Kokemuksia Freebird airlines

Siis häh...

Onko kellään kokemuksia Freebird airlines? Minkälaiset penkit,ruoka,henkilökunta ym...?

10

11685

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tässä arvioni

      Juuri Turkissa käyneenä voin kertoa kokemukseni.

      Lentokoneet ovat uudehkoja. Jalkatilat ovat aika ala-arvoiset (jopa lomalentokoneiden mittakaavassa). Penkin selkänoja on lähes pystysuorassa ja istuinosalle mahtuu alle puolet reidestä. Selkänoja taipuu vain hieman, mutta takana istuvalle sekin on liikaa. Penkit ovat siis aika epämukavat, mutta muuten ihan hyväkuntoiset nahkapenkit oli koneessa. Mutta kyllä lyhyehkö lento menee vähän huonommillakin penkeillä.

      Ruoka oli ihan hyvää. Lämmin kanaruoka, riisiä, salaattia, lämmin sämpylä, jälkiruokapiirakka, keksejä... Juomat maksaa erikseen, mutta eivät mitään hirveän kalliita ole lentokonehinnoiksi (0,33 tölkit limua noin 3 euroa, olutta 3,5 euroa). Kahvi- ja teetarjoilu oli ilmainen, mutta toisella lennolla kahvi jaettiin (vahingossa) ruokailun yhteydessä, joten se ehti jäähtyä. Vesi maksaa erikseen. Pienet lapset saivat ruoat aiemmin, jotta vanhemmilla olisi helpompi hoitaa ensin lasten ruokailu ennen omaa ruokailuaan.

      Lennolla myytävä tuotevalikoima melko laaja, mutta kaikkia tuotteita ei ollut saatavilla. Viinat halpoja, muut tuotteet kohtuuhintaisia.

      Henkilökunta turkkilaista. Puhuvat kohtalaisesti englantia, mutta emojen kuulutuksista ei saanut mitään selvää, kun puhuvat niin nopeasti ja epäselvästi mikrofoniin. Menolennolla lentäjät eivät paljon kuulutelleet mitään, mutta paluulennolla ihan selkeät kuulutukset. Menolennolla koneessa näytöistä näkyi kartta ja lentotietoja, paluulennolla näyttöjä ei käytetty. Ei siis elokuvaa, tms. Rannekelloa suosittelen, jos haluaa nähdä kellonajan.

      Palvelu oli hyvin kaavamaista ja kiireistä. Emot olivat välillä jopa töykeitä, mutta useimmiten kuitenkin melko ystävällistä ja asiallista palvelua sai. Lentohenkilökunta ilmeisesti tupakoi koneessa ennen boardausta (menolennolla Suomen päässä) hajusta päätellen ja muutaman kerran lennonkin aikana levisi matkustamoon selkeä tupakanhaju (ilmeisesti lentäjiltä ohjaamosta). Ei tästä minulle mitään haittaa ollut, mutta heikkohermoisia terveysterroristeja tai astmaatikkoja saattaa ärsyttää.

      Menolennolla laskutelineet tärisi voimakkaasti nousussa ja laskussa. En tiedä, kuuluuko asiaan, vai oliko jotain vikaa. Matkustajille ei kuulutettu.

      Lennot olivat aikataulussa, jopa vähän etuajassa.

      Yleisesti voisin sanoa, että ei mitään luksusta kannata odottaa, mutta ihan kelpaava lentoyhtiö varsinkin lyhyemmälle lennolle. Tärkeintähän on päästä paikasta toiseen. 3/5 :)

      • Interflug

        Isot pisteet annoit, aivan p aska firma, ja koneet romuja...


      • Anonyymi

        Halvat lennot - https://aviasales.tp.st/q5LrfdMd
        Aviasales on ollut jo vuosia itselleni lentomatkojen ensisijainen hakukone. Haen erityyppisiä matkoja, en pelkästään meno-paluu vaan usein niin, että lähtö tai paluu on eri kaupungista tai teen pysähdyksiä matkan varrella. Lisäksi Aviasales hakee mielestäni vaihtoehtoja erittäin kattavasti, myös halpalentoyhtiöiltä ja laajasti useilta varaussivustoilta.


    • Routemaster

      Pieni yhtiö, operoi 5 - 6 Airbus A320:lla, joista yhdellä ikää yli 20 vuotta, muut suht tuoreita. Lensin tuolla vanhimmalla ja sistus ei juuri poikennut nuoremmista.

      Eniten haittasi, että kun kippari sytytti turbulenssin takia istuinvyövalot, henkilökunta jatkoi myyntiä. Kun huomautin emolle - epäiln etteivät olleet vain huomanneet - stuertti tuli väliin ja selitti että myynninjatkaminen oli henkilökunnalle täysin turvallista, matkustajien tuli istua vöissä. Ja jos minulla olisi valittamista, voisin ottaa yhteyttä yhtiön pääkonttoriin. Annoin kuitenkin olla. Olen kuitenkin lukenut niin paljon raportteja, ja nähnyt kuvia siitä kun trollit ova turbulenssissa lentäneet ilmaan ja pudonneet matkistajien päälle, että myöhemmin harmitti etten reklamoinut.

      • 903SsA

        "myynninjatkaminen oli henkilökunnalle täysin turvallista, "

        Turkkilaisella logiikalla hän varmaankin ainakin itse uskoi tuohon. :o)


    • Anonyymi

      Onko kukaan käyttänyt freebird lentoyhtiötä tällä vuosikymmenellä taikka esim 5v sisään?

      • Anonyymi

        Kuukausi sitten tuli käytyä.
        Ei mitään valittamista


    • Anonyymi

      Kyllä on aina todella myöhässä ja silti ottavat koneesaan odottamaan.istuttiin 1h että päästiin helsingistä edes lähtemään.halvalla saa mitä tilaa

    • Anonyymi

      Taatusti parempi kuin Finnair.

    • Anonyymi

      Hqq

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      82
      5949
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2546
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2027
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1795
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1408
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1321
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1259
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe