uintileiri

sexcuseme

Olin autossa matkalla uintileirille. Oli helteinen heinäkuu ja autossa oli kuuma. Tarkoituksena oli mennä yhden ystävättäreni kanssa, kuka on samasta joukkueesta kanssani, mutta hän sairastui viime hetkellä ja joudun menemään leirille yksin. Äitini jätti minut pois autosta ja kysyi tarvitsenko apua laukkujen kantamisessa. En kuitenkaan tarvinnut. Kahden päivän leirille ei pahemmin suuria laukkuja tarvittu. Hyvästelyjen jälkeen lähdin marssimaan leirialueelle.

Ensimmäisenä sain mökin avaimen ns. respasta ja mökkini numero oli 7. Majoituksessa oli aina kolme henkilöä, muuta koska kaverini ei päässyt olisin kolmen hengen huoneessa kahdestaan jonkun toisen kanssa. Sain laukut viimein raahattua kuistille ja sovitin avaimta lukkoon.

Sisään päästyäni en pahemmin katsellut ympärilleni vaan rämäsin vaan laukut kasaan vapaalle sängylle. Leirin ensimmäiset aktiviteetit alkaisivat vasta kahden tunnin päästä, jotta aikaa jäisi huonekaverien tutustumiseen, sekä tavaroiden purkamiseen, omien eväiden syöntiin jne.

Hengähdin syvään ja katselim ympärilleni. Takaata kuului nopeasti pirteä ja eloisa tervehdys. Säpsähdin positiivisesti ja käännytin ympäri. Voi luoja sitä tyttöä joka istui reunimmaisella sängyllä. Voiko kauniinpaa ollakkaan? Olin myös ottanut reunimmaisen sängyn joten väliin oli jäänyt yksi tyhjä. Tervehdin takaisin ja tyttö esitteli itsensä nimellä Ada.
"Olen Sofia. Tunnetko ketään täältä?" kysyin.
"En ketään. Paitsi nyt sinut, jännittääää!"

Minuakin jännitti. Tutustuimme toisiimme ja se oli tosi helppoa. Nauroimme jutuille ja meillä oli paljon yhteistä. Ada on täyttämässä pian 16 ja on minua 3 kuukautta vanhempi. Hänen lumoavat pitkät laineikkaat hiuksenta laskeutuivat sileästi hänen hartioilleen, ja merensiniset silmät näyttivät kirkkaammilta kuin tähdet. Tunsin heti ensikertaa Adan nähdessäni vetoa häneen. Hän on pitkä ja omaan hoikan uimarin vartalon. Mietin mielessäni miltä hän näyttää uimapuvussa, mutta yritin kuitenkin kieltää ajatukseni. Hänen pitkä kaulansa korosti solisluita, enkä voinut kiinniittää huomiotani muualle hänen täyteläisen pehmeistä huulistaan. Hän oli niin kaunis.

Päätimme mennä uimaan ennen kuin todelliset harjoitukset alkavat. En ollut varma olisiko uikkareiden vaihto kiusallista vai ei, joten aloitin riisumalla housut, mutta huomasin hänen ottavan rohkeasti paidan pois. Ada kääntyin selkä minua kohti, ja alkoi avata rintaliivejään, vaihtaakseen bikinien yläosan. Melkein jähmetyin kurkkiessani hänen kaarevan naisellista selkäänsä, mutta pidin katseeni poissa ja aloin itse vaihtaa bikinien alaosia.

Yhtäkkiä hän seisoi takanani ilman paitaa bikinien yläosissa ja kehui bikineitäni.
Taino, alaosaa. Yläpäässä minulla oli paita ja rintaliivit, en vielä ehtinyt muuta vaihtaa. Katseeni hakeutui hänen rinnoilleen. Olen Adaa varmaan 5 senttiä pidempi. Bikinit korostivat hänen naisellisia muotojaan. Huomasin heti hänen pyöreät, kiinteät 16-vuotiaan tytön rinnat. Äkkiä tajusin miten tyhmältä näytin ja kiitin heti hänen kehumistaan.

Ada pyysi minua kiristämään bikiniensä solmua, ja käänsin hänet selin minua kohti. Ajatukseni harhailivat ja yhtäkkiä löysin huuleni koskettamassa tytön selkää. Olin antanut hänelle hellän suudelman niskan alle ja olin hädissäni ja yritin keksiä miten korjan tilanteen. Yleensä en edes ajattele tyttöjä sillä tavalla ja näen itseni kokonaan heterona.

Olin hiljaakauhusta kankeana ja Ada kääntyi hitaasti ympäri. Kasvomme olivat lähekkäin ja hänen ilmeensä oli epävarma. Yritin aloittaa selittämistä tapahtumeesta mutta hän vaiensi minut suutelemalla hitaasti ja hellästi suutani. Yhtäkkiä kaikki tuntui täydelliseltä. Oli ei ollut kiusaantunut, ei yhtään.

jatkuu..

6

9359

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sexcuseme

      Suutelimme hetken, kunnes hän ohjasi minua kohti keskimmäistä, tyhjää sänkyä. Hän makasi päälleni ja jatkoimme suutelemista. Liikutin kättäni hitaasti kohti bikinien solmua. Varovasti ja hellästi aloin vetää toista narua, joka aiheutti solmun avautumisen. Hän antoi minulle varmistavan katseen kuin kysyäkseen, haluanko tätä varmasti. Vastasin takaisin katseella ja solmut auettua hän nousi päälleni istumaan ottaaksen yläosan kokonaan pois. Edessäni olivat aivan täydellisen pyöreät, kiinteät ja uskomattomat rinnat. Käänsin hänet alleni ja makasin hänen päällään ja jatkoin suutelemista. Liu'utin käteni hänen rinnalleen, jossa jo valmiiksi kovettunut nänni kovettui kivikovaksi ja hieroin rintaa hellästi. Lisäsin voimakkuutta koko ajan ja hän lopetti suurelemisen hetkeksi huokaillekseen ja voihkiikseen.
      "Aah.. Mmh.. Nhh..."

      Tnsin jo itse kastuvani alhaalta päin ja siten arvelin Adan olevan jo ihan märkä. Yhtäkkiä hän stoppasi kaiken ja nosti minut istumaan itsentä eteen. Hän alkoi suudella kaulaani ja samalla laittoi kätensä reidelleni. Vähän epävarmasti hän liikutti käsiään reidelläni ja paitani reunalla. Huomasin epävarmuuden ja varmisin liikkeen painamalla hänen kätensä paitani alle. Seuraavaksi hän riisui paitani ja lopetti suutelemisen katsoakseen rintojani ja poistaakseen rintaliivit. Hän katsoi silmiini ja laski samalla hitaasti olkaimia alas. Siiten hän siirsi katseensa liiveihin ja avasi takaata solan ja jäi todella hitaasti ottamaat liivejä pois.

      Tunsin olevani jo ihan märkä ja halusin häntä niin paljon. Huomasin miten hän kiusoitteli minua hitailla liikkeillään. Hän poisti rintaliivit ja heitti ne lattialle. Menin selin makaanaan ja hän tuli päälleni. Tiesin nännieni olevan ihan kovat ja näin miten ne sojottivat ihan pystyssä. Hän aloitti suutelemalla kaulaani ja eteni reippaasti oikean puoleiseen rintaa ja alkoi leikitellä kielellään nänniä suuteli koko rintaa, kun samalla hän leipoi toisella kädellä toista rintaa.

      Huokailin todella kovaa ja puristin patjaa. Samalla hoipertelin puoliksi mutisten jotain "Olet täydellinen Ada.. Täydellinen..." Hän liikutti käsiään alemmas ja kosketteli häärojenväliä ensin bikinien alaosien päältä, sitten työnsi kätensä sisään. Melkein aloin huutaa kun se tuntui niin hyvältä, samalla hän suuteli rintojani ja vatsaani. Pidin toisella kädelläni hellästi kiinni hänen päästään ja hiuksistaan. Hän alkoi siirtyä alaspäin ja vihdoin antoi minulle sen mitä odotin.

      ***************************************************************************************

      Omg oon niin pahoillani mut tää jää nyt tähän koska mulle tuli meno ja nyt pitää lähteä! Jos tykkäsitte niin voin jatkaa ton kyllä loppuun illalla. Mielipiteitä!! :)
      Sori kirjotusvirheet en ehi nyt tarkistaa...

      • hitaasti1

        ihana,jatkoa ehdottomasti ! turhan kiirettä pidät olis ollut kiva kun olisi ollut jommankumman puolelta vähän sellaista iskemistä tai vaikkapa yöllä kaveri olisi tyydyttänyt itseään ja sä olisit herännyt..hitaasti


      • Jjjjjjjj_

        Milon jatkuu;)


      • Todella hieno. Luen mielelläni lisää...


    • 4+69

      orkkuvaihe tarvitaa..

    • Jatkoa odotellessa

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6123
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3886
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2254
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1880
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1333
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      959
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      36
      901
    Aihe