla kaksi, Nancyn salonki ja Aromahieronta (joka on ihan perinteinen Tahi-hierontapaikka), sitten on Soidintien Thai Spa ja Malminraitin hierontapaikka (joe ei ole jo lopettanut, kun nettisivuja ei tunnut enää löytyvän). Kaikki nuo paikat on tullut testattua.
1 VASTAUS:
Soidintie 4:ssa on edelleen paikka auki, hieroja ei ihan teini, mutta hieroo hyvin ja lisäpalvelut myös tarjolla.
+Lisää kommentti
Kävin Thai Spa-hieronnassa ja otin öljyhieronnan, joka oli ihan tyydyttävä , ja nuorehko nainen oli melko puhelias ja käytti öljyä reippaanlaisesti.
Lopuksi lisäpalvelu oli hieman turhan hätäinen. Myöhemmin oli tarkoitus mennä Aromahierontaan, mutta en löytänyt kyseistä paikkaa, enkä ujona alkanut ihmisiltä kyseleen. Liekö jossain sisäpihalla?
Ilmoita
Ei se ole sisäpihalla. Kun tulee rautatieaseman puolelta pekanraitille ja lähtee kävelemään oikealle, niin olisiko matkaa 200-300 metriä, niin hieromo on oikealla puolella (olisko Pekanraitti 15). Kyllä siinä ainakin viimeksi oli kyltti ihan polun varressa.
Ilmoita
Minkä noista valitsisi Malmilla, kun en ole aiemmin käynyt?
Ilmoita
Jos haluat lisäpalveluita, mene aromahierontaan. Jos haluat vain hierontaa, mene Thai Spa:han
Ilmoita
Runkatkaaa...ein zwai draiiii!
Ilmoita
Minä olen käynyt vuosia tuolla Siltamäen Anjalla. Ei tarvitse kaiken maailman epämääräisten thaikkujen kanssa pelleillä. Voin suositella lämpimästi vaikka onkin jo vähän vanhempi. Taitoa on ja sieltä tulee aina lähdettyä tyytyväisenä.
Ilmoita
Thai-hierontaa Vallilassa heinäkuussa. Soita Suomimies 040 179 1136
Ilmoita
Joo kävin itse kuukausi sitten Nancyn salongissa, hieronta oli tosi hyvä ja hieroikin sen puoli tuntia kiltisti. Lisäpalvelua ehdotti itse ja käsihoidosta pyysi 40, liekö nuori ikä vai miksi suostui heti 20€. Kysyin seksistä niin ei kuulemma myy ennen kuin tuntee asiakkaan paremmin. Nancy oli lyhyt vähän pyöreä ehkä, ei omaan makuuni mutta ei ruma missään nimessä.
Suosittelen jos haluat hierontaa.
Ilmoita
Thai Spassa on tullun nyt muutaman kerran käytyä. Ens viikolla menen taas. HIeronta on ihan hyvän tuntuista
1 VASTAUS:
Oli hieronta kohtalaisen hyvää....Sain myös käsihoidon 25e kun kiltisti pyysin...oli ihan sut nätti aika nuori varmaan alle 40v...huonot hampaat oli kyllä!
+Lisää kommentti
Malminraitin thaikkulassa
On isotissinen hieromassa
Oli siinä hetken meisseli pulassa
Voi pojat käykää katsomassa
4 VASTAUSTA:
Ottiko isorintainen suihin tai ratsastiko päällä
Vain tissipanon nopeasti
Minuutissa lensi lasti
Tyttö teki sen taitavasti.
Kuka paras nainen tuolla ??
Saiko ilman kumia antaa rinnoille
+Lisää kommentti
Saako tuolla Malminraitti 4 Thai Såpaassa kaikilta hierojilta käsihoidon ja ihan kunnon toimintaa ja mitä maksaa?
Joku salo että sielä joku noin 34v aika pienitissinen jolla jotain tatuointeja ei anna muutakuin tavallista hierontaa..joku lisko tatuointi rinnassa
1 VASTAUS:
Kyllä tuo ainakin minulle antoi lokakuussa käsihoidon
+Lisää kommentti
Kuka paras hieroja tuolla malmiraitin 4 thaihieronnassa...kuka ottaa hyvin suihin tai ratsastaa hyvin
Ilmoita
Isotissinen taitaa olla raitilla numerossa 12
2 VASTAUSTA:
Ok..mutta onko kellään kokemusta malmintaitti 4 thai hieronta paikasta...ja tytöstä jolla tatuointi olkapäässä ja rinnan yläpuolella joku lisko tatuointi...joku 30-35 ikäinen..aika pinet rinnat.
Olen käynyt muutamia kertoja tuonnaisen käsittelyssä.
Hieronta on kyllä aika huonoa.
Ensimmäisellä kerralla kysyin lisäpalveluja..ei saanut..Sanou että jos tulen uudestaan niin sitten onnistuu.
Menin uudestaan ja hyvin kyllä ratsasti munan päällä.
+Lisää kommentti
Sinä joka tuolla aikaisemmin kirjoittelit ja sanoit että tuo noin 30-40v pieni rintainen ja jolla tatuointi olkpäässä ja lisko rinnan päällä ei antaisi kuin tavallista hierontaa...Ei pidä paikkaansa.
Kyllä siltä saa mitä vaan kun maksaa lisämaksun...ainakin käsihoito onnistuu ja suihinotto.
Kaikkihan ne rahasta tekee mitä vaan..Pakkohan niiden on tai muuten omistaja antaa potkut!!
Ja kyllä ratsataa munan päällä sekä kun hieroi minua sain hyväillä rintoja ja sormella sain pillua hieroa.
Ilmoita
Monen vuoden jälkeen uskalsin vihdoin tehohieronnan Anjalta kysyä että onko yhdyntä mahdollista. Hyssytteli siihen että on, mutta pitää puhua hiljempaa ettei naapuri kuule. Hinta tunnin hierontoineen 120 egee. No, mälli lähti sekunnissa kuten hauki rannasta konsanaan, sen verran taisin olla innokkaana. Hierontapöydällä pitkän puolinen nainti ei nyt välttämättä olisi muutenkaan luonnistunut. Jos käytte, kannattaa varmaan muutaman kerran käydä vaan hierottavana+käsityö. Ainakin vanhalle asiakkaalle sitten koko palvelusetti käytössä. Teki hyvää, tällä elää pitkään...
2 VASTAUSTA:
Kuinka se yhtyminen onnistuu hierontapöydällä, kun kaksi ihmistä äheltää kapialla alustalla?
Itse olen tykännyt hänen antamastaan tissipanosta, on varsin mukavat rinnat kyseiseen touhuun. Ja omaan makuun on varsin kypsä ja mukava nainen. Tartteepa käydä uudestaan ja kysäsitä jos saisi vähän enempikin maistaa, viimeksi oli hieman puhetta jos pääsisin lipaisemaan, eikä se mahdoton juttu ollut. Mutta juu eiköhän hänellä kannata ekana käydä muutaman kerran ihan vain käsihoidossa ja käyttäytyä hyvin ja olla mukava. Itse voin suositellä lämmöllä!
+Lisää kommentti
On kyllä jo pitkään kiinnostanut käydä tuolla Anjalla. Minkälainen nainen hän on ulkoisesti ja iältään?
Ilmoita
Ei kait yhtyjä ja yhtyjän vastaanottaja olekaan pöydällä samanaikaisesti? Toimii varmasti kuin Taxidriverissä jos muistatte. De Niro seisoo siinä pöydän vieressä ja antaa palaa...
Ilmoita
Kävin juu viimeviikolla tuolla hieronnassa...Aluksi hieronta sen jälkeen tuo nainen ratsasti päällä ja lopuksi halusin loppuhelpotuksen...eli käsi hoito...Muuten kaikki ok mutta oli pienet rinnat ja todella paljon raskausarpia ja huonot hampaat...Liukuvoidetti oli kellä reulusti pillussa...ei tainut olla kyllä Suomesta ostettua...ei ollut kirkasta.
1 VASTAUS:
Oliko kenties jälkiliukkaat?
+Lisää kommentti
Paljonko hintaa pyysi palveluksistaan hän? Pitikö olla kumit omasta takaa vai kuuluiko hintaan? Minkä ikäinen nainen?
2 VASTAUSTA:
Vanha..jotain 50v..ei kannata mennä..Anja paljon parempi...ja oli kallis 90e
Thaivihaaja kirjoitti:
Vanha..jotain 50v..ei kannata mennä..Anja paljon parempi...ja oli kallis 90e
Mites Anjan saa kiinni että pääsis käymään
+Lisää kommentti
Mitä Anja maksaa?
2 VASTAUSTA:
50e ja todella taitava
Thaivihaaja kirjoitti:
50e ja todella taitava
Osaako tämä kyseinen Anja myös oikeasti hieroa vai onko heti muut mielessä?
Ja onko ulkoisesti pätevä?
+Lisää kommentti
Missä Malmin hieromossaon parhainta hierontaa ja toisekseen parasta vemputusta, vai onko molemmat palvelut hyvässä lykyssä samassa paikassa? Viime käynnistä Malmilla on jo toistakymmentä vuotta siis hieromossa.
1 VASTAUS:
Malmilla ei ei hyvää Thaihieronta paikkaa..Kannattaa mennä Tikkurilaan!!
+Lisää kommentti
Liekö noissa taikkuhieromoissa juuri eroja. Ensin sivelevät jalkoja ja selkää, kunnes pyytävät kääntymään ja esittävät : Sinä halua käsi!?
Ilmoita
Malmin Nancyn salongissa vanhempi leidi osaa hieroa niin hyvin, että kannattaa jo pelkästään sen takia mennä.
1 VASTAUS:
Juu tuo Nancy Salonki ehdottamasti paras malmilla...Kävin Malminraitilka ja oli todella likainen paikka...lakanat läikkiä täynnä ja inhotttava haju...2 päivän päästä alkoi iho kutiseen ja tuli pieniä läikkiä iholle...kävin lääkärissä ja kysy oonko nukkunut jossain muussa paikassa kun kotona...Kerroin että kävin Thaihieronssa....sano että paha ihottuma tullut sieltä likasista lakanoista!!!!
Kannattaa miettiä kannattaako mennä Malminraitin thaihierontaan !!!
+Lisää kommentti
Löytyykö täältä keneltäkään kokemuksia Myyrmäen Thai-hierontapaikasta?
Ilmoita
Kävin malmin thaihieromossa, ja alku oli lupaava, mutta pian pelkkää sivelyä,kunnes tyty kysyi extroista. Täytyy sanoa, että hyvälle hierojalle olisi tilausta, jossa olisi lisänä ripaus erotiikkaa. Mistä moinen yrittäjä löytyisi, niin siinä olisi sopivan ronskille naisihmiselle oiva tilaisuus täystyöllisyyteen tilauskirjojen täyttyessä.
1 VASTAUS:
Oliko millainen hieroja ja kävitkö missä thaihieronnassa malmilla...oliko se mikä on siinä asemaa vastapäätä...muistatko hierojan ikää tai oliko millaisia tatuointeja
+Lisää kommentti
Antavatko tökätä paljaalla ?
Ilmoita
kUN LUO HYVÄN SUHTEEN SAA HALVEMMALLA HIERONNAN JA PANEMISEN.
Ilmoita
Thai Spassa on asiantunteva hieroja joka oikeasti osaa poistaa hyvin selkäjumit.
Alaselän ja jalkojen hieronnan / venytyksen aikana välillä kiusoittelee niin että painelee pakaroista silleen että paukahtaa kivikovaksi. Se ei häntä kuitenkaan häiritse vaan naureskellen jatkaa :D

Todella paljon parempi hieromaan kuin esimerkiksi kotimaiset urheiluhieroja jotka osaa ainoastaan "rusauttaa" jumit auki....
Ilmoita
Hei Olen kiinostunut
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Malmin Thai Spa

Pekanraitilla on hieromo nimeltään Thai Spa. Onko se pelkkä hieromo, vai onko siellä jotain sellaisia palveluita, että Spa-nimitys on paikallaan? Kannattaako mennä tutustumaan?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta