Laatuloma hakusessa

2aikuista

Haluaisimme lähteä oikeasti viiden tähden All Inclusive lomalle Turkkiin. Löytyykö suomalaisten (tai Suomessa toimivien) matkanjärjestäjien valikoimista moista matkaa, vai pitääkö ryhtyä kartoittamaan ulkomaisten järjestäjien tarjontaa?

Tässä on yritetty etsiä kotimaisilta sivuilta..Aika laihoin tuloksin.. Nazarilla oli yksi hotelli, minkä luokittelivat viiteen tähteen, Belekissä Susesi Luxury Resort Hotel. Katselin youtubesta yms. videoita sieltä, niin ei nyt ihan vakuuttanut. Vaikutti pikkasen tuhnulta.

Neljä tähteäkin kävisi, mikäli olisi muuten mitä toivomme.

Asiat, jotka haluamme:
-korkealuokkaista ruokaa
-oikeat astiat läpi päivän (ei kertakäyttöastioita missään vaiheessa)
-kunnolliset servetit
-kunnolliset juomat tarjolla
-huoneessa wlan
-huoneessa kylpyamme

-ohjelmasta voimme tinkiä, mutta olisi mukavaa, jos olisi jotain muutakin liikuntaa tarjolla kuin golfia/väsynyttä allasjumppaa

Näistä voimme joustaa:
-kylpytakki tohvelit (voimme raahata mukana)
-minibaari
-allaspyyhkeet

Helpointahan sekin olisi, jos nuo kuuluisivat hintaan.
Ja räkyttäjille tiedoksi: nyt ei ole rahasta kiinni, emme etsi halpislomaa. Etsimme oikeaa luksuslomaa. Kovasti tuntuu olevan kiven alla.

Osaisitteko neuvoa? Ja Susesissa olleet, minkälaista siellä oli oikeasti?

34

1076

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Gifi

      Onko ne kunnolliset servetit nyt oikeasti tärkeimpiä kriteerejä hotellissa :D
      No mitä kukin lomaltaan haluaa.
      Nazarin Concorde de luxe esim taidettiin valita vuoden 2013 Euroopan parhaaksi all inclusive hotelliksi. Mutta ei ole omakohtaista kokemusta onko nyt sitten häävimpi kuin alueen muut viiden tähden hotellit. Kannattanee ainakin vilkaista. Itse menen viikon päästä siihen viereen, vähän yksityisemmällä majoituksella varustettuun hotelliin. Sitten olisi kokemusta hieman enemmän siitä. Kaveri kävi kyllä Concordessa talvella ja tykkäsi, aikoi mennä uudestaankin. Mutta ei tullut kyllä kysyttyä millaiset oli astiat. Ruoka oli kuulemma hyvää.

      • 2aikuista

        Tavallaan tuo astiapolitiikka on hyvinkin tärkeää meille, niin hassulta kuin se saattaa kuulostaakin :)

        Yököttää juoda tai syödä yhtään mitään muovisista kipoista, jotka pahimmassa tapauksessa ovat vielä helteestä väsähtäneitä..en nyt jaksa pitää esitelmää asiaan liittyvistä kemikaaleista.

        Kangasservetit ovat paikallaan, kun syödään paremmissa vaatteissa. Inhoan nenäliinan kokoisia kahviservettejä ruokapöydässä, valitettavasti.

        Kiitos vinkistä joka tapauksessa!


    • go there young man

      Tällä hetkellä parhaat puitteet luxuslomalle tarjoaa Taksimin aukion ja Gezin puiston välitön läheisyys.

    • *Johnu*

      Nazarilla on todella monta viiden tähden hotellia. Itte koin elämäni luxuksen Hotelli IC Residencessä. Mahtava hotelli ja palvelu huippuluokkaa. Residence on Allinclusive hotelli ja mm. kaikki nuo alla olevat kuuluu myös hintaan. Residencen asukkaat saavat myös käyttää naapuri hotellin IC Green Palacen palveluita, joka on myös viiden tähden hotelli.


      Hotelli IC Residencessä:

      - Saat valita ruuan Gourmet listalta, ruoka on todella hyvää,
      - Astiat on ihan oikeita koko päivän ja pitkälle yöhön,
      - Löytyy kangas servetit ja sitten ihan paperiset myös,
      - Juomia on laidasta laitaan ja ihania drinkkejä,
      - Wlan löytyy,
      - Huoneessa kylpyamme,
      - Kylpytakki ja tohvelit löytyy,
      - Minibaari löytyy, joka täytetään päivittäin,
      - Allaspyyhkeet on, kuin myös rantapyyhkeet löytyy.

      Kuten huomasit. Hotelli täytti kaikki vaatimukset. :)

      Käväse lukeen tämä ketju, olen kirjottanu sinne tällä samalla nimimerkillä pitkän rimpsun kokemuksestani Hotelli IC Residencestä.

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11466348

      • klapperi

        Hei!!

        Ehdottomasti DELPHIN DIVA Antalyassa Laran rannalla ja kyseessä tietysti Nazarin hotelli ja matka!!!!
        All inclusive kattaa kaiken ja paikka ei ole mikään lasten puuhapaikka, jos rauhaa hakee.
        Suosittelen:))


      • 2aikuista

        Kiitos vinkistä, kohta päätetään mihin mennään :)

        Kuulosti kyllä hyvältä, juuri sitä mitä haemme..


    • Tähdistä viis

      Nazarilla varmaan paras valikoima ja olen kuullut siitä kehuja. Itse lähestyisin matkatoimistoa suoraan listani kanssa ja kysyisin mitä suosittelevat. Sehän on niiden bisnes. Viiden tähden hotelleja löytyy varmasti!

    • ensi kerralla toinen

      Kävin Sidessä (en keskustassa) ja seuraavan kerran kun menen sinne niin valitsen Barut hotellin. Oli se niin hienon näköinen hotellialue.
      Tai sitten siinä vähän matkan päässä se toinen mahtavan näköinen hotelli . Näytti olevan enimmäkseen saksalaisten suosima.
      Tällä kertaa all incklusive hotelliyöpymiset jossa Olin, ok luokkaa. hyvä ruoka ja läheisyys merelle . Juomista piti tuohtua kun laittoivat liikaa jäitä niihin.

    • Matkalla jo ollut..

      Finnmatkojen Siden Barut Andiz hotellia voin suositella. Vain aikuisille, all inclusive, todella hyvä ruoka, tasokas ja siisti hotelli, tänä vuonna valmistunut ja palvelu erinomaista! Toukokuussa olimme kyseisessä hotellissa ja tykkäsin kovasti. Meinasimme vielä joskus palata Turkin Sideen ja aivan varmasti tähän hotelliin. Tai johonkin muuhun Barut hotellin :)

    • Japaduu20

      IC Residende is the best

    • varttu

      Mikähän paikka tuo "sussesissa" on? Olen ollut Tunisiassa, Sussessa, liekö sama paikka. Luulen, että teille riittää tämä kotimaa kun kielikin on noin huono. Turkissa ette löydä etsimäänne paikkaa.

      • 2aikuista

        Susesi Luxury Resort Hotel. Se on sen hotellin nimi.

        Kielitaidostani sen verran, että puhun sujuvasti suomea, ruotsia, englantia, ranskaa.
        Hieman kankeammin saksaa, ja espanjaa auttavasti.

        Tunisian Sussen tiedän, nyt ei ole siitä kyse. Sussessa käyneenä voit varmaan kertoa puhuitko paikallisten kanssa elekielellä vai huonolla englannilla puolin ja toisin?
        Tuskin ranskaksi kommunikoit kuitenkaan?


    • Gifi

      IC Residence käyty näkemässä. Ihan ok paikka, hieno iso alue ja Villat oli oikein mukavia. Siisteydestä plussa, palvelusta miinusta. Sujuvalla venäjällä voisi onnistaa paremmin? Englantia ei monikaan henkilökunnasta osannut, hyvä kun ymmärsi.
      Pöytiin tarjoilu olisi ravintolassa ollut plussaa, jos olisi toiminut. Jostain syystä pari kertaa siinä illallista kokeiltiin, kummallakaan kerralla ei kahdenkaan huomautuksen jälkeen saatu kaikkia tilaamiamme ruokia ja odottaa sai todella kauan. Jostais syystä se annosten perille saanti oli käsittämättömän vaikeaa. Kävivat luultavasti randomilla kyselemässä eri pöydissä, kelpaisiko kyseinen annos sinne, jos kelpasi, tilaaja jäi sitä ilman, siltä ainakin näytti. Eikä perään kyselyt auttaneet.
      Lounaalla meidän lisäksi oli vain yksi pariskunta, silloin saimme oikein hyvää palvelua ja pöytään sitä mitä tilattiin. Söimme sitten jatkossa suosiolla buffetissa.
      Buffetin tarjonta suhteellisen monipuolista, vaikkakin kaikki ruuat maistui vähän samalle, mausteita ei hirveästi harrastettu.
      Mutta miljöö hotellialueella oli oikein kaunis! Sen puolesta voisi lähteä toisenkin kerran. Olihan toki kahvibaarit sun muutkin plussaa. Itse tykkäsin kuitenkin ehkä enemmän hotelli Sueno Sidestä. Siellä oli mahtavat iltaohjelmat.

      • ICRESBEST

        2 kertaa Residensessä käyneenä en tunnista kokemuksiasi, meidän kielitaito on sitten ilmeisesti erilaista koska meillä kaikki tilaukset meni aina nappiin!


    • 858364759

      En kyllä tiedä missä Residencessä te oletta käyneet, jos palvelu on ollut noin huonoa...
      Meidän aikana siellä kyllä puhuttiin todella hyvää Englantia ja tarjoilut pöytiin toimi moitteetoman hyvin.
      Parin päivän jälkeen he oppivat tietämään, mitä tilaamme aamupalalle juotavaksi ja sanoivat koko litannian heti meidät nähtyään, esim. 4 orange juices, 2 coffee and 2 tee. Eikä tarttenu kuin peukku nostaa pystyyn, niin juomat tuli pöytään.
      Itse olen sitä mieltä, että Residencessä ruoka oli todella hyvää ja monipuolista. Lomailimme siellä 2 viikkoa ja koko sinä aikana en kyllästynyt ruokiin ollenkaan. Espanjassa 2 viikkoa lomailtua ruokiin kyllästy jo ensimäisenä viikkona.
      Minusta Residencessä puhuttiin itseasiassa todella hyvää Englantia verrattuna moneen muuhun hotelliin.

      En tiä sitte, että onko se hyvän palvelun saanti sitte pärstäkerroin juttu vai mikä. Meillä palvelu ainaki pelasi todella hyvin.

      Ketjun aloittaja. Joko olette päättäneet, että mihin hotelliin menette. Löytyikö täällä ehotetuista hotelleista se mieleisin, vai löytyikö kenties joku vielä parempi. :)
      Olisi kiva kuulla päätöksenne. :)

    • Gifi

      Hienoa jos teillä on kaikki mennyt nappiin! Liekkö meillä sitten ollut vain huono tuuri, tai liian ruma naama. Kyllähän he ne tilaukset aina oikein ylös saivat, mutta ei niitä vain pöytään asti ilmestynyt, siinähän se ongelma oli, eli tuskin oli edes kielitaidosta kiinni. Sillä kielitaidollakin on tähän asti muualla maailmassa ja Turkissa oikein hyvin pärjännyt ja pärjäsi nytkin, mutta ehkä nyt sitten ei vain kemiat kohdanneet kenenkään kanssa tuolla ravintolassa. Ei kyllä kahta kertaa samaa tarjoilijaa nähty viikon aikana, että ei senkään puoleen voinut opiksi ottaa entisistä tilauksistakaan. Mukava olisi kyllä ollut itsellekin selitys saada mikä siinä hommassa toistuvasti meni pieleen. Vai eikö ostattu sitten tarpeeksi kovaan ääneen pyytää?

      Huoltomies kuitenkin tuli heti kun pyydettiin, kun kassakaappi meni rikki. Mutta allaspyyhkeet saatiin muutaman kerran pyytää erikseen, kun siivooja vei vanhat muttei jättänyt uusia tilalle. Ja huoneessa oleva viinin parasta ennen -päiväys oli mennyt yli puoli vuotta sitten. Jos niitä miinuksia etsimällä etsii ;)
      Siisteys kuitenkin oli ensiluokkaista huoneessa ja muuallakin.

      Olisihan se kuitenkin tuon tasoisessa paikassa suotavaa kohdella kaikkia asiakkaita tasapuolisesti mielestäni, kaikki kun ovat sen saman hinnan maksaneet. Ei sille mitään voi että huono maku jää jos pärstäkertoimen mukaan palvellaan, kun olet laadusta ollut maksavinaan.

      Tarkoitus ei ole haukkua hotellia, ettei ole syytä puolustautumaan alkaa, tällaiset kokemukset meille vain jäi tältä reissulta. Muuten kyllä viihtyisä paikka kaikin puolin niin kuin sanoin. Ehkä sitten hiljaisemman sesongin aikaan kokeillaan toisen kerran, jos tarvetta tulee enää uudelleen mennä.

    • *Johnu*

      Olet kyllä aivan oikeassa, että kaikkia pitäisi kohdella tasapuolisesti, kuten jo itsekki sanoit, että kaikki ovat kuitenki maksaneet siitä saman hinnan ja kuuluisi kyllä saada sitten samanlaista palvelua, kuin muutkin. Eikä ihmisiä kuulu palvella pärstäkertoimen mukaan. Joten toivon, että ainakaan tästä ei olisi ollut kysymys. Ja totta on myös se, että jos jostakin jää huono maku suuhun, niin onhan sitä vähän vaikea jälkikäteen saaha muuttuun.

      Aika jännä juttu, ku meidän aikana sielä oli yleensä aina samat tarjoilijat samassa vuorossa. Toiset teki aamuvuoroa ja toiset iltavuoroa. Spy- Pag baariin tuli puolenyön jälkeen aina sama mies töihin/yövahdiksi.
      Tokihan nämäki on voinut muuttua sen jälkeen, ku me sielä oltiin viime lokakuun alussa, mut nytpä sitten seki nähdään, ku taas lokakuussa sinne mennään. :)

      Nyt ku on kuitenki se lomasesonki vilkkaimmillaan, niin oliko sielä paljon porukkaa? Esim. altailla ja illallisilla? Oliko muita Suomalaisia samaan aikaan teidän kanssa?
      Tuolloin lokakuussa, ku me oltiin siellä, niin oli vähemmän ihmisiä ja altailla sai olla suunilleen omalla porukalla. Tosin sillonhan sesonki on jo aika lopussa. Edes se jäätelöbaari ei ollu ennään auki.

      Residence taitaa kuitenki olla aika suosittu hotelli. Ku varasin tämän tulevan loman viime lokakuun 19 päivä ja pari päivää sen jälkeen mielenkkiinnosta katoin, niin sinne ei samalle ajankohdalle enään päässy.

      Pitääpä laittaa mieleen tuo viinipullo juttu ja kattoa sitte, että onko meillä ees tuoretta tavaraa vai käyttääkö ne vanhat pullot pois. ;)

      Meillä taas niitä allaspyyhkeitä oli sielä oikein urakalla. Mielenkiinnosta kerran laskettiin, niin 4 hengelle oli yhteensä 12 pyyhettä. :D

      Todella harmi, että teille jäi huonot kokemukset Residencestä. Se on aivan mahtava paikka ja kuten jo sanoitki todella siisti. Paikat kyllä pidettiin kunnossa. :)
      Jos joskus päädytte menemään Residenceen uudestaan, niin toivotaan, että silloin saisitte paremman kokemuksen siitä upeasta paikasta. :)

      Mukavaa kesän jatkoa. :)

    • Gifi

      Olisiko syy tosiaan ollut se, että nyt sesonki oli vilkkaimmillaan ja tarjoilijoillakin yksinkertaisesti kiire. Lounaalla kun kävimme omassa ravintolassa, se meni oikein mallikkaasti, tosiaan kun meidän lisäksi syömässä oli yksi pariskunta. Mutta illallisella kun tupa oli täynnä, kaaos oli melkoinen.
      Yksi tarjoilija otti tilauksen ja eri ihminen toi sen, eikä tuonut edes kaikkia ruokia kerralla, vaan saattoi olla että kymmenen minuutin päästä kolmas toi loput, niin saahan siinä melko pro olla että tietää mikä menee minnekin ja että kaikki on saaneet mitä on tilanneet. Näin minä koitin sitä itselleni selittää. Tiedä sitten mikä todellinen syy oli.

      Porukkaa oli kyllä paljon, en osaa sanoa oliko hotelli täynnä, koska aluehan on niin iso, että sinne uppoaa ilman tungoksen tunnetta melkoinen määrä ihmisiä. Buffetiss sen kuitenkin huomasi, että montaa pöytää ei vapaana ollut vaikka sali niin iso olikin, eli kyllä se taisi aika täynnä olla. Meidän lisäksi Residencessä oli vain yksi suomalainen perhe.

      Ic Green Palacen puolella tosiaan kompuroitiin kieliongelmissa enemmänkin, kun eräskään tyttö ei osannut englantia edes punaviinin vertaa.. Mutta joukossa oli toki myös todella ihania tarjoilijoita jotka oikesti "lukivat ajatuksia" :)
      Vaan eikös hotelleissa yleensäkin työskentel paljon kouluttautumattomia nuoria, joten olisiko ollut näitä kesätyöntekijöitä ;)

      Toki kun oli lukenut arvosteluja paikasta ja odotukset olivat korkealla, niin korkealtahan sitä tipahtaa kun ei homma omalla kohdalla niin loisteliaasti mennytkään. Mutta ei hotellia mitenkän moittia voi, perusasiat oli todellakin kunnossa, niin kuin siisteys huoneissa ja ulkona, ruuan puhtaus jne.

      Onko kukaan ollut siellä näin kuumimpaan sesonkiin, millaiset kokemukset?

      Kerrohan Johnu mikä meininki on sitten syksyllä :)

      • *Johnu*

        Yritän muistaa kertoa sitten syksyllä Residencen meininkiä kun palaan reissultani. Tosin siihen on vielä muutama kuukausi aikaa, et toivottavasti muistan. :D


    • 666

      Löysitkö ketjun aloittaja mieleisesi hotellin?

    • Mmiirre

      Belekissä tosiaan läjäpäin tasokkaita hotelleja....

      • Mmmiittr

        Yleensä lähes kaikissa lisämaksusta länsimaiset juomat tarjolla...itse en menisi kirveelläkään hotellien kylpyammeisiin....ja isommissa koplekseissa carteravintolat.....lieköhän aloittaja edes koskaan käynyt viidentähden hotelleissa kun arvostaa vain aamutossuja.....ja oikeita servettejä.....kyllä nämä löytyy jo esim belekin neljän tähden hotellistakin.....


    • nnnrrtt

      Susesi luxury resort on aivan ihana paikka. Ei ollut kertakäyttöastiota:) Aamutossut, aamutakit ja allaspyyhkeetkin oli.
      Suosittelen
      Ystävällinen henkilökunta

      • Tulinen vai normaali ?

        Ensimmäiseksi kannattaa valita jokin toinen maa. Vai onko laaturavintola sama asia kuin turkkilaisen pitämä kebab pitseria?


    • dfgsd345

      Aika mahdoton yhtälö, laatuloma ja Turkki. Taitaa rahapuoli tehdä tiukkaa.

      • Leben und leben lass

        Onko tylsä elämä?


      • sarianneli1

        Käy tsekkaan tuo IC Residence ja mieti sitten mistä mahtaisit saada vielä parempaa vastinetta rahoillesi. Turkin matkaksi on melko hintava, mutta hintansa arvoinen. A la carten lisäksi villoissa on myös room service, tätä infoa ei täällä vielä aiemmin näkynyt.
        Oli se vaan niin loistava, että takaisin on mentävä. :)


    • kokemusta on

      Nazarin Premium hotellit ( klikkaa auki ) nämä ovat luxus laatua. Olen ollut useissa näistä hotelleista: Royal Wings, Royal Dragon, Royal Alhambra, Delphin Diva kaksi kertaa, Delphin Imperial kaikki nämä luxusta mitä ei Välimeren muista maista kuin Turkista löydä. Royal Alhambra ja Delphin Imperial ovat aivan uusia hotelleja Suosittelen kaikille lämpimästi, saatte luxus laatua.
      Kuukauden päästä varattuna Susesi luxury resort hotelli Belekissä, kaksi viikkoa taas luksus elämää tiedossa. Kun kerran käytte näissä Nazarin hotelleissa, ette enää muualle halua mennäkään, eivät myöskään lapsenne.

      • Matkanjärj vaihtuu

        Paljonkos tuo lukuisia kertoja mainittu matkatoimisto saa hyötyä tässä piilomainonnasta. Sukulainenko on siellä töissä.


    • 678098

      Voi voi teitä. Kannattaisko kattoa nuo päivämäärät ensin, ku vastailette. Tääki ketju on melkein vuoden vanha...

    • Gifi

      Kun tässä nyt kyseisestä hotellikompleksista on puhe, niin sattuisiko kukaan muistamaan, minkä tuotesarjan (vai miten se nyt sanotaan) hoitoloita Ic Residencen Lilium Spa oikein on? Siis mitä sarjaa siellä käytetään.
      Ei tullut laitettua ylös kun kävin pyörähtään, niin unohtunuthan se on.. Olisiko ollut Babor vai joku ihan muu?

      • Ic odottaa

        Oliko Hermes


      • *Johnu*

        Lupasin Gifi vastailla sulle, ku palailen toiselta reissultani Residencestä. Palasin sielä jo tosiaan lokakuun puolessa välissä, mutta unohin ihan koko jutun ja nyt, kun tämä ketju oli taas nostettu esiin, niin muistin. Noh, parempi myöhään, kun ei milloinkaan. :)

        Muistit ihan oikein tuotesarjan. Baborhan se on.

        Reissu oli taas todella mahtava, mutta kyllä se ensimmäinen kerta on vaan aina se paras.
        Loma alkoi ensimmäisenä päivänä käynnilla hamamissa hierontoineen. Tarttupa rusketus kauniisti, ku oli iho kuorittu niin hyvin. :)
        Tarjoilijoita oli useampi vaihtunu, niin ei se palvelu pelannut sillain, ku edellisellä kerralla.
        Tosin osat muisti meidät heti ja heiltä se palvelu oli yhtä hyvää. Yksi tarjoilija tyttö kävi meille viimisenä iltana jopa toivottaan turvallista kotimatkaa, ennen ku hän lähti kottiin.

        Siellä sattu olemaan yhtäaikaa sama Virolainen perhe, ku viimeksi ja se oli heille viides kerta Residencessä. Kysyttiin mitä he ovat tykänneet hotellista ja he sanoivat, että kyllä ensimmäinen kerta oli paras.
        Niinhän se varmasti onkin, ku kaikki on uutta. Yhdyn myös itte tähän.
        Meki tosiaan pyydettiin sama huone, ku aikasemmin, niin sehän oli, ku ois kotiin palannu. :D

        Hotellin alue oli taas siisteyden perikuva.
        Tarjoilijat puhu englantia, ei niin sujuvasti, mutta ymmättevästi.
        Pöytiin tarjoilu toimi hyvin.
        Samat tarjoilijat pörräs sielä, paitsi tietenki silloin niinä päivinä viikossa, kun heillä vuorollaan on vapaapäivä.
        Edelliskerrasta poiketen Palacen jääteköbaari oli tällä kertaa auki.
        Meillä tuo viini oli ihan "tuoretta" ja eikö sitä niin sanota, että viini paranee vanhetessa. ;)
        Minusta Residencessä oli viime kerralla enempi porukkaa, kun sillä ensimmäisellä. Illalliselle kun muutamana iltana mentiin, niin oli pirtti ihan täys. Meidät ohjattiin Spy-Bagfiin oottaan drinksujen kera ja kun pöytä vapautui, meidät tultiin hakeen.

        Tällä kertaa kotiloita ei juuri näkyny pimeällä, ku aikasemmin kuulu jatkuvasti rutinaa, ku pimeän aikaan alueella käveli, varsinkin sateen jälkeen.

        Lento lähti aamulla 6 aikaan ja hotellilta piti lähtä jo 3.30.
        Systeemi oli hieman muuttunu, ku tällä kertaa VIP kuljetus lähti Palacen eestä, ku viimeks se lähti Residencen edestä.
        Tilattiin aamupala huoneeseen, mutta sitä ei koskaan tullut, vaan meille annettiin se mukaan ja se piti syödä autossa. Käytiin kyllä tilaan aamupala sillain, että se tulis huoneeseen, mut eipä tullu ja seki piti 2 eri kertaan tilata, ku respassa vaihtunu työntekijä.

        No kolmas kerta toden sanoo. Lokakuussa kolmannen kerran Residenceen. Katotaan mimmosta siellä tällä kertaa on. :D
        Tämän jälkeen kyllä Turkki riittää hetkeksi. Seuraavaksi vaihtuu ehkä Kreikka meidän jalkojen alle. :)

        Mukavaa alkavaa kesää.


    • Gifi

      Mukava kun tulit kertomaan kokemuksia *Johnu*! :)

      Mulla on sellainen periaate, etten kahta kertaa samaan hotelliin tai lomakohteeseen mene, koska se ensimmäinen kerta on aina se ensimmäinen, ja toinen kerta harvemmin on ainakaan parempi! :D Joskin nyt ehkä saatan uhmata kohtaloa ja lähteä vielä joskus tuonne Sideen..

      Mekin saatiin nuo aamupalat muuten autoon silloin.
      Residencen kauneushoitola oli hyvä, siellä kannattaa kyllä käydä ottamassa kunnon kasvohoito jos tuntee tarvetta :)

      Kreikka on ihana maa myös, jotenkin niin leppoisa.
      Mukavia matkoja ja uusia elämyksiä teille! :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1203
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1146
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe