JAK talot Oy ja Uniikki Kivitalot – kiellettyjä aiheita

Ammattimiehiä

Mielenkiintoista. Ylläpito näyttää poistaneen alkuperäisen Uniikki Kivitaloja ja JAK talot Oy:tä käsittelevän viestiketjun ja sama näyttää tapahtuneen uudellekin viestiketjulle. Ilmeisesti JAK talot ja Uniikki Kivitalot ovat siis kiellettyjen aiheiden listalla. Hämmästyttävää.

Kummassakaan viestiketjussa ei ollut mitään Suomi24-palvelun sääntöjen vastaista, eikä taatusti myöskään mitään laitonta. Puhumattakaan siitä, että muita yrityksiä käsittelevissä viestiketjuissa käsitellään muita yrityksiä huomattavasti ”rankemmalla kädellä”. Mutta ilmeistesti Suomi24-palvelussa ei siis saa vapaasti keskustella kaikista asioista – edes sääntöjen ja lakien puitteissa.

Olisikin kiva kuulla Suomi24-palvelun perustelut näiden viestiketjujen poistamiselle.

8

2271

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sensuuri pois

      Kaikan sananvapauden keskellä tämä on sitten se aihe, josta ei Suomessa saa puhua. Sensuuri iskee. Kyllä täällä muita yrityksiä saa arvostella. Tekojensa takana pitäisi pystyä seisomaan.

    • Sensuuri pois

      Nykyään onneksi käy niin, että kun asia yritetään vaientaa ja lakaista maton alle, niin siitä vasta kohu syntyykin.

      Hyvä, että joku jaksaa kertoa kokemuksista. Moni on niin väsynyt jouduttuaan taistelemaan pieleen menneen rakennusprojektin kanssa, ettei jaksa eikä halua kirjoitella aiheesta julkisuuteen.

    • Ammattimiehiä

      Tiedustelin käyttäjätuesta/ylläpidosta syytä siihen, miksi nämä kaksi viestiketjua poistettiin kokonaisuudessaan mutta mitään selkeää vastausta en ole saanut. Saamani vastaukset olivat ympäripyöreitä viittauksia sääntöihin yms. Viimeisin vastaus olikin sitten, no, keskustelun lopetus:

      ”Suomi24 käyttäjätuki tai ylläpito ei kommentoi, miksi keskusteluviestejä/ -ketjuja on poistettu. Viestejä poistetaan, jos ne ovat sääntöjen vastaisia.”

      Eihän tämä nyt sinällään mikään ihmeellinen asia kaiketikaan ole, mutta minua olisi kiinnostanut syy, miksi tässä tapauksessa poistettiin viestiketjut kokonaisuudessaan yksittäisten viestien sijaan. Mielestäni suurin osa viestiketjujen viesteistä oli sellaisia, ettei niitä voida mitenkään tulkita sääntöjen vastaisiksi. Eikä oikein loppujakaan jos niitä verrataan esimerkiksi muissa ketjuissa oleviin kärkevimpiin viesteihin, joita ei ole poistettu.

      Säännöissähän muistaakseni mainitaan, että viestejä voidaan poistaa. Siis viestejä, ei viestiketjuja. Saamassani vastauksessakin sanotaan, että nimenomaan yksittäisiä sääntöjen vastaisia viestejä voidaan poistaa.

      Hieman tässä kuitenkin joutuu ihmettelemään, miten täällä voidaan käydä keskustelua mistään asiasta, jos esimerkiksi tällainen viesti tulkitaan sääntöjen vastaiseksi:

      ”Mahtaako jollakin olla kokemusta Uniikki Kivitalojen avaimet käteen toimituksesta?
      Mitä tuli neliöhinnaksi?”

      Tai tällainen:

      ”Verkkosivuilta ei löydy tietoa kuinka vanha yritys on ja montako työntekijää löytyy. Onkohan 'minä ja kaverini rakentaa pienellä kokemuksella' -firma? Pelottaa että onko firma sitten vielä pystyssä kun 10 vuoden päästä havaitaan että väärin tehty...?!”

    • -o-

      Osaako kukaan sanoa onko JAK Talojen Annalan taloihin päästy jo muuttamaan?

    • Ammattimiehiä

      Kappas, aiemmin kirjoittamani viesti on poistettu. Lohduttavaa, ettei tällä kertaa kuitenkaan poistettu koko viestiketjua.

      Kyseisessä viestissäni mainostin aloittamaani blogia (http://uniikkitalo.blogspot.fi/), jossa käsittelen omassa rakennusprojektissamme esiin tulleita rakennusvirheitä, laiminlyöntejä ja kummallisuuksia. Tässä ei käsittääkseni ole mitään sääntöjen vastaista, vai onko? Kuva poistetusta viestistä löytyy osoitteesta: http://img593.imageshack.us/img593/859/3m8g.jpg

      Voisinkin jälleen pyytää ylläpitoa hieman valaisemaan, mitä sääntöjen vastaista viestissäni oikein oli?

      • Ammattimiehiä

        Tähänkin viestiketjuun ja rakennusprojektiimme liittyvä ammatinharjoittaja on kuluvan vuoden kesäkuussa tehnyt rikosilmoituksen näistä Suomi24-palstalla olleista viesteistä ja aiemmassa viestissä mainostamani blogini kirjoituksista. Asian tutkinta on jatkunut aina näihin päiviin saakka, mutta kuluvalla viikolla asiaan saatiin poliisiviranomaisen päätös. Päätös oli odotettu: ei rikosta.

        Asiasta voi lukea enemmän blogistani.


      • Näin se menee
        Ammattimiehiä kirjoitti:

        Tähänkin viestiketjuun ja rakennusprojektiimme liittyvä ammatinharjoittaja on kuluvan vuoden kesäkuussa tehnyt rikosilmoituksen näistä Suomi24-palstalla olleista viesteistä ja aiemmassa viestissä mainostamani blogini kirjoituksista. Asian tutkinta on jatkunut aina näihin päiviin saakka, mutta kuluvalla viikolla asiaan saatiin poliisiviranomaisen päätös. Päätös oli odotettu: ei rikosta.

        Asiasta voi lukea enemmän blogistani.

        Tottahan tajuat, että voi tehdä rikosilmoituksen perättömästä ilmiannosta. Takas juttu tutkintaan ja rahat pois kunnianloukkauksesta!


      • Ammattimiehiä
        Näin se menee kirjoitti:

        Tottahan tajuat, että voi tehdä rikosilmoituksen perättömästä ilmiannosta. Takas juttu tutkintaan ja rahat pois kunnianloukkauksesta!

        Niin, kyllähän tuossa kaiketi olisi mahdollisuus tehdä rikosilmoitus kunnianloukkauksesta, mutta en oikein näe siihen mitään syytä. Enkä millään viitsisi lähteä mukaan tuohon vastapuolen typerään ja säälittävään pelleilyyn.

        Mutta toisaalta, kyseinen herra on tämän rikosilmoituksen lisäksi syyttänyt minua muun muassa asiakirjaväärennöksestä (katselmuspöytäkirja) useille eri tahoille osoitetussa sähköpostiviestissä. Näiden tahojen joukossa on lukuisia rakennusprojektiimme liittyviä yhteistyötahoja ja tahoja, jotka ovat nimetty todistajiksi riita-asioihimme – sekä minun että vastapuolen toimesta.

        Nyt kun tarkemmin asiaa ajattelen, niin ehkäpä tässä oikeasti alkaisi olemaan syytä asettaa asia tutkittavaksi ja laajentaa se koskemaan myös muita vastapuolen esittämiä väitteitä.

        Edellisestä viestistä oli tippunut asiaa käsittelevän kirjoitukseni osoite pois. Osoite on: http://uniikkitalo.blogspot.com/2014/09/uutisia-nyt-mua-viedaan-linnasta.html


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4649
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      124
      4260
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2790
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1679
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1670
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      94
      1625
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1583
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1531
    Aihe