JAK talot Oy ja Uniikki Kivitalot – kiellettyjä aiheita

Ammattimiehiä

Mielenkiintoista. Ylläpito näyttää poistaneen alkuperäisen Uniikki Kivitaloja ja JAK talot Oy:tä käsittelevän viestiketjun ja sama näyttää tapahtuneen uudellekin viestiketjulle. Ilmeisesti JAK talot ja Uniikki Kivitalot ovat siis kiellettyjen aiheiden listalla. Hämmästyttävää.

Kummassakaan viestiketjussa ei ollut mitään Suomi24-palvelun sääntöjen vastaista, eikä taatusti myöskään mitään laitonta. Puhumattakaan siitä, että muita yrityksiä käsittelevissä viestiketjuissa käsitellään muita yrityksiä huomattavasti ”rankemmalla kädellä”. Mutta ilmeistesti Suomi24-palvelussa ei siis saa vapaasti keskustella kaikista asioista – edes sääntöjen ja lakien puitteissa.

Olisikin kiva kuulla Suomi24-palvelun perustelut näiden viestiketjujen poistamiselle.

8

1807

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Sensuuri pois

   Kaikan sananvapauden keskellä tämä on sitten se aihe, josta ei Suomessa saa puhua. Sensuuri iskee. Kyllä täällä muita yrityksiä saa arvostella. Tekojensa takana pitäisi pystyä seisomaan.

  • Sensuuri pois

   Nykyään onneksi käy niin, että kun asia yritetään vaientaa ja lakaista maton alle, niin siitä vasta kohu syntyykin.

   Hyvä, että joku jaksaa kertoa kokemuksista. Moni on niin väsynyt jouduttuaan taistelemaan pieleen menneen rakennusprojektin kanssa, ettei jaksa eikä halua kirjoitella aiheesta julkisuuteen.

  • Ammattimiehiä

   Tiedustelin käyttäjätuesta/ylläpidosta syytä siihen, miksi nämä kaksi viestiketjua poistettiin kokonaisuudessaan mutta mitään selkeää vastausta en ole saanut. Saamani vastaukset olivat ympäripyöreitä viittauksia sääntöihin yms. Viimeisin vastaus olikin sitten, no, keskustelun lopetus:

   ”Suomi24 käyttäjätuki tai ylläpito ei kommentoi, miksi keskusteluviestejä/ -ketjuja on poistettu. Viestejä poistetaan, jos ne ovat sääntöjen vastaisia.”

   Eihän tämä nyt sinällään mikään ihmeellinen asia kaiketikaan ole, mutta minua olisi kiinnostanut syy, miksi tässä tapauksessa poistettiin viestiketjut kokonaisuudessaan yksittäisten viestien sijaan. Mielestäni suurin osa viestiketjujen viesteistä oli sellaisia, ettei niitä voida mitenkään tulkita sääntöjen vastaisiksi. Eikä oikein loppujakaan jos niitä verrataan esimerkiksi muissa ketjuissa oleviin kärkevimpiin viesteihin, joita ei ole poistettu.

   Säännöissähän muistaakseni mainitaan, että viestejä voidaan poistaa. Siis viestejä, ei viestiketjuja. Saamassani vastauksessakin sanotaan, että nimenomaan yksittäisiä sääntöjen vastaisia viestejä voidaan poistaa.

   Hieman tässä kuitenkin joutuu ihmettelemään, miten täällä voidaan käydä keskustelua mistään asiasta, jos esimerkiksi tällainen viesti tulkitaan sääntöjen vastaiseksi:

   ”Mahtaako jollakin olla kokemusta Uniikki Kivitalojen avaimet käteen toimituksesta?
   Mitä tuli neliöhinnaksi?”

   Tai tällainen:

   ”Verkkosivuilta ei löydy tietoa kuinka vanha yritys on ja montako työntekijää löytyy. Onkohan 'minä ja kaverini rakentaa pienellä kokemuksella' -firma? Pelottaa että onko firma sitten vielä pystyssä kun 10 vuoden päästä havaitaan että väärin tehty...?!”

  • -o-

   Osaako kukaan sanoa onko JAK Talojen Annalan taloihin päästy jo muuttamaan?

  • Ammattimiehiä

   Kappas, aiemmin kirjoittamani viesti on poistettu. Lohduttavaa, ettei tällä kertaa kuitenkaan poistettu koko viestiketjua.

   Kyseisessä viestissäni mainostin aloittamaani blogia (http://uniikkitalo.blogspot.fi/), jossa käsittelen omassa rakennusprojektissamme esiin tulleita rakennusvirheitä, laiminlyöntejä ja kummallisuuksia. Tässä ei käsittääkseni ole mitään sääntöjen vastaista, vai onko? Kuva poistetusta viestistä löytyy osoitteesta: http://img593.imageshack.us/img593/859/3m8g.jpg

   Voisinkin jälleen pyytää ylläpitoa hieman valaisemaan, mitä sääntöjen vastaista viestissäni oikein oli?

   • Ammattimiehiä

    Tähänkin viestiketjuun ja rakennusprojektiimme liittyvä ammatinharjoittaja on kuluvan vuoden kesäkuussa tehnyt rikosilmoituksen näistä Suomi24-palstalla olleista viesteistä ja aiemmassa viestissä mainostamani blogini kirjoituksista. Asian tutkinta on jatkunut aina näihin päiviin saakka, mutta kuluvalla viikolla asiaan saatiin poliisiviranomaisen päätös. Päätös oli odotettu: ei rikosta.

    Asiasta voi lukea enemmän blogistani.


   • Näin se menee
    Ammattimiehiä kirjoitti:

    Tähänkin viestiketjuun ja rakennusprojektiimme liittyvä ammatinharjoittaja on kuluvan vuoden kesäkuussa tehnyt rikosilmoituksen näistä Suomi24-palstalla olleista viesteistä ja aiemmassa viestissä mainostamani blogini kirjoituksista. Asian tutkinta on jatkunut aina näihin päiviin saakka, mutta kuluvalla viikolla asiaan saatiin poliisiviranomaisen päätös. Päätös oli odotettu: ei rikosta.

    Asiasta voi lukea enemmän blogistani.

    Tottahan tajuat, että voi tehdä rikosilmoituksen perättömästä ilmiannosta. Takas juttu tutkintaan ja rahat pois kunnianloukkauksesta!


   • Ammattimiehiä
    Näin se menee kirjoitti:

    Tottahan tajuat, että voi tehdä rikosilmoituksen perättömästä ilmiannosta. Takas juttu tutkintaan ja rahat pois kunnianloukkauksesta!

    Niin, kyllähän tuossa kaiketi olisi mahdollisuus tehdä rikosilmoitus kunnianloukkauksesta, mutta en oikein näe siihen mitään syytä. Enkä millään viitsisi lähteä mukaan tuohon vastapuolen typerään ja säälittävään pelleilyyn.

    Mutta toisaalta, kyseinen herra on tämän rikosilmoituksen lisäksi syyttänyt minua muun muassa asiakirjaväärennöksestä (katselmuspöytäkirja) useille eri tahoille osoitetussa sähköpostiviestissä. Näiden tahojen joukossa on lukuisia rakennusprojektiimme liittyviä yhteistyötahoja ja tahoja, jotka ovat nimetty todistajiksi riita-asioihimme – sekä minun että vastapuolen toimesta.

    Nyt kun tarkemmin asiaa ajattelen, niin ehkäpä tässä oikeasti alkaisi olemaan syytä asettaa asia tutkittavaksi ja laajentaa se koskemaan myös muita vastapuolen esittämiä väitteitä.

    Edellisestä viestistä oli tippunut asiaa käsittelevän kirjoitukseni osoite pois. Osoite on: http://uniikkitalo.blogspot.com/2014/09/uutisia-nyt-mua-viedaan-linnasta.html


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2173
  2. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   56
   1112
  3. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   88
   1059
  4. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   78
   875
  5. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   37
   864
  6. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   61
   807
  7. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   42
   717
  8. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   213
   700
  9. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   91
   678
  Aihe