JAK talot Oy ja Uniikki Kivitalot – kiellettyjä aiheita

Ammattimiehiä

Mielenkiintoista. Ylläpito näyttää poistaneen alkuperäisen Uniikki Kivitaloja ja JAK talot Oy:tä käsittelevän viestiketjun ja sama näyttää tapahtuneen uudellekin viestiketjulle. Ilmeisesti JAK talot ja Uniikki Kivitalot ovat siis kiellettyjen aiheiden listalla. Hämmästyttävää.

Kummassakaan viestiketjussa ei ollut mitään Suomi24-palvelun sääntöjen vastaista, eikä taatusti myöskään mitään laitonta. Puhumattakaan siitä, että muita yrityksiä käsittelevissä viestiketjuissa käsitellään muita yrityksiä huomattavasti ”rankemmalla kädellä”. Mutta ilmeistesti Suomi24-palvelussa ei siis saa vapaasti keskustella kaikista asioista – edes sääntöjen ja lakien puitteissa.

Olisikin kiva kuulla Suomi24-palvelun perustelut näiden viestiketjujen poistamiselle.

8

2310

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Sensuuri pois

   Kaikan sananvapauden keskellä tämä on sitten se aihe, josta ei Suomessa saa puhua. Sensuuri iskee. Kyllä täällä muita yrityksiä saa arvostella. Tekojensa takana pitäisi pystyä seisomaan.

  • Sensuuri pois

   Nykyään onneksi käy niin, että kun asia yritetään vaientaa ja lakaista maton alle, niin siitä vasta kohu syntyykin.

   Hyvä, että joku jaksaa kertoa kokemuksista. Moni on niin väsynyt jouduttuaan taistelemaan pieleen menneen rakennusprojektin kanssa, ettei jaksa eikä halua kirjoitella aiheesta julkisuuteen.

  • Ammattimiehiä

   Tiedustelin käyttäjätuesta/ylläpidosta syytä siihen, miksi nämä kaksi viestiketjua poistettiin kokonaisuudessaan mutta mitään selkeää vastausta en ole saanut. Saamani vastaukset olivat ympäripyöreitä viittauksia sääntöihin yms. Viimeisin vastaus olikin sitten, no, keskustelun lopetus:

   ”Suomi24 käyttäjätuki tai ylläpito ei kommentoi, miksi keskusteluviestejä/ -ketjuja on poistettu. Viestejä poistetaan, jos ne ovat sääntöjen vastaisia.”

   Eihän tämä nyt sinällään mikään ihmeellinen asia kaiketikaan ole, mutta minua olisi kiinnostanut syy, miksi tässä tapauksessa poistettiin viestiketjut kokonaisuudessaan yksittäisten viestien sijaan. Mielestäni suurin osa viestiketjujen viesteistä oli sellaisia, ettei niitä voida mitenkään tulkita sääntöjen vastaisiksi. Eikä oikein loppujakaan jos niitä verrataan esimerkiksi muissa ketjuissa oleviin kärkevimpiin viesteihin, joita ei ole poistettu.

   Säännöissähän muistaakseni mainitaan, että viestejä voidaan poistaa. Siis viestejä, ei viestiketjuja. Saamassani vastauksessakin sanotaan, että nimenomaan yksittäisiä sääntöjen vastaisia viestejä voidaan poistaa.

   Hieman tässä kuitenkin joutuu ihmettelemään, miten täällä voidaan käydä keskustelua mistään asiasta, jos esimerkiksi tällainen viesti tulkitaan sääntöjen vastaiseksi:

   ”Mahtaako jollakin olla kokemusta Uniikki Kivitalojen avaimet käteen toimituksesta?
   Mitä tuli neliöhinnaksi?”

   Tai tällainen:

   ”Verkkosivuilta ei löydy tietoa kuinka vanha yritys on ja montako työntekijää löytyy. Onkohan 'minä ja kaverini rakentaa pienellä kokemuksella' -firma? Pelottaa että onko firma sitten vielä pystyssä kun 10 vuoden päästä havaitaan että väärin tehty...?!”

  • -o-

   Osaako kukaan sanoa onko JAK Talojen Annalan taloihin päästy jo muuttamaan?

  • Ammattimiehiä

   Kappas, aiemmin kirjoittamani viesti on poistettu. Lohduttavaa, ettei tällä kertaa kuitenkaan poistettu koko viestiketjua.

   Kyseisessä viestissäni mainostin aloittamaani blogia (http://uniikkitalo.blogspot.fi/), jossa käsittelen omassa rakennusprojektissamme esiin tulleita rakennusvirheitä, laiminlyöntejä ja kummallisuuksia. Tässä ei käsittääkseni ole mitään sääntöjen vastaista, vai onko? Kuva poistetusta viestistä löytyy osoitteesta: http://img593.imageshack.us/img593/859/3m8g.jpg

   Voisinkin jälleen pyytää ylläpitoa hieman valaisemaan, mitä sääntöjen vastaista viestissäni oikein oli?

   • Ammattimiehiä

    Tähänkin viestiketjuun ja rakennusprojektiimme liittyvä ammatinharjoittaja on kuluvan vuoden kesäkuussa tehnyt rikosilmoituksen näistä Suomi24-palstalla olleista viesteistä ja aiemmassa viestissä mainostamani blogini kirjoituksista. Asian tutkinta on jatkunut aina näihin päiviin saakka, mutta kuluvalla viikolla asiaan saatiin poliisiviranomaisen päätös. Päätös oli odotettu: ei rikosta.

    Asiasta voi lukea enemmän blogistani.


   • Näin se menee
    Ammattimiehiä kirjoitti:

    Tähänkin viestiketjuun ja rakennusprojektiimme liittyvä ammatinharjoittaja on kuluvan vuoden kesäkuussa tehnyt rikosilmoituksen näistä Suomi24-palstalla olleista viesteistä ja aiemmassa viestissä mainostamani blogini kirjoituksista. Asian tutkinta on jatkunut aina näihin päiviin saakka, mutta kuluvalla viikolla asiaan saatiin poliisiviranomaisen päätös. Päätös oli odotettu: ei rikosta.

    Asiasta voi lukea enemmän blogistani.

    Tottahan tajuat, että voi tehdä rikosilmoituksen perättömästä ilmiannosta. Takas juttu tutkintaan ja rahat pois kunnianloukkauksesta!


   • Ammattimiehiä
    Näin se menee kirjoitti:

    Tottahan tajuat, että voi tehdä rikosilmoituksen perättömästä ilmiannosta. Takas juttu tutkintaan ja rahat pois kunnianloukkauksesta!

    Niin, kyllähän tuossa kaiketi olisi mahdollisuus tehdä rikosilmoitus kunnianloukkauksesta, mutta en oikein näe siihen mitään syytä. Enkä millään viitsisi lähteä mukaan tuohon vastapuolen typerään ja säälittävään pelleilyyn.

    Mutta toisaalta, kyseinen herra on tämän rikosilmoituksen lisäksi syyttänyt minua muun muassa asiakirjaväärennöksestä (katselmuspöytäkirja) useille eri tahoille osoitetussa sähköpostiviestissä. Näiden tahojen joukossa on lukuisia rakennusprojektiimme liittyviä yhteistyötahoja ja tahoja, jotka ovat nimetty todistajiksi riita-asioihimme – sekä minun että vastapuolen toimesta.

    Nyt kun tarkemmin asiaa ajattelen, niin ehkäpä tässä oikeasti alkaisi olemaan syytä asettaa asia tutkittavaksi ja laajentaa se koskemaan myös muita vastapuolen esittämiä väitteitä.

    Edellisestä viestistä oli tippunut asiaa käsittelevän kirjoitukseni osoite pois. Osoite on: http://uniikkitalo.blogspot.com/2014/09/uutisia-nyt-mua-viedaan-linnasta.html


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

   On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
   Maailman menoa
   298
   3229
  2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

   Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
   Sinkut
   234
   1743
  3. By the way, olet

   mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
   Ikävä
   91
   1285
  4. J-miehelle toivon

   Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
   Ikävä
   85
   1253
  5. Onko kaivattunne suosittu?

   Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
   Ikävä
   78
   1159
  6. Haluatko S

   vielä yrittää?
   Ikävä
   59
   1148
  7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   48
   1056
  8. Onkohan sulla enää tunteita

   kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
   Ikävä
   36
   964
  9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

   Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
   Haapavesi
   46
   906
  10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

   kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
   Ikävä
   64
   821
  Aihe